JPIETERS AVIATION, AFGEKORT : JPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JPIETERS AVIATION, AFGEKORT : JPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.635.771

Publication

11/04/2012
ÿþMod word111

i a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



bi u I I 1U 11111111 I Iii IlIUIHhI

E st =iao~iesa*







eiCELEGD

9 -03- 2012

GRIFFIEHTBANK van

KOOPHA 'te MECHELEN





Ondernemjngsnr : 0827.635.771



Benaming

(voluit) :.PIETERS AVIATION

(verkort) :





Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridlaan 13, 2880 Bomem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uitreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 2710312012.



De vergadering neemt kennis van het verslag en de besluiten van de vereffenaar en keurt het verslag en de besluiten met eenparigheid van stemmen goed.

De vergadering neemt kennis van het vonnis van 6 maart 2012 van de Rechtbank van Koophandel te; Mechelen, waarin deze zich akkoord verklaart met het verdelingsplan van de activa. Hierna keurt de vergadering de rekeningen en verdeling van de activa goed en geeft zonder enig voorbehoud algehele kwijting aan de Heer Jozef Pieters voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard bij de Heer Jozef Pieters, Koningin Astridlaan 13, 2880 Bomem.

De vergadering verklaart de vereffening voor gesloten en stelt vast de BVBA JPieters Aviation definitief opgehouden heeft te bestaan.

Jozef Pieters

Vereffenaar.

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.02.2012, NGL 25.02.2012 12048-0420-008
30/12/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

t-IT~A~1K van

.-~--~--

9 -12- 2011 1

NDELC~ëS~ECHELEN

GRIFFIE RLC

KOOPHA

Voor-

behoudo aan hal esigiac

5taatsiola

" 1119281"

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0827.635.771

Benaming

tvoluit) JPIETERS AVIATION

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridlaan 13, 2880 Bornem

Onderwerp aC e : Ontbinding - Aanstelling Vereffenaar

Uit een proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Leo Bruynincx op 25 november 2011, geregistreerd twee bladen geen verz. Te Dendermonde I op 28 nov. 2011. Reg 5 boek 119 blad 75 vak 10. Ontvangen : vijf en twintig Euro (25,00 ¬ ) De Ontvanger: M. Kindermans (get.), blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JPieters Aviation" afgekort "JPA" met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Koningin Astridlaan 13 ondermeer volgende beslissingen heeft genomen:

1. Vervroegde ontbinding.

De algemene vergadering besliste de vennootschap met ingang van 25 november 2011 voortijdig te ontbinden en in vereffening treedt vanaf zelfde datum.

2 Aanstelling vereffenaar

" De vergadering besloot volgende vereffenaar te benoemen, onder voorbehoud van de bevestiging van Rechtbank van Koophandel te Mechelen, zoals voorzien in artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen : de heer Pieters Jozef, wonende te 2880 Bomem, Koningin Astridlaan 13

2.Bevoegdheid vereffenaar.

De vergadering meldt dat voormelde vereffenaar slechts in functie treedt na voormelde bevestiging van de Rechtbank van Koophandel en besliste onder voorbehoud hiervan de bevoegdheden van de vereffenaar als volgt te omschrijven:

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan hij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen worden voorzien.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden tijdens een vooropgestelde termijn.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

behouden

aan het Belgisch Staabbiad

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer een plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der aandeelhouders in haar eerstkomende zitting overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar, onder voorbehoud van de goedkeuring van de bevoegde rechtbank van koophandel."

De algemene vergadering zal later de vergoeding bepalen van de vereffenaar."

" 3. Ten gevolge van de ontbinding, heeft de enige zaakvoerder, de heer Pieters Jozef ontslag genomen als zaakvoerder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Leo Bruynincx ( get.)

Met deze wordt nedergelegd:

- expeditie akte dd 25 november 2011

- Copy beschikking homologatie uitgesproken door de Rechtbank van Koophandel te Mechelen dd 9 december 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JPIETERS AVIATION, AFGEKORT : JPA

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 13 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande