JUDOSCHOOL REET

Association sans but lucratif


Dénomination : JUDOSCHOOL REET
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 459.592.235

Publication

09/12/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

 RECHTBANK KOOPHANDEL

29 NOV. 2041

ANT Weeig EN

I~MIIWI~NI~NI~II~III~~NI~NWI

'11185673*

Ondememingsnr : 0459.592.235

Benaming

(voluit) : Judoschool Reet

Bijlagen bij het Belgisch- Staatsblad - 09/12/2011 Annexes da Moniteur belge

Voor-

behoud( aan he Belgist

Staatsbl

tvertçr-rt)

Rechtsvorm . Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : PrOcessieweg 3 2840 Reet

Onderwerp akte : wijziging bestuurders

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd 5 januari 2009 werden volgende beslissingen genomen.

1. ontslag huidige bestuurders

2. benoeming nieuwe bestuurders

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd 01-07-2011 werd volgende beslissing

genomen:

1. verplaatsing zetel naar : Processieweg 6 te 2840 Reet

Naar aanleiding van voorgaande beslissingen werd volgende gecoördineerde tekst van de statuten opgemaakt.

gecoordineerde statuten

Judoschool Reet

idenlificatienummer: 0459-592-235

Titel I. - Benaming,

zetel

Art.1. De vereniging wordt genoemd "Judoschool Reet " Vereniging zonder winstoogmerk.

Art.2. Haar maatschappelijke zetel is steeds gevestigd op het grondgebied van de gemeente Rumst, binnen het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. De Vereniging is gevestigd op het adres, Processieweg 6 te 2840 Rumst (Reet). De zetel van de vereniging kan worden verplaatst bij beslissing van de Raad van Bestuur naar . iedere andere plaats binnen de gemeente Rumst. De algemene vergadering zal dan deze wijziging bekrachtigen op haar eerstvolgende vergadering.

Art.3. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Titel ll. -Doel

Art.4. Doel van de vereniging.

A. De vereniging heeft tot doel de beoefening van het judo en de gelijkgestelde disciplines te beoefenen en te verspreiden volgens de richtlijnen verstrekt door de Belgische Judo Bond.

B. Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstelling van de VZW worden verwezenlijkt behoren ondermeer,

1. Het aanleren, beoefenen en verspreiden van de judosport in het algemeen, zowel op vriendschappelijke als op competitieve basis, van welke aard ook, en waar ter wereld ook: het samenwerken met andere verenigingen ter bevordering van de judosport en voor het welzijn van haar eigen discipline.

2. Het organiseren van alle activiteiten, waar en wanneer de vereniging dit wil, als bijvoorbeeld trainingen,stages en tornooien, of culturele en sociale activiteiten die de instandhouding en de valorisatie van het beoefenen van de judosport zoals omschreven in Art.4.81 ten goede komen of zelfs maar kunnen bevorderen.

(;p :1e laatste 51a dar; L:;_5 :'e:3re:.i.. Recto tir.,,.. ; .:,:.....,. . < r-.,. %. . :. ..."ir:' ...... . ~" ~~f=:4. `:~: < . 1.! _ peísíi:c:.r.;e:-)

Dévoegd de veren!go:g. :saiC!iti!!s van tleide.', vr ,r:qenvt" o:-rdige!;

Verso . Naam en handtekeri!ng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

M00 2.2

3. De begeleiding van haar leden en derden, zelfs binnen het kader van andere activiteiten als schoolactiviteiten bij de beoefening van de judosport.

" Ze mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vereniging drijft, tenzij ten occasionele titel binnen de wettelijke grenzen met uitsluitende besteding van de opbrengsten van het doel van de vereniging, geen nijverheids-, handels- of winstgevende activiteiten, en beoogt niet enig stoffelijk voordeel aan haar leden te verschaffen.

Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor de verwezelijking van haar doel nodig heeft bezitten of verkrijgen, en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Titel III. - Leden.

Art. 5. Judoschool Reet is als actief lid aangesloten bij de Vlaamse Judofederatie, die op haar beurt is aangesloten bij de Belgische Judobond. Zij zal dus strikt de statutaire bepalingen van de Vlaamse Judobond naleven, binnen de beperkingen van de Belgische en Europese wetgeving, en in zover huidige statuten daarvan neit afwijken.

Art. 6. De telt Werkende en Toegetreden Leden.

A. Werkende Leden.

De Vereniging telt minimum drie (3) werkende leden.

De huidige Werkende Leden zijn in fine van deze coördinatie vermeld.

Ieder natuurlijk persoon of rechtspersoon of organisatie kan zich schriftelijk kandidaat steilen als werkend

Lid op voorwaarde dat de kandidaat:

- meerderjarig is;

zijn lidmaatschap betaalt zoals vastgesteld door de Algemene Vergadering, tenzij de Algemene

Vergadering er anders over beslist;

- de doelstelling van de VZW ondersteunt;

- de statuten en het reglement van inwendige orde naleeft;

- deelneemt aan de activiteiten omschreven in Art.4.B.;

Ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, wordt binnen de maand van de publicatie van

huidige cotirdinatie van de statuten in het Belgisch Staatsblad een lijst neergelegd waarop de Werkende Leden

met rijksregisternummer, naam, voornaam, woonplaats en nationaliteit opgenomen zijn, echter onder

voorbehoud van wijziging in de loop van het jaar. De lijst wordt elk jaar aangevuld met de wijzigingen die zich

onder de leven hebben voorgedaan, 'met vermelding van rijsregisternummer, naam, voornaam, woonplaats en

nationaliteit. Eén ieder kan kosteloos van deze lijst kennis nemen, ook op het adres Prooessieweg 6 te 2840

Reet.

B. Toegetreden leden.

De vereniging telt ook Toegetreden Leden. Elke natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstelling van de VZW ondersteunt, het lidgeld betaalt en Judo beoefent, bevordert of ondersteunt is toegetreden lid van de Vereniging,

C. De Raad van Bestuur kan op, de door haar te bepalen voorwaarden, andere personen toelaten tot de

vereniging als Erelid, Corresponderend Lid, Steunend Lid, Beschermend Lid of Begunstigend Lid.

Art. 7. Toelating der Leden.

A. De kandidaten welke voldoen aan de voorwaarden omschreven in Art.6 A. én aanvaard worden door de Algemene Vergadering Werkend Lid. Het verzoek tot toelating geschied door een gewoon schrijven aan het secretariaat en door de betaling van het lidgeld, tenzij de Algemene Vergadering er anders over beslist. Deze schriftelijke aanvraag geldt. als instemming en akkoord met de statuten en het doel van de vereniging. Aanvaarding van de statuten sluit ook aanvaarding in van de huishoudelijke reglementen en verleent hen enkel de rechten en plichten omschreven inde statuten.

B. Als Toegetreden Lid wordt eenieder toegelaten, die als zodanig door de Raad van Bestuur wordt erkend, zonder mogelijkheid van verhaal.

Het verzoek tot toelating geschiedt door terugzending van de aansluitingsformulieren en de betaling van het lidgeld. De enkelvoudige terugzending van die aansluitingsformulieren geldt als instemming en akkoord met de statuten en het doel van de vereniging. Aanvaarding van de statuten sluit ook aanvaarding in van de huishoudelijke reglementen en verleent hen enkel de rechten en plichten omschreven inde statuten. Toetreding als Toegetreden lid houdt géén stemrecht in, in de Algemene Vergadering of welk orgaan ook.

C. De Raad van Bestuur bepaalt voorwaarden waaronder andere personen toegelaten worden tot de vereniging ais Erelid, Corresponderend Lid, Steunend Lid. Beschermend Lid of Begunstigend Lid, Dit lidmaatschap houdt géén stemrecht in, in de Algemene Vergadering of welk orgaan ook.

Art. 8. Ontslag.

A. Algemeen toepasselijke regels.

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden, zonder dat de eventueel al betaalde bijdrage hem of haar terug verschuldigd is. Het ontslag wordt de Raad van Bestuur ter kennis gebracht. Het lidmaatschap eindigt van rechtswege in geval van overlijden, faillissement of onbekwaamheid, tijdelijke dan wel definitieve.

B. Werkende Leden.

1. Men verliest het lidmaatschap als Werkend Lid door ontslag of uitsluiting.

Een Werkend Lid kan steeds ontslag nemen bij aangetekend schrijven gericht aan de secretaris of

verklaring in de Algemene Vergadering, vastgesteld in de notulen. Behoudens andersluidende termen wordt

het ontslag geacht in te gaan één maand na schriven of Algemene vergadering.

Y

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge 2. Het lidmaatschap van het Werkend Lid dat geen.bijdrage betaald voor het lopende jaar binnen de door de Algemene Vergadering gestelde termijn, wordt opgeschort bij schriftelijke aanmaning tot regularisatie, en bij gebreke daaraan binnen de maand te voldoen, geacht ontslag in te houden. De Algemene Vergadering kan besluiten tot aanvaarding van dat ontslag, maar het ook weigeren.

3. De Algemene Vergadering kan besluiten tot uitsluiting van een Werkend Lid, op voorstel van het Bestuur of op verzoek van minstens één zesde der Werkende Leden, met twee derde der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, in een bijzonder besluit, nadat het lid is verhoord of opgeroepen. Opgave van redenen is niet vereist. De Algemene vergadering kan deze bevoegdheid delegeren aan de Raad van Bestuur in zaken waarin een lid handelt in strijd met de statuten. De Raad van Bestuur beslist in dat geval volgens hoger gestelde normen. Afwezigheid na oproeping over een voorstel van uitsluiting betekent steeds van rechtswege uitsluiting. Uittredene en uitgesloten leden en hun rechtsverkrijgenden kunnen nooit aanspraak maken op het vermogen van de vereniging noch teruggave van de gestorte bijdragen of aanbrengsten vorderen. Het lid dat goederen aanbrengt kan echter bedingen dat het aangebrachte in geval van ophouden van bestaan van de vereniging, uittreding of uitsluiting, wordt teruggegeven. In geen geval kan een uitgetreden of uitgesloten lid inzage, mededeling of afschrift van de rekeningen, verzegeling van de goederen van de vereniging of het opmaken van een inventaris vorderen.

C. Toegetreden Leden.

1.Het lid dat geen bijdrage betaalt, wordt geacht ontslag te nemen.

2.Elk lid kan zich bovendien steeds bij gewoon schrijven aan de Secreatris uit de Vereniging terugtrekken, met onmiddellijke ingang.

3. Men verliest het lidmaatschap als Toegetreden Lid daarenboven door uitsluiting (door Algemene Vergadering volgens de sub B bedoelde procedure), afwezigheid of ontstentenis of intrekking van erkenning door de Raad van Bestuur.

Titel IV. - Bijdragen.

Art. 9. De door de leden jaarlijks verschuldigde bijdrage mag niet hoger zijn dan 200 euro, geindexeerd op basis van de index der consumptieprijzen, met ais basisindex deze van januari 2008. De bijdrage is opeisbaar binnen de 14 dagen na de kennisgeving van het bedrag ervan door de Raad van Bestuur aan de leden. Het totaal van de bijdrage der Werkende Leden is begrensd tot hetzelfde bedrag, maar wordt jaarlijks bepaald door de algemene vergadering.

Titel V. - Algemene Vergadering.

Art. 10.

A. De Algemene vergadering bestaat uit alle Werkende Leden en wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Algemene vergadering. Van rechtswege is dit de voorzitter van de Raad van bestuur of bij ontstentenis de Ondervoorzitter of de oudste aanwezige bestuurder.

B. Waarnemers kunnen de Algemene Vergadering bijwonen, en met toestemming van de Voorzitter, zich richten tot de vergadering.

C. De voorzitter, en in geval van zijn verhindering, de Ondervoorzitter of oudste aanwezige bestuurder die hem vervangt, is ondermeer belast met:

1. Het voorzitten van de Algemene Vergaderingen en de Raad van Bestuur. Als voorzitter doet hij de besluiten van de Algemene Vergadering, de Raad van Bestuur en de verschillende comités uitvoeren. Hij ondertekent alle akten, processen-verbaal, notulen en alle stukken samen met een andere dignitaris hetzij de secretaris voor de administratieve en de penningmeester voor de financiële stukken.

2. De ondervoorzitter staat de Voorzitter bij in de uitoefening van zijn functies en vervangt hem in eerste instantie in geval van afwezigheid.

3. Het bijeenroepen van de Algemene Vergadering.

D. De secretaris is ondermeer belast met:

1. De verantwoordelijkheid voor de goede gang van zaken in verband met de door de wet voorziene publicatiemaatregelen en voor de neerlegging van documenten bij officiële instanties.

2. Hij stelt de verslagen van de Algemene Vergadering en van de Raad van Bestuur op en houdt ze bij in een speciaal register. Hij ziet er tevens op toe dat ze van de reglementaire handtekeningen worden voorzien.

3. Hij bewaart tevens alle verslagen en documenten die verband houden met het leven van de vereninging.

4. Hij ondertekent en verstuurt de oproepingen en stelt de briefwisseling op.

Art. 11. De Algemene Vergadering vertegenwoordigt alle leden. Regelmatig bijeengekomen, gelden haar besluiten ook voor de afwezige, niet stemmende of tegenstemmende leden. zij beraadslaagt en besluit in alle zaken die de vereniging aanbelangen en niet tot de specifieke of residuaire bevoegdheid van de Raad van Bestuur behoren. De Algemene Vergadering kan alle bevoegdheden aan de raad van Bestuur overdragen met uitzondering van de wijzigingen van de statuten, benoeming en ontslag van bestuurders, goedkeuringen van begrotingen en rekeningen, uitsluitingen van leden en de vrijwillige ontbinding van de vereniging. De bevoegdheden van de Algemene Vergadering zijn ondermeer deze vastgesteld door de Statuten én in de wet en inzonderheid:

1. Het wijzigen van de statuten en het recht de ontbinding van de vereniging uit te spreken met inachtneming van de wettelijke beschikkingen ter zake;

2. Het benoemen en ontslaan van de bestuurders.

3. Het goedkeuren en kwijten van de jaarlijkse begroting en de rekeningen en de bepaling van het lidgeld;

4. het uitsluitén van leden;

5. Het uitoefenen van alle andere machten die voortvloeien uit de wet of de statuten.

Art.12. Alle Werkende leden worden samen uitgenodigd op de Algemene Vergadering door de Voorzitter

van de Algemene Vergadering bij gewoon schrijven tenminste acht dagen voor de vergadering verstuurd op het





r'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

adres opgegeven door het lid aan de Secretaris. Ieder Werkend lid heeft enkelvoudig stemrecht en kan bij afwezigheid een schriftelijke volmacht geven aan een ander stemgerechtigd lid. Elk aanwezig lid kan slechts één gevolmachtigde stem vertegenwoordigen. De Algemene Vergadering wordt gehouden op de plaats vermeld in de uitnodiging. Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda toegevoegd. Zij komt minstens éénmaal . per jaar samen, in-het eerste kwartaal.

art. 13. Een buitengewone algemene vergadering kan samengeroepen worden wanneer één zesde van de werkende leden erom verzoeken of wanneer de voorzitter wegens hoogdringendheid dit nodig acht.

Art 14.

A. Aile werkende Leden hebben op de Algemene Vergadering gelijk enkelvoudig stemrecht.

B. Om geldig te kunnen stemmen is geen aanwezigheidsquorum van twee derden der stemgerechtigden vereist, de volmachten inbegrepen, uitgenomen in deze gevallen waarin de wet of statuten daartoe verplichten. De beslissingen worden genomen met een eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, die minstens één derde van het ledenaantal bedragen, behalve in de gevallen waarin er anders wordt beslist door de wet of de onderhavige statuten. Bij staking van stemmen is de stem van de Voorzitter, of de bestuurder die hem vervangt, doorslaggevend.

C. Eén tweederde meerderheid is nodig voor de punten 1 en 4, vermeld in Art. 11 van deze statuten, met een minimale aanwezigheid van tweederde der leden, en zo dit niet bereikt wordt, op een daaropvolgende vergadering te houden minstens 15 dagen na de eerste vergadering over dezelfde agenda.

Art. 15. Alle stemmingen zijn geheim.

Art. 16. De Algemene vergadering kan enkel beslissingen nemen voor punten vermeld op de dagorde. Deze wordt afgesloten veertien dagen voor de vergadering. Ieder lid kan agendapunten inschrijven op de dagorde, dit door een gewoon schrijven aan het administratief secretariaat . Tijdens de vergadering kunnen bij de rubriek varia nog punten behandeld worden. indien de helft van de vergadering hiermee akkoord gaat, uitgenomen voor de punten bepaald in art. 11 van de statuten.

Art. 17. De besluiten van de Algemene Vergadering worden ingeschreven in de Notulenregister die ondertekend worden door de Voorzitter en de secretaris. Dit register wordt bewaard op de maatschappelijke zetel, of op het adres van de secretaris, waar alle leden er zonder verplaatsing inzage kunnen van nemen,

Titel VI. Raad van Bestuur.

Art. 18. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die minstens uit drie leden en maximaal uit twaalf bestaat, die benoemd en herroepbaar zijn door de Algemene Vergadering en gekozen worden onder de Werkende Leden. Hun mandaat duurt 2 jaar. Zij zijn hernoembaar, De kandidaten die het vereiste quorum beereiken zijn verkozen voor zover er nog mandaten te begeven zijn. Is het aantal stemmen gelijk en onder het beding dat er nog.te begeven mandaten beschikbaar zijn en voor zover zij het vereiste quorum hebben bereikt, dan dient er een tweede stemronde gehouden voor die kandidaten alleen, is het aantal stemmen vooralsnog gelijk dan bepaalt het lot wie het mandaat zal bekleden.

Art 19.

A. De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden de verschillende functies vermeld in het Reglement van Inwendige orde. Elk bestuursraadslid kan zich voor een mandaat kandidaat stellen. Bij belet van de Voorzitter worden zijn funkties waargenomen door de Ondervoorzitter of door de oudste aanwezige bestuurder.

B. Op de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur na de Algemene Vergadering worden de dignitarissen van de vereniging geïnstalleerd. De dignitarissen vervullen volgende funkties: één voorzitter, één secretaris en één penningmeester. De funktie van ondervoorzitter is niet verplicht. Zij vormen samen het Bestuurscomité. Aan het Bestuurscomité worden aile bevoegdheden toegekend nodig voor de dagelijkse uitoefening van haar taak. De leden van het bestuurscomité hebben macht van handtekening. Hun mandaat is kosteloos, de bestuurskosten worden echter terugbetaald.

C. Bij het openvallen van een mandaat wordt een voorlopige bestuurder benoemd om het mandaat van diegene die hij vervangt te beëindigen. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

D. Voor ontslag en uitsluiting gelden dezelfde regels als voor ontslag en uitsluiting van Werkende Leden (Art

Art 20. De Raad van Bestuur vergadert, na oproeping door de Voorzitter, zoveel als het belang van de Vereniging het vereist, en ook binnen de 14 dagen na een daartoe strekkende verzoek van twee Bestuurders. De Raad wordt voorgezeten door de Voorzitter, en bij diens afwezigheid, de ondervoorzitter of de oudste aanwezige bestuurder. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de VZW of op elke andere plaats in België aangewezen in de oproepingsbrief. De vergadering kan slechts geldig vergaderen indien de helft van de Bestuurders aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van de Voorziter, of de bestuurder die hem vervangt, doorslaggevend. Van elke vergadering worden door de secretaris notulen opgesteld, getekend door de Voorzitter en Secretaris, en bewaard in een Notulenregister dat toegankelijk is overeenkomstig de wet voor de Werkende Leden. Voor derden geldt dit recht niet. Bij hoogdringendheid kunnen besluiten genomen worden bij eenparigheid schriftelijk akkoord van de Bestuurders, op schrift geraliseerd op welkde technische wijze ook. Indien een Bestuurder op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze een belang heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vereniging, moet ij dat mededelen aan de andere Bestuurders. voor de Raad van bestuur een besluit neemt. De bestuurder met het tegenstrijdig belang verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming waarop het punt betrekking heeft.

Art. 21.

A. De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide machten om de vereniging te beheren, te besturen en in rechte te vertegenwoordigen. Hij kan onder meer, zonder dal deze opsomming beperkend is of ongeacht alle

8).

MOD 2.2

Luik B - Vervole

andere machten die voortvloeien uit de wet of de statuten, alle akten en contracten stellen en afsluiten; minnelijke schikkingen treffen, alle roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen of verkopen; ieningen afsluiten, huurcontracten afsluiten, subsidies, schenkingen of overdrachten aanvaarden;aan alle rechten verzaken, alle machten verlenen aan de door hem aangewezen mandatarissen, de vereniging in rechte vertegenwoordigen zowel als eiser dan als verweerder. Hij kan eveneens alle sommen en waarden innen, alle in bewaring gegeven sommen en waarden opvragen; rekeningen openen bij de bank of post; op voornoemde rekeningen alle verrichtingen doen zoals het opvragen van gelden door uitgifte van cheques of overschrijvingsorders, alle door de vereniging betaalde sommen betalen; bij de post, douane en de spoorwegmaatschappij alle al dan iet aangetekende of verzekerde brieven, telegrammen en colli's afhalen; alle postwissels of kwijtingen innen, Hij stelt eveneens alle vergoedingen en bezoldigingen vast. Hij kan ook lasthebbers of volmachtdragers aanstellen voor bepaalde handelingen.

B. De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in hei Vereningsdossier ter Griffie van de Rechtbank 'van Koophandel en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlagen van het Belgisch staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit de stukken moet in ieder geval blijken of de persoon die de vereniging vertegenwoordigt, deze vertegenwoordigt afzonderlijk, dan wel samen, dan wel wat zijn bevoegdheden zijn.

C. De penningmeester zal een dubbele boekhouding bijhouden als dit door de Wet op de Jaarrekeningen vereist wordt. Zodra er echter één verrichting meer dan 250.000 Euro bedraagt, er 5 voltijdse personeelsleden zijn, of het jaaromzetcijfer 1 miljoen euro overschrijdt, is de aanstelling van een commissaris verplicht met de bevoegdheden conform de wet op de VZVes.

Art. 22. De bestuurders nemen, in de uitoefening van hun functie, geen enkele persoonlijke verplichting op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat. Zij zijn echter wel verantwoordelijk voor persoonlijk aangegane verbintenissen die strijdig zijn met de statuten of met het Reglement van Inwendige orde.

Art. 23. De Raad van Bestuur bereidt alle werkzaamheden voor die nodig zijn om de Algemene Vergadering in goede werking te laten verlopen. Ziji draagt er zorg voor dat de dag orde van de Algmene vergadering duidelijk en volledig wordt opgesteld, en zij verricht aile voorbereidende werkzaamheden die daarvoor nodig blijken.

. Art. 24, Tegenover derden volstaan, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zij, de gezamenlijke handtekeningen van twee beheerders zonder dal dezen van enige bijzondere machtiging of beslissing moeten doen blijken.

Titel VIL- Reglement van Inwendige orde.

Art. 25, Een Reglement van Inwendige Orde zat jaarlijks door de Raad van bestuur ter goedkeuring aan. de Algemene vergadering voorgelegd worden. Wijzigingen kunnen met een eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen aangebracht worden.

Titel VIII. - Diverse bepalingen.

Art. 26. Het dienstjaar begint op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar.

Art 27. De vereniging zal inkomsten werven uit lidgelden, steungelden, sponsoring, de opbrengsten van

activiteiten, en op welke wijze ook, welke de wet toelaat.

Art. 28. De rekeningen van het afgelopen dienstjaar en de begroting van het volgend dienstjaar zullen

jaarlijks onderworpen worden aan de goedkeuring van de gewone Algemene Vergadering, die za! gehouden .

worden in de loop van het eerste kwartaal, tenzij door de Raad van Bestuur anders beslist wordt,

Art.29. De Algemene vergadering zal zonodig een commissaris aanwijzen betast met de verificatie van de

rekeningen. Hij wordt benoemd voor vier jaar en is herkiesbaar.

Art 3D. Bij ontbinding wijst de Algemene Vergadering één of meerdere vereffenaars aan, bepaalt hun

machten, alsook de bestemming die aan het netto actief van het maatschappelijk bezit zal gegeven worden. "

Titel IX. - Overgangsbepalingen.

Art. 31 Het huidig bestuur , verkozen door de algemene vergadering van 5 januari 2009 is als volgt

samengesteld:

Dhr Pedus Frank: Voorzitter, Bruelenhof 22 te 2830 Tisselt, geboren te Duffel RR 550827/279-25

Mevr. Carla Verhaert: secretaris, Bruelenhof 22 te 2830 Tisselt, geboren te Wilrijk RR 661201119284

Mevr. Van Loock Carine, Penningmeester, Beekboshoek 60 te 2550 Waarloos, Reet 28-04-1971

Volgende bestuurders werden ontslagen

Pedus Timothy, Ondervoorzitter,Tuinwijk 2 A 3150 Haachl .Rijksregister 760507/105-55

De Rijdt Ben, penningmeester,Beekvelden 67 te 2840 Reet. Rijksregister 590823/333-78

Van Den Eede Johan, secretaris,Pastoor Somerslaan 19, 2870 Breendonk rijksregister 630523/271-09

getekend,

Pedus Frank

voorzitter

Voort behouden

aan het

Belgisch

L Staatsblad

"

~ 7

Op :?!'. !aaÎ:ite diz :7ar+ t vr,"î,:[::,:á:h : r°i8`dri3 or: ; r:r~:~.if'.:f.jf!s::+J " !:! ~.,. ... ~ Si~-" z~.,!:.:...!'. ., ..,. r=. :~:t c.._" ;:( ^,iPR}

i'"r" 3..:~_. 'i:u:"`" ~:L'.:'t.

, ..5eft?ui . .;(+r:L'? ." : î,,ir';'re: Si?. Har: -r:+ Ja:` "^e?:,`..n

1Fe" :sn " }3-;a" r en, har:.r:: xr:n!:-" -;

Coordonnées
JUDOSCHOOL REET

Adresse
PROCESSIEWEG 3 2840 REET

Code postal : 2840
Localité : Reet
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande