JUGA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JUGA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.083.294

Publication

11/09/2014
ÿþop de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso.: Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Waed 11.1

II

II

flhII III II UI II

*14168447*

--Get Afdeling Brugge De griffier

Ondernerningsnr : 0824.083.294

Benaming

(voluit) JIMA

(verkort) :

1ONITEUR

04 -09-

BELG1SCH ST

II

E NEERGELEGD Griffie Rechtbank Koophandel

BLAD 27 ALIErZQU

EL

201

AT

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sint-Kwintens 15, 8300 Knokke-Heist (volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging van de maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 18 augustus 2014, gehouden op de maatschappelijke zetel werd met eenparigheid van stemmen de volgende beslissing genomen.

-Verplaatsing van de maatschappeliike zetel naar de Natiânlaan 177 te 8300 Knokke-Heist

dhr Ryckeboer Juliën

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/10/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

Ondernemingsnr : 0824.083.294

Benaming (voluit) : JUGA

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Sint-Kwintens 15

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte :Omzetting in BVBA - ontslag en benoeming

:IN MET MAR TWEEDUIZEND EN DERTIEN

OP ZEVENTIEN SEPTEMBER OM NEGEN UUR

Voor Meester SOPHIE DELAERE, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries),; lid van de maatschap "Notaris Michel VAN DAMME - Notaris Christian VAN DAMME - Notaris; Sophie DELAERE", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries). Op het kantoor.; Is bijeengekomen :

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma: "JUGA", waarvan de zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, Sint-Kwintens 15,

Vennootschap opgericht bij onderhandse akte van zesentwintig februari tweeduizend en tien, ?; gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig maart daarna, onder referte 20100330-0046182.

Waarvan de statuten werden gewijzigd waaronder het doel en de zetel werd verplaatst naar huidige zetel, blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering van een september tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf oktober: daarna, onder referte 20121005-0164978, sindsdien ongewijzigd

;; 0824,083.294, RPR Brugge.

B.T.W. nummer 0824.083.294.

De zitting wordt geopend om negen uur onder voorzitterschap van nagenoemde heer Julien RYCKEBOER. Gezien het gering aantal aanwezigen op de vergadering wordt afgezien van een; verdere samenstelling van het bureau.

Zijn alhier aanwezig de volgende vennoten, die verklaren titularis te zijn van het achter hun naam vermeld aantal aandelen:

1/ De heer RYCKEBOER Julien Maria Constant, handelaar, niet meer gehuwd, geboren te Kruibeke op zeventien juni negentienhonderd eenenvijftig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Sint-Kwintens ': 15.

Titularis volgens verklaring van vijftig (50) deelbewijzen.

2/ Mevrouw GEEROMS Gabrielle Maria Henriette, bediende, niet meer gehuwd, geboren te Wemmel; ;: op acht december negentienhonderd eenenvijftig, (rijksregister nummer 51.12.08-162.74; identiteitskaart nummer 591-000096452-39, wonende te 8300 Knokke-Heist, Sint-Kwintens 15i Titularis volgens verklaring van vijftig (50) deelbewijzen.

;: Totaal vertegenwoordigde aandelen: honderd (100) aandelen, hetzij de totaliteit van de: bestaande aandelen. De voorzitter verklaart dat volgende persoon zaakvoerder is van de vennootschap onder firma: De heer RYCKEBOER Julien Maria Constant, handelaar, niet meer gehuwd, geboren te Kruibeke op, r zeventien juni negentienhonderd eenenvijftig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Sint-Kwintens 15,; tot deze functie benoemd in de oprichtingsakte.

De Meer RYCKEBOER Julien voornoemd, is alhier tevens aanwezig in zijn hoedanigheid van; zaakvoerder van de vennootschap.

1/ De voorzitter deelt mee dat er thans honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan,: ;: vertegenwoordigend een kapitaal van duizend euro (C 1.000).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ke In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

*13155781*

NEERGELEGD !er GRII"i itr de.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tl:

BRUGGE (Afdeling Brugrse)

'p: 0 2 OKT. 2013

greee

Griffie

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2/ Aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet' moet worden voorgelegd.

3/ De voorzitter deelt mee dat de agendapunten unanimiteit van de stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard.

4/ De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

5/ De voorzitter verklaart dat geen enkele statutaire beschikking zich verzet tegen de omzetting De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten:

1. KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeventienduizend vijfhonderdvijftig euro (C 17.550,00) om het te brengen van duizend euro (C 1.000,00) op achttienduizend vijfhonderdvijftig (18.550,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door verhoging van de fractiewaarde.

Voormelde kapitaalverhoging zal volstort worden voor veertienduizend vijfhonderd euro (¬ 14.500,00), om het volstort kapitaal te brengen van duizend euro (C 1.000,00) op vijftienduizend vijfhonderd euro (C 15.500,00) door inbreng in geld.

2.1/ INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING

Vervolgens heeft de heer RYCKEBOER Julien, voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap onder firma «JuGA», en in te schrijven op de helft van het bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij voor een totaliteit van achtduizend zevenhonderdvijfenzeventig euro (C 8.775,00), volstort voor een bedrag van zevenduizend tweehonderdvijftig euro (C 7.250,00).

- Vervolgens heeft mevrouw GEEROMS Gabrielle, voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap onder firma «JuGA», en in te schrijven op de helft van het bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij voor een totaliteit van achtduizend zevenhonderdvijfenzeventig euro (C 8.775,00), volstort voor een bedrag van zevenduizend tweehonderdvijftig euro (C 7.250,00).

2/ BEWIJS VAN DEPONERING:

Voormeld bedrag van veertienduizend vijfhonderd euro (C 14.500,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap met nummer BE17 3631 2457 5221 bij ING bank. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op zestien september tweeduizend en dertien, afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

3/ VERGOEDING  AANVAARDING

De inschrijvers verklaren geen nieuwe aandelen in ruil voor voormelde kapitaalverhoging te ontvangen, doch een verhoging van de fractiewaarde toe te kennen en aanvaarden voormelde kapitaalverhoging.

De vergadering verzocht ondergetekende notaris Sophie DELAERE te akteren dat de aandelenverhouding na de kapitaalverhoging er ais volgt uitziet:

VENNOOT Aantal aandelen

RYCKEBOER Julien 50

GEEROMS Gabrielle 50

Totaal van de aanwezige aandelen : 100

Totaal vertegenwoordigde aandelen : honderd (100) aandelen, hetzij de totaliteit van de aandelen.

3. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen zoals verder vermeld. 4.VOORAFGAAND VERSLAG ZAAKVOERDERS OVEREENKOMSTIG ART. 778 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

5. VOORAFGAAND VERSLAG EXTERN ACCOUNTANT OVEREENKOMSTIG ART. 777 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de bvba BELVANO, kantoorhoudende te 8490 Jabbeke (Varsenare), Reigerzele 12, vertegenwoordigd door Thomas VAN OVERBEKE, extern accountant, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per eenendertig juli tweeduizend en dertien. De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

'5

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De besluiten van het verslag van de bvba BELVANO, kantoorhoudende te 8490 Jabbeke' (Varsenare), Reigerzele 12, vertegenwoordigd door Thomas VAN OVERBEKE, extern accountant, luiden als volgt:

' VIZÏ. BE LUITEN

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31/07/2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-passief volgens deze staat van 41.726 euro is 60.276 euro kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA. Op straffe van aansprakelijkheid van de vennoten, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende externe inbrengen. Cfr. art. 333 Wetboek van Vennootschappen kan elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap vragen.

Varsenare, 12 september 2013.

Belvano BVBA

IAB nr. 222770-N-97

De zaakvoerder

Van Overbeke Thomas

Extern accountant IAB 11561-N-77"

Het verslag van de zaakvoerders, de staat van activa en passiva afgesloten per eenendertig juli tweeduizend en dertien en het verslag opgemaakt door de extern accountant zullen neergelegd worden ter griffie.

6. De vergadering besloot de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, noch van haar maatschappelijk doel.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0824.083.294 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Brugge.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig juli tweeduizend en dertien.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zullen de aandelen op naam worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap conform het huidig aandelenbezit van de vennoten, voormeld, in overeenstemming met het artikel 10 van de nieuwe statuten te lezen onder het zevende besluit.

7. De vergadering besloot een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en met unanimiteit te hebben goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "JUGA".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Sint-Kwintens 15.

3. De vennootschap heeft tot doel:

" De vennootschap heeft tot doel alle activiteiten als makelaar van verzekeringen;

" Het sluiten van alle vertegenwoordigingsovereenkomsten, al dan niet exclusieve, van alle commissieovereenkomsten.

" Het creëren, neerleggen, verkrijgen en uitbaten van alle brevetten, merken modellen, industriële eigendom, vergunningen en proceeds in rechtstreeks of onrechtstreeks verband ermee;

" Het uitbaten van een studie-, organisatie-, en raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscal of sociale aangelegenheden: het verstrekken van adviezen, het verlenen van technische, administratieve, organisatorische of commerciële bijstand aan alle Belgische of buitenlandse ondernemingen, het verlenen van financiële bijstand, de coördinatie en opvolging van projecten.

" Alle mogelijke studies, dienstverlening en technische bijstand op financieel, commercieel en industrieel gebied van het beheer van bedrijven.

" Alle handelingen in verband met de organisatie, het doorlichten en het beoordelen van bedrijfssystemen.

" Het verlenen van diensten op het vlak van bestuur en de organisatie, het ter beschikking stellen van know-how, het verlenen van bijstand en het geven van advise aan het management van ondernemingen en organisaties in de meest ruime zin.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" Het kopen, verkopen, het huren en verhuren van alle onroerende en roerende goederen' alsmede het beheer van alle onroerende en roerende goederen en warden, zonder de activiteit van vastgoedmakelaar of activiteiten waarvoor een vestigingsattest vereist is uit te oefenen.

" Deze omschrijving omvat alle industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het gestelde doel. De vennootschap kan inzonderheid rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hierboven omschreven, dan wel de verwezenlijking ervan kan bevorderen en dit zowel in binnenland als in buitenland.

" Aan- en verkoop, in- en uitvoer van bouwmaterialen. Vervaardigen van meubelen en aanverwante, aan- en verkoop van alle grondstoffen dienstig tot fabricatie van meubelen. Plaatsen van inbouwkasten, dressings;

" Organiseren van verkopen van alle roerende goederen zoals textile, schoenen, lederwaren en bouwmaterialen, houden van stockverkopen van roerende goederen aan bestaand clientele of aan klanten van derden, of het ter beschikking houden voor derde van een showroom voor dergelijke evenementen, en de directe verkoop van diverse roerende goederen zoals onderhouds- en poetsproducten, voedingssupplementen,...

Bovenvermelde opsomming is louter exemplatief en moet in de ruimste zin van het word geïnterpreteerd worden.

4. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (C 18.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om 17 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

(met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het' Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro (C 10.000,00) overschrijdt, is de handtekening van alle zaakvoerders vereist.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de [eden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan

iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren faste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vgor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vçor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

9. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. ti

10. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de veteffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

8. De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de omgezette vennootschap onder firma naar aanleiding van de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te weten: de heer RYCKEBOER Julien, voornoemd;

Op de eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslaagd worden over de kwijting.

9. De vergadering besloot te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur:

De heer RYCKEBOER Julien, voornoemd, die aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

10. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

11. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan CORMAFISK NV, te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 367, en alle aangestelden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen warden.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om negen uur vijfenveertig minuten.

Ondergetekende notaris wijst partijen erop dat alle handelingen gesteld door de Vennootschap onder Firma voor de omzetting niet volledig gedekt zijn door volkomen rechtspersoonlijkheid, daar een Vennootschap onder Firma onvolkomen rechtspersoonlijkheid heeft. Partijen dienen inzake de aansprakelijkheid voor de omzetting rekening te houden met de wetgeving zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Brugge (Sint-Andries), op het kantoor van ondergetekend notaris.

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten getekend met ons Notaris.

(volgen de handtekeningen)

Dit uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de

Rechtbank van Koophandel.

Voor letterlijk uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder inzake de omzetting met staat van actief en passief

Verslag van de extern accountant

Gecoördineerde statuten

Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere",

geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

mad 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

Ondernemingsnr : 0824.083.294

Benaming (voluit) : JUGA

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Sint-Kwintens 15

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte :Omzetting in BVBA - ontslag en benoeming

:IN MET MAR TWEEDUIZEND EN DERTIEN

OP ZEVENTIEN SEPTEMBER OM NEGEN UUR

Voor Meester SOPHIE DELAERE, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries),; lid van de maatschap "Notaris Michel VAN DAMME - Notaris Christian VAN DAMME - Notaris; Sophie DELAERE", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries). Op het kantoor.; Is bijeengekomen :

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma: "JUGA", waarvan de zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, Sint-Kwintens 15,

Vennootschap opgericht bij onderhandse akte van zesentwintig februari tweeduizend en tien, ?; gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig maart daarna, onder referte 20100330-0046182.

Waarvan de statuten werden gewijzigd waaronder het doel en de zetel werd verplaatst naar huidige zetel, blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering van een september tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf oktober: daarna, onder referte 20121005-0164978, sindsdien ongewijzigd

;; 0824,083.294, RPR Brugge.

B.T.W. nummer 0824.083.294.

De zitting wordt geopend om negen uur onder voorzitterschap van nagenoemde heer Julien RYCKEBOER. Gezien het gering aantal aanwezigen op de vergadering wordt afgezien van een; verdere samenstelling van het bureau.

Zijn alhier aanwezig de volgende vennoten, die verklaren titularis te zijn van het achter hun naam vermeld aantal aandelen:

1/ De heer RYCKEBOER Julien Maria Constant, handelaar, niet meer gehuwd, geboren te Kruibeke op zeventien juni negentienhonderd eenenvijftig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Sint-Kwintens ': 15.

Titularis volgens verklaring van vijftig (50) deelbewijzen.

2/ Mevrouw GEEROMS Gabrielle Maria Henriette, bediende, niet meer gehuwd, geboren te Wemmel; ;: op acht december negentienhonderd eenenvijftig, (rijksregister nummer 51.12.08-162.74; identiteitskaart nummer 591-000096452-39, wonende te 8300 Knokke-Heist, Sint-Kwintens 15i Titularis volgens verklaring van vijftig (50) deelbewijzen.

;: Totaal vertegenwoordigde aandelen: honderd (100) aandelen, hetzij de totaliteit van de: bestaande aandelen. De voorzitter verklaart dat volgende persoon zaakvoerder is van de vennootschap onder firma: De heer RYCKEBOER Julien Maria Constant, handelaar, niet meer gehuwd, geboren te Kruibeke op, r zeventien juni negentienhonderd eenenvijftig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Sint-Kwintens 15,; tot deze functie benoemd in de oprichtingsakte.

De Meer RYCKEBOER Julien voornoemd, is alhier tevens aanwezig in zijn hoedanigheid van; zaakvoerder van de vennootschap.

1/ De voorzitter deelt mee dat er thans honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan,: ;: vertegenwoordigend een kapitaal van duizend euro (C 1.000).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ke In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

*13155781*

NEERGELEGD !er GRII"i itr de.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tl:

BRUGGE (Afdeling Brugrse)

'p: 0 2 OKT. 2013

greee

Griffie

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2/ Aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet' moet worden voorgelegd.

3/ De voorzitter deelt mee dat de agendapunten unanimiteit van de stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard.

4/ De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

5/ De voorzitter verklaart dat geen enkele statutaire beschikking zich verzet tegen de omzetting De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten:

1. KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeventienduizend vijfhonderdvijftig euro (C 17.550,00) om het te brengen van duizend euro (C 1.000,00) op achttienduizend vijfhonderdvijftig (18.550,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door verhoging van de fractiewaarde.

Voormelde kapitaalverhoging zal volstort worden voor veertienduizend vijfhonderd euro (¬ 14.500,00), om het volstort kapitaal te brengen van duizend euro (C 1.000,00) op vijftienduizend vijfhonderd euro (C 15.500,00) door inbreng in geld.

2.1/ INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING

Vervolgens heeft de heer RYCKEBOER Julien, voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap onder firma «JuGA», en in te schrijven op de helft van het bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij voor een totaliteit van achtduizend zevenhonderdvijfenzeventig euro (C 8.775,00), volstort voor een bedrag van zevenduizend tweehonderdvijftig euro (C 7.250,00).

- Vervolgens heeft mevrouw GEEROMS Gabrielle, voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap onder firma «JuGA», en in te schrijven op de helft van het bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij voor een totaliteit van achtduizend zevenhonderdvijfenzeventig euro (C 8.775,00), volstort voor een bedrag van zevenduizend tweehonderdvijftig euro (C 7.250,00).

2/ BEWIJS VAN DEPONERING:

Voormeld bedrag van veertienduizend vijfhonderd euro (C 14.500,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap met nummer BE17 3631 2457 5221 bij ING bank. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op zestien september tweeduizend en dertien, afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

3/ VERGOEDING  AANVAARDING

De inschrijvers verklaren geen nieuwe aandelen in ruil voor voormelde kapitaalverhoging te ontvangen, doch een verhoging van de fractiewaarde toe te kennen en aanvaarden voormelde kapitaalverhoging.

De vergadering verzocht ondergetekende notaris Sophie DELAERE te akteren dat de aandelenverhouding na de kapitaalverhoging er ais volgt uitziet:

VENNOOT Aantal aandelen

RYCKEBOER Julien 50

GEEROMS Gabrielle 50

Totaal van de aanwezige aandelen : 100

Totaal vertegenwoordigde aandelen : honderd (100) aandelen, hetzij de totaliteit van de aandelen.

3. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen zoals verder vermeld. 4.VOORAFGAAND VERSLAG ZAAKVOERDERS OVEREENKOMSTIG ART. 778 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

5. VOORAFGAAND VERSLAG EXTERN ACCOUNTANT OVEREENKOMSTIG ART. 777 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de bvba BELVANO, kantoorhoudende te 8490 Jabbeke (Varsenare), Reigerzele 12, vertegenwoordigd door Thomas VAN OVERBEKE, extern accountant, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per eenendertig juli tweeduizend en dertien. De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

'5

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De besluiten van het verslag van de bvba BELVANO, kantoorhoudende te 8490 Jabbeke' (Varsenare), Reigerzele 12, vertegenwoordigd door Thomas VAN OVERBEKE, extern accountant, luiden als volgt:

' VIZÏ. BE LUITEN

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31/07/2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-passief volgens deze staat van 41.726 euro is 60.276 euro kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA. Op straffe van aansprakelijkheid van de vennoten, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende externe inbrengen. Cfr. art. 333 Wetboek van Vennootschappen kan elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap vragen.

Varsenare, 12 september 2013.

Belvano BVBA

IAB nr. 222770-N-97

De zaakvoerder

Van Overbeke Thomas

Extern accountant IAB 11561-N-77"

Het verslag van de zaakvoerders, de staat van activa en passiva afgesloten per eenendertig juli tweeduizend en dertien en het verslag opgemaakt door de extern accountant zullen neergelegd worden ter griffie.

6. De vergadering besloot de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, noch van haar maatschappelijk doel.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0824.083.294 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Brugge.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig juli tweeduizend en dertien.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zullen de aandelen op naam worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap conform het huidig aandelenbezit van de vennoten, voormeld, in overeenstemming met het artikel 10 van de nieuwe statuten te lezen onder het zevende besluit.

7. De vergadering besloot een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en met unanimiteit te hebben goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "JUGA".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Sint-Kwintens 15.

3. De vennootschap heeft tot doel:

" De vennootschap heeft tot doel alle activiteiten als makelaar van verzekeringen;

" Het sluiten van alle vertegenwoordigingsovereenkomsten, al dan niet exclusieve, van alle commissieovereenkomsten.

" Het creëren, neerleggen, verkrijgen en uitbaten van alle brevetten, merken modellen, industriële eigendom, vergunningen en proceeds in rechtstreeks of onrechtstreeks verband ermee;

" Het uitbaten van een studie-, organisatie-, en raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscal of sociale aangelegenheden: het verstrekken van adviezen, het verlenen van technische, administratieve, organisatorische of commerciële bijstand aan alle Belgische of buitenlandse ondernemingen, het verlenen van financiële bijstand, de coördinatie en opvolging van projecten.

" Alle mogelijke studies, dienstverlening en technische bijstand op financieel, commercieel en industrieel gebied van het beheer van bedrijven.

" Alle handelingen in verband met de organisatie, het doorlichten en het beoordelen van bedrijfssystemen.

" Het verlenen van diensten op het vlak van bestuur en de organisatie, het ter beschikking stellen van know-how, het verlenen van bijstand en het geven van advise aan het management van ondernemingen en organisaties in de meest ruime zin.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" Het kopen, verkopen, het huren en verhuren van alle onroerende en roerende goederen' alsmede het beheer van alle onroerende en roerende goederen en warden, zonder de activiteit van vastgoedmakelaar of activiteiten waarvoor een vestigingsattest vereist is uit te oefenen.

" Deze omschrijving omvat alle industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het gestelde doel. De vennootschap kan inzonderheid rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hierboven omschreven, dan wel de verwezenlijking ervan kan bevorderen en dit zowel in binnenland als in buitenland.

" Aan- en verkoop, in- en uitvoer van bouwmaterialen. Vervaardigen van meubelen en aanverwante, aan- en verkoop van alle grondstoffen dienstig tot fabricatie van meubelen. Plaatsen van inbouwkasten, dressings;

" Organiseren van verkopen van alle roerende goederen zoals textile, schoenen, lederwaren en bouwmaterialen, houden van stockverkopen van roerende goederen aan bestaand clientele of aan klanten van derden, of het ter beschikking houden voor derde van een showroom voor dergelijke evenementen, en de directe verkoop van diverse roerende goederen zoals onderhouds- en poetsproducten, voedingssupplementen,...

Bovenvermelde opsomming is louter exemplatief en moet in de ruimste zin van het word geïnterpreteerd worden.

4. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (C 18.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om 17 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

(met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het' Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro (C 10.000,00) overschrijdt, is de handtekening van alle zaakvoerders vereist.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de [eden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan

iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren faste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vgor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vçor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

9. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. ti

10. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de veteffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

8. De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de omgezette vennootschap onder firma naar aanleiding van de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te weten: de heer RYCKEBOER Julien, voornoemd;

Op de eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslaagd worden over de kwijting.

9. De vergadering besloot te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur:

De heer RYCKEBOER Julien, voornoemd, die aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

10. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

11. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan CORMAFISK NV, te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 367, en alle aangestelden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen warden.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om negen uur vijfenveertig minuten.

Ondergetekende notaris wijst partijen erop dat alle handelingen gesteld door de Vennootschap onder Firma voor de omzetting niet volledig gedekt zijn door volkomen rechtspersoonlijkheid, daar een Vennootschap onder Firma onvolkomen rechtspersoonlijkheid heeft. Partijen dienen inzake de aansprakelijkheid voor de omzetting rekening te houden met de wetgeving zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Brugge (Sint-Andries), op het kantoor van ondergetekend notaris.

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten getekend met ons Notaris.

(volgen de handtekeningen)

Dit uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de

Rechtbank van Koophandel.

Voor letterlijk uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder inzake de omzetting met staat van actief en passief

Verslag van de extern accountant

Gecoördineerde statuten

Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere",

geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

mad 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2012
ÿþVoo behou aan i Se1gi: Staatsl

man

till1J11l1§§111118

NEERGELLVD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdreing Brugge)

op: 2.6 SEP. 2012

Griffie

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0824.083.294

Benaming

(voluit) : JUGA

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Paul Parmentierlaan 199/22, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel en doeluitbreiding

De buitengewone algemene vergadering gehouden op 01/09/2012 heeft met eenparigheid van stemmen beslist, vanaf 01/09/2012, de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Sint-Kwintens 15, 8300 Knokke-Heist.

Alsook heeft de buitengewone algemene vergadering gehouden op 01/09/2012 met eenparigheid van stemmen beslist, vanaf 01/09/2012, het maatschappelijk doel uit te breiden met volgende activiteiten

- Aan- en verkoop, in- en uitvoer van bouwmaterialen. Vervaardigen van meubelen en aanverwante, aan-en verkoop van alle grondstoffen dienstig tot fabricatie van meubelen. Plaatsen van inbouwkasten, dressings.

- Organiseren van verkopen van alle roerende goederen zoals textiel, schoenen, lederwaren en bouwmaterialen, houden van stockverkopen van roerende goederen aan bestaand cliënteel of aan klanten van derden, of het ter beschikking houden voor derde van een showroom voor dergelijke evenementen, en de directe verkoop van diverse roerende goederen zoals onderhouds- en poetsproducten, voedingssupplementen,...

Bovenvermelde opsomming is louter exemplatief en moet in de ruimste zin van het woord geïnterpreteerd worden.

Ryckeboer Julien (zaakvoerder)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 19.08.2016 16437-0039-011
15/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
JUGA

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTPLAATS 12 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande