JURA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JURA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 527.973.176

Publication

23/10/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII

>13161026*

Neergelegd ter griffie van de

Rechtbank van Koophendol Pe Antwerpen

op 14 OKT 2013

De Graaf

Griffie

Ondernemingsnr :0527.973.176

Benaming (voluit) :JURA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Antwerpsesteenweg 126, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : statutenwijzigingen

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te MortseI, op 9 oktober 2013, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "JURA" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 126, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0527.973.176, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

L. ONTSLAGEN BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder ter zitting aangeboden met ingang van heden door:

" De heer Jan ADRIAENSSENS, voornoemd, en

" De heer Rudy VAN ACKER, voornoemd.

De vergadering dankt de ontslagnemende zaakvoerders voor de diensten die zij ten behoeve van de vennootschap hebben bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

De vergadering besluit vervolgens voor onbepaalde duur ingaand op heden te benoemen tot nieuwe zaakvoerders:

AI de naamloze vennootschap "ADRIAENSSENS MANAGEMENT EN BEHEER HOLDING", afgekort "AMB HOLDING", met zetel te 2970 Schilde, Breeveldpad 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0446.257.804 en met B.T.W.-nummer BE-0446.257.804, RPR Antwerpen, voor de uitoefening van dit mandaat vertegenwoordigd door de heer Jan Adriaenssens, wonende te 2970 Schilde, Breeveldpad 11, in de hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger.

BI de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Loft 64", met zetel te 2000 Antwerpen, Koolkaai 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0898.066.778 en met B.T.W.-nummer BE-0898.066.778, RPR Antwerpen, voor de uitoefening van dit mandaat vertegenwoordigd door de heer Rudy Van Acker, verbijvende te 2970 Schilde, Goorstraat 3 A, in de hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger.

C/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moctezuma", met zetel te 2110 Wijnegem, Jan-Baptist Pittoorsstraat 80, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0446.927.597 en met B.T.W.-nummer BE-0446.927.597, RPR Antwerpen, voor de uitoefening van dit mandaat vertegenwoordigd door de heer Rudolf Liekens, wonende te 2110 Wijnegem, Jan-Baptist Pittoorsstraat 80, in de hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger, hier tussenkomend.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering. De aldus benoemde zaakvoerders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

2. WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één juli om te eindigen op dertig juni van het

daarop volgende jaar. .

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopende boekjaar begonnen op de oprichtingsdatum van de vennootschap te verlengen tot dertig juni tweeduizend veertien.

3. WIJZIGING JAARVERGADERING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de réchtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigde boekjaar zodat deze I voortaan zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand november om 17:00 uur.

ÉBij wijze van overgangsmaatregel zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden in de maand november Ivan het jaar tweeduizend veertien.

4. (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, I overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden, ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten,

beslag, beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen),

bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, winstverdeling, ontbinding, I vereffening, omzetting en geschillenbeslechting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het vijfde besluit I hierna.

5. AANNEMING NIEUWE STATUTEN

I De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit hi overeenstemming met de voorgaande

I besluiten.

INa elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de

vennootschap voortaan zullen luiden als volgt

STATUTEN

i RECHTSVORM EN NAAM

1 De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

i aansprakelijkheid en draagt de naam : "JURA".

1 ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestig te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 126.

DOEL

1 De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

IHet aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, beheren, bouwen, omvormen, afbreken, uitbaten en in waarde I brengen, huren en verhuren, in erfpacht geven of nemen, in leasing geven of nemen, opstal verlenen of krijgen,

verpanden van alle onroerende goederen of rechten, gebouwde en/of ongebouwde, gemeubeld of ongemeubeld,

alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, daarin begrepen, uitvoeren van

wegeniswerken en uitrustingen alsook alle niet voorziene verrichtingen waartoe gebouwen en andere onroerende I eigendommen aanleiding kunnen geven. De opsomming is niet beperkt.

!De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen I zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR

I De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen

1 vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel.

KAPITAAL;

I Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en is verdeeld in

I honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in

I het kapitaal vertegenwoordigen.

{ Het kapitaal kan gewijzigd worden.

1 Het kapitaal is volledig geplaatst.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor i eigen rekening zou vervullen.

I De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, qp de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigt gen of vergoedinnn zal ieder

Voor.

behouden

aan het

e gist Staatsblad

Luik B - vervolg

jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

BEVOEGHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders gezamenlijk zo er meerderen zijn, hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap. Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er meerdere zaakvoerders worden benoemd, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Vertegenwo ordigingsbevoegdheid

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, is deze bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn benoemd, zijn deze bevoegd om gezamenlijk optredend de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdelingen tussen diverse zaakvoerders zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede woensdag van de maand november om 17.00 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, beoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onverminderd hetgeen hierna bepaald wordt, kan slechts tot dividenduitkering of tantièmeuitkering worden overgegaan wanneer daartoe door de algemene vergadering besloten worden met eenparigheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal, met gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y Y ~

Voorbehouden aan het Selgtsch Staatsblad

T'

a ~

07/05/2013
ÿþ Mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uIIIu1iiw iiudiiusi

Neergelegd ter prie^ mn de Rechtbank

van Kooph,..,.,..i tE,.,,1 , op

Griffie 2 5 APR, 2013

i oi

Ondernemingsnr : * 0527.973.176

Voor behoui aan h Belgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) :JURA

(verkort): *

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Antwerpsesteenweg 126, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwer " en akte : OPRICHTING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 23 april 2013, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd "JURA", werd opgericht als volgt:

ZIJN VERSCHENEN:

1. de heer ADRIAENS SENS Jan Hector Maria, geboren te Ekeren op éénendertig januari negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65.01.31 007-47, echtgenoot van mevrouw JORSSEN Kristel Anne Maria, geboren te Wilrijk op zes september negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer 64.09.06 408-43, wonende te 2970 Schilde, Breeveldpad, 11.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Marcel Wellens te Mortsel op negentien september negentienhonderd negentig, niet gewijzigd tot op heden.

2. De heer VAN ACKER Rudy Leopold, geboren te Wilrijk op zesentwintig november negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer 64.11.26 423-24, echtgenoot van mevrouw DEHOUX Murielle, geboren te Lier op tweeëntwintig augustus negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2970 Schilde, Akkerstraat 7, thans verblijvende te 2970 Schilde, Goorstraat 3 A.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Hans DE DECKER te Brasschaat op zevenentwintig november negentienhonderd achtennegentig, niet gewijzigd tot op heden.

RECHTSVORM EN NAAM.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "JURA".

ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2640 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 126.

De zetel ban zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, beheren, bouwen, omvormen, afbreken, uitbaten en in waarde brengen, huren en verhuren, in erfpacht geven of nemen, in leasing geven en nemen, opstal verlenen of krijgen verpanden van alle onroerende goederen of rechten, gebouwde en/of ongebouwde, gemeubeld of ongemeubeld, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, daarin begrepen, uitvoeren van wegeniswerken en uitrustingen alsook alle niet voorziene verrichtingen waartoe gebouwen en andere onroerende eigendommen aanleiding kunnen geven. De opsomming is niet beperkt.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 E).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die

elk éénhonderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

1. De heer ADRIAENSSENS Jan, wonende te 2970 Schilde, Breeveldpad 11, titularis van drieënnegentig (93) aandelen.

2. De heer VAN ACKER Rudy, wonende te 2970 Schilde, Akkerstraat 7, titularis van drieënnegentig (93) aandelen

De oprichters erkennen lezing te hebben gekregen:

- van artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek betreffende de lidmaatschapsrechten verbonden aan gemeenschappelijke aandelen;

- van artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek met betrekking tot zekere goederen afhankelijk van het gemeenschappelijk vermogen waarover door een echtgenoot is beschikt zonder uitdrukkelijke instemming van de andere echtgenoot.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 E).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 E).

Het geheel van deze inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 0016961249-23, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een raakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikels 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

De vennootschap wordt ten aanzien van derden steeds geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders. Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, besIissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

ALGEMENE VERGADERING.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap. Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op tweede woensdag van de maand mei om zeventien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het is de vennoten niet toegelaten hun stem per brief uit te brengen.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Voor-tiehotidan aan het Belgisch Staatsblad

Voor-e-Sehoûden aan het Luik B - vervolg



. Belgisch Staatsblad BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten

honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is

, bepaald in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

De oprichters verklaren dat uit ter goeder trouw verrichte schattingen is gebleken dat de vennootschap voor het eerste boelcjaar aan de criteria, vermeld in artikel 15 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen voldoet, en dus niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. Iedere vennoot heeft dus individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

De oprichters verklaren door ondergetekende notaris lezing te hebben gekregen van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat een natuurlijk persoon slechts de enige vennoot kan zijn van één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dat deze geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening vôér haar oprichting werden gesteld door de voornoemde oprichters, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd beeft.

Bovendien verklaren voornoemde comparanten zich sterk te maken dat de vennootschap tevens die rechtshandelingen zal overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichter, gesteld zullen worden in naam en voor rekening van de vennootschap, vooraleer zij de rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen.

BENOEMING ZAAKVOERDERS

Verenigd in algemene vergadering benoemen de oprichters:

als gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap

1) De heer ADRIAENSSENS Jan Hector Maria, geboren te Ekeren op éénendertig januari negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65.01.31 00747, echtgenoot van mevrouw JORSSEN Kristel Anne Maria, geboren te Wilrijk op zes september negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer 64.09.06 40843, wonende te 2970 Schilde, Breeveldpad, 11.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Marcel Wellens te MortseI op negentien september negentienhonderd negentig, niet gewijzigd tot op heden.

2) De heer VAN ACKER Rudy Leopold, geboren te Wilrijk op zesentwintig november negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer 64.11.26 423-24, echtgenoot van mevrouw DEHOUX Murielle, arbeidster, geboren te Lier op tweeëntwintig augustus negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2970 Schilde, Akkerstraat

7.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Hans DE DECKER te

Brasschaat op zevenentwintig november negentienhonderd achtennegentig, niet gewijzigd tot op heden,

die beiden aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding

verzet. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zal hun mandaat onbezoldigd zijn.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

De zaakvoerders, de heren ADRIAENSSENS Jan en VAN ACKER Rudy , beiden voornoemd nemen de beslissing zichzelf tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Hij verklaart door ondergetekende notaris Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. VOLMACHT ONDERNEMINGSLOKET

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegg







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



























Luik B - vervolg

van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te Antwerpen:

Luc Eberhardt, Sofie Stevens, Francis van der Haert, Michiel Alfaerts, en de heer Yvan Franciscus Adrianus Maria Jansen, geboren te Hoogstraten op 9 juni 1967, nationaal nummer 67.06.09 439-61, wonende te 2630 Aartselaar, Schuurveld 14.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het . voces-verbaal

Voor-

Eiehoûden

aan hèt

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 10.12.2014, NGL 15.01.2015 15014-0103-008
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 09.12.2015, NGL 15.01.2016 16015-0007-008

Coordonnées
JURA

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 126 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande