JURIKWEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JURIKWEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.974.236

Publication

31/01/2014
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

behouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

Ondememingsnr : 0832.974.236

Benaming (voluit) : Jurikwest

ui

ir:.':eigejeNi1 ti

van1~'vapffandel te Antwerpen, op

2 2 JAN, 2014

Griffie

Voor-

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tolstraat 24

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING » STATUTENWIJZIGING.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 10 januari 2014, dat de enige vennoot en titularis van de totaliteit van de aandelen die gans het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jurikwest", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Tolstraat 24, ondernemingsnummer 0832.974.236 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

In het kader van artikel 537 van het W.I.B. '92, werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd met ZESENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 36.000,00) en gebracht van TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) op ZESENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 56.000,00); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in speciën en werd volledig volgestort.

TWEEDE BESLISSING.

Als gevolg van voormelde beslissing worden aan de statuten volgende wijzigingen aangebracht artikel 5.1 wordt vervangen door volgende tekst;

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ZESENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 56.000, 00).

- artikel 6.1 wordt vervangen door volgende tekst:

Het kapitaal is verdeeld in 360 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van 1/3608re van het kapitaal.

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten.

Op de raatste biz. van Lurk B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 28.06.2013 13226-0248-014
01/02/2011
ÿþ.11

mod 2,1

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11I II IIIII~ 1I VIIIIIIII

Lufk B .m

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lbergelegd ter griffie van de gechfkL~

Griffie 2 0 jOu" ~0?t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 3.2 g a-ti a3C

Benaming : Jurikwest

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tolstraat 24

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, notaris te Vosselaar op 14 januari 2011, dat

De heer Van Kerckhoven Jan Karel Louisa, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 04 juli 1956, (rijksregisternummer 56.07.04-471.52), wonende te 2242 Zandhoven (Pulderbos), Bessenlaan 26. !! een burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht. Haar naam luidt "Jurikwest". Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Tolstraat 24.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf ! de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

ii Doel. De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep van advocaat in vennootschapsvorm, middels haar advocaat-vennoot of vennoten, evenals alle diensten en mandaten die met deze bedrijvigheid verband houden, zoals 3i het geven van onderwijs, het publiceren van boeken en/of artikels, het optreden als bestuurder en ;i vereffenaar en het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, alsook het beheer van onroerend patrimonium.

Dit impliceert ook de inning van de erelonen voor rekening van de vennootschap.

!; Bijgevolg zal zij alle vermogensrechterlijke gevolgen voor haar rekening nemen die uit de bedrijvigheid van advocaat voortvloeien en er voor instaan.

Zij zal slechts haar bedrijvigheid mogen uitoefenen mits inachtneming van het wettelijk statuut en de :! I! plichtenleer, eigen aan het beroep van advocaat.

Kapitaal.

: Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00); het wordt gevormd door een inbreng in natura. Het is volledig volgestort.

In verband met de inbreng in natura besluit het verslag van de bedrijfsrevisor als volgt: Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsreviser, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de oprichting van Jurikwest BVBA door inbreng in natura van de advocatenpraktijk onder de vorm van een éénmanszaak van de heer Jan Van Kerckhoven dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van Jurikwest BVBA verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte advocatenpraktijk onder de vorm van een éénmanszaak en voor de bepaling van het aantal door Jurikwest BVBA uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura in het bijzonder verslag opgesteld door de oprichter aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de voor de inbreng in natura door de oprichter weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met een bijzonder voordeel in de vorm van een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



vergoeding in rekening-courant zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is; als

vergoeding voor de inbreng in natura worden 200 aandelen uitgegeven zonder vermelding van waarde, die elk 1/2008 van het kapitaal vertegenwoordigen samen met een vergoeding in geld door creatie van een rekening-courant vordering op de vennootschap ad EUR 75.000;

4. er een voorbehoud dient te worden gemaakt bij deze inbreng aangezien het attest in het kader van de overdracht van de advocatenpraktijk onder de vorm van een éénmanszaak naar een vennootschap niet werd opgevraagd bij de dienst van de directe belastingen.

Mijn opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting zodat onderhavig verslag derhalve geen "faimess opinion" bevat.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2011.

Algemene vergaderins.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 1 juni om 18.00 uur of de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke personen, al dan niet bezoldigd

en al dan niet vennoten en die het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders

evenals de duur van hun mandaat.

2. Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

3. Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

als verweerder.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere

volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

4. Vergoeding.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een wedde worden

toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten

laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Benoeming.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur de heer Van Kerckhoven Jan

voormeld; die uitdrukkelijk heeft verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is zijn mandaat

bezoldigd.

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, oprichtersverslag en verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor.. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
JURIKWEST

Adresse
TOLSTRAAT 24 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande