JV CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JV CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.863.032

Publication

30/01/2015
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ReChL,aû ar,..3n kocphan.del

/~,nt1'I$r1len

2 à 1~II. 215

afGi'iffi@ .tererpBn



111111

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : JV CONSULTING

11

0568df363.032

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : hoverheide 6D

2540 hoven

il Onderwerp akte :Oprichting aanstelling zaakvoerder

1

UITTREKSEL, NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick, Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 15 januari 2015 dat een besloten vennootschap met beperkte !! aansprakelijkheid JV CONSULTING als volgt werd opgericht :

!! Vennoot oprichter De heer VINCK Jean Marie, geboren te Wilrijk op zeven februari negentienhonderd! zesenvijftig, echtgenoot van mevrouw Geets Nadine, RR 56020736533 wonende te 2540 Hove Hoverheide 6 die! heeft ngetekend op de de totaliteit van honderd aandelen en deze de aandelen deels volstort heeft door inbreng in geld voor 12.400 EUl O.

Artikel t- Aard, rec tsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van één of meer handelsactiviteiten tot doel heeft en zodoende de hoedanigheid van koopman verkrijgt. Zij neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelii heid met de maatscha.. eli'ke benamin " : "JV Consultin " ".

!! De maatschappelijke benaming moet in aile akten, facturen, publicaties, brieven, orders en andere stukken! uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden `besloten!

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of door de afkorting 'BVBA' leesbaar weergegeven worden. ;

Tevens dient bijkomend duidelijk het volgende vermeld te worden :

'; - de zetel van de vennootschap,

- het woord `rechtspersonenregister' of de afkorting 'RPR' gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van!

'. de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft ,

- de exploitatiezetel(s) `

I.

- het ondernemingsnummer. :

I I

:! Artikel 2.- Zetel ;

De zetel van de vennootschap wordt ingevolge een besluit van de zaakvoerder(s) in om het even welke plaats in in!

België gevestigd.

Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

,1 Het fabriceren en laten fabriceren, importeren, exporteren, groot-en kleinhandel in motoren, installeren :

en onderhouden van motoren, generatoren, energiebesparende projecten, total energy projecten, elektrische en elektronische regelapparatuur, waaronder begrepen krachtkoppelingen, verwarmings-airconditioning en ventilatiesystemen, drijfkracht, elektrische en lichtenergie en warmte krachtkoppelingen opgewekt door diesel, ! !! benzine, gasmotoren en turbines en onderdelen daarvoor, de daarbij behorende elektrotechnische

!! installatiewerken, onderdelen en service inbegrepen.

Onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van '

!! luchtregeling en van industriële pijpleidingen.

Fabricage van koelinrichtingen, van machines en toestellen voor de koeltechniek en voor installaties

voor luchtregeling.

Elektrotechnisch installateur en frigorist.

I Consultant voor het optimaliseren van HVAC installatie. Consultant energiebesparende maatregelen. Bovendien mag de vennootschap zich bezighouden met het beheer van een patrimonium, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en het in stand houden van dit patrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende veranderingen verrichten zoals ondermeer het aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken,

i! verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin stellen alsmede het "

aankopen, ten gelde maken en beleggen in verkoop, trading, inkoop, marketing en negotiatie in het bijzonder; Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

r mod 11.1



Voor-bdhouden

aan het Belgisch staatsblad



De vennootschap mag beleggen in effecten en in alle andere waarde-elementen.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardige of aanverwante doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng van speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland waarvan haar maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met hare van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap zal, in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welk van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken,

Zij mag bovendien op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die

hetzelfde, een soortgelijke of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling va haar onderneming " kunnen bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. Artikel 4.- Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden wcrden ingevolge een geldig door de algemene vergadering genomen beslissing..

Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600 EURO. Het is volledig geplaatst en verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6.- Aandelen - overdracht

De aandelen ziin op naam. Zij zijn ondeelbaar. Het aandeelhouderschap dient vermeld te worden een aandelenregister en dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap en ter inzage is van de aandeelhouders. EIK aandeel wordt genummerd.

De lidmaatschapsrechten van een aandeel kunnen slechts door één persoon (natuurlijk of rechtspersoon) uitgeoefend worden.

Behoren de aandelen in onverdeeldheid of in vruchtgebruik- naakte eigendcm-verhouding toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot één enkel persoon is aangewezen die deze rechten kan uitoefenen. Zo hierover geen akkoord kan bekomen worden tussen de verschillende mede-eigenaars dan zal een lasthebber op verzoek van de meest gerede partij aangewezen worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Certificaten van inschrijving worden afgeleverd aan de houders van de effecten overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

A. Overdrachtsregeling zo er slechts een aandeelhouder is

Onder levenden b Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van een aandeelhouder kan deze ze vrij overdragen.

Bij overlijden van de enige aandeelhouder gaan de aandelen en de eraan verbonden rechten over op de rechtsopvolgers en/of rechtsverkrijgenden, in evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap; Zo het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom gesplitst wordt oefent de vruchtgebruiker de lidmaatschapsrechten uit.

B. Overdrachtsregeling zo er meerdere aandeelhouders zijn

Indien de aandelen ingesohreven zijn op naam van meerdere aandeelhouders kunnen zij slechts onder de levenden of ingevolge overlijden overgaan mits instemming van tenminste de helft van de aandeelhouders, die amen ten minste drie/vierde bezitten van het aantal aandelen verminderd met het gelai van de aandelen waarvan de overdracht of overgang is voorgesteld.

Deze goedkeuring is niet vereist voor overdrachten onder de levenden of ingevolge overlijden aan mede aandeelhouders.

B.1. Overdracht onder de levenden

De aandeelhouder die één of meer aandelen wenst over te dragen, moet de mede-aandeelhouders bij aangetekende brief inlichten over :

- de identiteit van de voorgestelde ovememer(s),

- het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen

- en de voorwaarden van de overdracht.

Ingeval van overdracht ingevolge overname van de algeheelheid van poederen (door fusie of splitsing van de vennootschap) is voormelde goedkeuringsprocedure van toepassing op de overdacht van aandelen door de venncotschap binnen de 2 jaar na verkrijging van de aandelen.,

Indien de aandeelhouders binnen de maand na toezending van voormelde aangetekende brief (datum poststempel telt), niet antwoorden, worden zij geacht akkoord te gaan met de vervreemding,

Zo de voormelde instemming niet bekomen wordt, is geen gerechtelijk beroep mogelijk, doch de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende aandeelhouders verplichten, hefzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen gemeenschappelijk te bepalen voorwaarden en dit



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

bdhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



binnen een door hem gestelde termijn, dit ten vroegste drie maanden na de hen aangetekend verzonden' aanmaning.

De ovemameprijs dient in alle gevallen betaald te worden binnen 5 jaar na het verstrijken van voormelde termijn waarna van rechtswege een intrest verschuldigd berekend tegen de wettelijke rentevoet en  zo toepasselijk -)jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

Is er een akkoord over de prijs dan gebeurt de overname op basis van de werkelijke waarde, te bepalen door een door alle betrokken aandeelhouders aan te stellen deskundige. Zo er geen akkoord is over de aan te stellen deskundige, stellen zij elk een deskundige aan. Zo er geen akkoord is tussen de deskundigen stellen zij een derde deskundige aan die definitief en zonder mogelijk verhaal / rechtsmiddel  de waarde zal bepalen. Zo de aandeelhouders verzuimen binnen de 14 dagen -- na hiertoe aangekend aangemaand te zijn  een deskundige aan te stellen, of zo de aangestelde deskundigen niet tot een gemeenschappelijk akkoord komen, zal de tweede, respectievelijk derde deskundige aangewezen worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De overdracht van de aandelen dient te gebeuren binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van voormelde termijn van 3 maanden.

B.2. Overgang ingevolge overlieden

Ingeval van overlijden van een aandeelhouder moeten de rechtsopvolgers of rechtsverkrijgenden binnen de drie maanden na het overlijden, de zaakvoerder en de medeaandeelhouders aangetekend inlichten over de identiteit van de rechtsopvolgers of rechtsverkrijgenden,.

indien de medeaandeelhouders niet binnen de dertig dagen, na toezending van dit aangetekend schrijven (datum poststempel telt) hun verzet tegen de overgang aan de zaakvoerder laten kennen, worden zij geacht de rechtsopvolgers of rechtverkrijgenden, als aandeelhouder te aanvaarden,

Zijn er meerdere rechthebbenden dan moeten zij, indien zij in onverdeeldheid blijven, binnen de vijf maanden aan de zaakvoerder meedelen wie van hen zij aanduiden om tegenover de vennootschap als eigenaar of gevolmachtigde op te treden.

Indien een aangewezen erfgenaam of legataris niet ais aandeelhouder door de mede-aandeelhouders wordt aanvaard, moet(en) de mede-aandeelhouders een overnemer aanwijzen, die aan de afgewezen erfgenaam of legataris de waarde van de over te nemen aandelen zal vergoeden.

Deze waarde wordt - behoudens minnelijk akkoord - bepaald en uitbetaald op de hiervoor gemelde wijze als ingeval van weigering van overdracht onder de levenden.

Zolang de aangewezen erfgenaam of legataris niet als aandeelhouder is aanvaard of zolang de door de weigerende aandeelhouder of aandeelhouders aangewezen overnemer zich niet akkoord heeft verklaard met de overname, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen van een overleden aandeelhouder opgeschort.

C. Vo'rkeurrecht

In alle gevallen van overdracht onder levenden of bij overlijden wordt aan de bestaande aandeelhouders de voorkeur gegeven tot aankoop in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige medeaandeelhouders geen gebruik wensen te maken van dit voorkeurrecht kunnen de andere medeaandeelhouders na de uitoefening van hun voorkeurrecht met betrekking tot het hen toekomende aantal aandelen, de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun nieuw aandelenbezit.

Indien tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar rest-aantal aan één van de gegadigde mede-aandeelhouders, door loting georganiseerd door de zaakvoerder(s).

Indien geen der aandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn voorkeurrecht, kan de vennootschap overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de over te nemen aandelen zelf inkopen.

Ingeval van kapitaalverhoging in geld wordt aan de bestaande aandeelhouders, met uitsluiting van alle andere personen, de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen, in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit.

Bij onenigheid bij de uitoefening van dit voorkeurrecht betreffende aandelen in bloot-eigendom en vrachtgebruik, komt het recht op overname of intekening vooreerst toe aan de bloot-eigenaar die naar eigen keuze ofwel de aandelen verwerft in bloot-eigendom en bezwaard met een zelfde vruchtgebruik ais de bestaande aandelen, ofwel de aandelen verwerft in volle eigendom op last het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden aan de vruchtgebruiker.

Laat de bloot-eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan komt het intekenrecht of ovemamerecht toe aan de vruchtgebruiker die de aandelen verwerft in volle eigendom zonder tot enige vergoeding jegens de bloot-eigenaar gehouden te zijn.

Indien de waarde van dit recht niet bepaald is en daarover geen akkoord tot stand komt tussen vruchtgebruiker en bloot-eigenaar wordt deze waarde vastgesteld door een of meer deskundigen aangesteld overeenkomstig hetgeen hiervoor is bedongen met betrekking tot de waardering van de aandelen,

Artikel 7.- Bestuur en de vertegenwoordiging

1 Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet aandeelhouders, al dan niet natuurlijke of rechtspersonen

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap te verrichten, met uitzondering van deze handelingen tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene vergadering behorend.

2. Vertegenwoordigirtq

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-béhouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de' functie bezoldigd zal worden uitgeoefend en voor welke termijn de aanstelling geldt

4. Statu r ire zaakvoerder

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle aandeelhouders, of door

een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en

genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

5. Tegenstriidiq belang

a) Is er slecht één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting rechtstreeks of onrechtstreeks een

vermogensrechtelijk belang strijdig met dat van de vennootschap, dat moet hij de aandeelhouders daarvan in kennis stellen en mag de beslissing voor rekening van de vennootschap slechts genomen worden of de verrichting slechts gesteld worden door een lasthebber ad hoc, Indien de zaakvoerder de enige aandeelhouder is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch moet hij hierover een bijzonder verslag uitbrengen dat samen met de jaarrekening neergelegd wordt.

b) Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de goedkeuring van het college van zaakvoerders vereist, een rechtstreeks of onrechtstreeks vermogensrechtelijk belang heeft, dat strijdig is met dat van de vennootschap, verplicht het college hiervan op de hoogte te brengen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, zoals opgenomen in artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 8.- Controle

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en de regelmatigheid van de verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, gekozen onder de leden van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, die door de algemene vergadering benoemd worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar en waarbij tevens hun bezoldiging vastgesteld wordt, Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris.

Artikel 9.- Algemene vergadering

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de aandeelhouders samenkomen om overeenkomstig de wettelijke en statutaire bepalingen over de werking en de structuur van de vennootschap te beraadslagen en te besluiten.

Zij vertegenwoordigt alle aandeelhouders en haar besluiten gelden ook voor aandeelhouders die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de wettelijke en statutaire geldigheidsvoorwaarden werden nageleefd.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen waarbij elk aandeel recht heeft op een stem. Op de vergadering mogen de aandeelhouders hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen

Wanneer de vennootschap slechts een aandeelhouder telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het een gemeenschapsstelsel, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote,

De gew+ne algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping wordt jaarlijks gehouden op de vierde woensdag van juni om 14U00 is deze dag een wettelijke feestdag of geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek der vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit verstuurd worden naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten, de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

. Wat de datering van de iaarveraadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door aile zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

dagen voor de statutaire datum , de vennootschap heeft bereikt, Indien er meerdere exemplaren van voorstel' van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen daagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet de zaakvoerder de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergaderinq betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring vermelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen voor een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen voor die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, moeten worden medegedeeld aan de commissaris.

Artikel 10.- Boekjaar -Jaarrekening - Bestemming van het resultaat

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op ëénendertig december van ieder jaar.

Bij het einde van eik boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening opgesteld,

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat,

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend overeenkomstig de wettelijke en statutaire bepalingen in het bijzonder inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 11: Ontb ndin ' - Vereffenin

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen overeenkomstig de wettelijke en statutaire bepalingen.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening,

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) ten ware de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in het Wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien bij artikel 7.2 van de statuten.

Artikel 12.- Keuze van woonplaats

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die in het buitenland woonachtig zijn, warden voor de uitoefening van hun opdracht geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hun in verband met de afhandeling van de vennootschapszaken alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen rechtstreeks kunnen worden gedaan.

Aandeelhouders zijn verplicht een in België gelegen woonplaats te kiezen zoniet kunnen alle mededelingen, betekeningen, dagvaardingen op de zetel van de vennootschap rechtsgeldig gedaan worden. Artikel 13 Gemeen recht

De partijen willen zich volledig schikken naar het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg warden de beschikkingen van deze wetten waarvan in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

Aanvang en einde van het eerste boeklaar

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonliikheid vanaf de dag waarop het uittreksel van deze akte neergelegd is ter griffie.

De comparanten-oprichters verklaren dat het eerste boekjaar za! eindigen op 31 december 2016.en dat het aanvangt op de datum dat de vennootschap rechtspersoonliikheid verwerft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

bbhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-bishouden aan het Belgisch Staatsblad



Benoeming van de zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd: de heer Jean Vinck voornoemd die aanvaardt De opdracht, die niet bezoldigd is  tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering - geldt voor onbepaalde duur, zonder statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Ingevolge artikel 7.2 van de statuten is aan de zaakvoerder volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap in en buiten rechte op te treden. De zaakvoerder oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Zeteivestiginq

De comparanten-oprichters besluiten de maatschappelijke zetel te vestigen te 2540 Hove Hoverheide BD. Bijzondere gevolmachtigde

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld : de heer Ronald Aka, Oude Steenweg 15, 2530 Boechout en/of de heer Robijn Van Goubergen, Bremveldlaan 55, 2640 Mortsel met macht om elk afzonderlijk op te treden aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het ondernemingsloket. Het inschrijven of wijzigen , het geven of vragen van alle inlichtingen aan de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en aanverwante diensten. Voor de vennootschap alle inlichingen geven of vragen inzake aangiftes, reklamaties en verschuldigde rechten aan Douane en Accijnzen, provincie-en gemeentebestuur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS PATRICKVANDEPUTTE

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

AFSCHRIFT OPRICHTINGSAKTE





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JV CONSULTING

Adresse
HOVERHEIDE 6D 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande