JV WORLDWIDE TRADING

Divers


Dénomination : JV WORLDWIDE TRADING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 564.790.517

Publication

28/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

k,

Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsbla

Mod PDF11.1

frff.I ln de billagen bij flet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1!IIIIIIII/1I/IIIIIhIlIIIlIIIIIllhIfflIffIiffi Iii!

*14197166*

7 9 0 5 1 7

91VIN9érldlyividd Trading

Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Slachthuislaan 80, 2060 Antwerpen 6, België

(volledig adres)

Onderwerp(effi akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst:

Uit de onderhandse oprichtingsakte opgemaaktteAntwerpenop 10 oktober 2014, "geregistre erdte Antwerpen 8,zesblad geenverzendingen deel 6219 blad 40 vak 689, 16 oktober 2014. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De e.a. Inspecteur wn A. Baekelandt"

blijkt dat tussen de hierna vermelde vennoten:

" Mevrouw Veerle Driessens, wonende te 2180 Antwerpen, Markt 15

" De heer joeri Eberhardt, wonende te 2180 Antwerpen, Markt 15

eengewone commanditaire vennootschap werd opgericht, waarvan zij de Statuten als volgt vaststellen:

ARTIKEL 1: NAAM

Er wordt eengewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming IV Worldwide Trading. De naam zal steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "gewone commanditaire vennootschap" o f de afkorting "Comm.V.".

ARTIKEL 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Slachthuislaan 80.

De zetel kanzonderstatutenwijzigingbij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden naar elke andere plaats in België.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen enbijhuizen,bureausenstapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodigacht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 17 OKT. 2014

Griffie

Ondernerningsnr ; Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

Op de laatste blz. van Luik É vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

- vervolg Moi PDF 11.1

ARTIKEL 3: DOEL

Het doel van de vennootschap is:

Groot- en kleinhandel, import en export, koop en verko op, het huren en verhuren van diverse goederen alsmedehethandelen ofageren alstussenpersoonin deze activiteit. Bemiddeling en hetverstrekken van advies in alle administratieve en financiële verrichtingen vo or rekeningvan derden, ondermeerhet optreden als raadgever, agent of makelaar in financiële producten.

Deze verrichtingen omvatten onder meer het opstellen van studies, de aankoop, de verkoop enhetopzetten van financiële instrumenten/producten.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, immobiliënvennootschappen of- ondernemingen, hetstimuleren, de planning ende coeirdinatievande ontwikkelingvan de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun behe er,b estuur, vereffening, en toezicht alsmede hetverlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan dzevennootschapp en en ondernemingen.

Het management enbeheerverrichten van verbond en en niet verbonden ondernemingen. Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en ro erend goedhandelingenuitvoeren, die rechtstreeks ofonrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk do el of deze activiten haarzullen toelaten vo ordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal leiding en toezicht, in haarhoedanigheid van bestuurder,

vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan al dan nietaanverwante ondernmeingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, fusie, onderschrijving,deelneming,financiële tussenkomstofanderszins,belangen nemen in andere bestaande of n og opte richten vennootschapp en of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare ofvan aard haar maatschappelijkdoelte bevorderen.

Het aanleggen, het o ordeelkundig uitbouwen en b eheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingenmetbetrekkingtot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinancieringvan onroerend goederenaanderden,hetaankopen,verkopen,ruilen, bouwen, verbouwen, onderhou den, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het makenvan studies metbetrelddng tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van ro erende goederenbetreffende de inrichting en ultrustingvan

onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onre chtstreeks met dit do el in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellenvoor het goede verloop van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- vervolg Mod POF 11.1

verbintenissen, doorderde p ersonenaangegaan, die hetgenotzoudenhebb en van voormelde roerende en onroerende goederen.

e

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ARTIKEL 4: DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Iedere vennoot zal een

einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij minstens zes maanden vooraf zijn medevennotenper aangetekend schrijvenverwittigt.

ARTIKEL 5: KAPITAAL - AANDELEN

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.000 EUR (tweeduizend euro) en

wordtvertegenwoordigd door 1.000 (duizend) aandelen, elk met een fractiewaarde van één/ duizendste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal wordt volledig volstort door inbrengen in geld, en met name als volgt :

" Mevrouw Veerle Driessens: storting in geldspeciën van 1.980 EUR (duizendnegenhonderd tachtig euro);

" De heer Joeri Eberhardt: storting in geldspeciën van 20 EUR (twintig euro).

Alsvergoedingvo or hunrespectievelijkeinbrengen ontvangen de vennotenvolgend aantal aandelen:

" MevrouwVeerleDriessens990 (negenhonderdnegentig) aandelen.

" De heer Joeri Eberhardt 10 (10) aandelen.

ARTIKEL 6: BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

MevrouwVeerle Driessens is ho ofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

De heer Joeri Eberhardt is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan ten belop e van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

De machten van de stille vennoot bestaan in:

" de controle van de vennootschap;

" het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(S) ;

" de goedkeuring omtrent de vervreemding der financiële vaste activa;

" het stemrecht in de algemene vergadering;

ARTIKEL 7: BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder.

Hij wordtbenoemd door de algemene vergaderingvoor detijdsduur door haarvastte

stellen. De algemene vergadering is tevens bevoegd hem ten allen tijde te ontslaan, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen.

Op de laatste blz. van Lutk B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ltie,7 n- vervolg

Voorbehouden

aan het

Belgisch $taatsblad

Mai PDF11.1

Hetmandaatvanzaakvoerderisonbezoldigd,behoudensandersluidendebeslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerderbezit de meestuitgebreide machtenvanbestuur en beschikking.Alle handelingen die do or de wet nietuitdrukkelijk zijn vo orbehouden aan de algemene vergadering, vallen onder de bevo egdheid van de zaakvo erder. Vo or alle vervreemdingen van onroerende goederen ishet eenparig akko ord van allevennoten vereist.

De zaakvo erder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

ARTIKEL 8: OVERDRACHT VAN AANDELEN

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap ni et overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder hetvoorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

Bij eenderwelketoekomstige aandelenoverdrachtis er eenbijzondervoorkooprecht van mevrouw Veerle Driessens op de door een andere vennoot ter overdracht aangebodenaandelen.IndienmevrouwDriessenshaarvoorkooprechtnietgebruikt, kunnen de andere vennoten de ter overdrachtaangeboden aandelen overnemen.

ARTIKEL 9 OVERLIJDEN

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Bij overlij den zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien aile andere vennoten hiermee hun akkoordbetuigen. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld op te eisen, die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene. Zij zijn desgevallend verplicht hun aandelen overte dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, no ch de normale gangvan zaken van de vennootschap belemmeren.

ARTIKEL 10 : BOEKJAAR

Hetboekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van iederjaar. Ieder jaar op 31 december zal een inventaris, een balans en een winst en

-

verliesrekeningworden opgemaakt.

ARTIKEL 11: WINSTVERDELING

De zuivere winstblijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

tr:". E - vervolg

PDF 11.1

Over de winstverdeling en reservevorming zalbeslist worden door de algemene vergadering.

De vennoten mogen evenwelbij eenvoudige meerderheidbeslissen een reservefonds te vormen, geheel ofgedeeltelijkvoorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige me erderheid mogenbeslissen da de gereserveerdewinstuit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgelopen jaar hetzij bij gebrek aan winst.

ARTIKEL 12 : VERLIEZEN

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten no oit hun inbreng mogen overtreffen.

ARTIKEL 13 : ALGEMENE VERGADERING

Eengewone algemenevergaderingvan devennoten,jaarvergaderinggenoemd,wordt ieder jaar gehouden op de laatste woensdag van juni om 20 uur, ten maatschappelijke zetel. De jaarvergadering komtbijeen op uitnodiging van de zaakvoerder.

De jaarvergaderingbesluit onder meer over de go edkeuringvan de jaarrekening en over de kwijting en over de toekenning of goedkeuring vanb ezoldigingen aan zaakvoerders en commissarissen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Iederevennootkan ooksteeds eenbuitengewone algemenevergaderingvan de vennoten bijeenroepen. De buitengewone algemenevergaderingwordtgehoudenop de dag en het uur aangewezen in de voorafgaande uitnodigingen.

De vennotenworden daartoe opgeroepen do or rniddelvan een uitnodigingsbrieften minste achtkalenderdagenvoor de buitengewone algemenevergadering aangetekend verzonden aan hun adres. Deze oproepingsbrief dient de dagorde van de algemene vergadering te vermelden.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten doordezaakvoerder. Zij warden gehouden op de plaats , de dag en het uur, zoals vermeld in de oproepingsbrief.

Vennoten kunnen op de algemenevergaderingvertegenwoordigdworden,doch uitsluitend door een andere vennoot en op voorlegging van een geschreven volmacht.

Elk aandeel geeft recht op één stem ter algemene vergadering. Alle beslissingen van de algemenevergaderingenworden genomenbij gewone meerderheidvanstemrnen (d.w.z. de helft plus één; onthoudingen worden niet meegeteld). De algemene

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- vervolg Mai Paf Vt.t

vergaderingenberaadslagen enbesluiten op geldigewijze ongeachthetaantal vertegenwoordigde aandelen. Elkebeslissingbetreffende de wijzigingvan de statuten moetworden goedgekeurd door een drie/vierde meerderheid van de aanwezige aandelen.)

ARTIKEL 14: ONTBINDING - VEREFFENING

Ingeval van ontbindingbenoemt de algemenevergaderingbijgewonemeerderheid de vereffenaar(s), die al dan niet vennoot kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, also ok de wijze van vereffening.

Worden er geenvereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op hettijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die hetWetboekvanVennootschappen aan vereffenaarstoekent,tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffeningwordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

ARTIKEL 15: OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar gaat in vanaf heden en zal afgesloten worden op 31 december 2014.

2. Onmiddellijkna oprichting van de vennootschap zijn de vennoten samengekomeninbuitengewone algemenevergaderingenhebbenzij met éénparigheid van stemmenvolgendebeslissingen genomen:

a. Tot niet-statutair zaakvoerder vo or onbeperkte duurwordtbenoemd : mevrouw Veerle Driessens, die aanvaardt. Haar mandaat is onbezoldigd.

b. De comparanten verklaren dat alle verrichtingen gesteld door de vennootschap voor hetbekomen van de rechtspersoonlijkheid, en in hetbijzonder deze aangegaan door de comparant vanaf 1 juni 2014, zullen later worden overgenomen en bekrachtigd.

Veerle Driessens

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

à I

Coordonnées
JV WORLDWIDE TRADING

Adresse
Zetel: Slachthuislaan 80, 2060 Antwerpen 6, Belgi

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande