JVS SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JVS SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.067.723

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 02.07.2014 14264-0413-016
17/04/2013
ÿþf&4* mod 11.1





Luik B

i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

, N E.V.FM ELEGD

. .~._...

_;,.~

0 @ -04- 2013 "

GRIFFIE RECHTBANK var? KOOPHANDEL te MECHELEN

111111111!1j11611j1111111111111

_______ ------------- _,___.__.__ ------------- .----- ---------------------- _.__.---------__-.,

Ondememingsnr Benaming (voluit)

Griffie

806.067,723

: JVS SERVICE

gewone commanditaire vennootschap

te 2870 Puurs (Ruisbroek), Donkstraat 28

:VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - UITBREIDING EN HERFOR MULERING MAATSCHAPPELIJK DOEL - KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Heden, zevenentwintig maart tweeduizend en dertien.

Op mijn kantoor te Antwerpen, wordt voor mij, Meester Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018= Antwerpen, Broederminstraat 9, de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de;< gewone commanditaire vennootschap "JVS SERVICE", gevestigd te 2870 Puurs (Ruisbroek), Donkstraat ingeschreven in het rechtspersonenregister van Mechelen met ondernemingsnummer 0806.067,723.

Opgericht blijkens onderhandse akte de dato twintig augustus tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlagen; tot het Belgisch Staatsblad van negen september daarna, onder nummer 08145429, en waarvan de statuten nog; niet gewijzigd werden,

Samenstelling van de vergadering Zijn daartoe aanwezig de volgende vennoten: de heer VAN STEENLANDT Jens Roger Rita, van Belgische' nationaliteit, geboren te Temse op 24 februari 1978, en zijn echtgenote, mevrouw MUYSHONDT Els, van; Belgische nationaliteit, geboren te Lokeren op 18 november 1977, samen wonende te 2870 Puurs (Ruisbroek), Donkstraat 28, die verklaren gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract, niet:; gewijzigd zo verklaard.

De comparanten verklaren dat zij samen, namens de huwelijksgemeenschap, eigenaar zijn van alle aandelen,; van de gewone commanditaire vennootschap "JVS SERVICE" en dat deze aandelen werden ingeschreven op;, naam van de heer VAN STEENLANDT ten belope van negenennegentig (99) aandelen en op naam van; mevrouw MUYSHONDT ten belope van één (1) aandeel.

Bureau

De vergadering wordt geopend om vijftien uur onder het voorzitterschap van de heer VAN STEENLANDT,' ;= voornoemd, die mevrouw MUYSHONDT, voornoemd, aanstelt als secretaris.

:; Uiteenzetting van de voorzitter

Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt:

I. Het statutair bepaald vermogen van de gewone commanditaire vennootschap bedraagt HONDERD EURO (E;, 100,00), vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen.

II. De huidige buitengewone algemene vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te stemmen over de volgende agenda:

1) Verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de hierna voorgestelde uitbreiding en herformulering van het doel van de vennootschap, één geheel vormend met de staat van activa en passiva en het verslag dat door de; zaakvoerder werd opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen en waaruit het eigen vermogen van de vennootschap blijkt op de datum waarop voormelde staat werd afgesloten, te weten eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2) Verslag van de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen over!: ' voormelde staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3) Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van , Vennootschappen, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekeninghoudend met het feit', dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a- de omzetting gebeurt zonder uittreden van vennoten en zonder bijtreden van vennoten.

b- de naam van de vennootschap blijft ongewijzigd. De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 2870 Puurs (Kuisbroek), Donkstraat 30. De vennootschap zaI de vorm aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

c- Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid en geherformuleerd als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1) de uitbating van een dienstenbureau voor alle wettelijk toegelaten activiteiten in het kader van de dienstencheques. Deze activiteiten zijn ondermeer, maar niet beperkt tot, het uitvoeren van taken die inspelen op individuele, persoonlijke en familiale behoeften in het kader van het dagelijks leven; hulp met huishoudelijk karakter, namelijk: schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, occasionele kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, het doen van kleine boodschappen om te voorzien in de dagelijkse behoeften van de gebruiker, strijken in een Iokaal van de onderneming, hulp bij verplaatsingen van gebruikers met beperkte mobiliteit;

2) het poetsen en reinigen van allerhande bedrijfslokalen zoals kantoren, opslagplaatsen, loodsen, ateliers, enzotneer;

3) de handel in (eventueel onder eigen label van) onderhouds- en schoonmaakproducten, juwelen, fantasieartikelen, textiel en dergelijke;

4) de uitbating van een wassalon met uitsluiting van droogkuis;

5) onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden;

6) de installatie van stores en zonneschermen;

7) het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

8) overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

9) het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen, enzoverder;

10) het snoeien van bomen en heggen;

11) het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden;

12) de reparatie van schoeisel en lederwaren;

13) de reparatie van gedragen kleding: (onzichtbaar) stoppen, hermazen, retoucheren, enzoverder.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen".

d- dat datum van de jaarlijkse gewone algemene vergadering wordt vastgesteld op de vierde dinsdag van de maand juni om negentien uur.

e- het kapitaal zal TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00) bedragen, vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

In eerste instantie zal, overeenkomstig artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen het kapitaal van de vennootschap worden vastgesteld, zonder dat dit hoger mag zijn dan het eigen vermogen van de gewone commanditaire vennootschap zoals dit blijkt uit bovenvermelde staat van activa en passiva, hetzij honderd en achtduizend zeshonderd en negen euro achtenzestig cent (E 108.609,68).

Ingevolge besluit van de vennoten wordt het kapitaal bepaald op HONDERD EURO (E 100,00), vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen.

' Vervolgens zal het kapitaal worden verhoogd met een bedrag van NEGENTIENDUIZEND NEGENHONDERD EURO (E 19.900,00) om het te brengen van HONDERD EURO (E 100,00) op TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00), door incorporatie in kapitaal van dit bedrag af te nemen van de beschikbare reserve, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

d. Ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm.

4) Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

5) Ontslag van de zaakvoerder en kwijting.

6) Benoeming statutair zaakvoerder en, indien nodig, commissaris.

III. Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat beide vennoten, alsmede de zaakvoerder van de vennootschap,

aanwezig zijn. De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al de punten

die op-de agenda.voorkomen.---------__....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behduden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Overeenkomstig artikel 781 van het Wetboek van Vennootschappen dienen de besluiten te worden genomen ' met de eenparige instemming van de vennoten.

W. De comparanten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde staat van activa en passiva en van het verslag van de bedrijfsrevisor, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten. Zij ontslaan de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor, de heer Marc LUYTEN, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor", gevestigd te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31/12/2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

In het kader van onze opdracht hebben we niet kunnen steunen op de interne controle. Onze controle bestond in een substantiële controle van de voorgestelde staat van actief en passief.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto - actief heeft plaatsgehad.

5 maart 2013

Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA

Vertegenwoordigd door

Marc Luyten Bedrijfsrevisor". De comparanten werden door ondergetekende notaris in kennis gesteld van de bepalingen van artikel 786 van het Wetboek van Vennootschappen.

= V. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van deze kapitaalverhoging en omzetting, worden begroot op drieduizend euro (E 3.000,00).

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende besluiten genomen. EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de hierna voorgestelde uitbreiding en herformulering van het doel van de vennootschap, één geheel vormend met de staat van activa en passiva en het verslag dat door de zaakvoerder werd opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen en waaruit het eigen vermogen van de vennootschap blijkt op de datum ' waarop voormelde staat werd afgesloten, te weten eenendertig december tweeduizend en twaalf, goed te keuren.

De vergadering besluit tevens het verslag van de heer Marc LUYTEN, voornoemd, met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder al de voorwaarden zoals deze werden opgenomen in punt 3) van de agenda.

Ter gelegenheid van de omzetting worden, behoudens de kapitaalverhoging, geen wijzigingen aangebracht aan [ de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Het kapitaal van de vennootschap wordt in eerste instantie, overeenkomstig artikel 776 van het Wetboek van' Vennootschappen, vastgesteld, zonder dat dit hoger mag zijn dan het eigen vermogen van de gewone commanditaire vennootschap, zoals dit blijkt uit bovenvermelde staat van activa en passiva, hetzij honderd en achtduizend zeshonderd en negen euro achtenzestig cent (E 108.609,68).

Op basis van het eigen vermogen van de gewone commanditaire vennootschap zoals dit blijkt uit É bovenvermelde staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf wordt het kapitaal door de comparanten bepaald op HONDERD EURO (£ 100,00), vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen.

Vervolgens besluit de vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van NEGENTIENDUIZEND NEGENHONDERD EURO (E 19.900,00) om het te brengen van HONDERD EURO (E 100,00) op TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00), door incorporatie in kapitaal van dit bedrag af te nemen van de beschikbare reserve, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door verhoging van de frac- tiewaarde van de bestaande aandelen.

Stemming

:_Ditbesluit-wordt.genomen met eenparigheid-van stemmen... -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bahóuden aan het Belgisch Staatsblad

....-- ~_ .... . ------ ---------------

'....



mod 11.1

Voor-behbuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

VASTSTELLING

De vergadering stelt vast dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven door overboeking van een

bedrag van NEGENTIENDUIZEND NEGENHONDERD EURO (¬ 19.900,00) van de rekening `beschikbare

reserve' naar de rekening `kapitaaI'.

Tengevolge hiervan is het kapitaal werkelijk gebracht op TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00),

vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De statuten van de vennootschap worden in hun nieuwe vorm aanvaard en opgesteld als volgt:

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte ?

aansprakelijkheid

b) Naam ; " WS SERVICE"

2) Zetel te 2870 Puurs (Ruisbroek), Donkstraat 30

; 3) Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1) de uitbating van een dienstenbureau voor alle wettelijk toegelaten activiteiten in het kader van de dienstencheques. Deze activiteiten zijn ondermeer, maar niet beperkt tot, het uitvoeren van taken die inspelen op individuele, persoonlijke en familiale behoeften in het kader van het dagelijks leven; hulp met huishoudelijk .1 karakter, namelijk: schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, occasionele kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, het doen van kleine boodschappen om te voorzien in de dagelijkse behoeften van de gebruiker, strijken in een lokaal van de onderneming, huip bij verplaatsingen van gebruikers met beperkte mobiliteit;

2) het poetsen en reinigen van allerhande bedrijfslokalen zoals kantoren, opslagplaatsen, Ioodsen, ateliers, enzomeer;

3) de handel in (eventueel onder eigen label van) onderhouds- en schoonmaakproducten, juwelen, fantasieartikelen, textiel en dergelijke;

4) de uitbating van een wassalon met uitsluiting van droogkuis;

5) onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden;

6) de installatie van stores en zonneschermen;

7) het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

8) overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

9) het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen, enzoverder;

10) het snoeien van bomen en heggen;

11) het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden;

12) de reparatie van schoeisel en Iederwaren;

13) de reparatie van gedragen kleding: (onzichtbaar) stoppen, hermazen, retoucheren, enzoverder.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen,

4) Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5) Geplaatst kapitaal

TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00), verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van ;

waarde.

6) Boekjaar ; begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden. In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun i aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

. ,

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de vierde dinsdag van de maand juni om negentien uur,

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft of

wiens aanstelling tot volmachtdrager de instemming heeft bekomen van alle vennoten.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, is; de heer VAN STEENLANDT Jens Roger Rita,

geboren te Temse op 24 februari 1978,

= Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat.

' Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Stemming

De statuten worden, artikelsgewijs, goedgekeurd met eenparigheid van stemmen. Ingevolge de goedkeuring

van de statuten is de omzetting definitief tot stand gekomen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent eervol ontslag aan de zaakvoerder van de vennootschap, met name de heer VAN

STEENLANDT Jens, voornoemd.

Kwijting over het door hem gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de goedkeuring ,

van de eerstvolgende jaarrekening.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLUIT

De heer VAN STEENLANDT Jens, voornoemd, verklaart zijn benoeming als statutair zaakvoerder te

aanvaarden.

De heer VAN STEENLANDT zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schat-

tingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te

benoemen en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen.

Bevestiging van identiteit

De notaris bevestigt de identiteit van de comparanten van de akte aan de hand van de identiteitskaart.

Verklaring pro fisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het

Wetboek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § 1 derde lid van het

' gecoordineerde wetboek der Inkomstenbelastingen (WIB 92).

Volmacht

Teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

Ondernemingsloketten, de diensten van de BTW en van de Directe Belastingen, wordt volmacht gegeven aan ;

de heer SMET Guido Frans Lodewijk, van Belgische nationaliteit, kantoorhoudende te 2610 Antwerpen

(district Wilrijk), Sneeuwbeslaan 4, bus 13, met recht van indeplaatsstelling.

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT

Opgemaakt en verleden te Antwerpen, op voormelde datum.

Na integrale voorlezing en toelichting van deze akte hebben de comparanten, samen met mij, notaris, onderte-

kend.

(volgen de handtekeningen).

f e

a Voor-behnuden

aan het Belgisch Staatsbiad



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam, en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee Marc SLEDSENS

neergelegd: geassocieerd notaris

- afschrift van Broederminstraat 9

de akte; 2018 ANTWERPEN

-verslag van de

bedrijfsrevisor





Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

"

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JVS SERVICE

Adresse
DONKSTRAAT 30 2870 RUISBROEK(ANTW)

Code postal : 2870
Localité : Ruisbroek
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande