K. VAN DE VEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : K. VAN DE VEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.843.960

Publication

16/01/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0 5 43. 4 .9 6 0

Benaming (voluit) : K. Van de Vel

(verkort) :





Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Guldenberg 3 bus 6

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting - Benoemingen - Overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 30 december 2013 blijkt dat

een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken

l, Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam " K. Van de Vel ".

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Guldenberg 3 bus 6.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Enige vennoot

Mevrouw VAN DE VEL Karen, geboren te Herentals op drieëntwintig februari negentienhonderd

drieëntachtig, , wonende te 2000 Antwerpen, Guldenberg 3 bus 6, niet gehuwd

5. Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO NUL CENT (E 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, Het kapitaal is voor; twee/derde volstort in geld ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro nul cent.

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één juli van elk kalenderjaar en eindigt op dertig juni van elk daaropvolgend

kalenderjaar.

8. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De bestemming van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s), Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte; inbrengen. Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief, gestorte inbrengen) za! worden verdeeld tussen alle vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in: dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo; worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geen vennoot hoeven te zijn,: met dien verstande dat de enige zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn, de: meerderheid van de zaakvoerders, steeds de hoedanigheid moet(en) bezitten van wettelijke auditor; en/of auditkantoor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

14 1659 "

1 M

' '=i;r;, V2r"ttie R2cili.bûïtïí Cc! á.o1pr'7ano'o1 te Antwerpen, op

0 I la 21111r

Griffie

mol 11.1

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Wordt benoernd tot statutaire zaakvoerder voorde duur van de vennootschap : mevrouw Karen VAN DE VEL, geboren te Herentals op drieëntwintig februari negentienhonderd drieëntachtig, en wonende te 2000 Antwerpen, Guldenberg 3 bus 6. In geval van ontslag, permanente ' onbeschikbaarheid dan wel overlijden van de statutaire zaakvoerder zal het mandaat van zaakvoerder van rechtswege worden uitgeoefend door de heer Dirk WOUTERS, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2160 Womrnelgem, Herentalsebaan 645 bus 4. De inwerkingtreding van het mandaat van de plaatsvervangend zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad en meegedeeld aan het Instituut der Bedrijfsrevisoren, behoudens in geval van weigering van de plaatsvervangende zaakvoerder om zijn mandaat op te nemen.

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder alleen handelend, of, indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze er toe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vast vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijkertijd een opvolger te benoemen.

10. Commissaris

Uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren ais een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, alsook de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten, en de samenwerking met andere bedrijfsrevisoren of met personen met gelijkwaardige hoedanigheid in het buitenland. De uitoefening van het beroep beoogt meer in het bijzonder de uitoefening van de in artikel 4 van de wet van 22 juli 1953 beoogde revisorale opdrachten, alsook de uitoefening van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag voor het overige alle handelingen verrichten en alle diensten verlenen die niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor. Zo mag de vennootschap een roerend en onroerend vermogen opbouwen, en mag zij het aldus opgebouwde roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren en beleggen zoals hier uiteengezet, steeds op voorwaarde dat deze activiteiten (i) verenigbaar zijn met haar burgerlijk karakter en (ii) niet strijdig zijn met enige huidige of toekomstige wettelijke of deontologische verplichting of verbod van toepassing op een revisorenvennootschap.

Zij mag haar door inbreng of door de uitoefening van haar activiteiten opgebouwde vermogen beleggen in alle roerende en onroerende goederen en rechten, zowel lichamelijke als onlichamelijke, ongeacht hun aard (volledig of bloot eigendomsrecht, beperkte zakelijke rechten zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstal en persoonlijke rechten zoals huur, concessie en terbeschikkingstelling) en voorwerp (bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, financiële beleggingen, verzekeringsproducten, etc.).

Zij mag de aldus verworven goederen en rechten verkopen, ruilen, inbrengen of anderszins vervreemden, verhuren, ter beschikking stellen en in leasing of concessie geven, bezwaren met beperkte zakelijke rechten zoals vruchtgebruik, opstal en erfpacht en met persoonlijke en zakelijke zekerheidsrechten.

Zij mag onbebouwde onroerende goederen bebouwen en bebouwde onroerende goederen inrichten, renoveren en geheel of gedeeltelijk herbouwen, en de aldus gebouwde, ingerichte, gerenoveerde of herbouwde goederen vervreemden, verhuren of doelmatig beheren zoals hoger uiteengezet, dit alles voor eigen rekening.

De vennootschap kan daarenboven ook deelnemingen bezitten in, belangstelling vertonen voor en samenwerken met andere beroepsvennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen.

' Indien het stellen van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden voor de toegang tot het beroep, zal de verrichting van deze handelingen door de vennootschap gebonden zijn aan de verwezenlijking van deze voorwaarden.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel of die van aard zijn op enige manier bij te dragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, en in het bijzonder tot een rendabel beheer van haar roerend en onroerend vermogen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



12. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand november om nepen uur (9u) op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag váár de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen.

13. Volstorting kapitaal

Ondergetekende notaris bevestigt dat het volgestorte deel van het kapitaal zoals . hoger vermeld' werd gedeponeerd op een geblokkeerde rekening die werd geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING België.

14. Overgangsbepalingen

a) Het eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend vijftien.

b) De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

Ontledend uittreksel dat vóór registratie werd opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 2 januari 2014 met het cog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Bijlage : volledig afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 02.11.2016, NGL 02.12.2016 16690-0349-010

Coordonnées
K. VAN DE VEL

Adresse
STOKERIJSTRAAT 17, BUS 10 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande