K.A.M.P.

Société en commandite simple


Dénomination : K.A.M.P.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.956.796

Publication

11/04/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ioá E s=: ,... r_-.:. ,.......7..- ç..-: C7

GRIFFIE RriC=`T.3F,f\iK vA:tl

3 n l''iflgi 2011

KOOPHAfJDifTNRNHOUT

De griffier



Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblai II11dE~IIGBl9tlluQl~~lQl

*11056333"

Ondernemingsnr : O 33y. 9-S-C. 7 9.6

Benaming :

(voluit): K.A.M.P.

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Galven 35, 2440 Geel

' Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Mia WILLEMSEN, geassocieerde notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN USSEL & WILLEMSEN", geassocieerde notarissen, met zetel te Retie, Molsebaan 54, op 28 maart 2011, dat er door :

De heer Klingels, Hubert Antoon Maria en mevrouw Dams, Maria Joanna Karel,

samenwonende te 2440 Geel, Galven 35.

Een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht vanaf 28 maart 2011 onder de

naam "K.A.M.P." met zetel te 2440 Geel, Galven 35, waarvan het kapitaal is vastgesteld op 500.000 euro, vertegenwoordigd door duizend gelijke aandelen met een fractiewaarde van éénduizendste van het kapitaal, welke oprichters verklaarden aan deze oprichting deel te nemen als volgt:

* mevrouw Dams, Maria, neemt aan de oprichting deel als gecommanditeerde vennoot

voor de duur van de vennootschap.

Het kapitaal werd onderschreven als volgt:

* mevrouw Dams, Maria, voor een bedrag van 250.000 euro, waarvoor haar 500

aandelen werden toegekend;

* de heer Klingels, Hubert, voor een bedrag van 250.000 euro, waarvoor hem 500

aandelen werden toegekend.

Deze inbreng wordt geformaliseerd door inschrijving in het aandelenregister van de

vennootschap.

I. STATUTEN :

Artikel 1 Rechtsvorm  naam  identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt: «K.A.M.P.» .

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Galven 35 te 2440 Geel.

De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in Vlaanderen of het

Brussels Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel:.

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;'

!_alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het

- BeIgiss

Staatsbia



! onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan; derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote I eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter; beschikking stellen aan zaakvoerders en hun gezin, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hoger vermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

6. Het aanleen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;,



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge











































Voorbehouden aan het Luik B - vervolg

~ëfgisc~

Staatsblad



alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan zaakvoerders en hun gezin, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

7. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enzovoort.

8. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als ! vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Artikel 4  Duur

De vennootschap werd opgericht op 28 maart 2011 en bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt vijfhonderd duizend

euro (500.000 EUR) en is verdeeld in duizend aandelen, met ieder een fractiewaarde van één/duizendste (1 / 1.000ste) van het kapitaal.

Artikel 6  Aandelen

6.1. Overgang van aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

6.2. Vorm van de overdracht  Publiciteit

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt met toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek; de overdracht van aandelen toehorende aan de beherende vennoot zal het voorwerp uitmaken van een publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

6.3. Overgang van aandelen ingeval van overlijden

De aandelen van een overleden vennoot gaan slechts over op zijn erfgenamen en rechtverkrijgenden indien zij als vennoot worden aanvaard op de wijze zoals bepaald onder artikel 6.2.

De erfgenamen en rechtverkrijgenden die aldus geen vennoot kunnen worden hebben; recht op de waarde van de aandelen zoals deze waarde blijkt uit de balans van het boekjaar waarin de overgang plaatsvond.

Artikel 8  Bestuur

8.1. Aantal  Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door één statutaire zaakvoerder.





































Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge





































L_



. Voorbehouden Aan het Belgissh Staatsbid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Wordt benoemd als statutaire zaakvoerder voor de ganse duur van de vennootschap:

i mevrouw Dams, Maria Joanna Karel, wonende te 2440 Geel, Galven 35.

De heer Klingels, Hubert, wonende te 2440 Geel, Galven 35, wordt aangeduid als

vervangend zaakvoerder bij overlijden van Mevrouw Dams Maria.

8.2. Bevoegdheid

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nuttig of nodig kan zijn om het doel van

de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen waarvoor krachtens de wet

of deze statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

8.3. Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als

eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere

volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

8.4. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een

directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van

dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen

toevertrouwde machten.

8.5. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap

aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde

rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 10  Algemene vergadering van de vennoten

10.1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni. om 10 uur,

of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en

uur aangewezen in de uitnodigingen.

Artikel 11  Boekjaar  inventaris  jaarrekening  winstverdeling  reservering 

verliezen

11.1. Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna.

11.2. Inventaris -- Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van

het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het

voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

11.3. Winstverdeling  Reservering  Verliezen

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de

afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene

vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als

deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen

overtreffen.

Artikel 12  Ontbinding  vereffening

12.2. Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer

vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de

i vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot,

Luik B - vervolg

- __

een goed einde moet brengen.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van vertegenwoordigende raden.

II. OVERGANGSBEPALINGEN :

1. Eerste boekjaar :

Het eerste boekjaar loopt vanaf 28 maart 2011 tot 31 december 2011.

Op 31 december 2011 wordt voor de eerste maal een inventaris opgemaakt, alsook een

jaarrekening.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van

de maand juni om 10 uur van het jaar 2012.

2. Overname verbintenissen

De verbintenissen in naam vande vennootschap in oprichting aangegaan voor zoveel

als nodig bij deze bekrachtigd en bevestigd.

3. Aanstelling bijzonder lasthebber

Aan de heer Steven Vyvey, met kantoor te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9/bus 1, en zijn aangestelden werd volmacht verleend om voor en in naam van de vennootschap:

- bij de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en het Ondernemingsloket alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie van BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

"Voor eensluidend ontledend uittreksel"

Mia Willemsen, geassocieerd notaris.

Mededeling van neerlegging :

- neerlegging van akte de dato 28.03.2011.

, Voor- behouden aan het ~ $élgisrh 5taatsbl~dd

-J

Coordonnées
K.A.M.P.

Adresse
GALVEN 35 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande