K.F.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : K.F.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 557.920.145

Publication

12/08/2014
ÿþOndernemingsnr : 52.0.

Benaming (voluit) : K.F.

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel te 2560 Nijlen, Elsendonkstraat 146

Onderwerp akte :VASTSTELLING VAN OPRICHTING NA PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING - BENOEMING

Het blijkt uit een akte verleden door notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zestien juli tweeduizend veertien, véér registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat:

- overgegaan werd tot de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "FKV", met maatschappelijke zeteli te 2560 Nijlen, Elsendonkstraat 146, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Mechelen) met ondememingsnummer 0447.740.320.

- ingevolge voormelde akte werden de in het partieel splitsingsvoorstel beschreven activa en passive, rechten' I en verplichtingen van de vennootschap "FKV", bij wijze van partiale splitsing overgedragen aan de nieuw op I te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K.F.", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 2560 Nijlen, Elsendonkstraat 146.

- diensvolgens de aan de nieuw op te richten vennootschap toegewezen activa en passive bestanddelen, met: alle rechten en plichten, overgegaan zijn op de nieuw op te richten vennootschap "K.F.".

- alle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de nieuw op te richten vennootschap toegewezen activa en passiva werden vanaf zestien juli tweeduizend veertien overgenomen door de nieuw op î, te richten vennootschap.

De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activa en passiva van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap werd,, vastgesteld op één januari tweeduizend veertien.

Ingevolge voormelde splitsing werd op voormelde datum van zestien juli tweeduizend veertien overgegaan tot,I de vaststelling van het totstandkomen van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K.F.".

Uit deze akte blijkt onder meer wat volgt:

1. Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte:', aangprakelijkheid

2, Naam:

, 3, Zete: te 2560 Nijlen, Elsendonkstraat 146

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden,i

.

vennootschappen en ondememingeir,

; 2) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

13) het verlenen van technische, fulanciële of comtnerciëIe bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondeme-1: mingen in de meest ruime zin;

j 4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zini. van het woord te beheren en oordeelkundig nit te breiden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Beo: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

vlONITEUR BELGE

05 -08- 2014 LGISCH STAATSB

11à!MI Il NI111

mod 11.1

Or.:Urik TC In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Voorbehoudt aan he Belgisc Staatsbi

11111

01 AUG. 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van aile roerende goederen desgevallend ten behoeve van ; eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals aile soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen ; die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het ' maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5, Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

; 6. Geplaatst kapitaal

DRIEËNVIJFTIGDUIZEND VIERHONDERD ZEVENENVEERTIG EURO ZEVENTIG CENT (¬ ; 53.447,70), verdeeld in TWEEDUIZEND (2.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het werd volgestort door inbreng in natura ingevolge voormelde splitsing. ;

; De inbreng werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, beschreven en de waardering ervan werd gecontroleerd in het verslag dat daarvan werd opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cntjperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A Audit", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Elisabethlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Frank GRARÉ, bedrijfsrevisor, op datum van 16 juli 2013.

De heer GRARÉ, voornoemd, besluit zijn verslag met betrekking tot de inbreng in natiza naar aanleiding van de oprichting Van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K.F." ais volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA K.F., bestaat uit activa en passiva-bestanddelen van de NV FKV, met zetel te 2560 Nijlen, Elsendonkstraat 146, waaronder financiële vaste activa onder de vorm van deelnemingen, voorraad, vorderingen en schulden rekeningen-courant en een Ieveranciersschuld.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

* De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der , Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te ; geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

* De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en , duidelijkheid.

* De voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord' is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

We maken hierbij een voorbehoud voor de waarde van de voorraad: aangezien wij zijn aangesteld na het ; opmaken van de fysische inventaris, kunnen wij ons niet uitspreken over de fysische aanwezigheid van de' goederen.

De vergoeding voor de inbreng in natura ten bedrage van afgerond 507.552,83 euro, bestaat uit 2.000 aandelen van de BVBA K.F. zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend 1/2000ste deel van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de ; rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

; Antwerpen (Berchem), 30 juni 2014

; A Audit cvba

Aansprakelijk vertegenwoordiger,

Graré Frank"

Boekjaar:7. begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend veertien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafrierning is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de :

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

'aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen,

9. Gewone algemene vergadering: de laatste vrijdag van_de maand mei om zestien uur. -De-eerste gewone-algemene-vergadering-wordt gehouden-in-tweeduizend vijftien.

blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd;

- afschrift van

, de akte;

- verslag van de

bedrijfsrevisor;

- verslag van de

oprichters

Marc SLEDSENS geassocieerd notaris

Broederminstraat 9 2018 ANTWERPEN

mod 11.1

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een voImachtdrager aanstellen, al dan niet vennoot.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één amer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Benoeming

De heer VAN PLTYVELDE Kris Jan Simon, van Belgische nationaliteit, wonende te 2530 Boechout, Jan Frans Willemsstaat 67 en de heer BOSCIEVIAN Frank, van Belgische nationaliteit, wonende te 2930 Brasschaat, Guyotdreef 20, werden in de akte van partiële splitsing benoemd tot gewone zaakvoerders en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid. ' Niet-aanstelling van commissaris

Op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, heeft de algemene vergadering van de partieel gesplitste vennootschap beslist dat de nieuw opgerichte vennootschap niet de verplichting heeft om een commissaris te benamen,

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervuIlen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de B.T.W. wordt, met het recht op indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte - annsprakelijkheid "And3 Accountants en Belastingconsulenten", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Wilrijk), Prins Boudewijnlaan 91, bus 1, vertegenwoordigd door de heer Patrick Coonen.

VO OR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Voor-

behoudens

aan het

Belgisch

taatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
K.F.

Adresse
ELSENDONKSTRAAT 146 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande