K.V.T. IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : K.V.T. IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.890.775

Publication

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 03.12.2013, NGL 24.12.2013 13700-0325-009
24/05/2012
ÿþMad Word 77 5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_._;'SGE.LEGD

11 -05- 2012

GRIFFE RECHTBANK van KOOPHAhiDE(l'yeMECHELEN



(verkort)

Rechtsvorm . BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel 2560 NIJLEN(BEVEL), KIEZELWEG 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst

Er blijkt uit een akte verleden voor ons notaris Meester Nathalie Vereist, met standplaats te Nijlen, op 8 mei 2012, geregistreerd te Lier op 9 mei 2012, boek 206 blad 10 vak 10 , zes bladen geen verzendingen, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), S. Van Britsom, eerstaanwezend inspecteur bij een fiscaal bestuur a.i. dat:

1. De heer VAN TENDELOO Kris Joanna Josephus, geboren te Lier op negentien mei negentienhonderd tachtig, nationaal nummer 80.05.19 323-46, ongehuwd, wonend te 2560 Nijlen (Bevel), Kiezelweg 38,

2. Mevrouw GEYSEN Natalie Amelia Dennis, geboren te Lier op vijf februari negentienhon-derd tweeëntachtig, nationaal nummer 82.02.05 330-92, ongehuwd, wonend te 2560 Nijlen (Bevel), Kiezelweg 38.

verzoeken bij authentieke akte de statuten vast te stellen van de handelsvennootschap die zij in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid willen oprichten onder de naam "K.V.T. IMMO" met zetel van de vennootschap te 2560 Nijlen (Bevel), Kiezelweg 38, waarvan het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ) bedraagt en verdeeld is in duizend (1.000) (gelijke) aandelen.

Comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op de totaliteit van de aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend aan de prijs van honderd euro (¬ 1.00,00) per aandeel, hetzij voor honderdduizend euro (¬ 100.000,00) als volgt:

1° door voornoemde heer VAN TENDELOO Kris voor een bedrag van negennenegentig duizend negenhonderd euro (99.900,00 ¬ ).

2° door voornoemde mevrouw GEYSEN Natalie voor een bedrag van honderd euro (100,00 ¬ ).

Zij verklaren en erkennen ieder dat zij hun voormelde respectievelijke geldelijke inschrijving hebben volgestort, hetzij samen voor een totaal bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en volledig volgestort zodat de vennootschap vanaf haar bestaan als rechtspersoon de beschikking heeft over de som van honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ).

Voormeld(e) bedrag(en) werd(en) voorafgaandelijk aan de oprichting van deze vennootschap geplaatst (bij storting of door overschrijving) op een bijzondere rekening bij KBC BANK geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door voormelde (bank)instelling op 7 mei laatstleden dat mij is overhandigd.

Ondergetekende notaris bevestigt dat voormelde storting of overschrijving van honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ) is gebeurd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschapen en gedeponeerd werd bij de (bank)instelling, genaamd KBC BANK.

Als vergoeding voor deze inbreng(en) waarvan aile comparanten verklaren kennis te hebben, worden

- negenhonderd negenennegentig (999) aandelen toegekend aan de heer VAN TENDELOO Kris, voornoemd sub 1;

- één (1) aandeel toegekend aan mevrouw GEYSEN Natalie, voornoemd sub 2.

ZETEL De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2560 Nijlen (Bevel), Kiezelweg 38.

DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

1. Administratie, consultancy en management-activiteiten, omvattende onder meer.

-adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsle-ven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toe-zicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

II~~V~VIINI~V~V~I~I~~

*12094163*

Ondernemingsar Benaming pLes.

[voluit} K.V.T. IMMO

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedan glie" d van de instrumenterende notans hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

-het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandalen van bestuurder, zaakvoerder, directeur of ver-effenaar;

-studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , be-drijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

-het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter be-schikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, eco-nomische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van be-staande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2.Het kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, brevetten en aanverwante immateriële duurzame activa.

3.De aankoop, verkoop, ruiling, exploitatie, verhuur van alle roerende goederen, onder meer bouwmaterialen en rollend materieel.

4.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, waaronder ook gronden, en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfi-nanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen be-treffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van handelingen die wettelijk zijn voorbehouden aan vastgoedmakelaars.

5.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

6.1-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten.

7.De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in het kader van dit doel, behoudens deze wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als ver-tegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend en in de ruimste zin van het woord te begrijpen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BESTUUR a. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar vast te stellen.

b. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder van onderhavige vennootschap wordt be-noemd, is die rechtspersoon verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger / natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (in naam en voor rekening van de rechtspersoon).

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien onderhavige vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een (andere) vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoe-men toe aan het bestuursorgaan.

ALGEMENE VERGADERING De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste dinsdag van december om negentien uur.

BOEKJAAR Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni.

VERDELING Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden

voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering. III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. En onmiddellijk na voorgaande oprichting beslissen voornoemde oprichters met eenparigheid van stemmen:

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door één zaakvoerder;

- dat als zaakvoerders benoemd of aangesteld wordt voor onbepaalde duur, te rekenen en met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

* de heer VAN TENDELOO Kris, voornoemde oprichter sub 1, die verklaart en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart het mandaat te aanvaarden.

- dat het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging heeft toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend dertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op dertig juni tweeduizend dertien.

2. Verklaring in verband met de aanstelling van een commissaris.

De voornoemde oprichters verklaren dat op basis van ter goeder trouw verrichte schattingen de vennootschap zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12 paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

Derhalve is de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht een commissaris aan te stellen. Elke vennoot zal individueel het toezichtrecht uitoefenen overeenkomstig de wettelijk bepaalde modaliteiten.

3. De oprichters stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) aan: Boekhoudkantoor Heivers, Schellens & Partners BVBA en CVBA KMO Consult, 2170 Merksem, Ringlaan 33/1, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel niet het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij aile andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

4. Ondergetekende notaris heeft de vennootschap erop attent gemaakt dat het aangewezen is om alle daden en verbintenissen gesteld vanaf heden tot op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, aangegaan voor rekening van onderhavige vennootschap als toekomstige rechtspersoon onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, uitdrukkelijk door de vennootschap als rechtspersoon over te nemen en te bekrachtigen binnen twee maanden na voormelde neerlegging.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Nathlie Vereist,

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte

Voor-behoudefi aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik_B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
K.V.T. IMMO

Adresse
KIEZELWEG 38 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande