K.W.V.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : K.W.V.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.130.189

Publication

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 15.07.2013 13306-0332-014
30/04/2012
ÿþX- "

~ Mal Ward 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V.

beh.

aai

Bel

$taa

11.121111M IIVoo+









~`zERGELEGQ'

"-~--'-------_.

18 -04-...

2012

GRIFFE RZeflUBANK van KOOP1-I { t,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0891.'130.'189

Benaming

(voluit) : K.W.V.S.

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 2570 Duffel - Provinciestraat 43

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Uit de notulen verleden voor notaris Jan Delang, te Duffel op 30/03/2012, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone vergadering van aandeelhouders van de vennootschap onder firma 'K.W.V.S `, met zetel te 2570 Duffel, Provinciestraat 43, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen trof:

I. Kapitaalsverhoging door incorporatie van beschikbare reserves - wijziging van artikel 5 van de statuten

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van achttienduizend driehonderd euro (¬ 18.300,00) door incorporatie van beschikbare reserves, teneinde het kapitaal te brengen van driehonderd euro (¬ 300,00) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering verzoekt de notaris de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging te acteren. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); vertegenwoordig door dertig aandelen, die elk één/dertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van hetgeen voorafgaat. ingevolge de genomen beslissing, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de, } volgende tekst:

"Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door dertig aandelen, die elk éénidertigste (1/30ste) van het kapitaal vertegenwoordigen." Il en Ill. Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering stelt de voorzitter met éénparigheid van stemmen vrij van de lezing van het verslag de dato 14 maart 2012 van de zaakvoerders ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap, van de eraan gehechte staat per 31 december 2011, evenals het verslag de dato 22 maart 2012, opgemaakt door De Roover &C°, bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te Haacht, Rijmenamsesteenweg 290, aangeduid door het bestuursorgaan, over de staat die de activa en passiva omvat zoals afgesloten op 31 december 2011, zijnde afgesloten op een datum minder dan 3 maanden geleden.

Elke aandeelhouders erkent bovendien een kopie van deze documenten te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze erkennen tevens een ontwerp van deze statutenwijziging te hebben ontvangen. Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende woorden:

" Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de door het bestuursorgaan opgestelde staat van activa en passiva per 31 december 2011 van de Vennootschap onder Firma "K.W.V.S., Provinciestraat 43, 2570 Duffel", heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werden geen overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 38.065,88 ¬ en is 37.765,88 ¬ hoger dan het maatschappelijk kapitaal van 300,00 euro.

Voorafgaand aan de omzetting hebben de vennoten een incorporatie van reserves (overgedragen resultaat) gedaan ten belope van 18.300 E. Deze incorporatie van reserves heeft het kapitaal verhoogd met 18.300,00 ¬ , en hiermede voldoet het kapitaal aan het vereiste minimumkapitaal van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid."

Een exemplaar van deze verslagen en van deze staat zal in origineel worden neergelegd op de griffie van' de rechtbank van koophandel te Mechelen, samen met een uitgifte van onderhavig verslagschrift.

IV. Omzetting van de vennootschap

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen en de vorm aan te nemen van een. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang vanaf heden, de bedrijvigheid en het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doei blijven ongewijzigd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voorzetting van een vennootschap onder firma, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging wordt aangebracht aan de avtiva - en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de boeken en de boekhouding voort zoals gehouden door de vennootschap onder firma.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid behoudt haar naam en ondernemingsnummer, te weten 0891.130.189.

Het boekjaar en de datum van de jaarvergadering blijven ongewijzigd.

De omzetting geschiedt op basis van de activa en passiva van de vennootschap onder firma afgesloten per 31 december 2011, waarvan een exemplaar is aangehecht aan het verslag van het bestuursorgaan, en op basis van de hoger besliste verhoging van het kapitaal. Alle verrichtingen sedert die datum gedaan door de vennootschap onder firma worden geacht te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de gemeenschappelijke boekhouding.

De dertig aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

V. Aanneming en goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Daarna wordt door de vergadering begonnen met de bespreking en de aanneming van de statuten zoals die zullen luiden na de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Na beraadslaging stelt de vergadering de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast;

Naam: K.W.V.S.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2570 Duffel - Provinciestraat 43

Doel: -Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

- Het aanleggen van klinkers, het uitvoeren van metselwerken, het uitvoeren van voeg-, vloer-, chape-, bezettings- en dakwerken.

- Alle schrijnwerk van hout, kunststof of van metaal

- Alle werkzaamheden van burgerlijke en openbare bouwkunde, in het bijzonder graafwerken en grondwerken, waterbouw en wegenwerken, metsel - en betonwerken, dakwerken, invoegen en reiningen van gevel, schrijnwerk (binnen en buiten), vloeren en betegelen van muren, ramen en deuren, chapes, plafonneer - en pleisterwerken, elektriciteit en verwarming, klimaatregeling en ventilatie, sanitaire installaties;

- De installatie van tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enz., de installatie van garagepoorten, luiken, traliewerk, hekken, enz., de installatie van deuren.

- schilderwerken

- het oprichten/optrekken van allerei gebouwen in de ruimste zin van het woord;

- het plaatsen van afsluitingen, opritten, terrassen en stellingen;

- binneninrichting van bedrijfsgebouwen, woningen en appartementen;

- de aan- en verkoop van machines, materialen, goederen, en producten en grondstoffen;

- het aan- en verkopen van alle materieel en voorwerpen die voorafgaand doel dienstig kunnen zijn, evenals

het huren en verhuren ervan;

goederenvervoer over de weg;

- het verlenen van dienstig en adviezen aan derden, dit zowel van organisatorische , financiële,

commerciële, technische en adminstratieve aard;

- het uitoefenen van elke vorm van zakelijke dienstverlening en dit in de meest ruime zin van het woord;

- het nemen van participaties onder welke vorm dan ook, in alle vennootschappen en verenigingen, bestaand eof nog op te richten, met burgerlijke, industriële, financiële, onroerende, commerciële, of andere doeleinden, het beheer en de valorisatie van deze participaties;

" de aankoop, verkoop, cessie en ruil van aile roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten;

- het huren, verhuren, aan- en verkopen van onroerende goederen, het renoveren van onroerende goederen, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

Ze mag aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelf in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers.

Ze mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle rekeningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger. Ze mag bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ze kan tevens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Dit alles in de meest ruime zin.

Ze mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doeel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur: onbepaald

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: ¬ 18.600,00 vertegenwoordigd door 30 aandelen die elke 9I30ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar: ieder jaar van 1 januari tot 31 december

Reserves: van de nettowinst wordt ieder jaar ten minste 1/20ste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijk reserve 1/10de van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen gesteld in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: na aanzuivering van alle schulden en lasten, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengende vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, ais eiser en verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoeder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden, en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering - voorwaarde toelating - stemrecht: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de derde dinsdag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. De oproeping tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. De oproepingen worden 15 dagen voor de vergadering verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissionarissen en de zaakvoerders, door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de commissionarissen, alsook aan de andere personen die erom verzoeken. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

VI. Ontslag en décharge van de zaakvoerder

Ingevolge de hogervermelde beslissing de omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, wordt aan de niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap onder firma eervol ontslag verleend en volledig décharge over het door hen gevoerde beleid. De zaakvoerders, voornoemde heren Schroyens Willem en Vertommen Kurt, aanvaarden het hen verleend eervol ontslag met décharge.

Vil. Benoeming van de niet-statutaire zaakvoerders

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op 2.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heer Schroyens Willem en voornoemde heer Vertommen Kurt.

Ze kunnen individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ze hebben hun opdracht aanvaard en meegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte

I



Voor- verslag van de zaakvoerder met bijgevoegde staat van activa en passiva afgesloten per 31!12!2011

behouden aan het E3elgisch verslag van de bedrijfsrevisor

Staatsblad - coordinatie van de statuten met lijst.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
K.W.V.S.

Adresse
PROVINCIESTRAAT 43 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande