KAAI INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAAI INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.679.041

Publication

21/11/2014
ÿþmod 11.1

! ... ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vooi behou

aan h

Belgio Staats!

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

12 NOV. 2014

afdeling Aten

u 1111111101 ~tl







Ondernemingsnr : 0502.679.041

Benaming (voluit) : KAAI INVEST

(Verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groene Hofstraat 31

2850 BOOM

Onderwerp akte :ZETELVERPLAATSING - KAPITAALVERHOGING - BENOEMING/ONTSLAG ZAAKVOERDER - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig oktober tweeduizend veertien, door Meester Tim'; CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "KAAI INVEST", waarvan de zetel gevestigd is te 2850 Boom, Groene Hofstraat 31, hierna °de Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van 2850 Boom, Groene Hofstraat 31, naar The Crescent Brussels, 1070 Anderlecht, Lenniksebaan 451, met ingang van één januari tweeduizend vijftien,

2° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met zeventigduizend euro (70.000,00 EUR), om het te brengen op tweehonderdtwintigduizend euro (220.000,00 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van zeventigduizend (70.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die dezelfde rechten:: en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de:: inschrijving. Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van" één euro (1.00 EUR) per aandeel en op ieder aandeel werd onmiddellijk gestort tot beloop van honderd procent;- (100 %).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE90 7440 5037 6032 op naam van de Vennootschap bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 27 oktober 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

3° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met honderdzeventigduizend euro (170.000,00 EUR), om het te brengen op driehonderdnegentigduizend euro (390.000,00 EUR) door de uitgifte van honderdzeventigduizend (170.000) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving.

De tweede kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in natura van zekere en vaststaande schuldvorderingen ten aanzien van de Vennootschap door de vermelde personen tegen de versnelde voorwaarden, en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Veriioedina voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de inschrijvers de honderdzeventigduizend (170.000) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 22 oktober 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A AUDIT", met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Elisabethlaan 2, met als ondernemingsnummer 0825.713.686, vast vertegenwoordigd door de Heer HUYGENS Jan, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2820 Bonheiden, Eikendreef 22, luiden letterlijk als volgt :

"Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen hebben wij een controle verricht van de inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KAAI INVEST, bestaande uitschuldvorderingen met een gezamenlijke waarde van EUR 170.000,00, hetzij een totale kapitaalverhoging van EUR 170.000, D0.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

n.

rv

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut derBedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat hef bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voorde bepaling van hef aantal doorde vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

- de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de inbreng in natura wordt vergoed door nieuwe aandelen waarvan de uifgifteprijs gelijk is aan de fractiewaarde;

-dat de voor inbreng in natura doorpartijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 170.000,00 nieuwe aandelen van cie besloten vennootschap met beperkte aansprakeljkheid KAA11NVEST, zondervermelding van nominale waarde.

Wij wille er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffend de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

(volgt de handtekening)

Bonheiden, 22 oktober 2094,

A Audit cvbe, bedrrjfsrevlsoren

Vertegenwoordigd door Jan Pieter Huygens, bedrijfsrevisor".

4° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, vervanging van volgende artikels van de statuten

1/vervanging van Artikel 2 inzake de zetel door de volgende tekst (met ingang van 1 januari 2015):

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te The Crescent Brussels, 1070 Anderlecht, Lenniksebaan 451.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van het college van zaakvoerders naar om hef even welke andere plaats in België overgebracht worden, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake en vervulling van de formaliteiten en handelingen die daartoe nodig zijn (in binnen- en buitenland).

ledere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van het college van zaakvoerders.

Het college van zaakvoerders kan, in België of in het buitenland, administratieve zetels, bedrijfszetels, agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten."

21 vervanging van Artikel 5 inzake het kapitaal door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt driehonderdnegentigduizend euro (390.000,00 EUR), vertegenwoordigd door driehonderdnegentigduizend (390.000) gelijke aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde die elk één driehonderd negentig duizendste (1/390.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

5° Kennisname van het vrijwillige ontslag met ingang vanaf achtentwintig oktober tweeduizend veertien van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D&M SERVICES", met maatschappelijke zetel te 1740 Ternat, Groenstraat 103, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Cnudde, als zaakvoerder van de Vennootschap.

Werd benoemd tot zaakvoerder voor een onbepaalde duur, met ingang vanaf achtentwintig oktober tweeduizend veertien ; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOLITI", met maatschappelijke zetel te 1703 Schepdaal, Dreef 50, vast vertegenwoordigd door de heer VANI]ERGOTEN Luc, wonende te Dilbeek-Schepdaal, Dreef 50.

6° Machtiging werd verleend aan de heer Luc WYNANT, advocaat, en de heer Maarten POULUSSEN, advocaat, die woonstkeuze doen op hun kantooradres te 1050 Brussel-Elsene, Louizalaan 221, ieder afzonderlijk bevoegd en met recht van in de plaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T,W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdrachten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, vijf volmachten, het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2013
ÿþIlINI13020I~VN~IN4 3*II~IUN~

*

1111

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iTeerge!oed to r r: iffio von do Rechtbank

y~n

Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 2 JAel 2013

Ondernemingsnr : 0 5 0 2" 6 7 9 ' 0 4 1

Benaming (voluit) : KAAI INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groene Hofstraat 31

(volledig adres) 2850 Boom

Onderwerp(eni akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 21 januari 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "KAAI INVEST".

2. Zetel: 2850 Boom, Groene Hofstraat 31.

3. Oprichters:

1. De heer VANHOOF Luc Peter Lucia, geboren te Mol op 17 juli 1966, wonende te 1840 Londerzeet, Mechelsestraat 13.

2. De heer DERBAIX Nicolas André Germain Ghislain, geboren te Haine-Saint-Paul op 21 januari 1973, wonende te 1040 Etterbeek, Nieuwelaan 111,

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D&M SERVICES", rechtspersonenregister

Brussel 0842.208.240 en met zetel te 1740 Temat, Groenstraat 103.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer CNUDDE Dirk Annie René, geboren te

" Anderlecht op 7 september 1972, wonende te 1740 Temat, Groenstraat 103.

4. De gewone commanditaire vennootschap "VIZIER", rechtspersonenregister Turnhout 0849.747.021 en met zetel te 2310 Rijkevorsel, Helhoekweg 77 bus 2.

Alhier vertegenwoordigd door haar beherende vennoot/zaakvoerder de heer VISSERS Cis Medard Marie Louise, geboren te Tumhout op 17 juni 1977, wonende te 2310 Rijkevorsel, Helhoekweg 77 bus 2.

5. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "River Tree Management B.V.", ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Noordwest-Holland onder het nummer 37134785, met statutaire zetel te Zwaag (Nederland) en met adres te 1689PA Zwaag, Keem 199.

4. Kapitaal: 150.000,00 euro.

5, Gestorte bedrag: 150.000,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boeklaar Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013,

8. Verdeling van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het college van zaakvoerders beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9. Verdeling vereffeninclsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten taste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe vertegenwoordiging: De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door twee (2) zaakvoerders samen handelend.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

11. Niet-statutaire zaakvoerder(s): voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar

11 De heer VANHOOF Luc, voornoemd;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hebij van de perso(o)n{enl bevoegd de rechtspersoon ten aanz¬ en van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

an,i het

Belgisch

Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2/ de gewone commanditaire vennootschap "VIZIER", voornoemd, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer VISSERS Cis, voornoemd;

31 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D&M SERVICES", voornoemd, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid ais haar vaste vertegenwoordiger de heer CNUDDE Dirk, voornoemd.

12. Commissarissen: geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening en in naam en voor rekening van derden, alle handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

het nemen van participaties in ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan de participaties verwerven door iedere rechtsgeldige wijze van verwerving; zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken; zij zal daartoe alle aan de participaties verbonden rechten, waaronder het stemrecht, uitoefenen op zodanige wijze dat de belangen van de vennootschap zo goed mogelijk worden gewaarborgd;

" het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen waarin zij participeert, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen;

" het voeren van de administratie, alsook het bestuur en directie van de vennootschap of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

" het verrichten van handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met advies, coördinatie, communicatie en publiciteit, onder meer het verrichten en het verlenen van advies en strategische aanbevelingen inzake alle vormen van communicatie en reclame in de breedste zin van het woord en het ontwikkelen en beheren van intellectuele eigendomsrechten zoals merken.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of ' activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling, met inbegrip van het beleggen en wederbeleggen van alle ; beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende waarden,

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en

dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, '

onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

14. Gewone algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de dertigste van de

maand april om negen uur.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag

plaats om hetzelfde uur.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere

plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De eerste wordt gehouden in het jaar 2014.

15. Volmachten: De besloten vennootschap naar Nederlands recht "River Tree Management B.V.", voornoemd, werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer VANHOOF Luc, voornoemd.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC.

17. Biizondere volmacht; Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN OLMEN WYNANT', rechtspersonenregister Brussel 0465.265.844, met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 221, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteaemwoordigen

Verse : Naam en handtekening

Coordonnées
KAAI INVEST

Adresse
GROENE HOFSTRAAT 31 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande