KAASBOEKET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAASBOEKET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.094.612

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 29.07.2014 14358-0333-014
23/10/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 24.01.2014 14014-0338-014
15/02/2012
ÿþa

st *iao3eaao"

Mod 2.1

NEERGELEGD

~..~..

a 2 -02- 2012

GRIFFIE #~f ~i~i'YBANK. Nran KOOPHANDELéie¬ ie~h4El.J N



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0842094612

Benaming

(voluit) : KAASBOEKET

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heidijk 24, 2860 Sint Katelijne Waver

Onderwerp akte : WIJZIGING ADRES MAATSCHAPPELIJKE ZETEL EN UITBATINGSZETEL

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering wordt beslist met ééparigheid van de stemmen de maatschappelijke zetel en uitbatingszetel te verplaatsen naar: Mechelsesteenweg 126, 2860 Sint Katelijne Waver met ingang van 1 januari 2012.

Dhr. Michael Frans

Bestuurder

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordEgen

Verso : Naam en handtekening.

05/01/2012
ÿþMad Word

fr

(

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou aan h Belgio Staats) 11ll1 fl111111111 111111 fi I I 1 I1 1111 111

*13003686+



NEERGELEGD

7 3 -12- 2011

GR1F 'r-,i:, i ;s.PtÎíi~r,r , ..` van

Illltlf:.7._inA1,'~í_I t .,.:,,,-,...e..)1=t`t

"

Ondernemingsar : `e 2.. OB y G I Q

Benaming

(voluit) : KAASBOEKET

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2860 Sint-Katelijne-Waver, Heidijk 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op 13/12/201'1, neergelegd v66r registratie, blijkt dat:

de Heer FRANS Michaël Helena Jozef, zelfstandig marktkramer, geboren te Duffel op veertien februari negentienhonderd tachtig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Heidijk 24,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "KAASBOEKET", met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Heidijk 24, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 13/12/2011.

De vennootschap heeft tot doel:

de klein en groothandel in zuivelproducten, kaas en andere voedingswaren. Het verzorgen van kaasbuffetten en andere;

* markt en straathandel in voedings- en genotsmiddelen;

het vervaardigen van kaas en andere zuivelproducten.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ '18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op ieder aandeel is meer dan twee/derde (2/3-de) gestort, meer bepaald voor een totaal bedrag van twaalfduizend zeshonderd euro (¬ 12.600,00), zoals verder wordt uiteengezet.

De Heer Michaël Helena Jozef Frans, voormeld, verklaarde in te schrijven op al de honderd (100) aandelen en op ieder aandeel meer dan twee/derde (2/3-de) te storten, meer bepaald voor een totaal bedrag van twaalfduizend zeshonderd euro (¬ 12.600,00).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni, om vijftien uur (15.00 u.). Indien die dag een

Op de laatste b1z. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes dü Moniteur belge

í~"tj àgëriiij-hër BélgisehSta-atetád-=-0-5701/21112-

wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertíg decernbèr tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbeperkte duur:

Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbeperkte duur: de Heer FRANS Michaël Helena Jozef, zelfstandig marktkramer, geboren te Duffel op veertien februari negentienhonderd tachtig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Heidijk 24.

Deze aanvaardt de opdracht, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Volgens artikel 15 van de statuten is hij individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat hij geen bezoldiging zal ontvangen, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht wordt gegeven aan de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "Boekhouderskantoor Framal", met zetel te 2860-Sint-Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 307, en haar aangestelden, om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van het nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V '

Annexes du Moniteur beIgë

Bijlagen bij het,$ëlgisc1FStà s-brad-- Or5/Ot/20I2

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

20/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KAASBOEKET

Adresse
MECHELSESTEENWEG 126 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande