KAASHANDEL H. SCHOCKAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAASHANDEL H. SCHOCKAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 407.928.550

Publication

01/08/2014
ÿþRimAitsvi.`uu . Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

: 2800 Mechelen, IJzerenleen 28

t"sdres).

Ort W ¬ ie eke.k. STATUTENWIJZIGING

Buitengewone algemene vergadering,

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 21 december 2013. Geregistreerd negen bladen en één verzending, op 26 december 2013, te Mechelen 1` kantoor, boek 992, blad 57, vak 07. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster. Blijkt wat volgt:

a) Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende

beslissingen:

Eerste agendapunt :

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap aan te passen en uit te breiden,

Hiertoe aanpassing van het artikel 3 van <le statuten,

" Tweede agendapunt :

De buitengewone algemene vergadering beslist het artikel 15 van de statuten aan te passen. Na de woorden "... in en buiten rechte.", wordt de volgende tekst toegevoegd "Om beslissingen te nemen in verband met investeringsgoederen dienen de zaakvoerders collegiaal op te treden.".

Tevens beslist de buitengewone algemene vergadering om een commerciele benaming toe te voegen aan de maatschappelijke benaming, luidend als volgt : "KAASHANDEL SCHOCKAERT". Derhalve aanpassing van de eerste alinea van artikel 1 van de statuten,

eerde agendapunt

De buitengewone algemene vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan het nieuwe wetboek van vennootschappen, Aangezien een groot aantal artikelen dienen gewijzigd te worden, beslist de buitengewone algemene vergadering de statuten integraal te vervangen door de tekst die op het einde van deze akte wordt weergegeven.

Alle vennoten verklaren vooraf in het bezit gesteld te zijn van deze tekst en keuren deze hierbij uitdrukkelijk goed. De bepalingen van deze tekst zullen voortaan gelden als tekst van de statuten.

Vierde agendapunt:

De heer SCHOCKAERT Harry Albert Victor, geboren te Onze-Lieve-Vrouw-Waver op twintig augustus negentienhonderd vierenveertig, rijksregisternummer 44.08.20-029.60, echtgenoot van mevrouw Hens Christiana Maria Leonia, wonende te 2800 Mechelen, IJzerenleen 28, bood zijn ontslag aan als statutaire zaakvoerder met ingang vanaf heden.

Dit ontslag wordt aanvaard met ingang vanaf heden.

Hierbij wordt voorlopige ontheffing van verantwoordelijkheid verleend aan de ontslagnemend zaakvoerder; deze ontheffing van verantwoordelijkheid dient bevestigd te worden op de jaarvergadering van tweeduizend veertien (2014).

Het artikel 13 van de statuten wordt als volgt aangepast : de tekst beginnende met de woorden "Voor de duur van de vennootschap..." en eindigend met de woorden "... aanvaard door mevrouw Hens, voornoemd.". wordt geschrapt.

De buitengewone algemene vergadering beslist tot nieuwe zaakvoerders te benoemen en dit vanaf heden : mevrouw Schockaert Ann, geboren te Duffel op vijftien juni negentienhonderd zevenenzeventig, çijksregisternummer 77.06.15-072.70, wonende te 2800 Mechelen, Koningin Astridlaan 54 bus 301;

4J}' da !'ri:" :t{aia: ~i::,;. v?kl'I ? t33kf. ?YiflYi{È55.+i:Z : x~iry.`.'?Cr . Fv Xs::f: s:f1 ~,f?i:{9:t113f~ :f:ic~ Kir:Y " :t. li:;~t'i:iic;:I7i{'.2F:IR:~i`. f=:`.?ix::i, ?3?C;:::: S+:m fs{: ~1t:'.'i{s4t7j" ^..t:it: ~s3YüEbü~ Ck: YE;" ,Î~4.>~:f ~~s)Y :t : : : E3ï'.^?3 ':iEri :îr'f'iiû13 °£: `{hcef4oi:o{4`c" èGl~f;,4-Stl:

: iç:3t"i l :k ?*:34i3Eti" ?it3.1g,

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N ERGELEGD

Onde_ retniinr : 0407.928.550 Bl?2ie'3ret#itg

,.a5:ai " KAASHANDEL H. SCHOCKAERT

;ves?km11 :

RECHTBANK vaaïd MfïÓH~LEi~ ANTWERPEN,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- mevrouw Schockaert Sophie, geboren te Duffel op vijf juni negentienhonderd vijfenzeventig, rijksregisternummer 75.06.05.028.81, ongehuwd, wonende te 2800 Mechelen, IJzerenleen 28.

De duurtijd van het mandaat is onbepaald.

Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd zijn.

Inzake de bevoegdheid van de zaakvoerder wordt het volgende bepaald : de zaakvoerder zal beschikken over alle bevoegdheden in de statuten voorzien.

De nieuw aangestelde zaakvoerders zijn hier tussengekomen en verklaren dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich hiertegen verzet.

Vijfde agendapunt :

De buitengewone algemene vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van den Berghen Accountants en belastingsconsulenten" met zetel te 2800 Mechelen, Frederik de Merodestraat 98, of elke persoon door haar aangeduid, met recht van indeplaatsstelling ; om alle formaliteiten te vervullen bij het beheer der Directe Belastingen, alsmede bij de BTW-administratie;

om alle formaliteiten te vervullen bij het aanvragen en beheer van het ondernemingsnummer waarbij zij de mogelijkheid heeft :

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de heerlegging en de ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie, B.T.W.; met name de aanvraag van het B.T.W.-nunnner, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; alsmede alle formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving, in zijn plaats op te treden, zijn zaken af te handelen, de nodige stukken te ondertekenen en akkoorden te sluiten.

Zesde agendapunt :

Aan de zaakvoerder worden alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen van de coördinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Artikel 1: NAAM :

De vennootschap draagt de naam : "KAASHANDEL H. SCHOCKAERT" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met commerciële benaming "KAASHANDEL SCHOCKAERT".

Artikel 2 : ZETEL :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, IJzerenleen 28.

Deze zetel kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s) naar gelijk welke andere plaats overgebracht worden in het Nederlandstalig taalgebied van België of in de agglomeratie Brussel.

De zaakvoerder(s) zorgt (zorgen) voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 : DOEL :

De vennootschap heeft tot doel

de handel, in het groot en in het klein, in alle voedingswaren en alle huishoudelijke verbruiksartikelen, alsmede de voorbereiding, de bewerking en de conditionering van deze artikelen.

Immobiliën als doel op zich.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden om het even welke industriële, handels, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerend en roerend patrimonium; zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en ombouwen doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland, die een gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of-ondernemingen; het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze

een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur vereffening en toezicht alsmede het verlenen van

technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan hiertoe, zowel in België of in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële,

roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met

haar doel of welke de verwezenlijking daarvan kunnen uitbreiden en vergemakkelijken; dit alles met inbegrip van

het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en e:fpacht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Boek IV van de

wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en financiële markten en het

Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en beleggingsadvies van vijf augustus.

Dit alles in binnen- en buitenland, met inbegrip van invoer en uitvoer, als hoofdhandelaar of hoofdaannemer,

als onderaannemer, vertegenwoordiger, makelaar, agent of in gelijk welke hoedanigheid.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe

noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, een

gelijkaardig of verwant doel, en dit door inbreng, versmelting, borgstelling of hoe dan ook.

Artikel 4 : DUUR :

De duur van de vennootschap is onbepaald.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van

een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone, algemene

vergadering, met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Artikel 5 : BELOOP VAN HET KAPITAAL :

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend (62.000) EURO. Het is verdeeld in

vierhonderd (400) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6 : INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL

Op het kapitaal wordt ingeschreven en gestort zoals blijkt uit de akten van oprichting en kapitaalverhoging.

Artikel 13 : BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Indien de zaakvoerder(s) voor onbepaalde duur wordt (worden) aangesteld, zal (zullen) hij (zij) niet geacht

worden voor de duur van de vennootschap aangesteld te zijn geweest, zodat de algemene vergadering hem

(haar) (hen) ten allen tijde kan ontslaan.

Artikel 14 : MACHT VAN DE ZAAKVOERDERS :

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de uitoefening van een welomschreven deel van zijn (hun) bevoegdheid ten

titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn die gezamenlijk handelend de vennootschap verbinden dan dient deze volmacht gezamenlijk

gegeven te worden.

Artikel 15 : VERTEGENWOORDIGING :

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het volgende gelden : iedere zaakvoerder kan alsdan de vennootschap

afzonderlijk vertegenwoordigen.

Om beslissingen te nemen in verband met investeringsgoederen dienen de zaakvoerders collegiaal op te treden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde

vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer handelend.

Artikel 20 : JAARVERGADERING :

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste dinsdag van de maand juni

om elf uur.

Indien de hierboven bepaalde dag een wettelijke feestdag zou zijn, heeft de vergadering plaats op de

daaropvolgende werkdag.

Artikel 22 : BIJEENKOMSTEN :

De algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats in de uitnodiging aangeduid.

" - " - ..... ..... ..... ..... .......... ...... ........... ........ .....

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen N'ô& de vergadering, met opgave van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24 : BOEKJAAR - REKENINGEN:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Artikel 25 : WINSTVERDELING:

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk verlies, de algemene kosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn. Van de zuivere winst wordt minimum vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve, tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 26 : ONTBINDING - VEREFFLNING :

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Artikel 27: ONTBINDING:

Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en bepaalt zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van, het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Ingeval de aandelen niet volstort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitke 'ring op de volstorte aandelen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 21

december 2013, verslag van de zaakvoerder en de tekst van de gecoordineerde statuten.

Op d,?. t:4;? en hf.h?.earsi." ;É:E;Ir.# eart inig:l.e(Pante;Mr. hm2ii t: qn: d pot..!ozo):.b..im

:e" anar's var: ;Icedena miagq.awo:." :edi-pn

Naar.% er..k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2013 : ME045269
30/07/2012 : ME045269
22/07/2011 : ME045269
17/12/2010 : ME045269
13/08/2009 : ME045269
16/07/2008 : ME045269
31/07/2007 : ME045269
18/07/2006 : ME045269
01/08/2005 : ME045269
30/07/2004 : ME045269
18/08/2003 : ME045269
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15628-0105-018
05/07/2002 : ME045269
19/07/2000 : ME045269
01/01/1993 : ME45269
11/01/1990 : ME45269
01/01/1986 : ME45269

Coordonnées
KAASHANDEL H. SCHOCKAERT

Adresse
IJZERENLEEN 28 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande