KANTOOR GERD BERGMANS

Société en commandite simple


Dénomination : KANTOOR GERD BERGMANS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 827.838.877

Publication

11/10/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

illulig!11,111i111,11ol 1 I 1

"

Ondernemingsnr : 0827.838.877

Benaming

(voluit) : Kantoor Gerd Bergmans

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Martelarenstraat 59/1 - 2400 Mol

Onderwerp akte : Statutenwijzing

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 19 september 2011 gehouden onder voorzitterschap van Gerd Bergmans, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

1.statutenwijziging met wijziging van artikel 3 (Doel)

2.coërdinatie statuten

1. statutenwijziging met wijziging van artikel 3 (Doel)

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist het artikel 3 te vervangen door volgend artikel:

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

-Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische, promotionele, logistieke en. bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

Daarin wordt onder andere begrepen:

oHet bemiddelen en optreden als tussenpersoon in verzekerings-, financierings- en bankverrichtingen, met inbegrip van het inzamelen van fondsen met het oog op de plaatsing ervan bij financierings- of bankinstellingen, het uitvoeren van alle geldverhandelingen en financiële verrichtingen.

oliet verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het'. beheer op technisch, commercieel, logistiek, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

oliet organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie;

oHet organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen.

-Het verzorgen van menigvuldige soorten opleidingen, seminaries, trainingen, cursussen, begeleiding , coaching en lezingen.

-De exploitatie van een bureau voor het verlenen en verstrekken van advies op het gebied van opleidingen, begeleiding, coaching en trainingen, nationaal en internationaal management en communicatie; en op administratief en organisatorisch gebied

-Verkoop van voedingssupplementen en artikelen mbt gezondheid in de ruimst mogelijke zin.

-Het leveren, coördineren, organiseren en uitvoeren van culturele en artistieke prestaties en activiteiten.

-Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het, beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

-Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van aile zakelijke rechten.

-Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1\a:.e.1GELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN f

~ J SEP. 2091 9

KOOPHA6N6 TURNHOUT

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer de vorm van een Naamloze Vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

-Het verwerven, te. gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in " Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

Deze opsommingen dienen allen in de ruimste zin beschouwd te worden en zijn niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of ' onroerende aard, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

ti

Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

2.cobrdinatie van de statuten

De aanwezigen stellen de coördinatie van de statuten op in lijn met de genomen beslissing. De

gecoördineerde statuten worden eenparig goedgekeurd en aan de notulen gehecht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Aldus opgemaakt te Mol op 19 september 2011, in evenveel exemplaren als er partijen zijn, te vermeerderen met één exemplaar, aan te bieden ter registratie.

Gerda Bergmans,

Zaakvoerder.

Tegelijkertijd neergelegd ter griffie: de statuten

Coordonnées
KANTOOR GERD BERGMANS

Adresse
MARTELARENSTRAAT 59, BUS 1 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande