KANTOOR NIJLEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KANTOOR NIJLEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.863.911

Publication

12/09/2013
ÿþ7" Mal Wcrd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~_.,.~.

NEERGELEGD

0 2 -09- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHtte te MECHELEN

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : KANTOOR NIJLEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2560 Nijlen, Kerkstraat 9/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden op 30 augustus 2013 voor geassocieerd notaris An Verwerft te Grobbendonk, vervangende haar ambtgenote notaris Bieke Heyns te Herentals-Noorderwijk, wettelijk belet, ter registratie; aangeboden, blijkt dat de heer SCHOETERS, Guido Jan Victor August, geboren te Mortsel op 14 mei 1957,; wonende te 2560 Nijlen, Fazantenweg 4 de volgende vennootschap heeft opgericht:

OPRICHTING

De oprichter verzoekt de ondergetekende notaris akte te verlenen dat hij een vennootschap heeft opgericht en verzoekt dezelfde notaris de statuten op te stellen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd KANTOOR NIJLEN, gevestigd te 2560 Nijlen, Kerkstraat 1/A met een maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan elk aandeel een honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

[...]

FINANCIEEL PLAN

Voorafgaand aan het verlijden van deze akte, heeft de oprichter het financieel plan, opgemaakt op 23, augustus 2013, overhandigd aan ondergetekende notaris, die het zal bewaren in het oprichtingsdossier van de. vennootschap.

De oprichter erkent dat de notaris hem ingelicht heeft over zijn aansprakelijkheid bij faillissement ingeval van. kennelijk ontoereikend kapitaal.

INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN GELD

De oprichter verklaart dat gans het maatschappelijk kapitaal geplaatst is en hij verklaart op de honderd (100): aandelen in te tekenen in geld.

DEPONERING VAN DE GELDEN - BANKATTEST

Hij verklaart en erkent dat elk aandeel waarop hij heeft ingetekend, volledig volstort werd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het voormeld bedrag van deze stortingen is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 652-' ; 8321828-86 bij de Record Bank, geopend namens de vennootschap in oprichting.

De vennootschap beschikt bijgevolg op heden over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de wettelijke voorwaarden overeenkomstig artikel 226, 1° van het ' wetboek van vennootschappen vervuld zijn en dat de deponering van de gelden heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De verschijner verzoekt mij, notaris te akteren dat de voorwaarden bedoeld in artikel 214, 216 en 223 van,

het Wetboek van Vennootschappen werden nageleefd. f

STATUTEN

TITEL L VORM -- NAAM -- ZETEL -- DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "KANTOOR NIJLEN".

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd op de plaats die wordt aangeduid door de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

5.3?. U 3-9,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge %.+ Hij kan door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied,

Iedere verplaatsing van de zetel zal door toedoen van de zaakvoerder(s) bekend gemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het optreden ais verzekeringsagent of -makelaar bij het sluiten van verzekeringscontracten, het adviseren en bijstaan inzake risicoanalyse en daarmee aanverwante activiteiten.

Het optreden ais tussenpersoon in bank- en beleggingsdiensten, het optreden als tussenpersoon voor verzekeringen, het optreden als tussenpersoon voor kredieten.

Het optreden als commissionair en tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij roerende, onroerende en alle commerciële activiteiten, en dit zowel in binnen- ais buitenland.

Het verlenen van diensten en maken van studies met betrekking tot financiële strategieën.

Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in het algemeen en inzonderheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden; daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en doen verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook aile investerings- en financiële verrichtingen behalve deze wettelijk voorbehouden aan deposito- en spaarbanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedst mogelijke zin uitgelegd te worden.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken, en dit zowel wat betreft commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zat de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL II : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (£ 18.600,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 11100ste van het maatschappelijk kapitaal.

[" ]

Artikel 9bis. overdracht van aandelen

§ 1. Vrije overdraagbaarheid

De aandelen van een vennoot kunnen zonder goedkeuring worden overgedragen onder levenden of overgaan door overlijden, aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater, of aan ascendenten en descendenten in rechte lijn van vennoten.

§ 2. Overdracht onderworpen aan goedkeuring

Elke vennoot die zijn aandelen wil overdragen onder levenden aan een andere persoon dan deze die

hierboven werden beschreven, moet, op straffe van nietigheid, de goedkeuring bekomen van ten minste de helft

s t , der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

.. Daartoe, moet hij een verzoek tot de zaakvoerders) richten, bij aangetekende brief, met aanduiding van de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde ovememer of ovememers, van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht, moet(en de zaakvoerder(s) de inhoud ervan overmaken aan elke vennoot, bij aangetekende brief, waarbij zij een schriftelijk negatief of positief antwoord vragen binnen de vijftien dagen en benadrukken dat de vennoten die in gebreke blijven hun antwoord te versturen zoals voorzien, geacht zullen worden hun goedkeuring te verlenen. Dit antwoord van de vennoot moet bij aangetekende brief worden verstuurd.

Binnen acht dagen nadat de termijn waarbinnen de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, is verstreken, betekent (betekenen) de zaakvoerder(s) aan de overdrager het antwoord op zijn verzoek.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot van rechtswege worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toestemming van de medevennoten te vragen volgens dezelfde formaliteiten.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Niettemin, de vennoot die het geheel of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, kan van de vennoten die zich verzetten eisen dat zij de aandelen zelf Kopen aan de prijs die was vermeld in de oorspronkelijke bekendmaking of, in geval van betwisting van deze prijs, aan de prijs bepaald door een deskundige. Deze deskundige wordt in gemeen overleg aangewezen of, bij gebrek aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel, beslissende zoals in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij. Alle procedure- en expertisekosten zijn voor de helft ten laste van de overdrager en voor de andere helft ten laste van de koper, naar evenredigheid met het door iedere koper verworven aantal aandelen als er meer dan één koper is. Hetzelfde geldt in geval van weigering van goedkeuring van een erfgenaam of legataris. In beide gevallen moet de betaling plaatsvinden binnen de zes maanden na de weigering.

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van aandelen,

In afwijking van het voorgaande, indien de vennootschap maar één vennoot meer telt, dan kan deze het geheel of een deel van de aandelen vrij overdragen.

TITEL IV. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder of de zaakvoerders benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De opdracht van de gewone zaakvoerder(s) is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding. De opdracht van de statutaire zaakvoerder(s) is slechts herroepbaar om gewichtige redenen of met eenparigheid van stemmen van de vennoten.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan here toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris die hij goed vindt,

I." ]

TITEL V. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar, de eerste dinsdag van de maand juni om achttien uur wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd ais hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

Artikel 15, Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerder(s) tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken behoudens indien het de jaarlijkse algemene vergadering betreft die door deze verdaging buiten de wettelijke termijn gehouden zou worden. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Artikel 16, Schriftelijke algemene vergadering

§1, De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moeten de zaakvoerders de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of vocr elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de

vennootschap moet toekomen vôér een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige

schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren,

niet tijdig toegekomen véôr die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij

schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

[...]

TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op ééendertig december van hetzelfde jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt (stellen) de

zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij, na goedkeuring door de algemene

vergadering, de bekendmaking verzorgen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

[" ]

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

De enige vennoot neemt de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter

griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2560 Nijlen, Kerkstraat 11A.

2. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2015 overeenkomstig de statuten.

3. Benoeming van zaakvoerders De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op: één Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur, de heer Guido Schoeters, oprichter voormeld, hier aanwezig en die aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd,

t'oon-behQuden aan het Belgisch Staatsblad De zaakvoerder verklaart dat hij niet getroffen wordt door een rechterlijk verbod om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen.

4. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de enige vennoot op dit

moment geen commissaris te benoemen.

5. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De enige vennoot verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

Hij verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

6. Volmachten

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling;

1/ de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT", rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957,779, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

2! de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR HEIVERS, SCHELLENS & PARTNERS", rechtspersonenregister Antwerpen 0890.591.246, met zetel te 2520 Ranst, Ranstsesteenweg 45 A, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingstoketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

7. Kosten

De enige vennoot verklaart te weten dat het bedrag van alle kosten, vergoedingen en lasten, die ten laste

vallen van de vennootschap uit hoofde van haar oprichting, duizend honderd euro (¬ 1.100,00) bedraagt.

Hij machtigt de instrumenterende notaris deze som vooraf te nemen op het ogenblik van het vrijgeven van

de bij de bank gedeponeerde gelden.

C-" " l



Bijlagen bT iïét Bè1gisch Staatsba d - f 2/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Vrij van registratie om te dienen voor neerlegging bij de rechtbank

An Verwerft, Geassocieerd notaris, te Grobbendonk

Samen hiermee neergelegd: een afschrift van de akte de dato 30 augustus 2013





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 29.07.2016 16397-0091-015

Coordonnées
KANTOOR NIJLEN

Adresse
KERKSTRAAT 1A 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande