KAPSALON CUT & FINISH

Société en commandite simple


Dénomination : KAPSALON CUT & FINISH
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 568.687.739

Publication

26/01/2015
ÿþ Mod word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I i fui uil iiflia11iii111Nu

Neargeleffrt ~ . r t;'°,,;" + y~ f~S

* Y~ , }. " ~ _x,.S' 4`

REOiïirA'B z.T$Áo v 3'? r', n DEL

1 si JAN. 2015

liN3cWERP7 +7t ,

~rif#~e

Do Gelez

Ondernemingsnr : oS' ó e -." 7.9

Benaming

(voluit) : KAPSALON CUT & FINISH

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Boskapeistraat 60 -2275 Lille

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting KAPSALON CUT & FINISH GCV

Op heden 5 januari 2015 zijn de partijen:

1.Goris Sofie, geboren te Herentals op 2 mei 1991 wonende te Boskapelstraat 60, 2275 Lille

2.Borrey Christiane Justine, geboren te Herentals op 29 september 1959 wonende te Boskapelstraat 60,

2275 Lille

Overeengekomen een handelsvennootschap op te richten ander de vorm van een gewone commanditaire,

vennootschap, waarvan de statuten aldus bepalen_

De vennootschap is een handelsvennootschap met als naam Kapsalon Cut & Finish.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Boskapeistraat 60, 2275 Lille.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

De vennootschap heeft tot doel:

1.Het uitbaten van één of meerdere kapsalons voor dames, heren en kinderen, en het verrichten van aile,

daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerde activiteiten, waaronder onder meer maar niet uitsluitend: '

" het wassen, snijden, knippen, verven, onduleren van haar en het uitvoeren van aile behandelingen van haarverzorging en haarkappen;

'de aan- en verkoop, invoer en uitvoer en fabricage van aile producten, artikelen en materialen die ' rechtstreeks on onrechtstreek verband houden met het beroep van haarkapper

" alle verrichtingen van ontwerp, design, en promotie van kapstijlen;

'de creatie van catalogi, fotografie en alle communicatievormen betreffende styling, mode en haarstijlen;

.de vertegenwoordiging van handelsmerken;

.het geven van kappersopleidingen.

2.Het verstrekken van allerlei diensten, adviezen en consultancy in verband met huid-, gezichts- en lichaamsverzorging, esthetiek, het lichamelijk welzijn, ontspanning en relaxatietechnieken, zoals onder meer de diensten verleend in inrichtingen voor schoonheidssalons, pedicure, manicure, zonnebankcentra, sauna's,; massagesalons en dergelijke meer.

3.De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling ln, de import en export van alsook de vervaardiging van aile: alle coiffureartikelen, haarstukjes en pruiken; alle toiletartikelen; parfumerieartikelen; schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten, cosmetica, manicure- en pedicureartikelen; parfums en ander reukwerk, aile scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen, kledingaccessoires en aile aanverwante producten, machines en toestellen en dergelijke meer, alle natuurproducten, kruiden, drogisterij-, dieet-, en algemene lichaamsverzorgingsaríikelen en aanverwante producten: kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaams-, huid- en haarverzorging en hun accessoires: geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesierraden, ; gadgets en dergelijke meer; toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn.

4.Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van aile voor vermelde producten, materialen en materieel.

5.Publiciteitsondememing en plaatsingsbureau.

6.Het voorlichten, opzetten, coordineren en beheren van handelingen gericht op het ontwikkelen van', projecten in de ruimste zin van het woord.

7.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik enlof blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.







t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De beherende vennoot is Goris Sofia., Zij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor aile vennootschapsschulden,

De stille vennoot is Borrey Christiane Justine, wonende te Boskapelstraat 60, 2275 Lille. Zij is slechts ten belope van haar inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 18.550,00 euro. Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder

wordt voor onbepaalde duur benoemd :

Gods Sotie geboren op 2 mei 1991 en wonend te Boskapelstraat 60, 2275 Lille.

De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens zijn volmacht.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere beherende vennoten. De beherende vennoot is individueel bevoegd om alle beslissingen te nemen en is ook gemachtigd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de tweede vrijdag van de maand juni, om 14 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. ln afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang vanaf het verwerven van rechtspersoonlijkheid en het eindigt op 31 december 2015.

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

Getekend te Lille op 05 januari 2015

Goris Sotie

Beherend vennoot







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KAPSALON CUT & FINISH

Adresse
BOSKAPELSTRAAT 60 2275 LILLE

Code postal : 2275
Localité : LILLE
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande