KAREENA GEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAREENA GEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.120.373

Publication

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 10.07.2013 13290-0595-010
20/09/2011
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lot bzhc aa; i.ett Staal fl11 1 H III1II AIIVIII IV

*11141734*





Kzerfelegri înr griffie van de ReCieUt.%, tCocphcndel fie Antwerren, °

0 8 SEP. 2011

Griffie

7, 9 1 2 02Oe373

Bijlagen bij- het-Belgisch-Staatsblad-- 20/09/2011 Annexes-du-Moniteur belge

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) : "KAREENA GEMS"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Belgiëlei 50 bus 18

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te Antwerpen op negenentwintig augustus tweeduizend en elf, "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 01 SEP 2011. Boek 158 blad 38 vak 2. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 ¬ ). De Ontvanger ai (getekend) W. WUYTACK.", blijkt dat door:

De heer KHARA Ketan, van Belgische nationaliteit, wonende te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 50 bus 18.

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "KAREENA GEMS", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 50 bus 18, voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft als doel: de handel in diamanten, de in- en uitvoer van geslepen en ruwe diamanten, het in commissie geven of nemen, de fabricatie, het slijpen, zagen en klieven, de montage, gekleurde stenen en/of edelstenen, alsmede alle koopwaren, grondstoffen, alle wel of niet gemanufactureerde voorwerpen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, de vertegenwoordiging van aile firma's of vennootschappen, zo Belgische als buitenlandse, alsmede de uitoefening van bijkomende aktiviteiten die daarmede verband houden of van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag ten dien einde aile verrichtingen doen van roerende, onroerende, commerciële, industriële of financiële aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbating of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen nemen, bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving, en welke andere wijze ook, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of van aard zijn deze van de huidige te bevorderen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zevenhonderd vijftig euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig onderschreven en volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig kunnen zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Door de algemene vergadering der vennoten mag er aan de zaakvoerders een vast of veranderlijk loon, wedde of bijzondere vergoeding toegekend worden.

De gewone jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de laatste donderdag van de maand juni om zeventien uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint de eerste januari en eindigt de éénendertigste december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend en twaalf, en de eerste gewone jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Als eerste niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld voor een onbepaalde termijn de heer KHARA Ketan voormeld, wiens mandaat onbezoldigd zal zijn.

Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT werd verleend aan de heer VAN OOSTERWIJCK Franciscus, Oudesteenweg 41 le 2060 Antwerpen en/of de heer VAN DE VOORDT Jules, Pieter Van den Bemdenlaan 46 te 2650 Edegem, met macht afzonderlijk te handelen, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" ondernemingsloket naar hun keuze, alsmede bij de Federale Overheidsdiensten alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

De Notaris,

Goedele VANDEKERCKHOVE.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, bankattest.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bij-lagen bij-het-Belgisch Staatsblad -20/OW2011- Annexes-d-u- Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KAREENA GEMS

Adresse
BELGIELEI 50, BUS 18 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande