KATERHEIDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KATERHEIDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.904.324

Publication

27/03/2013
ÿþbet



Be Sta,

mod 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

dl

E

!BEI

(Neergelegd ter gaie

de A eop banK

van Koophandel te

Griffie Mld 2013

Ondernemiïngsnr :* Ç Q 3 g O(/ Y 31/

Benaming (voluit) : KATERHEIDE

(verkort) : *

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelsesteenweg 340 bus 1002

2930 Brasschaat

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier De Boungne te Kalmthout op 13 maart 2013 dat:

r De heer DECLERCQ Peter Jan Liliane, geboren te Wilrijk op 12 oktober 1963, echtgenoot van: mevrouw Peeters Diana Jenny, wonend te 2990 Wuustwezel, Kleine Beekstraat 24.

2° De heer DECLERCQ Christoph geboren te Brasschaat op 28 mei 1993, ongehuwd, wonend tea 2990 Wuustwezel, Kleine Beekstraat 24.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming KATERHEIDE.

De verschijners hebben ingetekend tot beloop van 16.667 EURO nog te volstorten bedrag

33.333 EURO.

ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 340 bus 1002.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel De opbouw, het beheer en het valoriseren van een eigen; roerend en onroerend patrimonium. Dit omvat onder ander het te gelde maken van en beleggen in effecten en alle andere waarde  elementen, het aan- en verkopen, het verhandelen van zulke' effecten en waarde  elementen in de meest ruime zin, het nemen van participaties in al dan niet= beursgenoteerde bedrijven, met het oog op het realiseren van meerwaarden, alsook het verwerven en beheren van beleggingsgoederen allerhande, in de ruimste zin van het woord, inclusief vastgoed dit alles steeds voor eigen rekening, daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële: handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerend een onroerende; goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, doen bouwen en doen verbouwen, huren en verhuren, leningen aangaan, zekerheden stellen, enzovoorts, dit alles in de meest brede zin. Het verstrekken van corporate en juridische diensten In de meest brede zin, waaronder juridische adviesverlening (consultancy) juridisch project management en het aansturen van juridische teams, zonder dat deze opsomming beperkend is, evenwel met uitsluiting van activiteiten welke onder het: monopolie van de advocatuur vallen.

Het waarnemen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of gerechtelijke!{ mandataris (bijvoorbeeld voorlopig bewindvoerder), lid van het directiecomité, adviescomité,.' auditcomité (enzovoorts) in vennootschappen, verenigingen en/of andere private of publieker; organisaties of rechtspersonen. Het uitoefenen van managementfuncties in vennootschappen, verenigingen en/of andere private of publieke organisaties of rechtspersonen,

Het verstrekken van bedrijfsadvies, overname  advies, juridische audits, managementadvies,'' communicatieadvies, diensten van copywriting, vertaalbureau en andere ondersteunende diensten.;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vaor-

,#sehouden aan het Belgisch

Staatsblad



Hat créëren en/of éxploiteren van auteursrechtelijke of anderszins beschermde werken of creaties en het beheer ervan voor eigen rekening.

Het uitoefenen van de activiteit van tussenpersoon inzake handel en diensten.

Het geven, organiseren of accommoderen van seminaries en workshops

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving of op enige andere wijze belangen nemen in andere ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van bijhorigheid of samenhang vertoont met het hare.

Zij mag alle daden stellen en verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de verwezenlijking of uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan zich tevens borg stellen voor derden of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden toestaan zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van derden. Het verstrekken van financieel advies, financiële audits en financieel management in de meest brede zin.

Het verstrekken van sociaal advies en sociale audits.

Werving en selectie activiteiten, recruitment solutions, personeelsadvies, competence management, outsourcing, executieve search en interim management.

De vennootschap kan dit alles zowel in het binnen binnen- en behoudens waar dit uitdrukkelijk anders wordt vermeld  zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden. Binnen de perken van haar statutair doel, is het de vennootschap eveneens toegelaten om op te treden via haar vennoten of zaakvoerder(s), handelend in hun eigen naam maar voor rekening van de vennootschap.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000 ¬ )-. Het is volledig geplaatst en verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) aandelen zonder nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING : Jaarlijks op de eerste maandag van de maand juni om 18 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

VERTEGENWOORDIGING : leder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op ln en buiten rechte.

BOEKJAAR : Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar

Bestemming van de winst.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Ontbinding - Vereffening.

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering vervult de in functie zijnde zaakvoerder(s) de taak van vereffenaar en beschikt hij over al d e machten voorzien inde Vennootschapswet.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste 1/4 van de aandelen bezitten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval het netto-actief van de vennootschap'doór verliezen is gedaald tot minder dan 1/4 van het

kapitaal. -

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop

3 verachte stortingen. É







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mod 11.1

BENOEMING NIET  STATUTAIR ZAAKVOERDERS : Met eenparigheid van stemmen wordt de heer Peter Declercq voornoemd als zaakvoerder benoemd, die, hier aanwezig, deze aanstelling aanvaardt.

De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hen volledige i+ertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in het jaar 2015.

VOLMACHT : De comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan de medewerkers van OUTCOME BVBA, kantoorhoudend te 1800 Visvoorde, Leuvensesteenweg 2.48D met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw - administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

Voor aeliikvormia analytisch uittreksel

Notaris Xavier De Boungne te Kalmthout

(Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte).

Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de

rechtbank van koophandel.

, Vloor,,, behouden 111> aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KATERHEIDE

Adresse
KAPELSESTEENWEG 340, BUS 1002 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande