KATHLEEN DE HORNOIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KATHLEEN DE HORNOIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.410.016

Publication

11/07/2014
ÿþ MQd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



 NEERGELEGD .

30 -06- 2014

...

IIECHTIUNKAAt et7-e0r41ANDEL

ERPEtr t MECMSLEN

ANTW .

*14134816*

i UI

11

il

II

Ondernemingsnr : 0836.410.016

Benaming

(voluit) Kathleen De hornols

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2800 Mechelen, Dageraadstraat 73

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit akte verleden voor notaris Gauthier Clerens te Mechelen op 20/06/2014 dat de enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kathleen De homois", met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Dageraadstraat 73, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0836.410.016, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Samuël Van der Linden te Diepenbeek, op negentien mei tweeduizend en elf, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig mei daarna, onder nummer 11303363, waarvan de statuten nog niet notarieel zijn gewijzigd, met eenparigheid volgende beslissingen genomen heeft:

BESLISSING EEN

De enige vennoot beslist dat het boekjaar vanaf heden zal lopen van één juli tot en met dertig juni van ieder jaar. Het lopende boekjaar wordt bijgevolg verlengd tot en met dertig juni tweeduizend veertien. De eerstvolgende algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend vijftien.

De enige vennoot wenst artikel 11 eerst zin van de statuten aan te passen als volgt: "Hat boekjaar begint op één juni en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend kalenderjaan"

BESLISSING TWEE

De enige vennoot beslist dat de datum van de algemene vergadering verplaatst wordt van de laatste donderdag van oktober om negentien uur naar de eerste dinsdag van december om negentien uur.

De enige vennoot wenst artikel 10, elfde paragraaf als volgt aan te passen: "Jaarlijks op de eerste dinsdag van de maand december om negentien uur, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping."

BESLISSING DRIE

De enige vennoot verleent bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOEKHOUDKANTOOR WALTER VAN IMMERSEEL, met zetel te 2800 Mechelen, Korenmarkt 35, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0475.655.930 om in naam en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te verrichten aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, bij de BTW administratie, en, alle andere officiële instanties, alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens te Mechelen

Tegelijk hiermee neergelegd: formulier I luik a en formulier I, expeditie akte en gecoordineerde statuten!

...... _ 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 24.10.2013, NGL 24.10.2013 13638-0133-011
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 17.12.2014 14695-0079-011
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 24.10.2012, NGL 25.01.2013 13016-0239-011
23/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303363*

Neergelegd

19-05-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Kathleen De hornois

0836410016

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 2800 Mechelen, Dageraadstraat 73

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op negentien mei tweeduizend elf, eerstdaags te registreren te Hasselt, dat door mevrouw DE HORNOIS, Kathleen Theo Maria Cornelia, geboren te Bonheiden op negentien februari negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 2800 Mechelen, Dageraadstraat 73, een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht, genaamd "Kathleen De hornois", met zetel te 2800 Mechelen, Dageraadstraat 73, en dit voor een onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter heeft een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) in geld ingebracht, volgestort ten belope van minstens één vijfde per aandeel, en in totaal ten belope van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00), zodat door haar nog drieduizend zeshonderd euro (¬ 3.600,00) te volstorten blijft.

Het volgestorte gedeelte van de inbrengen in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE26 0016 4003 0429 bij de BNP Paribas Fortis Bank, met zetel te Brussel. Het boekjaar begint op één mei en eindigt op dertig april van het daaropvolgend kalenderjaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit.

In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder(s) waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) ten ware de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen. Deze vereffenaar(s) moet(en) advoca(a)t(en) zijn.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ten ware de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien bij artikel 8.2 van de statuten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten.

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van stemmen waarbij elk aandeel recht heeft op een stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

Jaarlijks op de laatste donderdag van oktober om negentien uur, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Werd door de oprichter tot eerste niet-statutaire Zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: mevrouw Kathleen DE HORNOIS, wonende te 2800 Mechelen, Dageraadstraat 73, dewelke dit mandaat aanvaard heeft.

Onder voorbehoud van retro-activiteit ingevolge de overname van de verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting, neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van negentien mei tweeduizend en elf en zal het worden afgesloten op dertig april tweeduizend twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD. Expeditie van de oprichtingsakte

Samuël Van der Linden Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 12.01.2016 16011-0299-011

Coordonnées
KATHLEEN DE HORNOIS

Adresse
DAGERAADSTRAAT 73 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande