KATRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KATRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.511.711

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.05.2014, NGL 02.06.2014 14149-0038-013
31/12/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



[Luik B

1

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : KATRO

C5ce .3_44

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rundershoek 2

2430 Laakdal

Onderwerp akte :Oprichting

Tekst

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Cathérine Goossens te Grobbendonk op 13 december

2012,

1. Oprichter.

De heer SIMONS Marc, zelfstandige, geboren te Geel op zeven juli negentienhonderd; vierenzeventig, rijksregister nummer 74.07.07-235.91 echtgenoot van mevrouw HELSEN An,; geboren te Turnhout op eenentwintig april negentienhonderdtachtig, wonende te 2430 Laakdal, Rundershoek 2.

2. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam

'KATRO".

3. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2430 Laakdal, Rundershoek 2.

5. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Algemene activiteiten,

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling; van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie; aanhoudt.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval: verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk; voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve; aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en? aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

G. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het; even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe;

producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

r~C mod 11.1

G " Voor-

{ behouden aan het Belgisch Staatsblad

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;' alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of finanoiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

6. Kapitaal en aandelen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 335.500,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 51 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met

een fractiewaarde van 1159 ste van het kapitaal.

7. Wiize waarop het maatschappelijk fonds is gevormd.

De verschijner verklaart en erkent dat het gehele kapitaal, zijnde driehonderd

vijfendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 335.500,00) is geplaatst.

A. Inbreng in geld.

De inbreng gebeurt ten belope van tweehonderd zesendertig euro éénenzeventig cent (¬

236,71) in geld, volledig volstort.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van tweehonderd

zesendertig euro éénenzeventig cent (¬ 236,71).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in

oprichting, bij de KBC Bank, met nummer BE67 7310 2901 4287.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op heden, en zal

door mij, notaris bewaard worden.

B. Inbreng in natura.

De inbreng gebeurt ten belope van driehonderd vijfendertigduizend tweehonderd

drieënzestig euro negenentwintig cent (¬ 335.263,29) in natura, zoals hierna verder uiteengezet.

De verschijner verklaart volgende goederen in de vennootschap in te brengen :

51 aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SIMONS ROGER,

met zetel te 2430 Eindhout-Laakdal, Hezemeer 11, BTW BE 0419.986.640, RPR Turnhout

Algemene voorwaarden van de inbreng.

1. De vennootschap zal de eigendom van de ingebrachte aandelen verwerven evenals het daarmee verbonden genot vanaf heden.

2. De vennootschap zal vanaf heden alle belastingen en kosten die de ingebrachte effecten bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot van deze effecten ten laste nemen.

3. De inbrengers verklaren dat alle ingebrachte aandelen volledig volstort zijn en vrij zijn van alle verzet en lasten welkdanig ook.

4. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen niet het voorwerp hebben uitgemaakt van een pand, een bewaargeving of van een onderpand.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

behouden aan Flet Belgisch

Staatsblad



5. De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger' voortvloeiend uit de huidige inbreng.

6. Er wordt uitdrukkele overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° WIB 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap zich ertoe verbindt alle belastingen en taksen, in toepassing van de artikel 90, 9°, 94 en 141, 4° van het WIB 92, ten laste gelegd van de inbrengers, te dragen en te betalen.

7. De inbrenger verklaart dat de aandelen hem toebehoren ingevolge schenkingsakte verleden voor ondergetekende notaris op heden, datum dezer akte. Deze schenking gebeurde met vrijstelling van registratierechten in toepassing van artikel 140 bis van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten.

Om voormelde vrijstelling van registratierechten te behouden, moet er voldaan worden aan volgende voorwaarden gedurende drie jaar vanaf heden:

De vennootschap moet blijven voldoen aan de voorwaarden gesteld in artikel 14Obis §2, 2° van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten, zijnde dat de vennootschap de uitoefening van een nijverheids-, handels-, ambachts- of landbouwactiviteit of van een vrij beroep tot doel moet blijven

hebben;

- Voor elk van de drie jaren moet er een jaarrekening worden opgemaakt en

gepubliceerd overeenkomstig de vigerende boekhoudwetgeving, en tevens worden aangewend ter verantwoording van de aangifte in de inkomstenbelasting;

Het kapitaal van de vennootschap mag niet dalen door uitkeringen of

terugbetalingen;

De zetel van werkelijke leiding van de vennootschap mag niet worden overgebracht naar een staat die geen lid is van de Europese Economische Ruimte De vennootschap neemt deze verplichtingen over van de inbrenger. Indien niet voldaan wordt aan één van bovenvermelde verplichtingen, zal de vennootschap de alsdan te betalen registratierechten en boeten dragen en betalen.

C. Vergoeding van de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng worden 51 volgestorte aandelen toegekend aan de heer

Marc Simons, voornoemd, die aanvaardt.

D. Verslaq van de bedrijfsrevisor.

De heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1 heeft het verslag de dato 12 december 2012, opgesteld vcorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bedrijfsrevisor besluit als volgt

De inbreng in natura in de BVBA «KATRO» bestaat uit de inbreng van 51 aandelen van de BVBA «SIMONS ROGER», met zetel te B-2430 Eindhout, Hezemeer 11.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren» met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedreseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, rekening houdend met de bijkomende inbreng in geld ten bedrage van 236,71 EUR, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wat betreft de informatie over de toekomstperspectieven, ligt het voor de hand dat wij ons onmogelijk borg kunnen stellen voor hun verwezenlijking en evenmin voor de hypothesen waarop zij steunen. Wel kunnen wij bevestigen dat zij op redelijke wijze werden opgesteld en dat zij geen enkele kennelijke tegenstrijdigheid bevatten met de informatie waarvan wij kennis hebben en met de redelijkerwijze voorspelbare algemene evolutie.

De vergoeding voor de inbreng in natura ten bedrage van 335.500,00 EUR door de heer Marc SIMONS, tesamen met een inbreng in geld ten belope van 236,71 EUR, bestaat uit de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 ' mod 11.1

.

.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

toekenning van 51 nieuwe kapitaalaandelen van de BVBA «KATRO», aandelen zonder nominale'

waarde, maar met een fractiewaarde van 6.578,43 EUR per aandeel,

lij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairnes5 opinion").

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van de BVBA «KATRO» in het kader

van de voorgenomen oprichting door inbreng in natura en zal voor geen andere doeleinden kunnen

gebruikt worden.

Opgemaakt ter goeder trouw, te Herent op 12 december 2012

BB&B Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA, Vertegenwoordigd door Frank

BLOEMEN."

E. Verslaq van de oprichter.

Tevens wordt aan deze het bijzonder verslag van de oprichter gehecht, waarin hij uiteenzet

waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

8. Bestuur en vertegenwoordiging.

Voor de duur van haar bestaan zal de vennootschap bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

9. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen op 20 mei om 18.00 uur.

10. Boekjaar_

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig

december van ieder jaar.

11. Batig saldo -- winstverdeling.

Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld

vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerders te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

12. Eerste boekiaar  eerste iaarvergaderinq.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid tot 31 december

2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014,

13. Benoeming zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger.

Tot zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger van de vennootschap wordt benoemd : de heer

Marc Simons, voornoemd,

14. Volmacht.

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan de heer Johan Swinnen,

kantoor houdende te 2400 Mol, Graaf de Broquevillestraat 4 met volgende machten

Alle inschrijvingen of aanvragen in het handelsregister en B,T,W. of wijziging hieraan te

vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te

leggen.

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn

machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

ln bijlage eensluidend afschrift



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.05.2015, NGL 29.05.2015 15139-0539-012

Coordonnées
KATRO

Adresse
RUNDERSHOEK 2 2430 LAAKDAL

Code postal : 2430
Localité : Eindhout
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande