KAUWENBERG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAUWENBERG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.438.785

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.05.2014, NGL 16.07.2014 14311-0373-012
19/08/2014
ÿþmati 11.1

Il In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlenoinq ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 0 6 AUG. 2014

Griffie

: Ondernemingsnr : 0430.438.785

Benaming (voluit) : Kauwenberg

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uilendreef 16

2980 Zoersel

Onderwerp akte :NV: omzetting

Het proces-verbaal, verleden voor Meester Jelle VAN HOVE, Notaris te Antwerpen op 29 juli 2014, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, luidt als volgt:

ln het jaar tweeduizend veertien, op negenentwintig juli.

Voor mij, meester Jelle VAN HOVE, notaris ter standplaats Antwerpen.

IS SAMENGEKOMEN DE BUITENGEWONE ALGEMENE

VERGADERING

van de naamloze vennootschap KAUWENBERG, waarvan de zetel gevestigd is

te 2980 Zoersel, Uilendreef 16, ingeschreven in de Kruispuntbank voor

'; Ondernemingen onder nummer 8E0430.438.785, RPR Antwerpen.

Hierna onveranderd de "VENNOOTSCHAP" genoemd.

IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Henri De Ferm te Antwerpen-Merksem op 30 januari 1987, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 februari 1987, onder nummer 870228-82.

Vennootschap waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd, en voor het laatst ingevolge akte verleden voor Meester Jacques Van Roosbroeck, notaris te Antwerpen-Merksem, vervangende Meester Luc De Ferm, notaris te Antwerpen-Merksem, feitelijk belet, op 29 december 2009, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 februari 2010, onder nummer 10017290.

De vergadering wordt geopend om 9h30, onder het voorzitterschap van de heer

SPIESSENS Peter, hierna genoemd, die tevens optreedt als secretaris.

Gezien een gering aantal aanwezigen op de vergadering, wordt niet overgegaan tot de aanstelling van stemopnemers.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

OPENING VAN DE VERGADERING -- SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

` Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING AANWEZIGHEIDSLIJST

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders die verklaren het volgend aantal aandelen in volle eigendom te bezitten:

1. de heer SPIESSENS Peter Paul, geboren te Merksem op 14 december 1965, rijksregisternummer 65.12.14-449.95 (identiteitskaart met nummer 591-1172593-62), wonende te 2980 Zoersel, Uilendreef 16.

die verklaart zeshonderd vijfentwintig aandelen te

bezitten; 625

2. de heer SPIESSENS Jan Gentiel, geboren te Merksem op 23 oktober 1963, rijksregisternummer 63.10.23-363.49

(identiteitskaart met nummer ), wonende te 2900 Schoten, Eugeen De Bocklaan 14.

die verklaart zeshonderd vijfentwintig aandelen te bezitten;

625

TOTAAL: duizend tweehonderd vijftigaandelen: 1.250

TOELICHTING VAN DE AKTE

De volledige akte zal door ondergetekende notaris worden toegelicht en het staat de comparanten steeds vrij aan de notaris bijkomende uitleg te vragen over om het even welke bepaling in de akte, alvorens deze te ondertekenen.

De comparanten erkennen een volledige voorlezing te hebben gekregen van wat voorafgaat en verklaart dat hun identiteitsgegevens volledig en correct zijn.

Ondergetekende notaris deelt de comparanten mee dat de akte integraal zal worden voorgelezen indien zij dit op prijs stellen, alsook indien zij menen dat het ontwerp van de akte niet tijdig is meegedeeld.

Hierop verklaart de comparant dat zij van oordeel zijn dat zij het ontwerp van akte tijdig vôôr het verlijden ervan ontvangen hebben en dat zij hiervan kennis hebben genomen en op de integrale voorlezing van de akte geen prijs stellen. Eventuele wijzigingen die werden of nog worden aangebracht aan het ontwerp van akte zullen steeds integraal worden voorgelezen.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

1. De voorzitter deelt mee dat er thans DUIZEND TWEEHONDERD (1.250) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

2. De voorzitter stelt vast dat er op heden DUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG (1.250) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de plinten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

3. De bestuurders, 1) de heer SPIESSENS Jan; 2) de heer SPIESSENS Peter; hier aanwezig, verklaren hierbij dat zij tijdig kennis heeft genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 en 535 van het Wetboek van Vennootschappen.

Mevrouw VANSTEENKISTE Maria Theresia lvona, bestuurder van de vennootschap, heeft bij schrijven van 10 juli 2014 verklaard kennis te hebben

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mix 111.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaard te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen en het toezenden van de stukken overeenkomstig artikel 535 van zelfde Wetboek. Deze brief wordt door de voorzitter aan ondergetekende notaris overhandigd met het verzoek ze te willen bewaren in zijn dossier.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

4, De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen inhouden, een vier/vijfde-meerderheid van stemmen, alsook goedkeuring van de beherende vennoot moeten bekomen om te worden aanvaard,

5. De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één'. stem.

6. De voorzitter deelt mee dat er geen commissaris werd aangesteld.

AGENDA

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

1. Uitkering dividend.

2. Verslag opgemaakt door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2014.

Verslag opgesteld door een bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014.

3. Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte'' aansprakelijkheid.

4. Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met honderdduizend negenhonderdzesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 100.986, 69) om het van honderdvijfendertigduizend euro (¬ 135.000, 00) terug te brengen op vierendertigduizend dertien euro eenendertig cent (¬ 34.013,31), zonder vernietiging van aandelen, en door overdracht van de vordering op de naamloze vennootschap GMSH, met zetel te 2100 Antwerpen, Belcrownlaan 13 bus C, ingeschreven in de Kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0881.831.651, RPR Antwerpen, ten belope van dit bedrag.

Deze overdracht waartoe de vergadering heeft besloten, kan enkel plaatsvinden met naleving van de voorwaarden van artikel 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen.

5. Wijziging datum jaarvergadering,

6. Verplaatsing maatschappelijke zetel.

7. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

8. Ontslag van de bestuurders van de naamloze vennootschap.

9. Benoeming van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

10. Machtiging aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG KAN BERAADSLAGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun

oproeping niet moet worden voorgelegd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.







BERAADSLAGING --- BESLISSINGEN





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING  UITKERING DIVIDEND

De vergadering neemt akte van het voorstel van het bestuursorgaan om aan de aandeelhouders een brutodividend uit te keren ten belope van vijftigduizend honderd zesenveertig euro vijfennegentig cent (¬ 50.146,95), beschikbaar zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014,

Dit dividend zal op heden ter beschikking gesteld worden, en zal worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de vennootschap.

TWEEDE BESLISSING  VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 juni 2014.

De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van het bestuursorgaan, de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor worden aan ondergetekende notaris overhandigd, om door hem in zijn dossier te worden bewaard.

De besluiten van het verslag van de heer Erik Van der Jeught, bedrijfsrevior, luiden als volgt:

"7. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de NV KAUWENBERG, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld,

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, werd in het kader van de vooropgestelde verrichting geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 1.674.247,48 EUR en is 1.539.247, 48 EUR groter dan het maatschappelijk kapitaal van 135,000, 00 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 25 juli 2014.

Erik VAN DER JEUGHT

Bedrijfsrevisor"

DERDE BESLISSING  OMZETTING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer BE0430.438. 785 waaronder de vennootschap is gekend. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

VIERDE BESLISSING  KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van honderdduizend negenhonderdzesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 100.986, 69) om het van honderdvijfendertigduizend euro (¬ 135.000, 00) terug te , brengen op vierendertigduizend dertien euro éénendertig cent (¬ 34.013,31) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap, inzonderheid de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door overdracht van de vordering op de naamloze vennootschap GMSH, met zetel te 2100 Antwerpen, Belcrownlaan 13 bus C, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0881.831.651, RPR Antwerpen, ten belope van dit bedrag.

Deze kapitaalvermindering door overdracht aan de vennoten/aandeelhouders dient te worden geïnterpreteerd als een overdracht van schuldvordering overeenkomstig artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De vennootschap, zowel als de vennoten/aandeelhouders verbinden zich ertoe de overdracht van schuldvordering onverwijld aan de vennootschap GMSH ter kennis te brengen.

De vergadering stelt vast en verzoek mij notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van honderdduizend negenhonderdzesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 100.986, 69) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierendertigduizend dertien euro éénendertig cent (¬ 34.013, 31).

TOELICHTING DOOR DE INSTRUMENTERENDE NOTARIS

De vennoten/aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reele kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vordering die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders/vennoten mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen,

VIJFDE BESLISSING WIJZIGING JAARVERGADERING

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de laatste woensdag van de maand juni om 11h.

ZESDE BESLISSING  VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2018 Antwerpen, Jacob Jacobstraat 42,

ZEVENDE BESLISSING -- AANNEMING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen rekening houdend met

de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt:

"TITEL 1.- BENAMING - RECHTSVORM - ZETEL - DOEL - DUUR

A. NAAM -- DUUR  ZETEL -- DOEL

ARTIKEL 1. NAAM & VORM.

De vennootschap is een handelsvennootschap en neemt de vorm aan van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De naam luidt:

"KAUWENBERG"'.

ARTIKEL 2. DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

ARTIKEL 3. ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Jacob Jacobstraat 42.

De werkelijke zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het

Nederlandstalig gedeelte van het land, alsook in Brussel bij besluit van de

zaakvoerder.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder,

administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en

bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen.

ARTIKEL 4. DOEL.

De vennootschap heeft tot voorwerp:

Het oprichten en uitbaten van sportclubs in de meest uitgebreide zin van het woord, daaronder verstaan: de verhuur van sportvelden en/of  lokalen, de aan- en verkoop en import en export van alle kleding en toebehoren in verband met de sport, alsook de verhuur ervan. De vennootschap zal tevens bijhorende diensten van cafetaria en restaurant mogen waarnemen.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle ander waarde-elementen,

- Bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

- Beheer van goederen die:

o Ofwel instaat voor het beheer van onroerende goederen of

onroerende rechten;

o_ Dflrvei._het__s_yndicusschap...vecekert...van__on roe rende_ _go_eder_en._..in.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

medeëigendom.

Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en onder meer het verwerven, vervreemden, beheren uitbaten valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in al dan niet gemeubelde onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties in verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijfsheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of

gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door

onderaannemers.

" Projectontwikkeling voor de bouw in de meest uitgebreide zin van het woord.

Exemplarisch worden opgesomd: commerciële en industriële centra, hotels, jachthavens, ...

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende immobiliënmakela ars.

Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar.

" het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn,

" De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het neme van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Dit alles uitgezonder de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

VIERENDERTIGDUIZEND DERTIEN EURO ÉÉNENDERTIG CENT (¬

34..013,.31)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hef is verdeeld in duizend tweehonderd vijftig (1.250) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een register van aandelen, De zaakvoerder kan besluiten tot splitsing van het register, waarvan het ene zal bewaard worden op de zetel en het andere deel elders. Van elk deel wordt een kopie bewaard op de plaats waar het andere deel berust.

Het is verplicht aan de houders van aandelen certificaten waaruit de inschrijving blijkt af te leveren; deze certificaten worden door de zaakvoerders getekend. In het register worden volgende gegevens vermeld

- nauwkeurige identiteit van elke vennoot, alsmede het aantal aandelen dat hij bezit;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten en de overgangen van aandelen, gedagtekend en ondertekend i) door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder de levenden en ii) door de zaakvoerders en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdracht en inpandgeving van aandelen op naam kan enkel door inschrijving in het register van aandelen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, in geen geval worden overgedragen onder levenden en In geen geval overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 6. BENOEMING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering heeft het recht de zaakvoerder of zaakvoerders uit hun ambt te ontslaan zonder hiervoor enige reden te moeten opgeven.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

ARTIKEL 7. BEVOEGDHEID -- BEZOLDIGING

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

D. TOEZICHT

mod 11.1

ARTIKEL $.

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van

een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is één of meer

_com. misnarissen_.te_benoemen.__D_e_v_ennDten_kunnen_zichlaten_bijstaan _door_.een_

Op de laatste blz. van Lulkj.3. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

E. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 9. GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste woensdag van de maand juni om 11 uur, in de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een wettelijke

feestdag is, zal de vergadering plaatshebben de eerstvolgende werkdag.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Bovendien is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de zaakvoerder of college van zaakvoerders behoren, op verzoek van dit orgaan, inzonderheid wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen. De vennoten mogen zich ter algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager zelf aandeelhouder zijnde.

De minderjarigen, onbekwamen en rechtspersonen kunnen door een Lasthebber, die geen aandeelhouder is, vertegenwoordigd worden.

Gehuwden mogen door hun echtgeno(o)t(e) vertegenwoordigd worden al is deze niet zelf aandeelhouder.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of enig andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de opgelegde termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel en andere voorstellen van besluit niet de eenparige schriftelijke goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

ARTIKEL 10. STEMRECHT

leder aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 11. AANDELEN IN ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN Wanneer effecten (aandelen en andere effecten) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap de rechten uit.

Wanneer een of meer aandelen ' tot het gemeenschappelijk vermogen van echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt ,wo rdt,._dart_ ken. rte__ .re derech ter _o_v.er_e_enkomstig._artikel_1421._.van. liet urgerJjk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

accountant.

mod 11.1

Wetboek, een der echtgenoten op diens verzoek machtigen om bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De rechten verbonden aan de aandelen die in pand zijn gegeven, worden door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

F. INVENTARIS  JAARREKENING  RESERVE  WINSTVERDELING ARTIKEL 12. BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 13. BESTEMMING VAN DE WINST.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING -- VEREFFENING

ARTIKEL 14. ONTBINDING EN BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van het

Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip

van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en

bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of

ontslaan.

ARTIKEL 15. BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de desbetreffende

artikelen van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene

vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

H. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP

SLECHTS EEN VENNOOT TELT

ARTIKEL 16. ALGEMENE BEPALING.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de

vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de

hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 17. OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door

de enige vennoot alleen beslist.

ARTIKEL 18. OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERFGERECHTIGDEN

indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde

overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344

_v_a ihet_Wetbaek_van,vennootschappen_ toegepast,

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

ARTIKEL 19. OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERFGERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

ARTIKEL 20. ZAAKVOERDER - BENOEMING.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ARTIKEL 21. ONTSLAG.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

ARTIKEL 22. CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

ARTIKEL 23. ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

ARTIKEL 24. - EENHOOFDIGE VENNOOTSCHAP EN BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. In dit laatste geval, verliest hij evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid van de tweede en volgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

L ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 26. KEUZE VAN WOONPLAATS.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur en hun toezicht. ARTIKEL 26. GEMEEN RECHT.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar

_het _Wetboek_van_Vennootschappen .... ............. ........................ ................... .....w___..

Op de laatste blz. van Luik B vetmelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

moi 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

ACHTSTE BESLISSING  ONTSLAG BESTUURDERS

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders van de naamloze vennootschap, te weten:

-. de heer SPIESSENS Peter Paul, geboren te Merksem op 14 december 1965, rijksregisternummer 65.12.14-449.95, wonende te 2980 Zoersel, Uilendreef 16;

de heer SPIESSENS Jan Gentiel, geboren te Merksem op 23 oktober 1963, rijksregisternummer 63.10.23-363.49, wonende te 2900 Schoten, Eugeen De Bocklaan 14

mevrouw VANSTEENKISTE Maria, geboren te Meulebeke op 4 maart 1936, rijksregisternummre 36.03.04-352.14, wonende te 2100 Antwerpen, Tumhoutsebaan 287.

NEGENDE BESLISSING -- BENOEMING ZAAKVOERDER

Vervolgens heeft de vergadering beslist te benoemen tot niet-statutaire, zaakvoerder:

- de heer LÓBL Baruch, geboren te Antwerpen op 19 maart 1989, rijksregister met nummer 89.03.19-313.37, wonende te 2018 Antwerpen, Terliststraat 42,

en dit voor onbepaalde duur.

Zijn mandaten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

TIENDE BESLISSING  MACHTIGING ZAAKVOERDER

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder de voorgaande beslissing uit te voeren.

FISCALE VERKLARING

Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van het artikel 121, 1° van het Wetboek op de Registratierechten en van het artikel 24, § 1 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

SLUITING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt geheven om 9.45u.

SLOT VAN DE AKTE

NOTARIËLE SLOTBEPALINGEN

A. De comparanten erkennen dat de instrumenterende notaris elke partij naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij in onderhavige akte betrokken zijn en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

B. De comparanten erkennen dat de notaris hem meegedeeld heeft dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of om zich te laten bijstaan door een raadsman, en desgevallend de aandacht gevestigd heeft op de tegenstrijdige en onevenwichtige bedingen die hij zou vastgesteld hebben.

C. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen van artikel 12, eerste en tweede alinea van de Organieke wet notariaat, evenals de eventuele wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde ontwerp van de akte.

D. De gehele akte werd door de instrumenterende notaris ten behoeve van de comparanten toegelicht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

E. De comparanten bevestigen voor zoveel als nodig dat de vroegere akten waarnaar in deze akte verwezen wordt, samen met onderhavige akte één geheel vormen, om samen als authentieke akte te gelden.

F. De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hoger vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

G. De comparanten verklaren het ontwerp te hebben ontvangen.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgesteld te Antwerpen, datum als voormeld.

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten getekend

met mij, notaris.

I,

Voor ontledend uittreksel

(get.) Jelle Van Hove, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte, verslag raad van bestuur, staat actief en passief, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13368-0272-012
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 29.06.2012 12244-0476-011
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 27.06.2011 11227-0418-011
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 25.06.2009 09303-0220-012
14/05/2009 : AN256483
01/07/2008 : AN256483
21/06/2007 : AN256483
10/06/2005 : AN256483
30/09/2004 : AN256483
21/06/2004 : AN256483
16/06/2003 : AN256483
16/05/2003 : AN256483
03/07/1999 : AN256483
28/12/1995 : AN256483
01/01/1992 : AN256483
01/01/1989 : AN256483
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 26.10.2016 16663-0546-012
22/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KAUWENBERG

Adresse
PLANTIN EN MORETUSLEI 15 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande