KD CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : KD CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.107.838

Publication

14/05/2014
ÿþ Mod Won' 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111I11,1,1111j1111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

.,...... " .,

Rechtbank van koophendel



Antwerpen

02 ME, 2014

ardelireigrpen

Ondernemingsnr : 0846107838

Benaming

(voluit) : KD Consulting

(verkort):

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Van Putlei 1 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging en zeteiverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 15 maart 2014 op de maatschappelijke zetel.

Na bespreking van de diverse punten heeft de vergadering met éériparigheid van stemmen volgende besluiten genomen:

Eerste besluit

De vergardering besluit artikel "3. MAATSCHAPPELIJK DOEL integraal te schrappen en te vervangen als, volgt

3.MAATSCHAPPELIJK DOEL

"De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van belastingconsulent uit te oefenen, zoals! omschreven in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentien-honderd negenennegentig betreffende!

de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten. ;

Deze activiteiten worden, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen, uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1,7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, zoals gewijzigd door het koninklijk besluit van 16 oktober 2010.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoren onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de we voorbehouden zijn aan andere be-roepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover de-ze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een af-zonderlijke facturatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België ais in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, 'geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulen-ten;

- rechtspersonen die lid zijn van het instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een insti-tuut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

- rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalis-ten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennoot-schappen met handelsvorni, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulent, vorming en opleiding verstrekken aan derden, seminaries organiseren, voordrachten geven op seminaries en colloquia, alsook artikels en boeken publiceren, voor zover deze handelingen betrekking hebben op onderwerpen die relevant zijn voor beoefe-naars van fiscale en economische beroepen en ze niet in strijd zijn met de deontologie van de belastingconsulent.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doei overal verwezenlijken voor eigen reke-ning en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer, en dit in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent

Teneinde het aldus omschreven doel te verwezenlijken kan de vennootschap aile financië-le, industriële, roerende en onroerende handelingen stellen die hiermede verband houden of van aard zijn haar doel te vetwezengken, uit te breiden of te vergemakkelijken, zo in Beigit ais in het buitenland art in overeensternming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent.

De verschijners verklaren tevens te weten dat alvorens haar doel te verwezenlijken, de vennootschap ertoe gehouden is de hoedanigheid van belastingconsulent van het Instituut te hebben verkregen.

Tweede besluit

De vergardering besluit artikel "4. ZETEL" integraal te schrappen en te vervangen als volgt

4. ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gewijzigd van Van Putlei 1 te 2018 Antwerpen naar Gro-te Tiendewijk 19, 9968 Bassevelde. De gecommanditeerde vennoot kan hem overal eiders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheid van belastingconsulent is verleend in de zin van artikel 4, 20 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fis-cale beroepen.

Derde besluit

1 ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergardering besluit om in artikel "6. KAPITAAL" de volgende tekst toe te voegen op het einde "De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten.

De enige vennoot moet belastingconsulent zijn en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten."

Vierde besluit

De vergardering besluit artikel "7 BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP" integraal te schrappen en te vervangen als volgt

'7. BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aan-stelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering

Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voor-zitter.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegen-woordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft van belastingconsulent. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gel-den dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor ei-gen rekening zou vervuilen.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van belastingconsulent; de andere mag:

- een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid be-zit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

- een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

- een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

- een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een na-tuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 16 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag ver-richten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die hande-lingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergade-ring bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

De zaakvoerders kunnen slechts ongevraagd worden ontslagen door een besluit van de al-gemene vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden aangenomen, met uitsluiting van de zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is.

Elke zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van zaakvoerder bezoldigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de zaakvoerders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoeming- of ontslagakte neerleggen op de griffe van de rechtbank van koophandel.

Enkel belastingconsulenten die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belas-tingconsulenten mogen wettelijk in het bezit zijn van de meerderheid van de stem rechten, zodat enkel zij een beslissende invloed kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap.

Elke beslissing van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meerdere onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslagge-vend,

[Het college van zaakvoerders kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerde-re directeur(s) binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voor-behoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefe-ning van het beroep van belastingconsulent. Meer in het bijzonder mogen de directeurs aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van belastingconsu-lent.]

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de belastingconsulent, zoals vermeld in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 7, 7de alinea,"

Vijfde besluit

De vergardering besluit om in artikel "8.0VERDRACHT VAN AANDELEN" de volgende tekst toe te voegen op het einde

"De stemrechten mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder leven-den noch overgaan wegens overlijden dan overeenkomstig de wet, in het bijzonder de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en het koninklijk besluit van 16 oktober 2009 tot wijziging van het koninklijk besluit van 4 mei 1999, be-treffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, en mits de vooraf-gaande goedkeuring van het college van zaakvoerders/ de enige zaakvoerder,

De Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt ingelicht over elke wijziging van de stem rechten en van de samenstelling van haar aandeelhouder-schap en bestuursorgaan binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking krijgt"

Zesde besluit

De vergardering besluit artikel "10. MACHTEN VAN DE COMMANDITAIRE EN STILLE VENNOOT integraal te schrappen en te vervangen als volgt

De machten van de commanditaire vennoot bestaan uit:

- de controle op de vennootschap;

het benoemen en het ontslaan van de zaakvoerder;

- hun akkoord geven in verband met dividenduitkering.

De macht van de stille vennoot is fouter beperkt tot geldschieter.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van belastingconsulent, zef (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft."

Zevende besluit

De vergardering besluit om in artikel "13. BENOEMING TOT ZAAKVOERDER" de vol-gende tekst toe te voegen:

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Aile statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, met de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of met de deontologische regels van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, zullen als niet geschreven worden be-schouwd,"

De gecoördineerde versie van de statuten na besluiten één tot en met zeven is als volgt 1. GECOMMANDiTEERDE VENNOOT

De heer Koen Dewilde, comparant onder 1 zal gelast zijn met het beheer van de vennoot-schap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen, en onder de beperkingen als hierna gezegd.

2.STILLE VENNOOT

Mevrouw Michaela Hrachalova, comparant onder 2 staat slechts ln voor de schulden en verliezen van de vennootschap ten belope van haar inbreng, op voorwaarde dat ze geen daden van bestuur stelt.

3, MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentien-honderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van aile hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden, overeenkomstig de wet van 22 april 1990 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen, uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 70, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, zoals gewijzigd door het koninklijk besluit van 16 oktober 2010.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

10 het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden;

20 het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoren onder meer tot de verenigbare activiteiten;

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt ais hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere be-roepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaairechtelee formaliteiten, voor zover de-ze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een af-zonderlijke facturatie.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de pfichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, In ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en aile handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de belastingconsulent

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alla derden, niet uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

- vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulen-ten;

- rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Insti-tuut van de Bedrerevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

- rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalis-ten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds hen-oepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennoot-schappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande !id zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast,

-Het verlenen van fiscaal en juridisch advies..

-Het verlenen van advies inzake bedrijfsvoering,

"De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulent, vorming en opleiding verstrekken aan derden, seminaries organi-seren, voordrachten geven op seminaries en colloquia, alsook artikels en boeken publiceren, voor zover deze handelingen betrekking hebben op onderwerpen die relevant zijn voor beoefenaars van fiscale en economische beroepen en ze niet in strijd zijn met de de-ontologie van de belastingconsulent."

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen reke-ning en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer, en dit in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent.

Teneinde het eus omschreven doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle financië-le, industriële, roerende en onroerende handelingen stellen die hiermede verband, houden of van aard zijn haar doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, zo in België als in het buitenland en in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent.

De verschijners verklaren tevens te weten dat alvorens haar doel te verwezenlijken, de vennootschap ertoe gehouden is de hoedanigheid van belastingconsulent van het Instituut te hebben verkregen.

4.ZETEL EN BENAMING

De maatschappelijke zetel wordt gewijzigd van Van Putlei 1 te 2018 Antwerpen naar Gro-te Tiendewijk 19, 9968 Bassevelde, De gecommanditeerde vennoot kan hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheid van belastingconsulent is verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fis-cale beroepen.

5, DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op heden.

6. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500 E (vijfhonderd euro) in te brengen ais volgt:

- Koen Dewilde 499,00 E

- Michaela Hrachalova 1,00 E

Als vergoeding op deze inbrengen heeft Koen Dewilde recht op 499 aandelen (vierhon-

derdnegenennegentig), Michaela Hrachalova heeft recht op 1 aandeel (een). De 500 aan-delen (vijfhonderd)

vormen samen het volledig maatschappelijk kapitaal waarop aldus volledig werd ingeschreven.

Het volledige maatschappelijk kapitaal zal in contanten volgestort worden op een ten name van de vennootschap te openen bankrekening bij BNP Paribas Fortis te Antwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten.

De enige vennoot moet belastingconsulent zijn en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten,

7.BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aan-stelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Flet college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voor-zitter.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegen-woordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft van belastingconsulent. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gel-den dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor ei-gen rekening zou vervullen.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van belastingconsulent; de andere mag;

- een natuurlijke persocn of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid be-zit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

- een lid zijn van het instituut van de Bedrijfsrevisoren,

- een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

- een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een na-tu urlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist ln het kader van een rechtspersoon.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag ver-richten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die hande-lingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergade-ring bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

De zaakvoerders kunnen slechts ongevraagd worden ontslagen door een besluit van de al-gemene vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden aangenomen, met uitsluiting van de zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is.

Elke zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van zaakvoerder bezoldigen.

Binnen acht dagen na hun benoemingtontslag moeten de zaakvoerders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoeming- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Enkel belastingconsulenten die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belas-tingconsulenten mogen wettelijk in het bezit zijn van de meerderheid van de stemrechten, zodat enkel zij een beslissende invloed kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elke beslissing van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meerdere onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslagge-vend.

Met college van zaakvoerders kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerde-re directeur(s) binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voor-behoud van de wettelijk* beperkingen betreffende het voeren van de titel en de ultoefe-ning van het beroep van belastingconsulent Meer in het bijzonder mogen de directeurs aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of anrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van belastingconsu-lent.]

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling steilen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de belastingconsulent, zoals vermeid in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder t24, 6de alinea] .

8.0VERDRACHTEN VAN AANDELEN ledere vennoot kan vrij beslissen tot de overdracht van alle of een deel van zijn aandelen, maar moet ten aanzien van de andere vennoten een recht van voorkoop toestaan. In geval van overdracht van aandelen dienen de vormen van het burgerlijk recht in acht genomen te worden. Het register van de aandelen wordt gehouden op de zetei van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot kunnen toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen, zonder het akkoord van de andere vennoten.

De stemrechten mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder leven-den noch overgaan wegens overlijden dan overeenkomstig de wet, in het bijzonder de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en het koninklijk besluit van 16 oktober 2009 tot wijziging van het koninklijk besluit van 4 mei 1999, be-treffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, en mits de vooraf-gaande goedkeuring van het college van zaakvoerders/ de enige zaakvoerder,

De Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt ingelicht over elke wijziging van de stemrechten en van de samenstelling van haar aandeelhouder-schap en bestuursorgaan binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking krijgt.

9.0VERLLIDEN

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij geen vennoten wensen te worden, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger,

ingeval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaak-voerder zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een corn-manditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van buter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

10. MACHTEN VAN DE COMMANDITAIRE EN STILLE VENNOOT EN VEREFFENING De machten van de commanditaire vennoot bestaan uit

- de controle op de vennootschap;

- het benoemen en het ontslaan van de zaakvoerder;

- hun akkoord geven in verband met dividenduitkering.

De macht van de stille vennoot is fouter beperkt tot geldschieter.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van belastingconsulent, zal

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

(zullen) de - ''''' ------- - *Ciré - -beroep doen op een persoon-die de

vereiste hoedanigheid heeft.

11. BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 december van reder jaar.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2012.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni van ieder jaar,

om 14.00 uur, ten maatschappelijke zetel. De eerste algemene vergade-ring wordt gehouden in 2013.

12.WINSTVERDELING

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergade-ring met volstrekte

"

meerderheid van stemmen.

13.BENOEMING TOT ZAAKVOERDER

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor onbepaalde tijd, Koen Dewilde, comparant onder 1, die aanvaardt.

Aile statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende be-palingen van het

Wetboek van vennootschappen, met de wet van tweeëntwintig april ne-gentienhonderd negenennegentig of met

de deontologische regels van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, zullen als niet

geschreven worden beschouwd.

Na afhandeling van de agenda wordt de vergadering gesloten te 12.00 uur, na voarlezing en ondertekening

van dit verslag.

Aldus opgesteld op voormelde datum in de zetel van de vennootschap.

Koen Dewilde

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/06/2012
ÿþ uiod Wcrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tâ1 111

ü,

bah, aat

~ot

Staa

1

Neergelegd ter griffie van ne Ri. hibunk

van Koophandel te Antwerpen, op

2 3 ME120i2

Gyiffie

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bena`gsnr

n(~ fi. 0" 0 6

(voluit) : KDrCbnsulting

(verKor')

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Van Putlei 1 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerf akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 1 mei 2012

KD Consulting

Gewone Commanditaire Vennootschap

Van Putlei 1 -2018 Antwerpen

OPRICHTING

Het jaar tweeduizendentwaalf, op 1 mei te Antwerpen, zijn samengekomen 1.Koen Dewilde, wonende te Budatinska 12 in 85106 Bratislava 5, Slovakije, 2.Michaela Hrachalova, wonende te Budatinska 12 in 85106 Bratislava 5, Slovakije;

die overeenkomen een onderhandse akte op te maken van een gewone commanditaire vennootschap die zij oprichten onder de naam "KD Consulting", onder de volgende bedingen.

1. GECOMMANDITEERDE VENNOOT

De heer Koen Dewilde, comparant onder 1 zal gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen, en onder de beperkingen als hierna gezegd.

2.STILLE VENNOOT

Mevrouw Michaela Hrachalova, comparant cnder 2 staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap ten belope van haar inbreng, op voorwaarde dat ze geen daden van bestuur stelt.

3.MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

-Het verlenen van fiscaal en juridisch advies.

-Het opmaken en verzorgen van fiscale en juridische publicaties.

-Het verzorgen van lezingen, voordrachten, leergangen en onderwijs inzake dezelfde materie.

-Het verlenen van advies inzake bedrijfsvoering.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

i "

Op de laatste biz, van J.,uik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Teneinde het aldus omschreven doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle financiële, industriële of commerciële, roerende en onroerende handelingen stellen die hiermede verband houden of van aard zijn haar doel te verwezenlijken, uit te breiden of te verge-makkelijken, zo in België als in het buitenland.

4. ZETEI,

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Van Putlei 1 te 2018 Antwerpen. De gecommanditeerde vennoot kan hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

5. DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op heden.

6. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500 ¬ (vijfhonderd euro) in te brengen als volgt

- Koen Dewilde 499,00 ¬

- Michaela Hrachalova 1,00 ¬

Als vergoeding op deze inbrengen heeft Koen Dewilde recht op 499 aandelen

(vierhonderdnegenennegentig). Michaela Hrachalova heeft recht op 1 aandeel (een). De 500 aandelen

(vijfhonderd) vormen samen het volledig maatschappelijk kapitaal waarop aldus volledig werd ingeschreven.

Het volledige maatschappelijk kapitaal zal in contanten volgestort worden op een ten name van de vennootschap te openen bankrekening bij BNP Paribas Fortis te Antwerpen.

7.BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder, gecommanditeerde vennoot.

De zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, die hem eveneens samen handelend, te allen tijde en zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen,

8.OVERDRACHTEN VAN AANDELEN Iedere vennoot kan vrij beslissen tot de overdracht van alle of een deel van zijn aandelen, maar moet ten aanzien van de andere vennoten een recht van voorkoop toestaan. in geval van overdracht van aandelen dienen de vormen van het burgerlijk recht in acht genomen te worden. Het register van de aandelen wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot kunnen toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen, zonder het akkoord van de andere vennoten.

9.OVERLIJDEN

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij geen vennoten wensen te worden, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

Ingeval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een com-manditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te bcven mag gaan.

10. MACHTEN VAN DE COMMANDITAIRE EN STILLE VENNOOT

De machten van de commanditaire vennoot bestaan uit:

- de controle op de vennootschap;

~

Voor-etteridee aan het Belgisch S¬ ata¬ sralad

- het benoemen en het ontslaan van de zaakvoerder;

- hun akkoord geven in verband met dividenduitkering.

De macht van de stille vennoot is louter beperkt tot geldschieter.

11. BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2012.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni van ieder jaar, om 14.00 uur, ten maatschappelijke zetel. De eerste algemene vergade-ring wordt gehouden in 2013.

12.WINSTVERDELING

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering met volstrekte meerderheid van stemmen,

13.BENOEMING TOT ZAAKVOERDER

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor onbepaaidetijd, Koen Dewilde, comparant onder 1, die aanvaardt.

Waarvan akte.

En na gedane lezing op hogervermelde dag en plaats, hebben partijen getekend op drie originelen, waarvan een bestemd voor de registratie.

Koen Dewilde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. var Luik 3 vermelden : Recta : Naair en hoedanigheid vande instrumenterende notaris. hetzij van de pe-so(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Neem en handtekening

Coordonnées
KD CONSULTING

Adresse
VAN PUTLEI 1 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande