KELMA INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KELMA INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.827.314

Publication

10/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301415*

Neergelegd

06-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0545827314

Benaming (voluit): KELMA INTERNATIONAL

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Constant Neutjensstraat 43

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen op vijf februari tweeduizend

veertien, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde persoon een handelsvennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  KELMA INTERNATIONAL .

2. De vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Constant Neutjensstraat 43.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. De vennoot/oprichter is de stichting naar Nederlands recht  ENDURANCE , statutair gevestigd te Amsterdam, kantoorhoudend te 1017 ES Amsterdam (Nederland), Keizersgracht 638, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 59760745, ondernemingsnummer 0544.852.067.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap tweehonderdduizend euro (200.000 EUR) bedraagt. Het is volledig gestort.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de heer KOPPEN Marcel Albertus, wonende te Pelmolenlaan 3, 3404 DC IJsselstein, Nederland.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd:  CVBA Accountfisc met zetel te 2900 Schoten, Constant Neutjensstraat 43, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft tot doel:

Distributie en verhandeling in de meest ruime zin, inclusief import en export, van schoenen, lederwaren en aanverwante artikelen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of vergemakkelijken van het maatschappelijk doel.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, die nodig zijn om haar eigen vermogen aan te vullen met het oog op de aankoop, het bouwen, verbouwen of uitrusten van onroerende goederen waarvan zij de vruchten wil opstrijken. De vennootschap kan ook dergelijke leningen aangaan met het oog op het verwerven van roerende goederen en waarden indien zij dat doelmatig acht voor het goed bestuur van haar patrimonium. Zij kan, binnen de grenzen van dat bestuur, ook onroerende goederen vervreemden en zij kan de opbrengst daarvan herbeleggen zowel in onroerende als in roerende goederen of waarden.

De vennootschap kan zich borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen, alsmede leningen verstrekken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De vennootschap kan aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. Jaarlijks op de tweede maandag van de maand juni om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
KELMA INTERNATIONAL

Adresse
CONSTANT NEUTJENSSTRAAT 43 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande