KENNY WILLAM

Société en commandite simple


Dénomination : KENNY WILLAM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.571.548

Publication

01/08/2012
ÿþMod Wort 111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

LItI 1111 1I 11111 I lI I i uii uiNi

*12135679*

lkergc!egd ter grï~iie va de Rerhetnk van Kaphadel i,; AntivG,rpea, op

-JULI 2012

Griffie

Ondernemingsnr: 0 8 4 7° 5 7 " 5 4 8 Benaming

(voluit) : Kenny Wiltam

(verkort) :

Rechtsvorm.: GCV

Zetel : Kleine Molenweg 15 bus 2 te 2940 Stabroek (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend en 2011 op 23 november

Zijn gekomen

1.De heer WILLAM Kenny, wonende te Kleine Molenweg 15 bus 2 te 2940 Stabroek, ongehuwd

2.De heer Lenaerts Eddy, wonende Kardenlaanl6 te 2180 Antwerpen

3.Mevrouw Defraine Karin, wonende Kardenlaan 16 te 2180 Antwerpen

Tussen de comparanten wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een handelsvennootschap, waarvan de eigenheid, werking en structuur wordt vastgesteld in de volgende artikelen. STATUTEN

Artikel 1: Rechtsvorm, benaming en zetel

De handelsvennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap en handelt onder de benaming "KENNY WILLAM"

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kleine Molenweg 15 bus 2 te 2940 Stabroek . De zaakvoerder kan de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

Artikel 2 ; Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is, bedraagt twaalfduizend euro (500,00 EUR) bestaande uit 50 aandelen met een nominale waarde van 10,00 EUR per aandeel.

Dit kapitaal is in speciën samengebracht door de ondergetekende en betaald

1.Door de heer Kenny Willem, voornoemd, die optreedt als beherend vennoot, ten bedrage van vierhonderd euro (400,00 EUR), dit in wederbelegging van eigen gelden;

2.000r de heer Lenaerts Eddy, voornoemd, die optreedt als stille vennoot, ten bedrage van vijftig euro (50,00 EUR);

3.Door,mevrouw Defraine Karin, voornoemd, die optreedt als stille vennoot, ten bedrage van vijftig euro (50,00 EUR);

De namen van de vennoten worden vermeld in een vennotenregister dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het verstrekken van advies en ondersteunende activiteiten op het vlak van bedrijfsvoering, public relations, communicatie en administratieve taken. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen,; groeperingen of organisaties, Ter uitvoering van haar opdrachten en tot waarneming van haar mandaten, kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerders of door elke andere derde vertegenwoordiger die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap, Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeneningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitvceren. Alle roerende en onroerende werkzaamheden welke direct of indirect betrekking hebben op haar doel en die er de uitbreiding of uitbating van zouden kunnen bevorderen en dit in de ruimste zin van het woord. Dit alles zowel in België als in het buitenland

Artikel 4 : Duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

V



De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, beginnend vanaf heden. Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap maar worden ontbonden bij akkoord van aile vennoten. De vennootschap wordt wel ontbonden door het overlijden, de onbekwaamheidsverklaring, het faillissement, kennelijk onvermogen of het ontslag als zaakvoerder van de beherende vennoot. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamheidsverklaring, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de uittreding van een stille vennoot. Bij overlijden van een stille vennoot zal de vennootschap zijn scheidingsaandeel uitkeren aan zijn rechtsopvolger(s). Bij faillissement of kennelijk onvermogen van een stille vennoot, zullen zijn schuldeisers recht hebben op de uitkering van zijn scheidingsaandeel. Bij uittreding ontvangt de uittredende stille vennoot zijn scheidingsaandeel. Een scheidingsaandeel wordt bij gewone meerderheid bepaald door de vennoten op het tijdstip van het overtijden, van de onbekwaamheidverklaring, van het faillissement, van het kennelijk onvermogen of van de uittreding van de betrokken vennoot. Bij deze bepaling zal rekening gehouden worden met de actuele waarde 'van alle activa en passiva, eventuele goodwill of badwill uitgezonderd. Het scheidingsaandeel wordt uitgekeerd voor het verstrijken van de tweede maand na de maand waarin het tot betaling aanleiding gevend feit voordeed.

Artikel 5 : Overdracht van de deelneming onder de levenden  toetreding

De deelneming van een vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met voorafgaandelijk schriftelijk akkoord van alle medevennoten. De overdracht kan slechts geschieden met inachtneming van de vormen van het burgerlijk recht; zij kan geen gevolg hebben ten aanzien van de verbintenissen die voor haar openbaarmaking zijn aangegaan. Toetreding van een andere vennoot is slechts mogelijk na voorafgaandelijk, schriftelijk akkoord van alle medevennoten.

Artikel 6 ; Bestuur, vertegenwoordiging en bezoldiging

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap extern.

1.Wordt thans benoemd tot zaakvoerder, en verkrijgt derhalve de hoedanigheid van beherend vennoot: Willam Kenny, wonend Kleine Molenweg 15 bus 2 te 2940 Stabroek. Aan deze zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend waarvoor het bedrag wordt vastgesteld door de vennoten met gewone meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen ontslag nemen; zij zijn van rechtswege ontslagnemend bij onbekwaamheidverklaring, faillissement, of kennelijk onvermogen.

Artikel 7 ; Aansprakelijkheid vennoten

De beherende vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten staan in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot het bedrag dat zij beloofd hebben te zullen inbrengen. De stille vennoten mogen geen daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Artikel 8 : Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf. Op voorstel van de zaakvoerder, beslissen de vennoten bij gewone meerderheid over de bestemming van het resultaat van het boekjaar.

Artikel 9 : Algemene vergadering

De jaarvergadering heeft plaats de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur, Al de jaarvergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, behoudens anders sluitende bijeenroepingen. De vennoten worden uitgenodigd tot de algemene vergadering door middel van een gewone brief ten minste vijf werkdagen voor de vergadering verzonden naar hun adres zoals dit in het vennootschapsregister is vermeld. De oproeping vermeldt de agenda van de algemene vergadering.

Artikel 10 f Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap wordt door de vennoten bij gewone meerderheid een vereffenaar aangeduid. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt de vereffenaar het saldo van het actief tussen de vennoten naar evenredigheid van hun deel in het kapitaal.

Artikel 11 F Wijziging

Deze artikelen kunnen slechts gewijzigd worden mits éénparig akkoord van alle vennoten.

Tijdelijke bepalingen

Het eerste boekjaar begint op datum van ondertekening van deze oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2012. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in 2013.

Bijzondere volmacht :

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan de heer Erwin Lemmen, zaakvoerder van Boekhoudkantoor Fiscona, Boniverlei 98 te 2650 Edegem, teneinde alle formaliteiten te vervullen tot:

Inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap bij het ondernemingsloket

lnschrljving en verdere wettelijke aangifte van deze vennootschap bij het bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

Opgemaakt te Antwerpen op de voormelde datum.

Willam Kenny

beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudeq, aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
KENNY WILLAM

Adresse
KLEINE MOLENWEG 15, BUS 2 2940 STABROEK

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande