KEUL-LIFT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KEUL-LIFT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.827.061

Publication

23/11/2011
ÿþ rond Z.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' Ondernemingsnr 0400.827.061

Benaming

(voluit) : KEUL-LIFT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2820 Bonheiden, Berlaarbaan 98.

u

*11176365*

" - DEL te MECHELEN

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - fusie door overname - wijziging statuten

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "KEUL-LIFT', gevestigd te 2820 Bonheiden, Berlaarbaan 98, opgemaakt door notaris Philip Vang den Abbeele, te Antwerpen, op acht november tweeduizend en acht, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen:

L A.Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd

De aandeelhouders en bestuurders van beide vennootschappen, voltallig aanwezig en vertegenwoordigd, verklaren dat :

top 10 juni 2011 verscheidene fusievoorstellen werden opgemaakt door de respectievelijke bestuursorganen van enerzijds de vennootschap PAUL KEULEERS, hierna aangeduid als "de overnemende vennootschap" en van anderzijds de vennootschap KEUL-LIFT, hierna aangeduid als "de overgenomen vennootschap"

2.deze fusievoorstellen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen werden neergelegd op 30 juni 2011.

3.de neerlegging van de fusievoorstellen per mededeling werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 juli 2011 onder nummers 11106698 en 11106699.

4.de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen een omstandig schriftelijk verslag hebben opgesteld overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen, gedateerd op 10 juni 2011.

5.de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid Clybouw Bedrijfsrevisoren te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Oosterveldlaan 246, vertegenwoordigd. door de Heer André Clybouw, bedrijfsrevisor, op verzoek van de fuserende vennootschappen, voor elke' vennootschap een schriftelijk verslag heeft opgesteld over het fusievoorstel overeenkomstig artikel 695 van het. Wetboek van Vennootschappen, gedateerd op 31 augustus 2011.

6.de stukken bedoeld in artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen minstens één maand vóór de datum van deze vergadering ter inzage lagen in de zetel van de vennootschap, met uitzondering van de: revisorale verslagen, maar waarvoor alle aanwezige en vertegenwoordigde partijen verzaken aan voormelde. termijn van inzage.

7.vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op acht november tweeduizend en elf, hebben er zich geen belangrijke wijzingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

8. geen van de bij de fusie betrokken vennootschappen reeds aandelen bezit in de andere: vennootschappen.

B. VERSLAGEN

a. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de'

agenda, te weten :

1.de voormelde fusievoorstellen.

2. de voormelde omstandige schriftelijke verslagen opgesteld door de bestuursorganen van de fuserende:

vennootschap overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

3.het voormelde schriftelijk verslag over de fusievoorstellen opgesteld voor elke vennootschap

overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen door de voornoemde bedrijfsrevisor.

b. Het besluit van de bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Clybouw Bedrijfsrevisoren te 2610 Antwerpen-Wilrijk,. Oosterveldlaan 246, vertegenwoordigd door de Heer André Clybouw, bedrijfsrevisor, aangeduid door de respectievelijke raden van bestuur, daterend van 31 augustus 2011, luidt als volgt:

Tot besluit van ons onderzoek, verricht conform de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, kunnen we besluiten dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

*de waarde van een aandeel van NV PAUL KEULEERS 1.729,12 EUR bedraagt en de waarde van een aandeel van NV KEUL-LIFT 764,86 EUR bedraagt;

*de voorgestelde ruilverhouding op redelijke wijze is vastgesteld op basis van een passende waarderingsmethode beschreven in de respectieve fusieverslagen en die in onderhavig verslag werden samengevat.

c. De aanwezige en/of vertegenwoordigde aandeelhouders en bestuurders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen en verzaken uitdrukkelijk aan de in de wet voorziene inzagetermijn.

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

C. BESLUITEN TOT FUSIE

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

De vergaderingen keuren onvoorwaardelijk de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de overnemende vennootschap PAUL KEULEERS het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap KEUL-LIFT, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig de voornoemde fusievoorstellen.

§ 1. De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

a.De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt :

Er worden nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen in vergoeding van de aandelen van de overgenomen vennootschappen. Alle aandelen (of hun registers of certificaten) van de overgenomen vennootschappen worden na de fusieverrichting vernietigd. De ruilverhouding is bepaald en aanvaard op basis van vier (4) aandelen van de vennootschap PAUL KEULEERS tegen negen (9) nieuwe aandelen van de vennootschap KEUL-LIFT, hetzij in totaal drieduizend vijfhonderd en vier (3.504) nieuwe aandelen in de vennootschap PAUL KEULEERS. Deze verhouding werd bepaald op basis van de boekhoudkundige eigen vermogens van de beide vennootschappen op datum van 31 december 2010. Er wordt geen opleg in geld betaald.

b.De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen in de overnemende vennootschap. De raad van bestuur van de overnemende vennootschap zal zorg dragen voor de overhandiging van de certificaten aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

c.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt vastgesteld op 1 januari 2011;

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschappen gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

d.De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf, zijnde 1 januari 2011

e.De overgenomen vennootschappen hebben geen bevoorrechte aandelen of effecten uitgegeven of andere rechten toegekend. De overnemende vennootschap kent evenmin bijzondere rechten toe aan haar aandeelhouders

f.Aan de bestuurders van de overgenomen vennootschappen en aan de bestuurders van de overnemende vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

g.Aan de bedrijfsrevisor, voornoemd, die, in opdracht van de overnemende en overgenomen vennootschappen, het controleverslag heeft opgemaakt, waarvan de besluiten hierboven zijn weergegeven, wordt door de opdrachtgevende vennootschappen een bezoldiging toegekend die in gemeen overleg begroot is op duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00) per vennootschap.

§ 2. Kapitaalverhoging

De vergaderingen besluiten het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap PAUL KEULEERS te verhogen met tweehonderd en vijfduizend euro (¬ 205.000), om het aldus te brengen van vierentachtigduizend driehonderd euro (¬ 84.300,00) tot tweehonderd negenentachtigduizend driehonderd euro (¬ 289.300,00), door uitgifte van drieduizend vijfhonderd en vier (3.504) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze kapitaalverhoging maakt integrerend deel uit van de fusie en de gehele overname van de vennootschap KEUL-LIFT door de vennootschap PAUL KEULEERS. Het aantal aandelen werd bepaald in functie van voormelde ruilverhouding en de boekhoudkundige eigen vermogens van de onderscheiden vennootschappen, afgesloten per 31 december 2011.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst zoals hiervoor gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen ieder in verhouding tot hun aandelenbezit.

De vergaderingen stellen vast en verzoeken ondergetekende notaris ervan akte te nemen dat de voormelde kapitaalverhogingen aldus definitief verwezenlijkt zijn en dat het kapitaal van de overnemende vennootschap effectief werd gebracht op TWEEHONDERD NEGENEN-TACHTIGDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 289.300,00) .

§ 3. Overgang van de vermogens

1.1 Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap ten

algemenen titel over op de overnemende vennootschap.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Het vermogen van de overgenomen vennootschappen is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor.

Het totaal eigen vermogen van de vennootschap KEUL-LIFT bedraagt, na correcties, per 31 december 2010 zes miljoen dertigduizend honderd vijfenveertig euro zesenzestig cent (¬ 6.030.145,66).

2./ Bijzondere omschrijving van de eigendomsovergang van goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvoorschriften gelden.

Er zijn geen onroerende goederen of andere goederen en/of rechten die onderworpen zijn aan een bepaalde publiciteitsvoorschriften of voorwaarden welke dienen vervuld te worden alvorens de overdracht mag gerealiseerd worden of de rechtsgeldigheid ervan dienen te bevestigen.

§ 4. Lasten en voorwaarden van de overgang ten algemene titel

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden

1.Alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op acht november tweeduizend en elf bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten. De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.0e overnemende vennootschap zal, met ingang vanaf één januari tweeduizend en elf vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4.De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren, de overname omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht haar handelsnaam te gebruiken; haar cliëntèle, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

In de mate van het mogelijke en voor zover nodig neemt de overnemende vennootschap het ondernemingsnummer over.

5.Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten/aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enig andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenwerpelijk te maken.

Met betrekking tot de overeenkomsten gesloten met de werknemers van de vennootschap is door de raad van bestuur een lijst opgesteld, waarin wordt opgegeven: de identiteit van de werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak. Deze lijst zal in de archieven van de vennootschap worden bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden. De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

6.Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

Ill....

IV....

V.Ingevolge de ontbinding van de vennootschap KEUL-LIFT door voormeld fusiebesluit is aan de raad van

bestuur en aan de gedelegeerd bestuurder ervan ontslag gegeven met volledige kwijting en décharge.







Annexes dû 1Vldnitéür bëïgë

Bijlagen bij ]iëtBë1gisëli-St âtsii1 d --23/'II1ZO1I















VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE







Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift











Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 19.08.2011 11416-0297-014
13/07/2011
ÿþMud 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1J11,11.11.1111161j1111111

VI behi aat Bel Staa

NEERGELEGD

3 0 -06- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAte MECHELEN

Ortdernemingsnr : 0400.827.061

Benaming

(voluit) : Keul-Lift

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Berlaarbaan 98 - 2820 Bonheiden

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel van fusie door overneming van "Keul-Lift NV" door "Liften Keuleers NV".

Bonheiden, 30 juni 2011

Get. Mark Keuleers Gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 30.07.2010 10373-0129-014
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 26.05.2009 09165-0339-013
02/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.05.2008, NGL 28.05.2008 08165-0277-014
04/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 29.05.2007 07166-0263-015
03/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.05.2005, NGL 01.06.2005 05193-1585-015
04/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 01.06.2004, NGL 02.06.2004 04187-4712-015
10/06/2003 : AN350432
09/06/2000 : ME041487
15/06/1996 : ME41487
01/01/1995 : ME41487
01/01/1993 : ME41487
01/01/1992 : ME41487
06/01/1987 : ME41487
01/01/1986 : ME41487

Coordonnées
KEUL-LIFT

Adresse
BERLAARBAAN 98 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande