KEURSLAGER VAN GIJSEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEURSLAGER VAN GIJSEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.804.718

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 31.07.2014 14392-0585-018
24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 16.07.2013 13321-0093-018
28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 25.09.2012 12576-0009-018
13/03/2012
ÿþMod Wared i1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer grillie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2111

Griffie

im I I I 1fl III I III II II II

*izosasia"

Ondernemingsnr : 0893.804.718

Benaming

(voluit) : KEURSLAGER VAN GIJSEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hazeschransstraat 32 te 2650 EDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: FUSIE

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren, op 28 december 2011, geregistreerd, blijkt dat:

ZIJN BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering van :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KEURSLAGER VAN GIJSEL", met: maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Hazeschransstraat 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met ondememingsnummer BTW BE 0893.804.718.

Opgericht bij akte verleden voor ons notaris op 28 november 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 november daarna onder nummer 07301611, waarvan de statuten niet meer werden gewijzigd.

De comparanten verzoeken ons notaris authentieke akte te verlenen van de algemene vergadering die zal; , besluiten tot de fusie overeenkomstig artikel 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen waarbij het gehele vermogen van de vennootschap onder firma "VAN NESPEN  VAN GYSEL", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, de Brownestraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer BTW BE 0861.153.330, zowel de rechten als de verplichtingen, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KEURSLAGER VAN GIJSEL", voornoemd.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

BESLUITEN :

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel neemt de buitengewone algemene vergadering bij

éénparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Fusievoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het voornoemd fusievoorstel, aangezien de vennoten erkennen volledig in kennis te zijn gesteld meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

De vergadering neemt kennis van het fusieverslag van de zaakvoerders over het voorgelegde fusievoorstel en van het controleverslag van de bedrijfsrevisor François Degeest, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend de BVBA Degeest, bedrijfsrevisoren, met uitbatingzetel te 1860 Meise, Oude Vilvoordsebaan 21 besluit als volgt :

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt :

"X. Besluit :

De inbreng in natura ontstaat naar aanleiding van de fusie door overneming door de bvba "Keurslager Van Gijsel" van de V.O.F. Van Nespen-Van Gijsel, nadat deze laatste op haar beurt een geruisloze fusie heeft. doorgevoerd van de bvba "Van Gysel", waarvan zij ten volle eigenaar is.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorganen van de vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijsagen bij het elgistlï â tsbràW= r37031Z0IZ - Annexes du'Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de methoden voor de beoordeling van de inbreng in nature die door de partijen overeengekomen worden, gerechtvaardigd zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit van toepassing op deze transactie, doch niet leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en nominale waarde of, bij gebreke van een nominale waarde, de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen , verhoogd met andere toevoegingen aan het eigen vermogen in verband met deze transactie, gezien de inbrengwaarden negatief zijn en de inbreng in natura bijgevolg niet is overgewaardeerd.

Rekening houdende met de elementen die in dit verslag worden overgenomen dient te worden genoteerd dat een waardeoverdracht naar de vennoten van de overnemende vennootschap wordt waargenomen.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er tevens niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid van de verrichting.

Opgemaakt te goeder trouw,

Meise, 27 december2011.

Bvba "Degeest, Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door François DEGEEST, Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerders en van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt neergelegd in de kruispuntbank voor ondernemingen.

2, Besluit tot fusie

De vergadering besluit tot de fusie van de Vennootschap onder Firma VANNESPEN-VAN GIJSEL door middel van de overdracht van haar gehele vermogen, rechten verplichtingen aan de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KEURSLAGER VAN GIJSEL", en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden :

- De overdracht gebeurt op basis van de op 30 september 2011 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap, de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de ovememende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

- Vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2011 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gedaan.

- De overdracht gebeurt door middel van de toekenning van zevenhonderd zesenzeventig (776) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de BVBA KEURSLAGER VAN GIJSEL. zonder opleg.

De ruilverhouding wordt bepaald op basis van de substantiële waarde, zijnde het boekhoudkundig eigen vermogen per 31 december 2010 van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

Ingevolge de fusie zullen zevenhonderd zesenzeventig (776) nieuwe volgestorte aandelen van de BVBA KEURSLAGER VAN GIJSEL worden uitgereikt aan de aandeelhouders VOF VAN NESPEN  VAN GIJSEL en wordt het kapitaal van de BVBA KEURSLAGER VAN GIJSEL verhoogd met honderd duizend euro (¬ 100.000,00).

Deze aandelen zullen dezelfde aard hebben als de bestaande aandelen, Zij worden aan de volgende aandeelhouders van de VOF VAN NESPEN  VAN GIJSEL toegekend als volgt :

-aan de heer Hennie Van Gysel : driehonderd tweeënzeventig (372), nieuwe aandelen in ruil voor zijn achtenveertig (48) aandelen van de overgenomen vennootschap.

-aan de heer Carlos Van Gysel : vierhonderd en vier (404), nieuwe aandelen in ruil voor zijn achtenveertig (48) aandelen van de overgenomen vennootschap.

Deze nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zuilen deelnamen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2011.

Voor zoveel als nodig verzaken de overige aandeelhouders, de heer Jan Van Gysel en mevrouw Liese Vael uitdrukkelijk aan hun voorkeurrecht om in te tekenen op de kapitaalverhoging.

3.Andere beschikkingen

De vergadering stelt vast overeenkomstig artikel 701 Wetboek van Vennootschappen dat het

maatschappelijk doe! van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap gelijk zijn.

De vergadering stelt vast dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

4.Omschrijving van de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen.

De vergadering verzoekt de notaris akte te nemen dat het vermogen van de VOF VAN NESPEN  VAN GIJSEL, de overgenomen vennootschap, de activa en passiva bevat op basis van de op 30 september afgesloten boekhoudkundige staat.

In het door de overgenomen vennootschap overgedragen vermogen is het volgend onroerend goed begrepen :

BESCHRIJVING VAN HET GOED

GEMEENTE KRUIBEKE _ DEELGEMEENTE BAZEL gemeentenummer 46001

Een handelshuis met woonst op en met grond staande en gelegen aan de Dorpsstraat 6, gekend ten kadaster Kruibeke, tweede afdeling, Bazel, sectie B nummer 881e, met een oppervlakte van vier are twintig centiare (4a 20ca).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN GYSEL" is eigenaar van voorschreven goed om het te hebben verkregen ingevolge akte verleden voor notaris Patrick Pien te Bazel op dertig juli negentienhonderd vierentachtig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op achtentwintig augustus negentienhonderd vierentachtig, boek 2475 nummer 37. houdende aankoop jegens de heer De Wreede Leopold Emiel Anna Clementina, de heer De Wreede Alfons Maria Anna Clementina en mevrouw Vercauteren Gabrielle Jeanne, allen te Bazel.

ONTSLAG VAN AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De Hypotheekbewaarder wordt door de partijen in deze uitdrukkelijk ontslagen enige ambtshalve inschrijving

te nemen bij de overschrijving dezer, om welke reden ook.

5, Vaststelling van de opheffing van de VOF VAN NESPEN  VAN GIJSEL

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat ten gevolge van de aanneming van de voorgaande beslissingen en rekening houdende met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkhjeid KEURSLAGER VAN GIJSEL de fusie heeft goedgekeurd, de Vennootschap onder Firma VAN NESPEN  VAN GIJSEL heeft opgehouden te bestaan met ingang van heden.

6. wijziging van de statuten

Naar aanleiding van de genomen beslissingen, besluit de vergadering aan de statuten de volgende wijzigingen aan te brengen

a)aan artikel 3 met betrekking tot de wijziging van het doel : de vergadering beslist om de bestaande tekst te schrappen en te vervangen door de volgende tekst :

De vennootschap heeft als doel :

De handelsactiviteit in beenhouwerij, charcuterie, konijnen, wild en gevogelte, kaashandel, bereide eetwaren, alle vleeswaren, alle aanverwante producten met hiervoor genoemde artikelen, evenals het verkopen, verhuren van allerhande toestellen die bij de bereiding van eetwaren kunnen worden gebruikt.

De verkoop en bereiding van vis, schaal- en schelpdieren, groenten en fruit, zuivelproducten en eieren en alle bereide gerechten desbetreffend.

Het verrichten van traiteursactiviteiten en verkoop van alle voedingswaren, Het verzorgen van buffetmaaltijden, bereide schotels, barbecues enzovoort.

De kleinhandel in vlees en vleeswaren.

De vennootschap mag haar activiteit zowel in het binnen- als in het buitenland uitvoeren en mag voomoemde etablissementen oprichten in gelijk welke plaats van het binnen- of het buitenland.

De vennootschap zal de uit te baten instellingen mogen in huur nemen, aankopen, onderverhuren, voort verhuren, voort verkopen, zelf exploiteren voor derden.

Deze derden mogen zelfstandigen of personen in dienstverband zijn, de vennootschap zal haar instellingen zelf mogen besturen of doen besturen door geranten, andere vennootschappen en dit alles aan de voorwaarden door haar te bepalen,

De vennootschap heeft tevens tot doel :

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken , van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitende voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar,

De vennootschap mag zowel in het binnenland ais in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden tot het doel dat zij nastreeft,

De vennootschap mag in alle plaatsen van het binnen- of buitenland exploitatie zetels, administratieve zetels, filialen, verkoopburelen, agentschappen of hoe ook genaamd oprichten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Voor-

V,-¥I hopt.te n aan nat Belgisch Staatsblad

Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er belang bij heeft,

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

b)aan artikel 5.om de tekst in overeenstemming te brengen met de uit de fusie voortvloeiende kapitaalverhoging en bijgevolg de tekst van de eerste paragraaf van artikel 5 te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd achttienduizend en zeshonderd euro (@ 118.600,00), vertegenwoordigd door achthonderd zesenzeventig (876) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigd één ! achthonderd zesenzeventigste van het maatschappelijk kapitaal ieder,"

Ontslag en benoeming aan de zaakvoerders.

De vergadering beslist de zaakvoerders niet te wijzigen.

Bijgevolg blijft het mandaat van heren Jan Van Gysel en Carlos Van Gysel en van mevrouw Liese Vael,

behouden.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerders, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de geco5rdineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso : Naam en handtekening

23/11/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rethtbonk

van Koophandel te Antwerpen, ,op .

1 0 NOV. 2011

Griffie

*11176197*

V beh aa Be Stai

Ondernerningsnr : 0893.804.718

Benaming

(voluit) : KEURSLAGER VAN GIJSEL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hazeschransstraat 32 - 2650 Edegem

. Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging onderhands voorstel dd. 8 november 2011 houdende voorstel tot fusie door overname tussen Van Nespen - Van Gijsel VOF, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, De Brownesiraat 10, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer 0861.153.330 en Keurslager Van Gijsel BVBA, met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Hazeschransstraat 32, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0893.804.718.

Carlos Van Gysel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 12.08.2011 11401-0188-016
29/04/2011
ÿþ Mpd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1111111J1111iII690*



rnÎoeCgef~ Per ÿa8 vin do Aodit

i + r .

mne~~pt~n~ti ~ llniYaceere® cp

Griffie 1 8 APR. 2011

Ondernemingsnr : 0893.804.718

Benaming

(voluit) : KEURSLAGER VAN GIJSEL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2650 EDEGEM, Hazeschransstraat 32

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Blijkens het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden op de zetel dd. 01.03.2011, werd met éénparigheid van stemmen en met ingang van heden beslist

Te benoemen tot zaakvoerder :

De heer VAN GYSEL Carlos

De Brownestraat 10

9120 Beveren

VAN GYSEL Jan

Zaakvoerder

21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 18.08.2009 09589-0007-016

Coordonnées
KEURSLAGER VAN GIJSEL

Adresse
HAZESCHRANSSTRAAT 32 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande