KEYCOACHING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KEYCOACHING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.088.240

Publication

27/03/2014
ÿþ\\.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111.111,!III111!1111111

Ondernemingsnr :0458.088.240

Benaming (voluit) :KEYCOACHING

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Windhoek 41, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING  OMZETTING NAAR BVBA 

KAPITAALVERMINDERING

Uit een. proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 27 december 2013, blijkt dat werd gehouden. een buitengewone algemene vergadering van "KEYCOACHING" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 2640 Mortsel, Windhoek 41, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0458.088.240, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. Verslaggeving.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan, opgesteld op 25 november 2013, dat het voorstel tot omzetting toelicht, evenals van het verslag van bedrijfsrevisor, de Heer Werner Borré, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder het nummer 1986-N01043, opgesteld op 20 december 2013, over de staat van activa en passive van de vennootschap afgesloten op 30 september 2013. Beide verslagen zijn opgemaakt in toepassing van artikelen 777 en 778 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen een afschrift ontvangen te hebben van deze verslagen, evenals van de staat van activa en passive, en verklaren geen opmerkingen te willen formuleren over de inhoud ervan.

De conclusies van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure tot omzetting van de rechtsvorm voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap KEYCOACHING met maatschappelijke zetel te 2640 Mortsel, Windhoek 41, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 september 2013, opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van 267.562,44 EUR en een netto-actiefvan 123.397,17 EUR, De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en

organisatie. Gezien de beperktheid van de interne controles hebben wij onze

werkzaamheden dan ook toegespitst op een diepgaande substantiële controle van de

balans.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

In het kader van onze auditwerkzaamheden zijn geen confirmaties verzonden naar klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, en onder voorbehoud van onze opmerkingen geformuleerd in de vorige paragraaf is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 123.397,17 EUR en is niet lager dan het maatschappelijk kapitaal.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten. Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de omzetting van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Mechelen op 20 december 2013.

Werner BORRÉ Bedrijfsrevisor "

Een origineel van elk vergmblift hieraan vastgehecht teneinde samen met een uitgifte van deze akte neergekel

" T VW1de Rechtbank

" r, IPTe,n)ell, op

ri Ir mei

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

e . t

Luik B - vervolg

te worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zoals voorzien in de wet.

2. Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap om te zetten zonder verandering van rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen blijven dezelfde, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden voortzetten.

Alle aandelen van de naamloze vennootschap worden in een zelfde verhouding omgewisseld tegen een zelfde aantal aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer BTW BE 0458.088.240 RPR Antwerpen.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2013. Alle transacties door de naamloze vennootschap uitgevoerd sinds 1 oktober 2013 worden geacht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te zijn verricht.

3. KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen met drieënveertigduizend driehonderddrieënzeventig euro en achtendertig eurocent (43.373,38 EUR) om het kapitaal te brengen van eenenzestigduizend negenhonderddrieënzeventig euro en achtendertig eurocent (61.973,38 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) door terugbetaling aan elke bestaande aandeelhouder van destijds in contanten gestorte gelden.

De vergadering beslist vervolgens dat de kapitaalvermindering zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen.

De hierna gemelde statuten worden gewijzigd ingevolge de genomen beslissing.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van drieënveertigduizend driehonderddrieënzeventig euro en achtendertig eurocent (43.373,38 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouder verklaart door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 317-318 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de 2 maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Bovenvermelde inschrijving op de rekening courant in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering mag niet gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

4. Ontslag bestuurders en benoeming van zaakvoerders  benoeming vaste vertegenwoordiger

Ontslag bestuurders

De vergadering beslist, met ingang vanaf heden, het ontslag te aanvaarden van de hierna vermelde personen uit

hun functie van bestuurder in de naamloze vennootschap

- De beer DHOLLANDER Sebastiaan, voornoemd. De bestuurder werd benoemd op 31 augustus 2009 voor een periode van 6 jaar (Bijlage Belgisch Staatsblad de dato 12 november 2009, nummer 09158797); - De heer DHOLLANDER Vincent, voornoemd. De bestuurder werd benoemd op 31 augustus 2009 voor een periode van 6 jaar (Bijlage Belgisch Staatsblad de dato 12 november 2009, nummer 09158797);

- De heer DHOLLANDER Matthias, voornoemd. De bestuurder werd benoemd op 31 augustus 2009 voor een periode van 6 jaar (Bijlage Belgisch Staatsblad de dato 12 november 2009, nummer 09158797).

- de vennootschap "VAN BLADEL & PARTNERS", voornoemd, De bestuurder werd benoemd op 5

september 2012 voor een periode van 6 jaar (Bijlage Belgisch Staatsblad de dato 13 december 2012, nummer

12201017), Tevens benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Het mandaat van alle bestuurders is momenteel beëindigd.

Statutair zaakvoerder

De vergadering beslist, eveneens met ingang vanaf heden, te benoemen tot statutair zaakvoerder in de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dit voor onbepaalde duur:

De voornoemde vennootschap "VAN BLADEL & PARTNERS", vast vertegenwoordigd door mevrouw

Katrien VAN BLADEL, voornoemd.

Haar benoeming zal opgenomen worden in de hierna gemelde statuten.

Haar mandaat zal bezoldigd zijn.

Gewone zaakvoerder

De vergadering beslist, eveneens met ingang vanaf heden, te benoemen tot gewoon zaakvoerder in de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dit voor onbepaalde duur:

VClor- Luik B - vervolg

bshouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mevrouw VAN GORT' Martine Louisa Casimir, geboren te Turnhout op 18 augustus 1960, nationaal nummer

60.08.18 036-61, wonende te 2640 Mortsel, Windhoek 4L

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

Haar benoeming zal opgenomen worden in de hierna gemelde statuten.

Vaste vertegenwoordiger

De vergadering beslist, eveneens met ingang vanaf heden, te benoemen tot vast vertegenwoordiger in de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dit voor onbepaalde duur:

Mevrouw VAN BLADEL Katrien, voornoemd.

5. Aanvaarding van een nieuwe tekst van statuten

De vergadering beslist, als gevolg van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid, een volledige nieuwe tekst van statuten te aanvaarden.

De nieuwe tekst van statuten luidt als volgt:

Rechtsvorm en Naam.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "KEYCOACHING".

Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2640 Mortsel, Windhoek 41.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen), zonder statutenwijziging, de zetel vestigen en verplaatsen binnen het Vlaamse

Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden

oprichten.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland

het exploiteren als eigenares of als handelshuurster, van één of meerdere benzinestations, garages of benzinestations-

garages.

De aan- en verkoop van verswaren, kruidenierswaren, papierwaren, landkaarten, kranten, tijdschriften en boeken en

aanverwante artikelen.

Het verstrekken van advies en hulp op administratief, organisatorisch en commercieel vlak aan ondernemingen

(vennootschappen en fysische personen) uit eender welke andere sector van het economisch leven.

Deze opsomming is niet beperkend maar enkel aanduidend.

In algemene regel mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar

maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en

dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

Zij kan deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijkomend

doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk

doel.

Te dien einde mag zij fusioneren, opslorpen, haar goederen inbrengen en op gelijk welke manier participeren.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen

zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelfbelang bij heeft.

Duur.

De vennootschap is opgericht op 20 december 1991 voor onbepaalde duur onder de vorm van een naamloze

vennootschap dewelke werd omgevormd naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid I

ingevolge de buitengewone algemene vergadering de dato 27 december 2013.

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders,

een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de

opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van

openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te

treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben 02_1 _et doel, behoudens die



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



I o r t 4

f& V dor- Luik B - vervolg

bphouden

aan het



Belgisch Staatsblad waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden aIs in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een

verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld ïn artikel 259 en volgende van het

Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig deze artikels te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk

op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten

tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet warden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering verleden voor notaris Paul Wellens, te Mortsel,

op 27 december 2013 werd de vennootschap "VAN BLADEL & PARTNERS", (omgezet in een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens proces-verbaal opgesteld voorafgaandelijk aan dezer door

ondergetekende notaris, neergelegd te publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad), met

maatschappelijke zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 138, ingeschreven in het rechtspersonenregister te

Antwerpen onder nummer BTW BE0446.098.050, vast vertegenwoordigd door mevrouw VAN BLADEL

Katrien Kristine Willem Maria, rijksregister nummer 61.12.05 342-97, wonende te 2640 Mortsel, Windhoek 41,

benoemd tot statutair zaakvoerder van onderhavige vennootschap.

Haar mandaat is bezoldigd.

Algemene vergadering.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap.

Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de

vennootschap.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op vijftien maart of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur,

indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als

algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het is de vennoten niet toegelaten hun stem per brief uit te brengen

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één oktober om te eindigen op dertig september van ieder jaar.

Winst.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten

honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is

bepaald in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

6. Machtiging tot uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te

voeren en in het bijzonder om het aandeelhoudersregister aan te passen.

7. Volmacht voor rechtspersonenregister en BTW- administratie en Kruispuntbank van Ondernemingen De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Cannaerts Accountants BV ovv BVBA, gevestigd te Lostraat 35, 2220 Heist-op-den-Berg, vertegenwoordigd door dhr. Cannaerts Andries, accountant, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal, met gecoördineerde statuten

Controleverslag bedrijfsrevisor



en bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur b



24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 22.11.2013, NGL 23.12.2013 13692-0482-011
09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 29.03.2013 13083-0221-011
13/12/2012
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbias

Mal Mai 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tor fia van de Rechtbállii

vaf? Koophandel te Antwerpen, op ?~~?

a

Griffie

Ondernemingsnr : 0458.088.240

Benaming

(voluit) : Keycoaching

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Windhoek 41, 2640 Mortsei

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de bijzondere vergadering der aandeelhouders van 5 september 2012 blijkt het volgende:

Mevr. Katrien Van Bladel, Windhoek 41, 2640 Mortsel, wordt ontslagen als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap. Zij ontvangt kwijting voor het door haar gevoerde beleid gedurende het lopende boekjaar.

Wordt benoemd als bestuurder: de N.V. Van Bladel & Partners, Mechelsesteenweg 138, 2640 Mortsel; vast vertegenwoordigd door mevr. Katrien Van Bladel, voornoemd.

Pe raad van bestuur stelt de N.V. Van Bladel & Partners, vast vertegenwoordigd door Mevr, Katrien Van Bladel, aan als afgevaardigd bestuurder van de vennootschap.

get.

Van Bladel & Partners NV

gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door Katrien Van Bladel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.03.2012, NGL 12.04.2012 12084-0196-011
12/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 15.03.2011, NGL 08.04.2011 11080-0246-011
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.03.2010, NGL 29.03.2010 10076-0236-013
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 15.03.2009, NGL 09.06.2009 09220-0280-011
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.03.2008, NGL 09.06.2009 09220-0277-011
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 15.03.2007, NGL 09.06.2009 09220-0275-008
20/09/2006 : AN317113
07/04/2005 : AN317113
21/06/2004 : AN317113
21/06/2004 : AN317113
18/04/2000 : AN317113
02/04/1999 : AN317113

Coordonnées
KEYCOACHING

Adresse
WINDHOEK 41 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande