KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM)

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM)
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 826.207.990

Publication

13/08/2014
ÿþ 11

V

bah

ee

Bel

Stad

Il 1111,1121.11,11191 III

In de bijlagen bij het Belgi na neeriegging ter griffie y n de akte 2 .07. 2014

 1ITEUR

3CH STAP1/4TSBLAD

5 -08- 2014

EaffrIJANK VÉtri KOOPNANDËL ANTWERPEN, algt MEOHCLUN

NEERGELEGD

" a " - - 1

Griffie

opie

Ondernemingsnr: 0826.207.990

Benaming

(voluit): Keyence International (Belgium) NV/SA

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte: ontslag en benoeming van een bestuurder

Uit de unanieme schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dcL 7 juii 2014 blijkt dat de aandeelhouders: , het ontslag hebben aanvaard van de heer Takashi Fujita als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van 20 maart 2014. Met het oog op fin vervanging, hebben de aandeelhouders beslist om de heer Kelichi ' Kimura, wonende te 1-20-28-1401 Esaka-cho, Suite, City Osaka Prefecture, Japan, te benoemen tot bestuurder. , van de vennootschap met ingang van 20 maart 2014. De heer Kefichi Kim ura wordt benoemd voor een termijn van 6 jaar die zal eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders te houden in , 2019. Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Overeenkomstig artel 15 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd ofwel door twee bestuurders, gezamenlijk handelend, ofwel door een bestuurder aan wie door de raad van bestuur de algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid werd toegekend, genoemd de "gedelegeerd bestuurder". De vennootschap kan tevens vertegenwoordigd worden: (I) binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een persoon aan wie zulk dagelijks bestuur werd toevertrouwd, en (ii) door bijzondere volmachthoud ers, binnen de perken van de hun verleende volmachten.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend

Yoshito Fujihira

Bestuurder individueel belast met het dagelijks bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla

ERG E LEG D

2 3-12- 2013

GRIFFIE RErs`g r~ïtIANK van

KOOPHANDEL te MECHFt ~ N I

u

Ondernemingsnr : 0826.207.990

Benaming

(voluit) : Keyence International (Belgium) NV/SA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering d.d. 23 mei 2013:

Tijdens de vergadering werd er, met éénparigheid van stemmen, beslist om de vennootschap Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren cvba vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Filip De Bock met maatschappelijke zetel te Prins Boudewijnlaan 24d, 2550 Kontich, te herbenoemen tot commissaris binnen de vennootschap en dit voor een nieuwe periode van drie boekjaren (2014-2015-2016). Het mandaat zal aflopen na de algemene vergadering die gehouden wordt in 2016.

de heer Yoshito Fujihira

Bestuurder individueel belast met het dagelijks bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/11/2013
ÿþMod'Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

________

NEERGELEGD

2 5 -10- 2013

GRIFFIIr g ~TI~/~i~IK van

KOOPHAN MECi-IELEN

Ondememingsnr : Benaming

(votuu) : Keyence international (Belgium) NV/SA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming van een bestuurder- herroeping en delegatie van machten - benoeming van een nieuwe wettelijke vertegenwoordiger en van bijzonder gevolmachtigden voor de buitenlandse bijkantoren van de vennootschap

Uit de unanieme schriftelijke besluiten van de aandeelhouders d.d. 7 oktober 2013 blijkt dat de aandeelhouders het ontslag hebben aanvaard van de heer Hiroyuki Yoshihara als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van 7 oktober 2013. Met het oog op zijn vervanging, hebben de aandeelhouders beslist om de heer Yoshito Fujihira, wonende te 1950 Kraainem (België), Avenue des Lis 1, te benoemen tot bestuurder van de vennootschap met ingang van 7 oktober 2013. De heer Y. Fujihira wordt benoemd voor een termijn van 6 jaar die zal eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders te houden In 2019. Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Overeenkomstig artkel 15 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd ofwel door twee bestuurders, gezamenlijk handelend, ofwel door een bestuurder aan wie door de raad van bestuur de algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid werd toegekend, genoemd de "gedelegeerd bestuurder". De vennootschap kan tevens vertegenwoordigd worden: (i) binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een persoon aan wie zulk dagelijks bestuur werd toevertrouwd, en (ii) door bijzondere volmachthouders, binnen de perken van de hun verleende volmachten.

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur d.d. 8 oktober 2013 blijkt dat de bestuurders beslist hebben om, naar aanleiding van het ontslag van de heer Hiroyuki Yoshihara als bestuurder van de vennootschap per 7 oktober 2013, met ingang van diezelfde datum de machten te herroepen die aan de heer H. Yoshihara werden toegekend krachtens beslissing van de raad van bestuur d.d. 19 oktober 2010 (zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad d.d. 8 november 2010 onder het nummer 2010-11-081 0162703).

De raad van bestuur heeft tevens beslist om, met ingang van 7 oktober 2013, de machten te herroepen die aan de heer Yoshito Fujihira werden toegekend krachtens beslissing van de raad van bestuur d.d. 28 februari 2013 (zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad d.d. 7 mei 2013 onder het nummer 2013-0507 l 0070208).

Conform artikel 17 b) van de statuten, heeft de raad van bestuur beslist om, met ingang 7 oktober 2013, het dagelijks bestuur van de vennootschap, zowel in België als in het buitenland, en de individuele vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende dit dagelijks bestuur, toe te vertrouwen aan de heer Yoshito Fujihira, bestuurder van de vennootschap, wonende te 1950 Kraainem (België), Avenue des Lis 1. Deze delegatie van bevoegdheid omvat, maar is niet beperkt tot, de volgende machten:

9.Het aanwerven en ontslaan van personeel, inclusief deeltijds personeel, en het vastleggen van hun arbeidsvoorwaarden (inclusief het onderhandelen en afsluiten van arbeidsovereenkomsten, het ondertekenen van waarschuwingsbrieven, promotiebrieven, ontslagbrieven, brieven ter mededeling van salarisverhogingen en alle andere arbeidsgerelateerde brieven, het onderhandelen en ondertekenen van confidentialiteitsovereenkomsten, de mogelijkheid om arbeidsgerelateerde aanbiedingen te doen, het afsluiten van sociale verzekeringspolissen, het afsluiten van leasingsovereenkomsten, o.a. met betrekking tot bedrijfswagens, en het ondertekenen van werknemersattesten).

2.Het afsluiten van overeenkomsten met outsourcingkantoren.

0826.207.990

IIl1~A~~~mi~u~u~iaiw

1 1 8128"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

3.Het vervullen van alle nodige formaliteiten betreffende de sociale verplichtingen van de vennootschap inzake de sociale zekerheid en het pensioen van het personeel.

4.1-let vertegenwoordigen van de vennootschap in rechte in het kader van om het even welke arbeidsgerelateerde geschillen.

5.Het onderhandelen en ondertekenen van dadingen in het kader van om het even welke arbeidsgerelateerde geschillen.

6.13e ondertekening van aile openbare of private documenten, het verschijnen voor alle firma's, personen, vennootschappen, administratieve overheden (met inbegrip van alle handels- of vennootschapsregisters), banken en notarissen, en het vervullen van alle nodige formaliteiten voor het dagelijks bestuur van de Vennootschap.

7.Het aankopen van het nodige materieel, meubilair en diensten voor de vennootschap.

8.1-let afsluiten, het overdragen en het beëindigen van alle huurovereenkomsten voor terreinen en parkeerplaatsen die gebruikt zullen worden door de vennootschap.

9.1-let bestuur van en toezicht op de verkoopsactiviteiten van de vennootschap (met inbegrip van, o.a., het opstellen, ondertekenen en indienen van offertes, bestelbevestigingen en aanbestedingen aan klanten, het afsluiten van commerciële overeenkomsten en confidentialiteitsovereenkomsten, het verkrijgen en indienen van uittreksels uit het strafregister en andere noodzakelijke documenten voor aanbestedingen, ...).

10.Het ondertekenen, aanvaarden en tekenen voor ontvangst van aangetekende zendingen en andere dagelijkse briefwisseling van de vennootschap.

11.1-iet ondertekenen, aanvaarden, onderhandelen, goedkeuren en in ontvangst nemen van aile commerciële- en verkoopsdocumenten,

12.Het ondertekenen van bankoverschrijvingen voor de betaling van salarissen en onkosten van het personeel.

In de uitvoering van voornoemd mandaat, dat niet zal worden vergoed, mag de heer Yoshito Fujihira de titel dragen van "General Manager".

Er blijkt tevens dat de raad van bestuur het ontslag heeft aanvaard van de heer Hiroyuki Yoshihara, voornoemd, als wettelijk vertegenwoordiger van de volgende buitenlandse bijkantoren van de vennootschap, gelegen te:

- Freddy van Riemsdijkweg 6b 5657 EE Eindhoven, Nederland (met ingang van 25 oktober 2013)

- Liebermannstrasse A02 602 A-2345 Brunn am Gebirge, Oostenrijk (met ingang van 25 oktober 2013)

- City Empiria, Na Strzi 1702/65 CZ-140 62 Praha 4, Tsjechië (met ingang van 25 oktober 2013)

$lovenska cesta 34 SI-1000 Ljubljana, Slovenië (met ingang van 25 oktober2013)

- H-1031 Budapest, Záhony u. 7., Hongarije (met ingang van 25 oktober 2013)

- ul, Wycigowa 56E PL-53-012 Wroclaw, Polen (met ingang van 25 oktober 2013)

- Birmendorferstrasse 24 CH-8902 Urdorf, Zwitserland (met ingang van 25 oktober 2013)

- Karad2iëova SIA SK-82108 Bratislava, Slovakije (met ingang van 25 oktober 2013)

- Str. Dorulul nr 20, camera 2 RO-Sibiu, Roemenië (met ingang van 25 oktober 2013)

Met het oog op de vervanging van de heer Hiroyuki Yoshihara, heeft de raad van bestuur beslist om de heer Yoshito Fujihira, bestuurder van de vennootschap, wonende te 1950 Kraainem (België), Avenue des Lis 1, te benoomen als de nieuwe wettelijk vertegenwoordiger van de voornoemde buitenlandse bijkantoren van de vennootschap en dit met ingang van dezelfde datums als hierboven vermeld.

In zijn hoedanigheid van wettelijk vertegenwoordiger, is de heer Yoshito Fujihira individueel belast met het bestuur van de voornoemde bijkantoren en is hij bevoegd om deze bijkantoren individueel te vertegenwoordigen ten overstaan van derden, in en buiten rechte.

Het mandaat van de heer Yoshito Fujihira als wettelijk vertegenwoordiger van de voornoemde bijkantoren wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Tot slot heeft de raad van bestuur beslist om, met ingang van 25 oktober 2013, de volgende bevoegdheden in verband met de voornoemde buitenlandse bijkantoren van de vennootschap individueel toe te kennen aan de heer Norihiro Kakisaka, wonende te 1200 Brussel (België), rue Konkel 198, en aan de heer Manabu Honda, wonende te 60439 Frankfurt am Main (Duitsland), Hammarskjiildring 147:

1.Het onderhandelen en ondertekenen van arbeidsgerelateerde confidentialiteitsovereenkomsten,

2.Het aankopen van het nodige materieel, meubilair en diensten.

3.1-let opstellen, ondertekenen en indienen van offertes, bestelbevestigingen en aanbestedingen aan

klanten.

4.Het onderhandelen en ondertekenen van commerciële overeenkomsten en

confidentialiteitsovereenkomsten.

5.Het ondertekenen van bankoverschrijvingen voor de betaling van salarissen en onkosten van het

personeel.

~:`

In de uitvoering van dit mandaat, dat niet zal worden vergoed, mogen de heer N. Kakisaka en de heer M. Honda de lite! dragen van "special proxyholder.

Voor de goede orde, bevestigt de raad van bestuur dat deze delegatie van bevoegdheden aan de heer N. Kakisaka en de heer M. Honda betrekking heeft op de volgende buitenlandse bijkantoren van de Vennootschap gevestigd te:

- Freddy van Riemsdijitweg 6b 5657 EE Eindhoven, Nederland

- Liebermannstrasse A02 602 A-2345 Brunn am Gebirge, Oostenrijk

- City Empiria, Na Strzi 1702/65 CZ-140 62 Praha 4, Tsjechië

- Slovenska cesta 34 SI-1000 Ljubljana, Slovenië

- H-1031 Budapest, Záhony u. 7., Hongarije

- ul. Wecigowa 56E PL-53-012 Wrodaw, Polen

- Birmendorferstrasse 24 CH-8902 Urdorf, Zwitserland

- Karadzibova 8/A 5K-82108 Bratislava, Slovakije

- Str. Dorului nr 20, camera 2 RO-Sibiu, Roemenië

Voor eensluidend uittreksel,

Getekend,

Yoshito Fujihira

Bestuurder individueel belast met het dagelijks bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 28.02.2013, GGK 23.05.2013, NGL 05.06.2013 13157-0171-041
07/05/2013
ÿþ Ml 1 -4 Î Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0826.207.990

Benaming

(voluit) : KEYENCE INTERNATIONAL (BELGiUM) NVISA (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning bijzondere volmacht

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 28 februari 2013 blijkt het volgende:

De raad van bestuur bestuur van de naamloze vennootschap Keyence International (Belgium) NVISA beslist om de heer FUJ1HIRA YOSHITO aan te duiden als bijzondere gevolmachtigde teneinde de vennootschap Keyence International (Belgium) NVISA te vertegenwoordigen ten aanzien van derden in het kader van het dagelijks bestuur van deze vennootschap voor de volgende afzonderlijke bevoegdheden en onder voorwaarde dat deze bevoegdheden betrekking hebben op het "Digital Microscope Division" en dit in België of in het buitenland:

1.Het aanwerven en het ontslagen van personeel, inclusief deeltijdse werknemers, en het vastleggen van hun werkvoorwaarden (inclusief de onderhandeling en het afsluiten van arbeidsovereenkomsten, het ondertekenen van waarschuwings-, promotie-, ontslagbrieven, brieven ter mededeling van salarisverhogingen en alle andere brieven die betrekking hebben op de rechten van de arbeiders, het onderhandelen en het ondertekenen van confidentiafiteitsovereenkomsten, de mogelijkheid om werkaanbiedingen te verrichten, het afsluiten van sociale verzekeringspolissen, het afsluiten van leasingsovereenkomsten met betrekking tot, onder anderen, wagens);

2.Het afsluiten van overeenkomsten met outsourcingkantoren;

3.Het vervullen van alle nodige formaliteiten betreffende de sociale verplichtingen van de vennootschap Keyence International (Belgium) NV/SA inzake de sociale zekerheid en pensioen van de werknemers;

4.Het vertegenwoordigen van de vennootschap Keyence International (Belgium) NVISA in rechten in het kader van arbeidsgeschillen;

5.De ondertekening van alle openbare of prive-documenten, het verschijnen voor alle vereningingen, personen, vennootschappen, administratieve overheden (met inbegrip van alle handels of vennootschapsregisters), banken en notarissen, en het vervullen van alle nodige formaliteiten voor het dagelijks bestuur van de "Digital Microscope Division";

6.1-let aankopen van het nodige materieel en meubilair en diensten voor de vennootschap Keyence International (Belgium) NVISA;

7.Het aangaan, het overdragen en het beëindigen van alle huurovereenkomsten voor terreinen en parkeerplaatsen die gebruikt zullen worden door de vennootschap Keyence international (Belgium) NVISA;

*130702 8 1111 NI

NEERGELEGD

2 5 -04- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEEtECHELEN

B.Het bestuur en toezicht van de "Digital Microscope Division" verkopen (inclusief het doen van aanbiedingen, offertes en aanbestedingen aan klanten, het sluiten van commerciële - en confidentialiteitsovereenkomsten, het verkrijgen en het indienen van civielrechtelijke documenten en andere noodzakelijke documenten voor aanbestedingen,..);

9.Het ondertekenen, aanvaarden en het tekenen voor geldig ontvangst van aangetekende zendingen en

andere dagelijkse briefwisselingen van de vennootschap Keyence International (Belgium) NVISA;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

r-

Voor-behouden

aan het < Belgisch Staatsblad

"

10.Het ondertekenen, aanvaarden, onderhandelen, goedkeuren en in ontvangst nemen van alle c lmmerciëfe documenten en van alle documenten betreffende de verkopen.

Deze volmacht wordt verleend met ingang vanaf 1 maart 2013 en kan op elk ogenblik herroepen worden door de raad van bestuur of schriftelijk door de heer FUJIHIRA YOSHITO.

Voor eensluidend uittreksel,

Getekend,

Akinori YAMAMOTO

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 29.02.2012, GGK 02.05.2012, NGL 22.05.2012 12122-0589-041
25/01/2012
ÿþMM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Ondernemingsnr 0826.207.990

Benaming

(voluit) : Keyence International (Belgium) NV/SA

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel 2800 Mechelen, Bednivenlaan 5

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 12 december 2011 blijkt dat de aandeelhouders het ontslag hebben aanvaard van de heer Shinji Furuta als bestuurder van de vennootschap met ingang van 1 december 2011.

Tevens blijkt uit de besluiten dat de aandeelhouders beslist hebben om de heer Hiroyuki Yoshihara, wonende te 1200 Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), Oscar Jesperslaan 64, bus 9, te benoemen tot bestuurder van de vennootschap met ingang van 1 december 2011, voor een termijn van 6 jaar die zal eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van 2017. Het mandaat is onbezoldigd.

Overeenkomstig artikel 15 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtgeldig vertegenwoordigd ofwel door twee bestuurders, gezamenlijk handelend, ofwel door een bestuurder aan wie door de raad van bestuur de algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid werd toegekend, de gedelegeerd:

bestuurder, "

Voor eensluidend verklaard,

Hiroyuki Yoshihara

Bijzonder gevolmachtigde

1111111111111111111

*12023465*

O

be a Bi stk-

N ERGELE

12 -01- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van] KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 28.02.2011, GGK 30.06.2011, NGL 12.08.2011 11403-0047-040
21/02/2011
ÿþOndernemingsnr : 0826.207.990

Benaming

(voluit) : Keyence International (Belgium) NV/SA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder-ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de raad van bestuur van 20 januari 2011 blijkt het volgende:

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van de heer Michio Sasaki, wonende te 6-27-9 Kamihamuro, Japan, als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, met ingang van 21 december 2010.

De bestuurders besluiten om overeenkomstig artikel 15 van de statuten van de vennootschap de algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap toe te kennen aan de heer Akinori Yamamoto, wonende te 4-4-1-2004 Sumiyoshi Miyamachi, Higashinada-ku, Kobe, Japan, onder de opschortende voorwaarde van zijn benoeming tot bestuurder door de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders. Overeenkomstig artikel 15 van de statuten zal hij in die hoedanigheid de titel dragen van "gedelegeerd bestuurder". Dit mandaat zal niet worden bezoldigd.

Bijgevolg wordt de vennootschap overeenkomstig artikel 15 van de statuten in en buiten rechte vertegenwoordigd door ofwel twee bestuurders, gezamenlijk handelend, ofwel door een bestuurder aan wie door de raad van bestuur de algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid werd toegekend, de gedelegeerd bestuurder.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 20 januari 2010 blijkt het volgende:

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist met unanimiteit van stemmen om de heer Akinori Yamamoto, wonende te 4-4-1-2004 Sumiyoshi Miyamachi, Higashinada-ku, Kobe, Japan, te benoemen als bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

Voor analytisch uitteksel

Hiroyuki Yoshihara.

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod2.1

LM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

I~JEERC~I£LEGD

0 9 -02- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

bel ai BE Sta

II

iii

i

i

I I

Hil

*11028278*

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 28.02.2015, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15393-0453-036
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 29.02.2016, GGK 30.08.2016, NGL 24.10.2016 16662-0163-038

Coordonnées
KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM)

Adresse
BEDRIJVENLAAN 5 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande