KIMBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KIMBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.686.501

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 16.07.2014 14317-0116-012
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.07.2013 13356-0245-012
28/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

liaergelegd far griffie ten o'e Rechtbank van KoQpbona'l la Anitngerr, op

1 5 FEI g/

Griffie

flhlIflhIllhlUl 11111111111111111111

=iaoaseas*

bo

a

Bt Sta

Ondernemingsnr : * 0 8 4 3 . 6 86" 5 0 1

Benaming (voluit) : KilwBA

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spijker 67

2910 ESSEN

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis DE BOUNGNE te Kaimthout op 13 Januari 2012,; geregistreerd vijftien bladen nul verzendingen te Brasschaat, Registratie Il op 17 januari 2012, boek 187, blad 29 vak 8.; Ontvangen : zevenduizend en achtentwintig euro (7.028 ¬ ). Getekend de eerstaanwezend inspecteur ai. Schrauwen Els dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming KIMBA. .'ï De hierna vermelde verschijners hebben ingetekend als volgt

De heer VAN GINN£K£N Robert 3uha Francois, en zijn echtgenote, mevrouw KONINGS Rosina 3ozefa3accluetine, beiden wonend te 2910 Essen, Spijker 67.

De heer Robert Van Ginneken, voornoemd 500 volgestorte aandelen

Mevrouw Rosina Konings, voornoemd 500 volgestorte aandelen

Door overname door de vennootschap van twee schulden en de inbreng door de heer en mevrouw Van Ginneken

Konings van onroerende goederen in de vennootschap.

ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2910 Essen, Spijker 67.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel : L VOOR EIGEN REKENING

1, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met: betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, enzovoort), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot onroerende' goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting,; van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband';, staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van:; voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door Inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende? waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender;; welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële; operaties verrichten, behalve deze dte wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen,

Il. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch,';

juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak. '

2, Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of;' ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

iV. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak Samengevat mag de vennootschap alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen driehonderd zesenzestigduizend en acht euro (1.366.008,00 ¬ ). Het is volledig geplaatst en verdeeld In 1.000 aandelen zonder nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om 18 u. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BESTUURSBEVOEGDiíEiD : Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder, De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

BOEKJAAR : Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

WINSTVERDELING: Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven,

ONBINDING EN VEREFFENING : De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan, Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering vervult de in functie zijnde zaakvoerder(s) de taak van vereffenaar en beschikt hij over al de machten voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste %van de aandelen bezitten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval het netto-actief van de vennootschap door verliezen is gedaald tot minder dan''/. van het kapitaal. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen,

OVERGANGSBEPALINGEN : Aanvang en einde van het eerste boeklaar Eerste jaarvergadering

De oprichters verklaren dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal eindigen op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in het jaar 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-e

%Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Benoeming vande zaakvoerders : Met eenparigheid van stemmen wordt voornoemde oprichter mevrouw Konings Rosina

voornoemd als zaakvoerder benoemd, die, hier aanwezig, deze aanstelling aanvaardt. De opdracht geldt voor

onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 11 van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Niet-aanstelling van een commissaris De oprichters besluiten dat op zicht van te goeder trouw opgemaakte schattingen de vennootschap geen commissaris moet benoemen

Volmacht : De comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan de BVBA TBW Accountants, gevestigd te 2920 Kalmthout, Driehoekstraat 48, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw - administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties, Bijzondere volmacht wordt verleend aan het ondernemingsloket van ACERTA te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Sneeuwbeslaan 20, voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten van de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (wet van zestien januari tweeduizend en drie tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke. Tevens wordt volmacht verleend aan de BVBA TBW Accountants, gevestigd te 2920 Kalmthout, Driehoekstraat 48, teneinde eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en tot het vervullen van aile voorschriften en formaliteiten ten opzicht van aile fiscale administraties en diensten.

Voor gelilkvormiq analytisch uittreksel

~r











GEASSOCIEERD NOTARIS Francis De Boungne te Kalmthout.

(Werden gelijktijdig neergelegd; een uitgifte van de akte verslag oprichters t revisoraal verslag)

Dit uittreksel werd neergelegd véàr registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KIMBA

Adresse
SPIJKER 67 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande