KINDERARTSENPRAKTIJK DR. A. VANDER AUWERA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINDERARTSENPRAKTIJK DR. A. VANDER AUWERA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.138.694

Publication

11/09/2014
ÿþe' Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111illiimm11.1jul

Rechtbank v-an koophandel

AniwerrAn

" 0 2 SEP. 201/t

afdeling Antwerpen G «Çà

Ondemerningsnr 0881.138.694

Benaming

(voluit) "KINDERARTSENPRAKTUK DR. A. VAN DER AUWERA"

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Marcel De Ridderstraat 39, 2531 Vrennde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - vervroegde ontbinding - afsluiting van de vereffening.

Uit het procee-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 20/08/2014, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING. - Ontbinding,

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan, opgemaakt op twaalf augustus tweeduizend veertien, en van het controleverslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meulderrnans & Partners", opgemaakt op' achttien augustus tweeduizend veertien, waarvan de besluiten luiden ais volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA KINDERARTSENPRAKTIJK DR. A. VANDER AUWERA een boekhoudkundige staat per 12 augustus 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 527.803,10 en een nettoactief van ¬ 428.245,54.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd..

Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met het hiervoor vermelde voorbehoud, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Boom, 18 augustus 2014

BVBA De Mol, Meuldemians & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldemians

Bedrijfsrevisor

De vennoot verklaart in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en te verzaken aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en Invereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kinderartsenpraktijk Dr. A. Vander Auwera" vervroegd te ontbinden, zodat de vennootschap nog slechts. bestaat voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING.- Decharge zaakvoerder.

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van mevrouw VANDER AUWERA Ann, arts, geboren te Turnhout op vijftien juli negentienhonderdvierenzeventig, echtgenote van de heer FABRY Kristof Paul Daniel, wonend te 2531 Vremde, Marcel De Ridderstraat 39.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door haar tot op 20/08/2014 waargenomen bestuur.

DERDE BESLISSING. Sluiting vereffening,

De vennoot verklaart dat zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen op voldoende wijze kennis heeft genomen van de rekeningen en stukken tot staving van de vereffening, en indien deze rekeningen en stukken niet ten minste één maand voor deze vergadering werden neergelegd zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen, verklaart zij uitdrukkelijk op voldoende wijze haar individueel onderzoeksrecht te hebben kunnen uitoefenen, en afstand te doen om de nietigheid van de beslissingen van deze algemene vergadering te vorderen, op grond dat voormelde stukken niet minstens één maand voor deze op de zetei van de vennootschap werden neergelegd.

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan: 1, er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passive luidens de staat van activa en passive zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen (te interpreteren als schulden tegenover derden);

3. aile aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en

besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoot zelf.

Het vruchtgebruik op het goed gelegen te 2531 Vremde, Marcel De Ridderstraat 39 wordt overgedragen aan

de enige vennoot en naakte eigenaar, mevrouw Ann Vander Auwera

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED:

GEMEENTE BOeCHOUT tweede afdeling - VREMDE

LOT 27 in de nagemelde verkaveling "ten Speelhove" aan en nabij de Broechemsesteenweg:

Een perceel bouwgrond met opgerichte woning, palende aan de ontworpen straat aangeduid met "Burg. M.

De Ridderstraat" te Vremde, en gekend onder het nummer 27 van het algemeen goedgekeurd verkavelingsplan

met een oppervlakte van ongeveer duizend tweehonderd vijftien vierkante meter (1.215 ma), kadastraal bekend

sectie A deel van nummer 2381E, met een oppervlakte volgens nagemelde meting van tweehonderd achttien

vierkante meter (1,218 m2). r

Oorsprong van eigendom.

Voormeld goed werd oorspronkelijk aangekocht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KINDERARTSENPRAKTIJK DR, A. VANDER AUWERA" voor 95% in voile eigendom, en door de echtgenoten Fabry - Vander Auwera voor 5% in voile eigendom, hetzij ieder van hen voor 2,5% in voile eigendom, van de naamloze vennootschap "MATEXI" te Waregem ingevolge akte verleden voor notaris Herman Dessers te Antwerpen, houder der minuut, en ondergetekende notaris Bogaert, op zeventien januari tweeduizend en zeven, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen op veertien februari tweeduizend en zeven, nummer 59-T-14/02/2007-03162.

Ingevolge akte afstand  deling verleden voor notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op acht juli tweeduizend en tien werd de voile eigendom toebehorende aan de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "KINDERARTSENPRAKTIJK DR. A. VANDER AUWERA" overgedragen waarbij een vruchtgebruik werd behouden in het voordeel van de vennootschap op het gehele goed voor een periode van . vijfentwintig jaar, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen op negen september tweeduizend en tien onder referte 59-T-09-09-2010-15457.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden tegenover derden zijn andere dan een rekening-courant bedragende negenennegentigduizend vijfhonderdzevenenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 99.557,56), luidens voornoemde staat van activa en passive, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het (eventueel) resterend actief door de vennoot zal worden teruggenomen.

De vergadering beslist eveneens dat de (eventuele) vorderingen van de vennootschap, en de "Overige vorderingen lastens de administraties der Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde en der Directe Belastingen" teruggenomen en overgedragen worden aan de vennoot welke aldus gerechtigd zal zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden en die zich ertoe verbindt aile eventuele nog niet gekende passive voor haar rekening te nemen.

De vergadering stelt dan ook de definitieve sluiting van de vereffening vast. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden te 2531 Vremde, Marcel De Ridderstraat 39.

VIERDE BESLISSING.  Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Ais bijzondere gemachtigde, wordt aangesteld: de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners", gevestigd te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69 AO,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vertegenwoordigd door de heer Chris Maeriën, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

21/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.03.2013, NGL 15.03.2013 13065-0191-012
30/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.03.2012, NGL 23.03.2012 12070-0118-013
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 27.06.2011 11214-0181-012
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 18.06.2010 10199-0578-011
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 24.06.2009 09286-0250-012
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 19.06.2008 08261-0042-013
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 22.06.2007 07296-0069-010

Coordonnées
KINDERARTSENPRAKTIJK DR. A. VANDER AUWERA

Adresse
MARCEL DE RIDDERSTRAAT 39 2531 VREMDE

Code postal : 2531
Localité : Vremde
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande