KINDERBOERDERIJ DOORNAARD

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KINDERBOERDERIJ DOORNAARD
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 599.824.343

Publication

12/03/2015
ÿþ Me Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A 1 36997* I

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 2 MO 2015

afdarreStwerPen

Ondernemingsnr : Senaming 0599. 8z4.343

(voluit) : Kinderboerderij Doornaard

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Doornaardstraat 98 _ 2160 Wommelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het jaar 2015 op 10/02/2015 zijn samengekomen:

1) De heer Van De Velde Luc Henri Maria, geboren te Reet op 19 februari 1969, rijksregisternummer 69.02.19-197,17, wonende te 2160 Wommelgem, Doomaardstraat 98.

2) Mevrouw De Caluwé Alexandra Emma Hendrika, geboren te Bonheiden cp 15 november 1973, rijksregisternummer 73,11.15-242.45, wonende te 2160 Wommelgem, Doornaardstraat 98

die wensen over te gaan tot de oprichting van een V.O.F. en die de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap.

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de bovenvermelde partijen een vennootschap onder firma (V.O.F.) opgericht onder

de benaming «Kinderboerderij Doornaard.»

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2160 Wommelgem, Doornaardstraat 98. De zaakvoerders zijn

gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating van een kinderboerderij binnen de gemeente Wommelgem te realiseren en te waarborgen, alsmede het organiseren van activiteiten, die de toegankelijkheid, de aantrekkelijkheid en de educatieve,' recreatieve en sociale functie van een kinderboerderij bevorderen.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen In onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke' wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden' borgstellen, cnder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap In oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5

Op de laatste biz van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De heer Van De Velde Luc, voornoemd, brengt in de vennootschap kapitaal onder de vorm van speciën in, Deze inbreng wordt bij gemeen overleg geschat op 5.000. EUR. In gemeen overleg worden hem hiervoor 50 van de 100 aandelen toegekend.

Mevrouw Alexandra De Caluwé, voornoemd, brengt in de vennootschap kapitaal onder de vorm van speciën in. Deze inbreng wordt bij gemeen overleg geschat op 5.000. EUR. In gemeen overleg worden haar hiervoor 50 van de 100 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 10.000 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen, volledig volgestort.

Artikel 8

iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven 5.000 EUR enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van vijfduizend euro, waarvan hiervoor sprake. Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

,Van De Velde Luc, voornoemd;

.De Caluwé Alexandra voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, echter aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, , bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste werkdag van de maand december om 19:00 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

Artikel 11

Het boekjaar begint op 01 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 30/6/2016.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste werkdag van de maand december van het

jaar 2016,

Volmacht

De oprichters geven bijzondere volmacht aan SBB Accountants en Belastingconsulenten BV-CVBA met

zetel Diestsevest 32-1A te 3000 Leuven vertegenwoordigd door de heer Verhaeren Paul, evenals aan haar

bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile

administratieve formaliteiten te verzekeren.

Opgemaakt te Wommelgem op 10 februari 2015

Luc Van De Velde De Caluwé Alexandra

Voor- behouddn &sn het àelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Haam en handtekening

Coordonnées
KINDERBOERDERIJ DOORNAARD

Adresse
DOORNAARDSTRAAT 98 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande