KINDERDAGVERBLIJF ZOOM ZOOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINDERDAGVERBLIJF ZOOM ZOOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.652.786

Publication

05/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de

Nr:reiee-T1 ter Priffte rixai de

Voorbehouden aan het  Belgisch Staatsblad

..:?..ECIITBANB: VAN KOOPM.ANDEL

26 MEI 2014

ANTWERPEN afdeling Ttil-LNHOUT

De Grgfier

Gaula-

111111R11111j1j1f,P11

Ondernemingsnr : 0537652786

Benaming

(voluit) KINDERDAGVERBLIJF ZOOM ZOOM

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Melkerijstraat 10B, 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering in datum van 16 mei 2014 blijkt de benoeming tot zaakvoerder van de heer Michael GEVERS, wonende te 2280 Grobbendonk, Melkerijstraat 10B. Het mandaat dat ingaat op heden, wordt onbezoldigd uitgeoefend zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Aldus opgemaakt te Grobbendonk, op 16 mei 2014

Michael Gevers,

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de baies biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111q111111

).1 bI

Be Stat

\

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN-KOOPHANDEL

22 OKT. 2014

ANTWERPEN afdeagfThIRNHOUT

Be-ediefier

Ondernemingsnr : 0537652786

Benaming

(voluit) : KINDERDAGVERBLIJF ZOOM ZOOM

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Melkerijstraat 10B, 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Ondertiverp akte: Ontslag zaakvoerder

Uit het Verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering in datum van 19 september 2014 blijkt

het ontslag van mevrouw Venita AND ERSON in haar hoedanigheid van zaakvoerder.

Dit ontslag gaat in met terugwerkende kracht vanaf 16 mei 2014.

Dit ontslag zal bekrachtigd worden op de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders.

Aldus opgemaakt te Grobbendonk, op 19 september 2014

Gevers Michael,

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laalsto blz, van Luik' 8 vermelden Recto Naam en Iroodanigheid van de instrumenterendo notaris, hetzij van dc perso(o)n(nn)

bevoegd de rachtwersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handlokening.

03/09/2013
ÿþMod werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK~ VAN

2 3 AM MM

KOOPHAefiÉ TURNHOUT

De . riffipr

Ondernemingsnr ; ©`5-

Benaming

(voluit) : Kinderdagverblijf Zoom Zoom

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2280 Grobbendonk, Melkerijstraat 10 B

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op 21 augustus 2013 voor geassocieerd notaris Tom Verbist te Geel, ter registratie neergelegd, dat de bvba opgericht werd, met volgende kenmerken:

1. naam-rechtsvorm: bvba "Kinderdagverblijf Zoom Zoom"

2. zetel: 2280 Grobbendonk, Melkerijstraat 10B

3 oprichter(s):

1.Mevrouw PAUWELS Persilia Karine Nadia Ghislaine, geboren te Ludenscheid (Duitsland) op 10 september 1982, wonende te 2280 Grobbendonk, Melkerijstraat 10B, wettelijk samenwonend met de heer GEVERS Michael hiemavermeld.

2. De heer GEVERS Michael, geboren te Antwerpen op 15 februari 1983, wonende te 2280 Grobbendonk, Melkerijstraat 10B, wettelijk samenwonend met mevrouw PAUWELS Persilia voornoemd.

3. Mevrouw ANDERSON Venita Irene, geboren te Gloucester (Verenigd Koninkrijk) op 25 juli 1961, in huwelijk met de heer GEVERS Freddy, wonende te 2240 Zandhoven, De Linden 23.

4. doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Het uitbaten van een minicrèche

- Het verzorgen van diverse vormen van kinderopvang;

- Kinderkribben, onthaalmoeders en overige kinderopvang;

- Kleinhandel in bovenkleding voor heren, dames en kinderen;

Kleinhandel in baby- en kinderkleding;

- Kleinhandel in kledingaccessoires;

- Kleinhandel in kinderwagens en ander materieel

- Overige kleinhandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

0 i

W

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het organiseren van feesten in zijn diverse vormen.

- Het inrichten van vormingscursussen, tentoonstellingen, studiereizen, enz.

- Het adviseren op het vlak van marketing en publiciteit.

Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden als bestuurder van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enz.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

In verband met onroerende goederen: verwerven, kopen verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

In verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke: verwerven, kopen, verkopen, groot- en kleinhandel, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen, verwerven van zakelijke rechten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake.

5. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in één of meerdere malen, door beslissing van de algemene vergadering mits inachtname van de voorschriften van statutenwijziging.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in een of meerdere malen door beslissing van de enige vennoot. Als de vennootschap meerdere vennoten telt, kan het kapitaal gewijzigd worden door een beslissing van de algemene vergadering mits inachtname van de voorschriften van statutenwijziging.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard dan worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend als volgt:

- het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging wordt uitgeoefend door de blote eigenaar. De nieuwe aandelen zijn bezwaard met vruchtgebruik tot beloop van de waarde van het voorkeurrecht, behoudend andersluidend beding. De overige aandelen komen in volle eigendom toe aan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

vruchtgebruiker dan wel de blote eigenaar al naar gelang wie de nieuwe inbreng heeft verricht Hebben zij ieder volgens hun respectievelijke rechten de nieuwe inbreng gedaan, dan komen de nieuwe aandelen in blote eigendom toe aan de blote eigenaar en voor het vruchtgebruik aan de vruchtgebruiker zoals de bestaande aandelen.

Bij gebreke van uitoefening va het voorkeurrecht door de blote eigenaar, kan de vruchtgebruiker dit in zijn plaats uitoefenen.

- bij kapitaalverhoging door omzetting van reserves blijven de aandelen met vruchtgebruik bezwaard indien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven. Indien er wel nieuwe aandelen worden uitgegeven, zijn deze nieuwe aandelen tevens met vruchtgebruik bezwaard zoals de bestaande aandelen;

- bij kapitaalvermindering gepaard gaande met uitkering, komen de uitgekeerde bedragen toe aan de naakte eigenaar, op last deze te plaatsen met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker,

6. bestuur; De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient het orgaan van bestuur van deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

7. Vertegenwoordiging: De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

8. Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Elk jaar, worden door de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig de wettelijke bepalingen; deze documenten warden aan de beraadslagingen van de vennoten onderworpen, bij de gewone jaarlijkse vergadering.

De vergadering spreekt zich uit, door een bijzondere stemming, over de goedkeuring van de jaarrekening en de kwijting te geven aan de zaakvoerder en aan de eventuele commissaris.

Binnen de dertig dagen na hun goedkeuring door de vergadering, wordt de jaarrekening neergelegd door de zorg van de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België.

Het eerste boekjaar begon op heden en wordt afgesloten op 31 december 2414.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

9. Jaarvergadering; De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de eerste vrijdag van juni om 19 uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóér de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van juni 2015.

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering: Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering door een gevolmachtigde laten vertegenwoordigen, mits laatstgenoemde zelf vennoot, advocaat, accountant of revisor is.

Bovendien mag een vennoot zich laten bijstaan door een advocaat, accountant of revisor. Een deurwaarder kan steeds de algemene vergadering bijwonen.

Schriftelijk stemmen is niet toegelaten

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het stemrecht op de jaarlijkse algemene vergadering wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker en het stemrecht op de buitengewone algemene vergadering wordt uitgeoefend door de naakte eigenaar, maar zowel de vruchtgebruiker als de naakte eigenaar hebben het recht elke algemene vergadering bij te wonen, zij hebben beiden recht op informatie en krijgen beiden de wettelijk bepaalde verslagen toegezonden.

De vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

De beraadslagingen van de vergadering worden vermeld op de processen-verbaal getekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom vragen; de uittreksels van deze processen-verbaal worden getekend door de zaakvoerder.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld, Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

11. Bestemming winstivereffeningssaldo: conform de wet.

12. Zaakyoerder(s): Er worden twee zaakvoerders benoemd.

,r



eri



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Worden in hoedanigheid van zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur:

- mevrouw PAUWELS Presilia voornoemde vennoot sub 1.

- mevrouw ANDERSON Venita, voornoemde vennoot sub 3.,

Beiden alhier aanwezig, die aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13 Overname van verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juni 2011 Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.







. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge De verbintenissen aangegaan vanaf de ondertekening dezer tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zijn eveneens onderworpen aan voormeld artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

,, Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

r Tom VERBIST, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2015
ÿþ"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lveergelegd ter griffie van de

RECHTSANK VAN KOOPHANDEL

21 MEI 2015

ANTWmRPEN afdeling TURNHOUT Gldgfieff#ar

*15a 01

Ondernemingsnr : 0537652786

Benaming

(voluit) : KINDERDAGVERBLIJF ZOOM ZOOM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Melkerijstraat 10B, 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit het Verslag van de zaakvoerder in datum van 21 februari 2015 blijkt dat de zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden verplaatst wordt :

NAAR : De Gryspeerstraat 68, 2100 Deurne

Aldus opgemaakt te Deurne, op 21 februari 2015

Gevers Michael,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KINDERDAGVERBLIJF ZOOM ZOOM

Adresse
MELKERIJSTRAAT 10B 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande