KINE & BEWEGINGSADVIES DE GRAEVE

Divers


Dénomination : KINE & BEWEGINGSADVIES DE GRAEVE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 817.080.884

Publication

18/02/2014
ÿþC Mod wora 11.7

r " ~r ~ -  -i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- ,n ria Rechtbank

NeErgel^!~ "hY {

van jº%oopwilud ie hiimerpen, op

1 099776* Granet) 7 FEB' 2014



Ondememingsnr : 0817,080.884

Benaming

(voluit) : Kiné $ Bewegingsadvies De Graeve

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Wiekenstraat 1 te 2160 Wommelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging

uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 31

december 2013 blijkt dat de volgende beslissingen werden genomen:

1ste besluit:

De algemene vergadering verwijst naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 23'

december 2013, waarvan de vennoten erkennen een kopie te hebben ontvangen, er volledig kennis van te

hebben genomen en de voorzitter te ontslaan van de voorlezing ervan.

Uit de gemelde notulen blijkt:

'De algemene vergadering besluit uit de beschikbare reserves een dividend uit te keren van 70.805,03 EUR

voor aile aandelen samen.

" De zaakvoerder wordt gelast met de uitbetaling van dit tussentijds dividend onder inhouding van de verschuidigde roerende voorheffing van 10%, zijnde 7.080,50 EUR, Hij staat in voor de indiening van de aangifte 273A en voor de betaling van de roerende voorheffing binnen de 15 dagen te rekenen vanaf de datum van deze vergadering

.Bijkomend wordt voorzien om rekening te houden met artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelasting (versie 1992): het dividend, onder aftrek van de roerende voorheffing, zijnde nog 63.724,53 EUR dient voor opname in het kapitaal van de vennootschap. Daar de vennootschap zijn boekhouding per kalenderjaar voert, wordt geacht aan de termijnvoorwaarde te zijn voldaan als de dividenden ten laatste op 31 december 2013 worden toegekend en als de roerende voorheffing van 10 procent wordt betaald binnen tijdspanne van 15 dagen of ten laatste tegen 15 januari 2014. De inbreng en kapitaalsverhoging dient geformaliseerd te zijn tegen; uiterlijk 31 maart 2014,

2de besluit:

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, het kapitaal' ' van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 63.724,53 EUR om het te brengen van 150 EUR op 63.874,53 EUR.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld, zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, daar alle bestaande vennoten deelnemen aan de kapitaalsverhoging in verhouding tot hun aandelenbezit.

De vennoten doen  voor zover als nodig  afstand van hun voorkeurrecht wat betreft deze, kapitaalverhoging, en schrijven onmiddellijk in op de kapitaalverhoging zoals nagemeld,

3de besluit:

De vennoten verklaren samen de totaliteit van de aandelen van de vennootschap te bezitten en verklaren, volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap.

De vennoten verklaren de kapitaalverhoging volledig te onderschrijven en daarvoor 90% van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van 63.724,53 EUR in te brengen, wetende dat de resterende 10% als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

Dit bedrag van 63.724,53 EUR staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals ook bevestigd wordt in het attest van de bank dat als bijlage aan deze notulen wordt gevoegd.

4de besluit:

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalvoorziening ten bedrage van 63.724,53 EUR daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal werd gebracht op 63.874,53 EUR, vertegenwoordigd door 160 aandelen op naam zonder nominale waarde.

6de besluit:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5,

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt drieenzestig duizend achthonderd vier en zeventig EURO drieenvijftig cent (¬ 63.874,53) en is verdeeld in honderd vijftig (150) aandelen zonder " nominale waarde.

Mits inachtneming van de stautaire en wettelijke bepalingen betreffende een statutenwijziging, kan het kapitaal verhoogd worden.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij een kapitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Oefenen bestaande vennoten hun recht van voorkeur niet of slechts ten dele uit, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de vennoten die wel hun recht van voorkeur hebben uitgeoefend.

De termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht zal, behoudens wat hierrna gezegd wordt voor de vruchtgebruiker, minimum twintig dagen bedragen.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis gebracht wordt gebracht aan de vennoten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt behoudens andersluidende afspraak tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, De nieuw verkregen aandelen behoren de blote eigenaar toe in voile eigendom. De blote eigenaar moet zijn voorkeurrecht tot onderschrijven uitoefenen uiterlijk op de vijftiende dag na het openstellen van de inschrijvingstermijn waarbinnen het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker binnen de resterende vijf dagen het voorkeurrecht uitoefenen. De aandelen die deze laatste aldus alléén onderschrijft komen hem toe in volle eigendom.

Het voorkeurrecht is niet verhandelbaar."

6de besluit:

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder om over te gaan tot het opmaken,

" ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde statuten en tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Alle besluiten werden aangenomen met unanimiteit van stemmen.

Tegelijk neergelegd : gecoördineerde statuten

Jeroen De Graeve,

zaakvoerder

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Coordonnées
KINE & BEWEGINGSADVIES DE GRAEVE

Adresse
WIEKENSTRAAT 1 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande