KINEREVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINEREVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.920.408

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 07.08.2014 14408-0124-013
30/12/2011
ÿþ I Iir`+ Mod 11.1

I 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Itimpolt

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

LF C9~iTRAiiK VA> ;

1 9 DEC. 2019 1

h KCCPI-Ik~t"~rt~ieL TURNHOUT ~

De griffier



Ondernemingsnr :





Benaming (voluit) :KINEREVA

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2490 Balen, Kerkstraat 51 (volledig adres)

I j

Onderwerpen) akte : OPRICHTING

Î i

Uit een akte opgesteld door notaris Koen VERMEULEN met standplaats te Beringen-Paal op 13

december 2011, blijkt dat werd besloten tot de oprichting van een besloten vennootschap met i beperkte aansprakelijkheid als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM :

i De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. De naam luidt "KINEREVA".

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Balen, Kerkstraat 51. OPRICHTER DIE ZIJN INBRENG VOLLEDIG HEEFT VOLGESTORT:

De heer VAN HEES, Bert Virginie Frans, kinesist, geboren te Balen op 17 november 1967, nationaal nummer 67.11.17 249-46, echtgenoot van mevrouw HARTS Annick Mathilda Alfons, wonende te 2490 Balen, Kerkstraat 51.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden, verleden voor notaris Yves Lesseliers te Balen op 28 juli 1993.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL/GESTORT BEDRAG:

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftip euro (¬ 18.550,00).

Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is bij de oprichting volgestort door inbreng in natura.

Als vergoeding voor de inbreng in natura door de heer VAN HEES Bert met een waarde van drieëntachtigduizend driehonderd drieënnegentig euro vierenzestig cent (¬ 83.393,64):

- worden tweehonderd (200) aandelen toegekend aan de heer VAN HEES Bert;

- wordt vierenzestigduizend achthonderd drieënveertig euro vierenzestig cent (¬ 64.843,64) overgeboekt op de creditzijde van de rekening-courant die de heer VAN HEES Bert zal hebben in de vennootschap. SAMENSTELLING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

I Volledig in natura. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren" met zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44 en j vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor te Perk aangewezen door de oprichter heeft; 1 op 11 november 2011 het verslag opgesteld voorschreven door artikel 219 van het wetboek van vennootschappen. De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"8. CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de oprichting van Kinereva BVBA door inbreng in natura van vermogensbestanddelen van de heer Bert

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behoeden Luik B - vervolg

aan het ;Van Hees dat: -----------_--__i

= e gisc Staatsblad 1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut i I van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van Kinereva BVBA

verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte vermogensbestanddelen en voor del j bepaling van het aantal door Kinereva BVBA uit te geven aandelen en de creatie van een rekening- ! courant ter vergoeding van de inbreng in natura; 12. de beschrijving van de inbreng in natura in het bijzonder verslag opgesteld door de oprichter aan de I normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de voor de inbreng in natura door de oprichter weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de I linbreng uit te geven aandelen, verhoogd met een bijzonder voordeel in de vorm van een vergoeding I rekening-courant zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; als vergoeding voor de inbreng Iin natura worden 200 aandelen uitgegeven zonder aanduiding van nominale waarde en met een i fractiewaarde van 1/200ste van het kapitaal samen met een vergoeding in geld door creatie van een rekening-courant vordering op de vennootschap ad EUR 64.843,64.

Mijn opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting zodat onderhavig verslag derhalve geen "fairness opinion" bevat.

(getekend) Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy 1 Franken,

Bedrijfsrevisor."

} BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder ! jaar. BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES - DE VERDELING VAN DE WINST:

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. 1

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto- I actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden I het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van vennootschappen. BESTUUR  OMVANG BEVOEGDHEDEN_ EN WIJZE VAN UITOEFENEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. INTERN BESTUUR  BEPERKINGEN:

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor I volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

De zaakvoerder, die alleen kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. COMMISSARIS:

Er werd geen commissaris benoemd.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, hetzij in samenwerking met derden, zowel voor eigen rekening als voor rekening van 1 derden, tenzij hierna anders vermeld:

- Het uitoefenen van de kinesitherapie -- volgens de nomenclatuur vastgelegd  door de vennoten of derde(n), die al dan niet het zelfstandige statuut hebben  in het bezit van een diploma van i kinesitherapeut; i - De toepassing en de uitoefening van de kinesitherapie, manuele therapie, hydrotherapie, ! warmtetherapie, medische trainingstherapie, sportkinesitherapie en taping, pelvische re-educatie, I (electro)acupunctuur, lymfedrainage, postoperatieve kinesitherapie, relaxatietherapie, prenatale kinesitherapie, respiratoire kinesitherapie, cardiovasculaire kinesitherapie, osteopathie, personal coaching en medische sportbegeleiding, myofasciale therapie, dit alles in de meest ruime zin; i - Het inrichten van algemene diensten en een (medisch) secretariaat, in het bijzonder, die nuttig of. nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;



















































I

Voor-

behoeden aan het BelgiscFi

Staatsblad

Luik B - vervolg

- De aan- en verkoop, de klein- en groothandel, commissiehandel, de in- en uitvoer, de huur, en

verhuur, de ontwikkeling, de assemblage, de corn mercialisatie, het onderhoud en de herstelling van alle mogelijke producten, goederen en toestellen, bestemd voor de in vorige punten vermelde activiteiten of activiteiten ter bevordering van de lichaamsbeweging in de meest ruime zijn van het I woord;

- De aan- en verkoop, de klein- en groothandel, commissiehandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur, de ontwikkeling, de assemblage, de commercialisatie, het onderhoud en de herstelling van allerhande medische, paramedische en ziekenhuisapparatuur en aanverwanten van welke aard ook (technisch, medisch, esthetisch, ....) voor arts, kinesist, specialist en kinesistenpraktijken, medische zorgverstrekkingsinstellingen en ziekenhuizen in de meest ruime zin van het woord; alsook

- Het geven van voedingsadviezen;

- Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen of het inrichten van diensten om de j kinesitherapie, osteopahtie, manuele therapie en acupunctuur uit te oefenen; - Het aankopen, huren of leasen van alle apparatuur en begeleidende accommodaties voor het uitoefenen van deze activiteiten;

- Het geven van onderwijs, opleidingen, seminaries en voordrachten, het publiceren van artikels en boeken, dit alles binnen de hierboven vermelde domeinen.

Voorafgaande opsomming is niet beperkend en de vennootschap zal geen activiteiten mogen uitoefenen, noch diensten verstrekken, noch adviezen verlenen die vallen onder de gereglementeerde beroepen, waarvoor geen erkenning werd bekomen.

De vennootschap heeft daarenboven tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, uitsluitend voor eigen rekening, tenzij hierna anders vermeld: - Alle bewerkingen met betrekking tot alle mogelijke onroerende rechten uit hun aard, door incorporatie of door bestemming, alsook tot goederen en/of roerende rechten die eruit voortvloeien, zoals kopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, oprichten, inrichten, huren, verhuren, onderverhuren, in 1 erfpacht of opstal geven, erfpacht of opstal verlenen, horizontaal of verticaal verdelen, verkavelen, I onder het regime van mede-eigendom plaatsen en in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het technisch of administratief beheer hiervan, de valorisering van alle onroerende bebouwde of onbebouwde eigendommen, alle onderzoekingen en schattingen verrichten, alle administratieve toelatingen vragen, alle lastenkohieren opstellen, alle mogelijke architect- en aannemingscontracten sluiten;

- De aankoop, de verkoop, de ruiling, de bouw, de verbouwing, de valorisatie, de inrichting, de uitbating, de verhuring, de onderverhuring, het beheer, het onderhoud, de verkaveling, de horizontale I verdeling en het plaatsen onder gedwongen mede-eigendom, de leasing, de prospectie, de promotie onder alle vormen, van alle onroerende goederen en/of onroerende zakelijke rechten, zowel onbebouwde als gebouwen alle aard;

- De oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening ten titel van aanneming, en dit van alle 1 gebouwen of constructies;

- Het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening van alle onroerende goederen;

- Onroerende goederen en/of rechten in hypotheek geven. Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed I activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de I verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de 1 directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen. De i vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien j verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan de wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen. JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

I Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordigt g en met name van de wederziLdse

Luik B - vervolg

Î vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door i een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

ISTEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem. AANDELEN IN ONVERDEELDHEID :

I De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel. Wanneer één of meerdere aandelen 1 toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van i vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon, die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle I gerechtigden; zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven ze geschorst.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

A. Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichter verklaart dat hij de eerste algemene vergadering samenstelt, waarop het gehele kapitaal

aanwezig is.

- Benoeming -

Met eenparigheid van stemmen wordt als eerste zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur.

De heer VAN HEES, Bert Virginie Frans, geboren te Balen op 17 november 1967, nationaal nummer

67.11.17 249-46, wonende te 2490 Balen, Kerkstraat 51.

Hij verklaart die opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een

maatregel die zich hiertegen verzet.

- Bezoldiging -

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering volgende besluiten genomen:

- de zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem voor het

toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

B. Eerste gewone algemene vergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni in het jaar 2013.

Het eerste boekjaar loopt pro fisco tot 31 december 2012.

Voor-

behoüden

'aan het

r ~ëlgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Koen VERMEULEN

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de oprichter

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 28.08.2015 15551-0334-014
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 12.07.2016 16315-0295-013

Coordonnées
KINEREVA

Adresse
KERKSTRAAT 51 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande