KING KUMPIR & FALAFEL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KING KUMPIR & FALAFEL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 537.926.663

Publication

16/09/2013
ÿþOndernemingsnr: O S-3 y. 926. eè3

Benaming

(voluit) : King Kumpir & Falafel

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : De Merodelei 81 b 7, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit onderhandse akt dd 30 augustus 2013 blijkt dat:

1. De heer Hansildaar Glenn, Valkenboslaan 208, 2563 EA Den Haag, Nederland En

2. De Heer El Samra Tarek, De Genestetlaan 213, 2522 LH Den Haag, Nederland En

3. De heer Karamat Waldi, Heersdijk 24, 3194 KA Rotterdam, Nederland

ZIJN OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT:

De comparanten verklaren een vennootschap onder firma op te richten met als maatschappelijke benaming 'King Kumpir & Falafel', met een maatschappelijk kapitaal van 1.000 Euro vertegenwoordigd door 1,000 aandelen met zonder vermelding van nominale waarde.

Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt

De heer Hansildaar Glenn 350 Euro waarvoor hij 350 aandelen ontvangt.

De heer El Samra Tarek 350 Euro waarvoor hij 350 aandelen ontvangt.

De heer Karamat Waldi 300 Euro waarvoor hij 300 aandelen ontvangt.

1 - naam - vorm : De vennootschap is een vennootschap onder firma welke zal handelen onder de benaming "King Kumpir & Falafel"

2 - zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te De Merodelei 81 b 7, 2300 Turnhout,

3 - doel

De vennootschap heeft als doel:

De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruiksalons, clubs, snackbars, hotels, traiteurdiensten, pizzeria's, pittabars, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, allerhande meeneem- en afhaalgerechten, dranken, gebak en confisserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren, groenten, fruit, textielprodukten en aanverwante artikelen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

1111,1.1131111111111,1111111t0 In

Vo9r-

liehouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap is eveneens gerechtigd aile commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of

vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan

stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen,

4 - duur : de vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden fe vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

5 - Kapitaal - Aandelen ; het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 1.000 en is verdeeld in 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

6 - Bestuur : werden aangesteld als zaakvoerder de heer Karamat Waldi, voornoemd en de heer El Samra Tarek, Hansildaar Glenn, voornoemd.

7 - Algemene Vergadering : jaarlijks zal een algemene vergadering plaatsvinden op de zetel van de vennootschap en dit op de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur alwaar de beherend vennoot toelichting zal geven over de resultaten van het boekjaar en algemene vergadering zal stemmen over de toewijzing van dit resultaat.

8 - boekjaar : het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar; Het eerste boekjaar begint op datum van oprichting om te eindigen op 31 december 2014.

De comparanten stellen als bijzondere gevolmachtigde aan, met recht van indeplaatsstelling, de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, 'Accountantskantoor van de Korpuf, met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Heilig Hartstraat 44, BTW BE 0860.484.228 RPR Turnhout, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, met het oog op de inschrijving en latere wijzigingen van het ondernemingsnummer en BTW.

Opgemaakt te Turnhout op 30 augustus 2013 in drie exemplaren waarvan elke partij erkent er één ontvangen te hebben, één exemplaar bestemd zijnde voor neerlegging op de griffie rechtbank van koophandel,

Karamat Waldi El Samra Tarek

Hansildaar Glenn

Annexes dü 1Vlónïteur belÉe

Blf iagm ùititét-Bétgiscii -Sí'áaïeiràil"- r6/0912'013

21/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KING KUMPIR & FALAFEL

Adresse
DE MERODELEI 81, BUS 7 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande