KIPPENBOETIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KIPPENBOETIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.709.204

Publication

01/04/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

1011111111111111111111111111

*1A070710*

fieerge=se,,.Y " .. . /7 ~r

rail gIIOpi:(ii. i?.A

.;~

19 MRT 2014 Griffie

;Ondememingsnr : 05 tg -r-lc-219

11

Benaming (voluit) : KIPPENBOETIEK

r: (verkort) :

1.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

_l Zetel : Schoolstraat 18 bus 2

2970 Schilde

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

r Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 17/03/2014, neergelegd ter registratie,

;, BLIJKT DAT : r

1) 1/ Mevrouw BELMANS-IVEN Kim, geboren te Geel op tien april negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd,: , wonende te 2970 Schilde, Schoolstraat 18 bus 2 (ID 591-8454049-19 RR 760410 050-13); ;; 2/ De heer CLAESSENS Filip Greta Joël, geboren te Antwerpen op zesentwintig december negentienhonderd:

vijfentachtig, ongehuwd, wonende te 2000 Antwerpen, Happaertstraat 33 (RR 851226 257-56); ;

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-

kelljkheid, met de naam: "KIPPENBOETIEK". ;

2) Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in

i het buitenland:

r; Groot en kleinhandel in, in-en uitvoer, doorvoer en opslag van algemene voedingswaren en huishoudelijke; artikelen, omvattende onder meer vlees en vleeswaren, vlees van geslacht gevogelte en wild, vis en allerhande; zeevruchten, inclusief afgeleide producten, producten van de brood-, banket- en suikerbakkerij, fruit, groenten; en aardappelen, zuivelproducten, wijn, geestrijke en andere dranken.

; Drank-, horeca- en ontspanningsgelegenheden.

Alle handelingen van restauratiehouder, traiteur alsmede alle verrichtingen die zich hetzij rechtstreeks, hetzij; onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of die de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Het geven van consultancy, bedrijfs- en managementadvies op alle domeinen: onder meer bedrijfsorganisatorisch, commercieel, marketingtechnisch, administratief, financieel, infrastructureel, en.

dergelijke. r

Ontwerpen en realiseren van veranderingen en verbeteringen in de (re)organisatie, de strategie, de operatie enr de groei van ondernemingen en andere organisaties.

Implementatie van groot- en kleinschalige projecten in ondernemingen en andere organisaties. Ontwerpen en uitvoeren van concrete oplossingen voor eender welke bedrijfsuitdaging (inclusief alle 1T oplossingen).

Ondersteuning bij opstarten van ondernemingen en andere organisaties.

De ontwikkeling en distributie van management tools en gestructureerde management technieken.

De activiteiten van een kantoor voor marktonderzoek. Verzamelen van bedrijfsinformatie en marktinformatie. Begeleiding van en adviesverlening bij overdracht van bedrijven of bedrijfsafdelingen, bij oprichtingen, fusies en splitsingen van bedrijven.

Het op zich nemen van de dagelijkse leiding of deelaspecten hiervan in andere ondernemingen.

De vennootschap mag in het algemeen, alle commerciële, industriële, publieke, roerende en onroerende financiële of andere handelingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of i, dit zouden kunnen bevorderen.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in andere vennootschappen en mag alle? leningen van gelijk welke vorm verstrekken voor deze vennootschappen,

Zij mag bij wijze van inbreng in contanten of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst ofi op andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, zowel in binnen als buitenland.

De vennootschap mag kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in pand of hypotheek te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag zich ten voordele van derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair; verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen.

De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken aile eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen verhuren, verkopen of omwisselen.

De vennootschap kan haar inkomsten van opgebouwd vermogen optimaliseren door te beleggen in aandelen, kunst, allerhande roerende goederen en onroerende goederen, Voornoemde goederen kunnen verworven worden in volte of naakte eigendom, alsook vruchtgebruik. De vennootschap kan deze goederen verhuren, onderhouden, verfraaien, uitbreiden en wederverkopen,"

3) De vennootschap is gevestigd te 2970 Schilde, Schoolstraat 18 bus 2.

4) De vennootschap is opgericht op 17/03/2014 voor onbepaalde duur.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van gemeld artikel 60 de verbintenissen overneemt die door hen of één van hen, voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één januari tweeduizend veertien, in het bijzonder de afsluiting van de handelshuurovereenkomst voor het pand te 2000 Antwerpen, Museumstraat 7. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5) Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig

(18.550,00) euro en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Intekening

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel als volgt:

- de oprichter sub 1/ heeft ingetekend op negenennegentig (99) aandelen, hefrij tot beloop van achttienduizend driehonderd vierenzestig euro (18.364,0D¬ ), waarvan zesduizend honderd één en twintig euro (6.121,00E volgestort;

- de oprichter sub 21 heeft ingetekend op één (1) aandeel, hetzij tot beloop van honderd zesentachtig euro

(186,00¬ ), waarvan tweeënzestig euro (62,00¬ ) volgestort.

ïota_a_j: honderd (100) aandelen en achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) euro, waarvan zesduizend

tweehonderd euro (6.200,00¬ ) volgestort.

Bewjjs van deponering

De oprichters bevestigen dat elk aandeel tot beloop van-éénlderde werd volstort, hetzij in totaal een bedrag van

zesduizend tweehonderd euro (6.200,00¬ ).

6) Het boekjaar begint op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar,.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

3010912015.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom

verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van maart om elf uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2016,

8) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Ais zaakvoerder is aangesteld : mevrouw BELMANS-1VEN Kim, geboren te Geel op tien april negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd, wonende te 2970 Schilde, Schoolstraat 18 bus 2 (RR 760410 050-13). De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

10) Er geen commissaris werd aangesteld.

11) Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en

inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Als. bijzondere-mandataris,--met--recht -van-substitutie,--wordt-.aangesteld,-Junibel.-Partners.-bvba,--te--2000" -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

c

4/

Voor-

" ehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





*

"

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

-

Antwerpen, Ankerrui 20, vertegenwoordigd door de heer ~~~  -'

de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel: , aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister, voor haar registratie

ais btw-belastingplichtige en voor de inschrijving een sociale kas.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELLIK HIERMEE NEERGELEGD

-

nxpnditiaxmndnokte

Op de laatste Nz van Luik vermelden Recto : Naam en hoeda notaris, pamo(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/03/2015
ÿþ Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopi na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0548709204

Benaming

(voluit) : Kippenboetiek

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schoolstraat 18 bus 2, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Met unanimiteit van stemmen wordt dd, 11 februari 2015 beslist met ingang van 1 maart 2015 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Eekhoornlaan 22, 2610 Wilrijk.

Get. Kim Belmans-Iven,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111)1111 111

Rechtbank van koophanca1

Antwerpen

2 4 FEB. 2015

afdelireimerpen

17/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KIPPENBOETIEK

Adresse
EEKHOORNLAAN 22 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande