KISTENPOOL VERBOND BELGISCHE TUINBOUWVEILINGEN, AFGEKORT : KISTENPOOL V.B.T.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KISTENPOOL VERBOND BELGISCHE TUINBOUWVEILINGEN, AFGEKORT : KISTENPOOL V.B.T.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.028.548

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 23.06.2014 14209-0484-011
21/11/2014
ÿþMON1

14

8ELGISC

Ma1 PflF 11.1

i

tango

GE i 5 NiO- 2011t

`tr` 7r "P.Nlri rar Y.00r;;,ADEL

i,(Ctl a

ST ;F8 v PEN afd. MECPELEN

" {r~

Griffie

In de bijlagen bij het Be¬ i.,cbe nats

na neerlegging ter griffie eru

n kopie

13if1agen-1r'rj lteti3elgisch Staatsûlad _ 2ifi1t2014ÿÿ-Anneaces-d-crMonfteur`be'1gu

Ondernemingsnr 0448.028.548

Benaming (voluit) : Kistenpool Verbond Belgische Tuinbouwveilingen

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kempenarestraat 53 2 - 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Herbenoeming

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur dd 28/05/2014

Naar aanleiding van de fusies wordt door de voorzitter gevraagd om de raad van bestuur van Kistenpool VBT te herbenoemen.

Vanuit BelOrta zal Chris De Pooter, Slijkstraat 10 - 2520 BOECHEM, als bestuurder worden afgevaardigd.

Filip Fontaine, Vlierbeekstraat 6 - 3211 BINKOM, en Jos Craemers, Nieuwstraat 116 - 3511 KURINGEN, zullen als waarnemers de raad van bestuur zonder stemrecht kunnen bijwonen.

Alle overige zetelende bestuurders worden ook herbenoemd

Paul Demyttenaere, Dadizeelsestraat 253 - 8890 MOORSLEDE

Wilfried Jeurissen, Stapstraat 17 - 3540 HERK-DE-STAD

Filip Lowette, Hasselbroekstraat 175 - 3890 GINGELOM

Gaston Opdekamp, Kerkpad 2 - 2323 HOOGSTRATEN

Renaat Kuipers, Nederblok 49 - 3212 PELLENBERG

Hierbij worden Chris De Pooter als voorzitter en Paul Demyttenaere als ondervoorzitter van de raad van bestuur van Kistenpool VBT cvba voorgedragen. De nieuwe samenstelling van de raad van bestuur van Kistenpool VBT wordt unaniem goedgekeurd.

Chris De Pooter

Bestuurder

Paul Demyttenaere

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, fietzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 25.07.2013 13356-0086-011
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 04.07.2012 12268-0276-011
29/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111,1111.11,1.11611°11j1!

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

n

NEERGELEGD

1 s -08- zalf

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAISIf`3Btete MECHELEN

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel

0448.028.548.

KISTENPOOL VERBOND BELGISCHE TUINBOUWVEILINGEN

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kempenarestraat 53 bus 2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Gauthier Clerens te Mechelen op 28 juni 2011 dat de buitengewone algemene vergadering van de Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KISTENPOOL VERBOND BELGISCHE TUINBOUWVEILINGEN" in 't kort "KISTENPOOL V.B.T.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kempenarestraat 53, bus 2, RPR Mechelen 0448.028.548., in bijzijn of vertegenwoordiging van alle vennoten en met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

BESLISSING EEN

De algemene vergadering beslist dat de statuten als volgt worden gewijzigd:

In Artikel 5 wordt in fine toegevoegd:

"De vennootschap heeft acht verschillende categorieën van vennoten, namelijk:

-A-aandelen, in het bezit van De Mechelse Veilingen, hierna A-vennoot genoemd,

-B-aandelen, in het bezit van Veiling Hoogstraeten, hierna B-vennoot genoemd,

-C-aandelen, in het bezit van Veiling Roeselare, hierna C-vennoot genoemd,

-D-aandelen, in het bezit van BRAVA, hierna D-vennoot genoemd,

-E-aandelen, in het bezit van Limburgse Tuinbouwveiling, hierna E-vennoot genoemd,

-F-aandelen, in het bezit van Belgische Fruitveiling, hierna F-vennoot genoemd, -G-aandelen, in het bezit van Veiling Haspengouw, hierna G-vennoot genoemd,

-H-aandelen, in het bezit van Veiling Borgloon, hierna H-vennoot genoemd.

Alle bovenstaande categorieën van vennoten hebben dezelfde rechten en plichten, tenzij in de statuten anders wordt bedongen."

In Artikel 31 wordt de eerste zin: "De vennoten worden vertegenwoordigd door minstens een gevolmachtigde van het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging" en de voorlaatste zin "Deze lijst duidt de identiteit van de vennoten of hun vertegenwoordiger(s) aan."

Artikel 36 wordt:

"De stemrechten die verbonden zijn aan de aandelen worden uitgeoefend per categorie van vennoten, zoals bepaald in artikel 5 van de statuten, en dit ongeacht het aantal vennoten of aandelen binnen elke categorie. De stemkracht per categorie van vennoten wordt als volgt vastgesteld:

De A-categorie van vennoten oefent 46/110de van de stemrechten uit; De B-categorie van vennoten oefent 7/110de van de stemrechten uit; De C-categorie van vennoten oefent 29/110e van de stem rechten uit; De D-categorie van vennoten oefent 5/110de van de stemrechten uit; De E-categorie van vennoten oefent 3/110de van de stemrechten uit; De F-catecjorie van vennoten oefent 10/110de van de stemrechten uit; De G-categorie van vennoten oefent 5/110de van de stem rechten uit; De H-categorie van vennoten oefent 5/110de van de stemrechten uit.

Wanneer een welbepaalde categorie van vennoten uittreedt of wordt uitgesloten uit de vennootschap, houdt de uitgetreden of uitgesloten categorie van vennoten op te bestaan, alsook de (stem)rechten en verplichtingen hieraan verbonden. Het stemrecht van de overblijvende vennoten zal in voorkomend geval worden uitgeoefend volgens een breuk waarvan de teller gelijk is aan de stemkracht waarover de overblijvende vennoten overeenkomstig artikel 36 op dat ogenblik beschikken en de noemer gelijk is aan 110 verminderd met de stem kracht van de uitgetreden of de uitgesloten vennoten.

Indien de aandelen van een welbepaalde categorie van vennoten worden overgedragen aan vennoten van een of meer andere categorieën, zal deze overdracht overeenkomstig artikel 7 van de statuten voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de raad van bestuur. Indien de raad van bestuur haar schriftelijke toestemming verleent tot de voorgenomen overdracht, houdt de overgenomen categorie van aandelen en vennoten op te bestaan en worden de (stem)rechten en verplichtingen verbonden aan de overgenomen aandelen toegevoegd aan deze van de overnemende categorie. In geval de aandelen worden overgenomen Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

door meerdere categorieën van vennoten, zullen de (stem)rechten en verplichtingen verbonden aan de aandelen van de overgedragen categorie proportioneel worden verdeeld onder de overnemende categorieën.

Indien de aandelen van een welbepaalde categorie van vennoten worden overgedragen aan een derde, zal deze overdracht overeenkomstig artikel 7 van de statuten voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de raad van bestuur. Voor de toepassing van deze bepaling wordt met de overdracht van aandelen bedoeld, elke verrichting welke rechtstreeks of onrechtstreeks een overdracht van eigendom van de aandelen, met inbegrip van inbrengen in een vennootschap, fusies, (partiële) splitsingen, opslorpingen, ontbindingen en gelijkaardige verrichtingen, tot doel of als gevolg heeft. Wanneer de raad van bestuur de voorgenomen overdracht van de aandelen weigert, heeft de betreffende categorie van vennoten het recht om uit te treden uit de vennootschap volgens de modaliteiten bepaald in de statuten, met dien verstande dat hiertoe geen toestemming is vereist van de raad van bestuur."

Artikel 43 wordt:

"De algemene vergadering beslist vrij over de bestemming van de winst.

Vijf procent moet in elk geval worden voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot deze een tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt. Het saldo kan de algemene vergadering reserveren, overdragen of uitkeren.

Een uitkering van de winst gebeurt in principe in verhouding tot de stemkracht van de verschillende categorieën van vennoten conform artikel 36 van de statuten.

In afwijking van dit principe worden de winsten die afkomstig zijn uit de operationele werking van EPS en die onder de vorm van een dividend worden uitgekeerd, verdeeld op basis van de betaalde roulaties EPS-kisten van het voorgaande werkingsjaar."

Artikel 47 wordt:

"Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door een of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering.

De vergadering duidt de wijze aan waarop de vereffening zal geschieden en legt de bevoegdheid van de vereffenaars vast.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, zowel ten aanzien van de vennootschap en de vennoten als van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen, anders besluit.

Elk jaar leggen de vereffenaars aan de algemene vergadering van de vennootschap de stand van de vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden beëindigd. leder jaar maken zij tevens een inventaris en de jaarrekening op.

Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en leggen haar rekening en de stukken tot staving voor. De vergadering stelt overeenkomstig desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, één of meer revisoren aan om die stukken te onderzoeken en belegt een nieuwe vergadering tot afsluiting van de rekeningen.

Na betaling van de schulden zullen de aandelen tegen hun nominale waarde of tegen het erop gestorte bedrag, indien dit lager is, uitbetaald worden, en dit volgens de hierna vermelde regels:

Vooreerst wordt het kapitaal ten belope van een bedrag gelijk aan zevenentwintig duizend tweehonderd zevenenzestig euro negentig cent (¬ 27.267,90) terugbetaald in verhouding tot de stemkracht van de verschillende categorieën van vennoten overeenkomstig artikel 36 van de statuten. In geval het kapitaal van de vennootschap werd verminderd beneden de zevenentwintig duizend tweehonderd zevenenzestig euro negentig cent (¬ 27.267,90), zal deze terugbetaling geschieden op het bedrag van het verminderde kapitaal:

Vervolgens wordt het resterende kapitaal waarover de vennootschap beschikt bovenop het voormelde bedrag van zevenentwintig duizend tweehonderd zevenenzestig euro negentig cent (¬ 27.267,90), ten belope van het bedrag van de eerste kapitaalverhoging aan de vennoten terugbetaald volgens een breuk waarvan de noemer gelijk is aan het totaal aantal aandelen van de vennootschap te verminderen met de totale stemkracht van alle categorieën van vennoten samen zoals vermeld in artikel 36 van de statuten, en waarbij de teller gelijk is aan het aantal aandelen waarover een individuele vennoot beschikt te verminderen met de individuele stemkracht per categorie vermeld in artikel 36 van de statuten waarover deze vennoot beschikt.

Vervolgens worden de respectievelijke latere inbrengen in de vennootschap in chronologische volgorde terugbetaald aan de vennoten volgens een breuk waarvan de noemer gelijk is aan het totaal aantal (resterende) aandelen waarop werd ingeschreven ter gelegenheid van de betreffende kapitaalverhoging, en de teller gelijk is aan het ten gevolge van de betreffende kapitaalverhoging (resterende) aandelenbezit van iedere vennoot. Indien het kapitaal van de vennootschap werd verminderd, buiten het geval van uitsluiting of uittreding uit de vennootschap of van een terugtrekking van aandelen, zal deze terugbetaling geschieden op het bedrag van het verminderde kapitaal waarbij de kapitaalvermindering proportioneel wordt toegerekend aan de verschillende kapitaalverhogingen.

Na terugbetaling van het kapitaal van de vennootschap zal vervolgens het resterende positieve (liquidatie)saldo waarover de vennootschap beschikt, worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot de stemkracht van de verschillende categorieën van vennoten overeenkomstig artikel 36 van de statuten."

'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

BESLISSING TWEE - MACHTIGING  BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Chris De Pooter voormeld, met recht van in de plaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de diensten der Rechtbank van Koophandel  Vennootschappen en Kruispuntbank voor Ondernemingen, fiskale, sociale en andere administraties en ter zake alle verklaringen af te leggen en stukken te tekenen met betrekking lot de voorstaande beslissingen.

Notaris Gauthier Clerens

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de buitengewone algemene vergadering  gecoördineerde statuten - uittreksel - formulier I, A en B

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 01.07.2011 11252-0133-010
16/03/2015
ÿþ1 {

Mad PDF 11.1

L .(r[&r< 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



B 1E14 11j1 u

0 Il -03- 203

" . ti : t vanGent~rt3,.";~LEN

~ar -" at'N 'd. iV~` " ,.

~ ~ .

Ondememingsnr : 0448.028.548

Benaming (voluit) : Kistenpool Verbond Belgische Tuinbouwveilingen

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kempenarestraat 53 bus 2 - 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag - Benoeming

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd '16/12/2014

Naar aanleiding van de benoeming van Filip Vanaken, Scheepvaartlaan 30 B 4.01 te 3500 Hasselt, als directeur van Veiling Haspengouw (in plaats van Renaat Kuipers) ontving Kistenpool VBT het voorstel van Veiling Haspengouw om Filip Vanaken voortaan te mandateren als bestuurder van Kistenpool VBT, in de plaats van Renaat Kuipers, Nederblok 49 - 3212 Lubbeek. Het mandaat van Rengat Kuipers neemt heden een einde.

De benoeming vanaf heden van Filip Vanaken als bestuurder van Kistenpool VBT wordt unaniem goedgekeurd en zal gepubliceerd worden in het Belgisch Staatsblad.

Chris DE POOTER

Bestuurder

Paul DEMYTTENAERE

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 28.07.2010 10355-0124-010
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 14.07.2009 09426-0297-010
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 23.06.2008 08294-0223-010
06/09/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.06.2007, NGL 30.08.2007 07630-0298-010
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.06.2007, NGL 06.07.2007 07348-0348-010
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 28.06.2006 06327-0021-012
15/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.06.2005, NGL 08.07.2005 05429-0274-012
27/07/2015
ÿþOndememingsnr : 0448.028.548

Benaming (voluit) : Kistenpool Verbond Belgische Tuinbouwveilingen

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kempenarestraat 53 bus 2 - 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte : Ontslag - Benoeming

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 30/06/2015

Naar aanleiding van de benoeming van mevrouw Marijke Vanderstukken, Groenstraat 14 - 3560 Lummen, als CEO van Veiling Haspengouw (in plaats van Filip Vanaken) ontving Kistenpool VBT op 05/06/2015 een schrijven van Veiling Haspengouw om Marijke Vanderstukken voortaan te mandateren als bestuurder van Kistenpool VBT. Dhr. Filip Vanaken wordt ontheven van zijn functies als bestuurder van Kistenpool VBT per 05106/2015. De benoeming van Marijke Vanderstukken als bestuurder van Kistenpool VBT wordt unaniem goedgekeurd en zal gepubliceerd worden ln het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk neergelegd PV dd 30/06/2015

Chris De Pooter

voorzitter

Paul De Myttenaere

ondervoorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 od PDF 11.1

ri4r ;d-- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

SINIRFIS

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEtOrttree

09/07/2004 : ME074401
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.07.2015 15364-0039-011
06/08/2003 : ME074401
08/11/2000 : ME074401
30/11/1999 : ME074401
01/09/1998 : ME74401
31/03/1998 : ME74401
01/01/1997 : ME74401
16/10/1993 : ME74401
02/09/1993 : ME74401
19/05/1993 : ME74401
06/02/1993 : ME74401
05/09/1992 : LE82697

Coordonnées
KISTENPOOL VERBOND BELGISCHE TUINBOUWVEILING…

Adresse
KEMPENARESTRAAT 53, BUS 2 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande