KMO TEAM ADMIN SUPPORT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KMO TEAM ADMIN SUPPORT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.924.924

Publication

10/07/2014
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger,

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2142145 na neerlegging ter griffie van de akte

htecntu:-,.., -1K

Antwerpen

0 1 JULI 2014

afdeling Antwefpen

1111111111IIMI1111111,111/111111

Voc behoti

aan

Belg Staat:

554.924 " 9 2 4 :11

Benaming (voluit): KMO TEAM ADM1N SUPPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Bredabaan 894 A

(volledig adres) 2170 Antwerpen (Merksem)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 30 juni 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam "KMO TEAM ADMIN SUPPORT",

2. Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Antwerpen (Merksem), Bredabaan 894 A.

3. 0 orichtsters:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lest Holding 1999 and Milienniumbridge", in het kort "Millenniumbridge", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0469.771.889, met zetel te 2170 Antwerpen (Merksem), Wijngaardberg 68.

2, Mevrouw VAN DEN WYNGAERT Janie François Rosalie, geboren te Antwerpen op 23 februari 1978, wonende te 2940 Stabroek, Groene-Swaenlaan 11.

3. Mevrouw VANHOVE Delphine Bemarde Monique, geboren te Kortrijk op 26 april 1974, wonende te 9840 De Pinte, J. Anthierenslaan 8.

4. Mevrouw ANTHONISSEN Karolientje Elza Jozef, geboren te Antwerpen op 21 juni 1983, wonende te 2040 Antwerpen, Gaspeldoomstraat 7.

4. Kaoitaal: Net vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

5. Gestorte bedraq: Zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

6. NOCI niet volgestorte inbrengen: Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de oprichtsters

bedraagt in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), hetzij:

- zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) nog te volstorten door sub 3,1;

- tweeduizend vierhonderdzesenzestig euro zesenzestig cent (¬ 2.466,66) nog te volstorten door sub

3.2;

- duizend achthonderdzesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 1.866,67) nog te volstorten door sub 3.3; - duizend achthonderdzesenzestig euro zevenenzestig cent (E 1.866,67) nog te volstorten door sub 3.4.

7. Samensteffinq; In geld.

8. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.. Het eerste

boekjaar begint op 30 juni 2014 en eindigt op 31 december 2015.

9. Verdeling van de winst; Jaarlijks wordt door de algemene vergadering van de netto-winst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Het saldo na voormelde voorafneming zal mits inachtneming van de bepalingen van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen en mits de algemene vergadering besluit tot dividenduitkering, worden bestemd als volgt:

1, uit de winst die in een boekjaar is behaald, wordt eerst aan de preferente aandelen B zonder stemrecht een preferent dividend uitgekeerd waarvan het bedrag gelijk is aan een halve procent (0,5 %) op jaarbasis, berekend over het volgestorte bedrag van de preferente aandelen B waarbij de preferente aandelen een dividend van maximaal tien procent (10 %) (te bepalen door de algemene vergadering) van de totale winst krijgen;

Ondernemingsnr :

mod 11.1

Voor-

behoudel

aan het

Etigisch

Staatsblad

2. omtrent het saldo dat overblijft na toepassing van punt 1 hiervoor, zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten met dien verstande dat ingeval van uitkering, dat saldo gelijk zal worden verdeeld onder de A-aandelen en er maar kan worden overgegaan tot uitkering nadat aile preferente dividenden zijn uitgekeerd.

Het bestuursorgaan bepaalt plaats en datum voor de betaling van de dividenden,

10. Verdeling vereffeningsaido; Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiaing: ledere bestuurder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, ook indien er verschillende bestuurders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen.

Het bestuur kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

12. Bestuurders: Alle oprichtsters stelden met unanimiteit het aantal bestuurders vast op twee (2) en stelden met unanimiteit aan tot bestuurder;

1/ mevrouw VANHOVE Delphine, voornoemd;

2/de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lest Holding 1999 and Millenniumbridge", voornoemd, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger: mevrouw REMACLE Wendy Monique, geboren te Antwerpen (Merksem) op 1 november 1983, wonende te 2170 Antwerpen, Wijngaardberg 68.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde termijn en zijn op elk ogenblik herroepbaar.

13. Commissarissen; Geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Diverse zakelijke dienstverlening in het algemeen, zowel aan bedrijven ais aan particulieren of overheden, onder meer maar niet uitsluitend op het gebied van administratie, consultancy en managementactiviteiten, het geven van advies en assistentie bij kantooroptimalisatie en kantoorautomatisatie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het verlenen van administratieve en ondersteunende diensten waaronder onder meer computerservices, schriftelijke en andere taaldiensten, presentaties, communicatiemanagement, marketing en publicrelation activiteiten, alsook het verrichten van voorbereidende studies en- adviezen op diverse gebieden, het drukken en uitgeven van studies, rapporten, het zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen aile activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de hiervoor vermelde activiteiten gerelateerd zijn.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede dinsdag van de maand juni om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering vindt plaats in 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Alle vier (4) oprichtsters werden vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer DE KEERSMAECKER Johan, geboren te Antwerpen op 9 februari 1979, wonende te 2550 Kontich, 's Herenlei 20.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Belfi us.

18. Biizondere volmacht: Er werd aan:

- de coöperatieve vennootschap met beperkte ' aansprakelijkheid "KMO CONSULT", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0436.957.779, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33 bus 1,

- de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR HELLEMONS EN ANTHONISSEN", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0475.796.975, met zetel te Stabroek, Dorpsstraat 174176,

en hun aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

" ).

Voor-

behouden aan het Stigisch

Staatsblad

mod11.1

van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank , van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze , opdracht

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pereo(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16396-0510-015

Coordonnées
KMO TEAM ADMIN SUPPORT

Adresse
BREDABAAN 894A 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande