KNOWLEDGE CONNECTION, AFGEKORT : KC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KNOWLEDGE CONNECTION, AFGEKORT : KC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.224.760

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.04.2014, NGL 28.04.2014 14103-0298-010
20/10/2014
ÿþBenaming (voluit) :KNOWLEDGE CONNECTION

(verkort): KG

Rechtsvorm : BVBA

Zetel :2950 Kapellen, Wielewaallaan 9

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontbinding sluiting vereffening

Tekst

Uit een akte verleden voor Emmanuel Van Roosbroeck, notaris te Antwerpen (Merksem) op 19 september 2014,

neergelegd vc5c5r registratie ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat

Door de buitengewone algemene vergadering warden volgende besluiten genomen:

1. Verslag van de zaakvoerder houdende de toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap met hieraan toegevoegd een staat van activa en passiva.

De aandeelhouders erkennen een afschrift van het verslag van de zaakvoerder houdende de toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap met hieraan toegevoegd een staat van activa en passiva, te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

2. Verslag van de revisor over voormelde staat van activa en passiva.

De aandeelhouders erkennen een afschrift van het verslag van de revisor te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

De besluiten van het verslag van de revisor Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Koen van Eupen, bedrijfsrevisor, luiden aIs volgt:

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Koen van Eupen, bedrijfsrevisor, aangesteld op 15 september 2014 door de zaakvoerder van de BVBA KNOWLEDGE CONNECTION, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Wielewaallaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnunnner 0843.224.760, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de zaakvoerder van de BVBA KNOWLEDGE CONNECTION, onder zijn verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 8 september 2014 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van £ 17.457,26 en een nettoactiefvan ¬ 17.457,26.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controlesi die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd door het bestuursorgaanopeenbedrqgvanafgerond¬ L2OO,0Odiezalontstaanophetmomentvanhetnemenvande

Op de laatste htz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)ren)

bevoegd de rechtspersOon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Mort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 9 OKT, 2014

Griffie

Ondernemingsnr :0843.224.760

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd Er werd door ondergetekende geen controle uitgevoerd op dit bedrag.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen vikSr de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Vente. Het doel van de opdracht is na te gaan of de boekhoudkundige staat de vennoten en de toekomstige vereffenaar een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het nettoactief en dit in principe in het perspectief van realisatie, rekening houdend met de aletoire aard van de vooruitzichten van de activa in het kader van de vereffening. Dit verslag mag niet le0Or andere doeleinden worden aangewend

Antwerpen, 18 september 2014

Moore Stephens Audit BV CVBA,

vertegenwoordigd door:

Koen van Eupen,

bedriffsrevisor."

3. Vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

V66r de beslissing tot ontbinding van de vennootschap wordt door ondergetekende Notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen is gehouden.

De vennootschap wordt vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld.

4. Ontslag en kwijting zaakvoerder

Ingevolge de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap neemt de vergadering kennis van het ontslag van de in functie zijnde zaakvoerder, te weten de heer Guy Smits, wonende te 2950 Kapellen, Wielewaallaan 9,

De vergadering verleent aan deze ontslagnemende zaakvoerder algehele kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

5. Sluiting van de vereffening en vaststelling van de plaats van bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap en van de eventuele maatregelen tot consignatie van gelden en waarden.

De vergadering stelt vast, op basis van de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 8 september 2014:

I) ) dat de passiva elementen welke voorkomen op de staat van actief en passief werden terugbetaald of geconsigneerd zoals blijkt uit het verslag van de Bedrijfsrevisor.

2) dat de vennootschap bijgevolg op dit ogenblik vrij is van schulden,

3) dat er tot het vermogen van de vennootschap geen onroerende goederen behoren,

4) dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen.

Gelet op het voorgaande beslist de vergadering, in toepassing van de bepalingen van het nieuwe artikel 184 § 5

van het Wetboek van Vennootschappen,

1) dat er geen vereffenaar wordt benoemd.

De comparanten erkennen uitdrukkelijk dat de ondergetekende notaris hen erop gewezen heeft dat de niet benoeming

van een vereffenaar tot gevolg heeft dat

" de zaakvoerders van de vennootschap bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaars zullen beschouwd worden;

" bij toepassing van artikel 198, § 1 van het Wetboek van vennootschappen in hoofde van de zaakvoerders een verhoogde aansprakelijkheid ontstaat tot vijfjaar na sluiting van de vereffening,

2) dat de activa bestanddelen, behorend tot het vermogen van de vennootschap, bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten«

3) dat het totale vermogen van de vennootschap overgaat in het vermogen van de heer Guy Smits en de heer Dany De Deken, voornoemd, gelet op het feit dat zij enige vennoot zijn.

4) dat de vereffening van de vennootschap wordt gesloten en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KNOWLEDGE CONNECTION, in 't kort KC bijgevolg definitief opgehouden heeft te bestaan,

5) dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard blijven gedurende tenminste vijf jaren te 2950 Kapellen, Wieiewaaliaan 9.

6. Volmacht vo or de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie en het Ondernemingsloket Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, inclusief de schrapping van de inschrijving op Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket, wordt met recht van substitutie aangeduid als bijzonder mandataris: "VGD accountants en belastin consulenten", met maatscha p_e_lijke zetel Bur E Demunterlaan 5 te Jette.

e

behouden 'Io aan tut

I oêfàTsc-T-Staatstlad

20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

-,

Verbintenis

De heer Guy Smits en de heer Dany De Deken, voornoemd, handelend in hun hoedanigheid van enige vennoten

Il van de vennootschap, verbinden er zich uitdrukkelijk toe om eventuele schulden van de vennootschap, van welke

1 aard ook, die in de toekomst aan het licht zouden komen, en welke op dit ogenblik niet gekend zijn, op eerste

I verzoek van de schuldeisers te vereffenen,

1

1 VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Emmanuel Van Roosbroeck

1

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte en revisoraal verslag

1

1

I

l

Voor-Mehouden aan het e P7F--Staate)lad

..#

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 19.07.2013 13327-0378-010
13/02/2012
ÿþ ~._ Mod 11.1

ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

*13036399*

----~ r-- ----

Ondernemingsnr : 8(.13 ~ ~] r,~

~i k~J

NeerS:.,.7 rv'r. . _ ~ ,~ ÛeRech#battk van Koophandel te Antwerpen, op .

S 1 JAN 2012

Griffie

Benaming (voluit) :KNOWLEDGE CONNECTION

(verkort): KC

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :2950 Kapellen, Wielewaallaan 9

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte verleden voor ons, Meester Jacques Van Roosbroeck, notaris te Merksein op 27 januari 2012, neergelegd v66r registratie ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1.Rechtsvorm -- naam: Een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam

KNOWLEDGE CONNECTION, in 't kort KC.

2.Zetel: 2950 Kapellen, Wielewaallaan 9.

3.De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichters:

- de heer SMITS Guy Martin Simon Jean, wonende te 2950 Kapellen, Wielewaallaan 9; en

- de heer DE DEKEN Dany Louis, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 752.

5.Kapitaal: 18.600 euro, volstort ten belope van 6.200 euro.

- de heer Guy Smits schrijft in voor zeventienduizend vierhonderd euro (E 17.400) in ruil waarvoor honderd

vierenzeventig (174) aandelen worden toegekend; en

- de heer Dany De Deken schrijft in voor duizend tweehonderd euro (E 1.200) in ruil waarvoor twaalf (12)

aandelen worden toegekend.

6.Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde.

7.Boekjaar: 01/01 tot 31/12.

8.Verdeling van de winst: Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de sa-

menstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk

reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapit. al bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor

uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

9.Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten,

die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De

vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar

doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet

onkundig van kon zijn.

I In geval er meer dan één zaakvoerder is heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de

vennootschap te handelen.

10. Doel:

De vennootschap heeft, zoveel in België als in_het buitenland voor !j eu rekening of voor rekeningvan derden,

i.~ ------~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) " bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :u

" studie, organisatie- en raadgevend bureau inzake informatica en automatisering;

" het verlenen van advies en prestaties in algemeen bedrijfsbeheer, in het bijzonder op het vlak van administratief, sociaal en financiëel beheer;

" het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies en expertises, de exploitatie van een administratief service-bureau;

" intellectuele dienstverlening zoals (niet exhaustieve lijst) bedrijfsadvies, financieel advies, personeelsbeleid, onderzoek in operaties, automatisatie en informatie technologie;

" het verlenen van bijstand inzake management, zowel bij wijze van managementadvies als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van een managementcontract, zonder dat deze opsomming beperkend is;

" het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren van, of deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin;

" de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

" studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzale financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

" zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, verwerving, vervreemding, verkoop, exploitatie, verhuur, in huur nemen, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, beplanten, bebossen en valoriseren van alle onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten als vastgoedmakelaar

" voor eigen rekening, de verwerving, valorisatie, vervreemding en verhuring van alle roerende goederen, rechten en waarden;

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

11. De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op 4de vrijdag van de maand april om 14 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

12. Tot niet -- statutair zaakvoerder wordt benoemd

De heer Guy Smits, voornoemd.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, en de duur is

onbepaald.

13. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2012.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jacques Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

F Voor-

behouden'

aan het

Bëgf FeT

Staatsblad









Coordonnées
KNOWLEDGE CONNECTION, AFGEKORT : KC

Adresse
WIELAWAALLAAN 9 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande