KOEN AUSLOOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEN AUSLOOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.387.304

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.07.2014, NGL 29.08.2014 14564-0220-010
08/01/2015
ÿþt{ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN NOOPI3L-1RTDEL

2 6 DEC, 201/1

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT D3`iei í~er





Ondernemingsnr : 0841.387.304

Benaming

(voluit) : Koen Ausloos

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Volmolenheide 22 - 2400 Mol

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding en sluiting vereffening

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 18 december 2014 dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Koen Ausloos", met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Volmolenheide 22, gekend met ondernemingsnummer 0841.387.304, rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Turnhout, niet onderworpen aan de BTW-nummer en waarbij het volgende werd beslist:

1.Kenniisnemiing van verslagen.

a)De vergadering neemt lezing van het verslag van de zaakvoerder en aanvaardt de inhoud ervan. Een origineel van het verslag blijft bewaard in het dossier bij de notaris,

b)Zij neemt tevens kennis van de inhoud van de staat van actief en passief, afgesloten op 1 december 2014, en aanvaardt de inhoud ervan. Een origineel blijft bewaard in het dossier bij de notaris.

c)Tenslotte wordt het verslag van de mevrouw Inge Beernaert, bedrijfsrevisor bij het bedrijfsrevisorenkantoor BB3, te 3020 Herent, Half Daghmael 11 bus 1, in lezing genomen.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"Vl. BESLUITEN

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 1 december 2014, opgesteld door de zaakvoerder in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «KOEN AUSLOOS», verklaart ondergetekende, mevrouw Inge BEERNAERT, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

-De staat van activa en passiva per 1 december 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt Voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 8.933,81 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 8.933,81 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een vereffenaar.

-Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

-In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv, eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

-Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud; van hetgeen hiervoor werd vernield.

-Volledigheidshalve willen wij erop wijzen dat het werkelijk fiscaal volstort kapitaal het totaal actief overtreft. Er zal bijgevolg geen liquidatiebonus kunnen worden uitgekeerd op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, en er zal dan ook geen roerende voorheffing verschuldigd zijn.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BVBA «KOEN AUSLOOS» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt ter goeder trouw, Herent, 11 december 2014.

(getekend) BB88B Bedrijfsrevisoren, burg. Venn. o.v.v.e. BVBA, vertegenwoordigd door Inge Beernaert". Ook dit verslag wordt goedgekeurd.

Op de vraag van de vergadering of er sinds het afsluiten van deze staat van actief en passief tot op heden nog boekhoudkundige of economische verrichtingen van noemenswaardige betekenis zijn geweest, bevestigt de zaakvoerder dat dit niet het geval is zodat de vergadering aanneemt dat dit verslag zijn volledige geldigheid behoudt voor de toestand op heden.

2.De zaakvoerder deelt mee dat de vennootschap geen andere schulden heeft dan diegenen die blijken uit de voormelde staat van activa en passiva.

Hij verklaart tevens dat deze schulden, ofwel sindsdien werden vereffend, ofwel een voldoende som ter betaling van deze schulden werd gedeponeerd in de Deposito-en Consignatiekas.

3De zaakvoerder verklaart dat er geen vereffenaars werden benoemd en dat hij ten aanzien van derden als vereffenaar dient te worden beschouwd in toepassing van artikel 185 van het wetboek van vennootschappen ; 4.De zaakvoerder stelt vast dat de voorwaarden van artikel 184 §5 vervuld zijn om te kunnen overgaan tot ontbinding en vereffening in één akte, met name:

a)Alle vennoten zijn aanwezig;

bEr wordt geen vereffenaar aangeduid;

c)1/66r de vergadering werden de volgende kosten reeds betaald aan de instrumenterende notaris:

-de kosten van de akte die de ontbinding vaststelt;

-de kosten van publicatie vin de beslissing tot ontbinding.

De overige kosten, met name:

-de vennootschapsbelasting op het vereffeningssaldo;

-de sluiting in debet of credit van de BTW-rekening;

werden berekend. Zij werden door de bedrijfsrevisor onderzocht en goed bevonden. Zij werden geprovisioneerd en kunnen betaald worden uit het vereffeningssaldo. Er zijn geen schulden waarvan de betaling werd gewaarborgd door depot in de Deposito- en Consignatiekas

5.De vergadering keurt het verdelingsplan van de activa goed, en in het bijzonder de berekening van de in te houden roerende Voorheffing en van het netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening;

6.De vergadering verleent opdracht aan de heer Koen Ausloos om onmiddellijk na de vergadering, eventueel over te gaan tot de betaling van de roerende voorheffing en tot uitkering van het netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening;

7,De vergadering keurt het goed dat de sommen, nodig tot delging van nog te betalen schulden, werden geprovisioneerd en dat er geen gelden tot betaling van schulden deponeerd in de Deposito- en Consignatiekas. Zij geeft opdracht aan de heer Koen Ausloos, voornoemd, om de geprovisoneerde sommen ten gepaste tijde te aan te wenden tot delging van deze passiva,

8.De individuele vennoot bevestigt en aanvaardt dat het actief dat na betaling van de hiervoor bedoelde schulden nog zal resteren, door hemzelf wordt teruggenomen naar verhouding tot zijn respectieve rechten, in toepassing van artikel 184§5, derde lid van het Wetboek van vennootschappen;

9.De individuele vennoot verklaart en bevestigt dat hij alle toekomstige activa en passiva en alle rechten en verplichtingen van de vennootschap die er uit voortvloeien, overneemt, zonder echter gehouden te zijn tot meer dan het actief dat hij uit de vereffening van de vennootschap verwerven.

10.De vergadering stelt vast dat door de bovenstaande beslissingen is overgegaan tot vereffening en verdeling van actief en passief van de vennootschap en dat de vereffening daardoor de facto uitgevoerd is.

11.De vergadering keurt de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot op de datum van vandaag goed;

12.De vergadering stelt een einde aan het mandaat van de zaakvoerder,

13.Zij verleent tevens decharge voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden. De zaakvoerder is aanwezig en aanvaardt het ontslag, Hij neemt akte van zijn decharge.

14.De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap worden neergelegd en bewaard gedurende tenminste vijf jaar met ingang van heden op het adres Mol, Volmolenheide 22;

15.Zij verleent volmacht om de formaliteiten ten gevolge van de ontbinding en vereffening te vervullen en om de genomen besluiten uit te voeren a) aan het accountantkantoor BVBA Quisquater W. en Partners te Balen, Olmensebaan 37, en b) aan mevrouw Kristel Hufkens te 2490 Balen, Biesakker 21, en in het bijzonder alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige. Zij verleent hem tevens het recht op in de plaatsstelling voor één of meer van de hiervoor bedoelde rechtshandelingen, naar keuze in inzicht van de volmachthouder. De volmachthouder aanvaardt zijn mandaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Get. Geassocieerde notaris Paul Van Roosbroeck.

Worden hiermede neergelegd:

-het afschrift van de akte;

-verslag bedrijfsrevisor, inhoudende eveneens staat van actief en passief dd.1 december 2014; -verslag van de zaakvoerder,

4

(ioor-

bèhouden aan het Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.07.2013 13370-0393-010
09/12/2011
ÿþ Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

119.1



- :C2'r[L r_74. }

GRIFFE 1'?t=C, ;TIJANK VAN

KOOPHANDEL TU~~ç~OuT Grittie G.: : ri: i: s r

Ondernemingsnr : O Lf I_ &)- 3c) il

Benaming

(voluit) : Koen Ausloos

(verkort) Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Volmolenheide 22, 2400 Mol

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Ward VAN DE POEL, notaris ter standplaats Beerzel (gemeente Putte), op 17', november 2011, blijkt dat een vennootschap werd opgericht.

1. Vennoten

De heer AUSLOOS Koen Sonja Albert, geboren te Leuven op 30 oktober 1964, echtgenoot van mevrouw'

HERMANS llse Joanna Louis, geboren te Mol op 7 april 1967, wonende te 2400 Mol, Volmolenheide 22.

2. Vorm en benaming

De vennootschap heeft de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt "Koen Ausloos".

3. Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in België bij besluit van de:

zaakvoerder(s), onder voorbehoud van het naleven van de taalwetgeving, en wordt gepubliceerd in de Bijlagen tot

het Belgisch Staatsblad.

De zetel is thans gevestigd te 2400 Mol, Volmolenheide 22.

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

A. Makelaar

- het uitoefenen van elke activiteit als makelaar en/of agent in verzekeringen, leningen en geldbeleggingen;

- de studie, organisatie en raadgeving in financiële, handels-, fiscale en/of sociale aangelegenheden en in

riskmanagement;

dit alles in de meest ruime zin.

- het opnemen van mandaten in vennootschappen of andere rechtspersonen;

B. Management

- Het al dan niet bezoldigd verlenen van technische, industriële, commerciële of administratieve bijstand en het

verlenen van bijstand inzake algemeen en financieel beheer.

- Het dagelijks management van vennootschappen, hetgeen onder meer omvat:

- de organisatie en de planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; - het bepalen van het aankoop- en verkoopbeleid en het onderhandelen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

- de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van. participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere " andere wijze in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen en Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de" vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen. door derde personen en ondememingen aangegaan. Zij mag eveneens aval verlenen in het voordeel van derden;'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: a) de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen, de procuratie; b) tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in de onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, niet inbegrip van onroerende leasing, met uitstuiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

Alsmede het stellen van alle handelingen die daarmee verband houden of daartoe bevorderlijk zijn, zoals ondermeer alle verrichtingen van beheer, onderhoud, herstelling en verzekering, alsook de bemiddeling inzake het toestaan van leningen op interest.

- consulting op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties; het verzorgen van public-relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande.

- het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen;

- het adviseren, het organiseren en het bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoer, de klein- en groothandel van wijn, specerijen, delicatessen, nieuwe en tweedehands voertuigen, boten, fietsen alsook van de bijhorende accessoires.

- het voeren van algemene tradingactiviteiten.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

- de studie, adviesverstrekking en begeleiding op vlak van projectmanagement, systeembeheer en de ontwikkeling, organisatie en automatisatie van informaticaprojecten.

- de analyse, ontwikkeling en verkoop van softwaresystemen.

- de groot- en kleinhandel, import en export, de installatie, herstelling en onderhoud van hard- en softwareproducten, elektronicaproducten in de meest ruime zin en hun toebehoren met inbegrip van ervan. - het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen op het vlak van management en het besturen van vennootschappen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen of diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- verkopen, kopen en/of produceren van kunst of decoratieve voorwerpen, alsook de activiteiten die de productie, de verkoop en de aankoop ondersteunen.

Zowel met betrekking tot de activiteiten onder A. Makelaar en B. Management:

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer; als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, cornmissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel of van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

5. Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal werd onderschreven in geld. Ondergetekende notaris bevestigt dat het kapitaal werd afbetaald ten belope van twee/derde of twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400) door deponering ervan op een bijzondere rekening bij de Bank Van Breda & C° te Mol, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door genoemde instelling op 16 november laatst, dat aan mij, notaris, overhandigd is om bij mij bewaard te blijven.

De oprichter heeft volgende bedragen niet volstort:

- De heer Koen Ausloos: zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200)

6. Duur

De vennootschap werd opgericht op 17 november 2011 voor onbepaalde duur.

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

7. Bestuur

(art.14) Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat; zij kan het mandaat ook herroepen en hernieuwen. Het mandaat van een statutair zaakvoerder kan, anders dan om ernstige redenen, slechts herroepen worden door eenparig besluit van de vennoten, hemzelf inbegrepen indien hij op dat ogenblik vennoot is.

Het overlijden, ontslag, afzetting, onbekwaam-verklaring, faillissement of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mede, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg; in dat geval worden door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders opnieuw vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van hun mandaat bepaald.

Niettegenstaande het bestaan van statutaire zaakvoerder(s), kan de algemene vergadering steeds overgaan tot de benoeming van zoveel niet-statutaire zaakvoerders als zij goedvindt.

(art.15) Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen handelend alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De zaakvoerders mogen zich onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door mandatarissen en afgevaardigden. Dit mandaat of afvaardiging moet speciaal en van tijdelijke aard wezen.

Werd benoemd tot niet-stautaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Koen Ausloos, voornoemd, wonende te 2400 Mol, Volmolenheide 22.

8. Boekjaar

Het maatschappelijk jaar loopt gelijk met het burgerlijk jaar.

9. Jaarvergadering

leder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de vierde donderdag van de maand mei te achttien uur, in de maatschappelijke zetel, tenzij de oproepingsberichten een andere plaats aanduiden. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

10. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de maatschappelijke lasten, vormt de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt genomen: vijf ten honderd voor de wettelijke reserve tot deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar artikel 320 Wetboek van Vennootschappen. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

11. Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

12. Commissaris

Er wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

De zaakvoerder verklaart volmacht te verlenen aan de heer Wim Quisquater, Biesakker 21 te 2490 Balen en aan mevrouw Kristel Hufkens, Biesakker 21 te 2490 Balen ten einde voor onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake Ondememingsloketten als ook voor alle andere administraties als belastingen en R.S.Z.

De zaakvoerder verklaart volmacht te verlenen aan mevrouw Ilse Hermans, voornoemd, ten einde voor onderhavige vennootschap de courante administratie te voeren en de postverrichtingen te doen, met inbegrip van het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen, bestellingen, leveringen, postpakketten en dergelijke meer.

Voorbehouden

aàn het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Ward Van de Poel

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KOEN AUSLOOS

Adresse
VOLMOLENHEIDE 22 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande