KOEN SELLESLAGS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEN SELLESLAGS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.195.930

Publication

07/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

visw7Ld

G

2 9 M El 2412.

Griffie

111111111111 lul 11111 11111 IiI 1111111111111111

*iaioaosa

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : KOEN SELLESLAGS

(verkort)

Vol behol

aan

Belg Staate

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (2930) Brasschaat, Antoinettalei 12

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk COUTURIER ter standplaats Antwerpen-Wilrijk, op 24 mei 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOEN SELLESLAGS", werd opgericht.

Hierna volgt het ontledend uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Antwerpen vóór registratie:

1. rechtsvorm en naam: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOEN SELLESLAGS",

2. Zetel : (2930) Brasschaat, Antoinettalei 12

3. Oprichter:

De heer SELLESLAGS Koen Frank, wonende te 2930 Brasschaat, Antoinettalei 12.

4, Kapitaal s Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal is ten belope van twee/derde volgestort.

5. Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volgestort door inbreng in geld.

6, boekjaar: begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar, het eerste boekjaar ingaande op datum der neerlegging van het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal eindigen op 31 december 2013

7. Reserves winst vereffening

-Van de netto-winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

- Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de algemene vergadering van vennoten op voorstel van de zaakvoerder(s).

 Vereffening: Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstelt/herstellen de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

8. Bestuur

8,1. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die als er meer dan één zaakvoerder is, ieder afzonderlijk bevoegd zijn voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het vennootschapsdoel, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte als eiser of als verweerder, onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Elke zaakvoerder kan aan een Lasthebber bevoegdheden, met inbegrip van de vertegenwoordiging, voor bijzondere of bepaalde aangelegenheden opdragen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm :

~nor-

beheNden

4., aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

betast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

8.2. Wordt benoemd tot zaakvoerder, zonder beperking van duur, de enige vennoot, Koen SELLESLAGS, voornoemd, die aanvaardt.

9. Doei

De vennootschap heeft tot doel : in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening,

- De uitoefening van de activiteit van advocaat, al dan niet in associatieverband, middels haar vennoot of vennoten, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van de advocaat, waaronder doch niet beperkt tot het optreden als scheidsrechter in arbitrageschillen, gerechtelijk mandataris, deskundige, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten in de meest ruime zin van het woord, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

- De vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met al wat de ontwikkeling van de activiteiten van de vennootschap kan bevorderen of vergemakkelijken, waaronder doch niet beperkt tot de aankoop, bouw, verbouwing, afbraak of verhuring van onroerende goederen alsook het aangaan van andere overeenkomst met derden in verband met hun gebruik en genot.

- De vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches, lunchcauserieën, recepties, diners en soortgelijke activiteiten organiseren ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten en andere relaties van de vennootschap.

- De vennootschap mag tevens roerende goederen (zoals maar niet beperkt tot effecten) en onroerende goederen als investering verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat, doch zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere rechtspersonen en ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten, de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Bij de verwezenlijking van het doel zal steeds moeten worden gehandeld met inachtneming van de regelen van de behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regelen en reglementen aangenomen door de ' wettelijke beroepsorganisaties van de advocatuur, onder meer deze betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten.

10. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van juni. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

11. Ondergetekende notaris Couturier bevestigt het bankattest ontvangen te hebben op 21 mei 2012 om het te bewaren in het vennootschapsdossier. Voormeld attest werd afgeleverd door ING België, ten bewijze van de storting, voorafgaandelijk aan de akte, van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR) op een bijzondere reKening.

Notaris Dirk COUTURIER.

Tesamen hierbij neergelegd

- afschrift,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.02.2015, NGL 27.08.2015 15475-0537-011

Coordonnées
KOEN SELLESLAGS

Adresse
ANTOINETTALEI 12 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande