KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.911.348

Publication

18/04/2014
ÿþthel Nzel

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de a

1

Voor- uIII

behouder

aan het

Belgisch

Staatshlac

31,11J19!LI







ELEGD

03 14- 2014

MilTiJANK vân 100PHAleà1 ANTWr -N, âfd, fig@ligLEN

Ondernemingsnr 0879.911.348

Benaming

(voluit) : KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Hondsstraat 16, 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte; Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

A.De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, genaamd DE ARCHITECTEN waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2500 Lier, Heilige Geeststraat 22A. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Kathleen Peeters op 20 juni 2008, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 juli 2008, onder nummer 08099909.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer (BTW BE)0898.778.739

De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris Kathleen Peeters op 14 november 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 november 2013, onder nummer 13185623 en behelsde de volgende wijzigingen wijziging / verhoging kapitaal artikel 5 en samenstelling van de Raad van Bestuur art. 11.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 798.005,00 euro

Het is verdeeld in 3.800 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één drieduizendachthonderdste van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door de bestuurders, de heer Peeters Stijn, de heer De Hoef Sven en de heer Van Orshaegen Koen, daartoe benoemd ingevolge het ontwerp van de akte betreffende de fusie tussen De Architecten BV ivv NV en Sven De Hoef Architecten BV ivv BVBA, verleden voor Notaris Kathleen Peeters op 22 april 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 mei 2013, onder nummer 13074088.

Zij wordt hierna genoemd "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

B.De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2500 Lier, Hondsstraat 16.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris René Van Den Bergh op 9 maart 2006, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 maart 2006, onder nummer 06054361.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris KathIeen Peeters op 28 maart 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 april 2013, onder nummer 13060120 en behelsde de volgende wijzigingen : wijziging plaats en datum algemene vergadering van de vennootschap art. 21 en de wijziging van het boekjaar art. 28.

De vennootschap heeft als ondememingsnummer (BTW BE) 0879.911.348

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 20.00,00 euro (waarvan 12.500 euro werd volstort.

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door de Zaakvoerder, daartoe benoemd ingevolge de oprichtingakte van Koen Van Orshaegen BV ivv BVBA, gehouden op 9 maart 2066 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 maart 2006, onder nummer 06054361, zijnde : De heer Koen Van Orshaegen,

Zij wordt hierna genoemd "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP".

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

1. Artikel 676, 'l'yen het wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat met fusie door overneming word gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

z-

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsbiad

vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2. De artikelen 682, 719, 720, 721 van voormeld Wetboek die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693, laatste lid van voormeld Wetboek).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, van de voormelde vennootschap KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN BV ivv BVBA overgaat naar de voormelde vennootschap DE ARCHITECTEN BV ivv NV.

Aile aandelen van de over te nemen vennootschap KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHlTECTEN BV lw BVBA verenigen zich nu reeds in handen van de overnemende vennootschap DE ARCHITECTEN BV ivv NV. Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitvoeren van aile opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen;

- het beoefenen van aile handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel;

De vennootschap zal zich weerhouden tot het stellen van handelsverrichtingen onder welke vorm ook.

De vennootschap mag aankopen en verkopen, voor zover deze verrichtingen beantwoorden aan het ;

maatschappelijk doel en het burgerlijk karakter van de vennootschap.

Voorvermelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de venNezentijking van haar '

doel. De vennootschap dient in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te

verkrijgen.

Het doel van de over te nemen vennootschap is het volgende:

Het uitvoeren van aile opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die

gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Deze opdrachten worden uitgevoerd in naam van en

" voor rekening van de vennootschap. Ze worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs;

Het beoefenen van aile aanverwante activiteiten voor zover deze niet onverenigbaar zijn met de deontologie van de Orde van Architcten;

Het verstrekken van esthetisch advies;

Het ontwerpen en de vormgeving van aile roerende voorwerpen;

Het uitvoeren van expertisen en allerlei studies;

De werkzaamheden inzake velligheidscobrdindatie, voor zover is voldaan aan aile wettelijke, reglementaire en andere opgelegde vereisten en kwalificaties;

De oprichting, inrichting, afwerking, verhuur en beheer van eigen onroerende goederen.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen entof onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Voor deze opdrachten zal de vennootschap tevens de bepaling van het Reglement van Beroepsplichten van Architecten eerbiedigen,

De vennootschap heeft tevens tot doel: het beleggen in deposito's of obligaties en de aankoop entof de verhuring voor eigen rekening van onroerende goederen, alsmede van de zakelijke rechten die erop kunnen gevestigd worden, doch het voeren van elke vorm van makelaars-, immobiliën- of zakenkantoor zijn uitgesloten.

De vennootschap is bevoegd op een niet-commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die de realisatie van haar doel vergemakkelijken, dit volgens het beheer van een goede huisvader.

De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers en met architectenvennootschappen, maar zij mag geen participaties nemen in andere vennootschappen van welke aard ook.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 2 Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap heden alle aandelen in de over te nemen vennootschap bezit, dient geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 van voormeld Wetboek).

Artikel 3 : Datum voor deelname in de winst

Vanaf 1 januari 2014 wordt de winst van de over te nemen vennootschap geacht te zijn verkregen door de overnemende vennootschap.

Artikel 4 Boekhouding

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN BV ivv BVBA boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5 Voordelen

Aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap worden geen '

bijzondere voordelen toegekend.

Artikel e: Onroerend goed

De over te nemen vennootschap KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN BV ivv BVBA, verklaart geen

eigenaar te zijn van een onroerend goed

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en de statutaire bepalingen door te voeren zullen de

ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de

respectievelijke vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als

voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.,

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting

gedragen door de overnemende vennootschap.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten eveneens gedragen door de overnemende

vennootschap

Onderhavig fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen

van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van

elke vennootschap uiterlijk zes weken voor de Algemene Vergadering die over de fusie moet besluiten.

De akte tot geruisloze fusie door overneming zal verleden worden voor Notaris Kathleen Peeters te Itegem.

Opgesteld te lier op 31 maart 2014

De heer Koen Van Orshaegen (get)

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 03.06.2014 14150-0293-011
27/06/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van die

º%~ ~

--

,n~

f.,

NEERGELEGD

M4rllTEUf

-0çi

1BELGE

2W

0 B JUNI 2014

1 1 5153*

RECHTBANK van KOOPHANDEL BELGISCH STAATSBU,D4NTWER EN afd, MECHELEN

Ondernemingsnr : 0879,911.348

Benaming (voluit) : Koen Van Orshaegen Architecten

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hondsstraat 24

2500 Lier

Onderwerpakte :BVBA: Fusie

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Kathleen Peeters, notaris te Heist-op-den-Berg (Itegem), op 22 mei 2014, "geregistreerd op het le registratiekantoor te Mechelen op 2 juni 2014, boek 318, blad 34, vak' 19, ontvangen: vijftig euro, getekend door de ontvanger Van Vlasselaer Marie-Rose" dat de gezamenlijke buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van burgerlijke vennootschap onder de vorm van. een naamloze vennootschap "DE ARCHITECTEN NV  Sven De Hoef -- Stijn Peeters -- Koen Van', Orshaegen" met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Heilige Geeststraat 22A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0898.778.739 en de burgerlijke vennootschap onder de. vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Koen Van Orshaegen Architecten",: met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Rondstraat 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister te: Mechelen onder nummer 0879.911.348, onder meer volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: FUSIE

1. Besluit tot fusie.

a) De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen, waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten" door fusie overgenomen wordt door de vennootschap "De Architecten NV".

De bestuurders/zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen,; dat sinds de datum van opstelling van de fusievoorstellen en de datum van huidige algemene vergadering zich! in de activa en passiva van de respectieve vermogens van de twee vennootschappen geen belangrijke: wijzigingen hebben voorgedaan,

b) De algemene vergadering van de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten" besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de vennootschap "De', Architecten NV" en zonder toekenning van aandelen.

c) Oe algemene vergadering van de vennootschap "De Architecten NV" besluit tot de fusie door overneming/vereniging van alle aandelen in één hand van gans het vermogen van de vennootschap "Koen Van: Orshaegen Architecten", over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap "De Architecten NV" en: zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2013, Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten" tweeëntachtigduizend achthonderdenacht euro tweeënveertig cent (¬ 82.808,42) bedraagt en dat alle: verrichtingen en handelingen gesteld door de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten" sedert die', datum tot op vandaag voor rekening zijn van vennootschap "De Architecten NV".

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, niet eenparigheid van stemmen, goedgekeurd. 2, GEVOLGEN

a) Als gevolg van voomoemde fusie gaat gans het vermogen van de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten", met alle rechten en plichten, over op de vennootschap "De Architecten NV",

De aandelen van de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten" in het bezit van de vennootschap "De', Architecten NV" zullen door de zaakvoerders van de vennootschap "De Architecten NV" worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een. balanstoestand afgesloten op 31 december 2013 waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten" tweeëntachtigduizend achthonderdenacht euro tweeënveertig cent (¬ 82.808,42) bedraagt,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ýÿ >k

Voor- mod 11.1

"

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 worden geacht

boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "De Architecten NV".

De schulden van de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten" gaan over op de overnemende

vennootschap "De Architecten NV'.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de

overnemende vennootschap "De Architecten NV".

b) Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

enerzijds de fusie door overneming van de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten", met zetel te

2500 Lier, Hondstraat 24, door de vennootschap "De Architecten NV", met zetel te Lier, Heilige Geeststraat

22A, werd verwezenlijkt.

- anderzijds dat de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten", definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen warden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT: KWIJTING ZAAKVOERDER "Koen Van Orshaegen Architecten"

De vergadering besluit kwijting te verleent aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "Koen Van

Orshaegen Architecten" voor de uitoefening van zijn mandaat.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Kathleen PEETERS

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie buitengewone algemene vergadering.



Op de laatste blz. van Luik 1:3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MM Won] 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ummumgenuiim

NEERGELEGD

16.-08 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KCOPHAIMde MECHELEN

Ondernemingsnr : 0879.911.348

Benaming

(voluit) : Koen Van Orshaegen Architecten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lispersteenweg 190

2500 Lier

!~'l~º%f9ls;C-~a ~

1111

1111fl 31N3263 IIIIIM , VI

1lI

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 17 juli 2013

te verplaatsen:

van: Lispersteenweg 190 te 2500 Lier

naar: Hondsstraat 24 te 2500 Lier

(get.) Koen Van Orshaegen

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/04/2013
ÿþik

1

13 60210*

mcd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

WEERGELEGD

-8-011- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KUOPt-iI-èi`IDEL_ ertfreriEL.EN

iw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

i Ondememingsnr : 0879.911.348

Benaming (voluit) : KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN

(verkort) :

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ii

li

Onderwerp akte :BVBA: wijziging i

i

j

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Kathleen PEETERS, notaris te Heist-op-den ij Berg(Itegem), op 28 maart 2013, "geregistreerd te Heist-op-den-Berg op 4 april 2013, boek 296, blad; ji 99, vak 10, twee bladen, geen verzending, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). Getekend door O. li JACOBS, de E.A.Verificateur", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders;

van de burgerlijke vennootsohap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; :: aansprakelijkheid "KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN" met maatschappelijke zetel te 2500; l; Lier, Lispersteenweg 190, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer;

0879.911,348, volgende beslissing genomen heeft : ;

1. VERLENGING BOEKJAAR

li De vergadering beslist de loop van het maatschappelijk boekjaar te wijzigen, zodat het voortaan zal

j; lopen als volgt : vanaf 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

2. VERPLAATSING JAARVERGADERING

De vergadering beslist de jaarvergadering te verplaatsen naar : de derde woensdag van de maand j

j juni om twintig uur.

3. OVERGANGSMAATREGELEN

ij De vergadering beslist bij wijze van overgangsmaatregel dat: j

j; 1) het huidige boekjaar, ingegaan op 1 april 2012, zal afsluiten op 31 december2013.

;j 2) de eerstvolgende jaarvergadering zal derhalve gehouden worden op derde woensdag van de

ii maand juni van het jaar 2014 om twintig uur.

4. STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist artikel 21 van de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissing, zodat

ii deze in de toekomst zal luiden als volgt:

"ARTIKEL 21

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op

jj een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt

,; plaats op de derde woensdag van de maand juni om twintig uur.

l; indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de

li eerstvolgende werkdag.

jl Wanneer de vennootschap slechts én vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de

;j algemene vergadering zijn toegekend.

j? De enige vennoot kan die bevoegdheden niet overdragen."

l; De vergadering beslist artikel 28 van de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissing, zodat

:I deze in de toekomst zal luiden als volgt:

I.

"ARTIKEL 28

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het

;i zelfde jaar, Elk jaar op eenendertig december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld

;j volgens de wet."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Zetel : Lispersteenweg 190

2500 Lier

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

;Getekend Notaris Kathleen PEETERS.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie buitengewone algemene vergadering + coördinatie van de statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 20.06.2012, NGL 10.07.2012 12285-0365-013
29/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 21.09.2011, NGL 23.09.2011 11553-0103-012
06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 30.03.2010, NGL 30.04.2010 10108-0458-015
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 18.03.2009, NGL 30.03.2009 09098-0347-013
28/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 19.03.2008, NGL 20.03.2008 08080-0380-012

Coordonnées
KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN

Adresse
HONDSSTRAAT 24 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande