KONINKLIJKE GILDE SINT CHRISTOFFEL

Association sans but lucratif


Dénomination : KONINKLIJKE GILDE SINT CHRISTOFFEL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 432.953.461

Publication

08/12/2014
ÿþ I; Man 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 NOV, 2014

afdeling Antwerpen



Ondernemingsnr : 432.953.461

Benaming

(voluit) : Koninklijke Gilde Sint Christoffel

(verkort) :

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Slijkstraat 24, 2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : Wijziging statuten

De buitengewone algemene vergadering van 12 oktober 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten om de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst

STATUTEN

Koninklijke Gilde Sint Christoffel Wuustwezel

Identificatienummer 1898187

Titel I.  Benaming, maatschappelijke zetel

Art, 1, De vereniging wordt genoemd "Koninklijke Gilde Sint Christoffel', Vereniging zonder Winstoogmerk.

Art. 2, Haar maatschappelijke zetel is steeds gevestigd op het grondgebied van de gemeente Wuustwezel, binnen het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de Raad van Bestuur naar iedere andere plaats binnen deze gemeente. De Algemene vergadering zal dan deze wijziging bekrachtigen op haar eerstvolgende vergadering.

De Vereniging is gevestigd op het adres Slijkstraat 24, 2990 Wuustwezel.

Art. 3. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Titel 11.  Doel

Art. 4. De vereniging heeft tot doel:

1.Het aanleren, beoefenen en verspreiden zowel op vriendschappelijke als competitieve basis, van welke

aard ook en waar ter wereld ook, van de aloude schutterssport in al zijn facetten.

2.Het inrichten en deelnemen aan schietwedstrijden, trainingen, stages en tornooien inzonderheid met het

karabijn .22 LR en het luchtgeweer.

3.Zich te ontplooien op cultureel vlak door het hooghouden van de aloude gildentradities. Dit door

deelname aan optochten in traditionele kledij, het meedragen van voorladers in deze stoeten, deelname aan

gildenfeesten, het uitgeven van een tijdschrift.

Ze mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel,

De vereniging drijft, tenzij ten occasionele titel, binnen de wettelijke grenzen, met uitsluitende besteding van het doel van de vereniging, geen nijverheids-, handels- of winstgevende activiteiten, en beoogt niet enig stoffelijk voordeel aan haar leden te verschaffen.

Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor de verwezenlijking van haar doel nodig heeft bezitten of verkrijgen, en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Luik B - Vervolg

Titel lli, Leden

Art. 5. De vereniging bestaat uit actieve en toetredende leden. Het aantal leden mag niet lager zijn dan vijf, dat van de actieve leden niet lager dan drie,

Behoudens wat gezegd wordt In artikel 19 en volgende, genieten de actieve en toetredende leden van dezelfde rechten, De huidige actieve leden worden in fine van deze coördinatie vermeld.

Ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, wordt binnen de maand van de publicatie van huidige coördinatie van de statuten in het Belgisch Staatsblad een lijst neergelegd waarop de actieve leden met rijksregistemummer, naam, voornaam, woonplaats en nationaliteit opgenomen zijn, echter onder voorbehoud van wijziging in de loop van het jaar.

De lijst wordt elk jaar aangevuld met de wijzigingen die zich onder de leden hebben voorgedaan, met vermelding van het rijksregistemummer, naam, voornaam, woonplaats en nationaliteit.

Eenieder kan kosteloos van deze lijst kennis nemen op de administratieve zetel, Slijkstraat 24, 2990 Wuustwezel,

Art, 6. Zijn actief lid:

1.Zij die bij deze akte verschijnen

2.leder natuurlijk persoon of rechtspersoon die schriftelijk zijn kandidatuur heeft gesteld op voorwaarde dat:

-de kandidaat meerderjarig is;

-zijn lidmaatschap betaalt zoals vastgesteld door de Algemene Vergadering, tenzij de Algemene

vergadering er anders over beslist;

-de doelstellingen van de VZW ondersteunt;

-de statuten en het reglement van inwendige orde naleeft;

-deelneemt aan de activiteiten omschreven in art, 4.

-als dusdanig wordt toegelaten, bij beslissing genomen door de Algemene Vergadering met tweederde van

de aanwezige stemmen.

Art. 7. De vereniging telt ook Toetredende leden, leder persoon die toetredend lid wenst te worden moet: -een rechtspersoon of een natuurlijk persoon zijn die de doelstellingen van de VZW ondersteunt, het lidgeld betaalt en de schuttersport en het gildenleven beoefent, bevordert en ondersteunt;

-tenminste 16 jaar zijn voor wat het schieten met een vuurwapen betreft;

-tenminste 12 jaar zijn voor wat het schieten met het luchtgeweer aangaat;

-een schriftelijk verzoek richten aan de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur onderzoekt de kandidatuur op de eerstvolgende vergadering. Zijn beslissing is zonder beroep en moet niet gemotiveerd worden. De beslissing wordt schriftelijk ter kennis gebracht van de kandidaat. De niet toegelaten kandidaat kan zich slechts opnieuw voorstellen na verloop van één jaar te rekenen vanaf de beslissing van de Raad van Bestuur,

Art. 8. Toelating der leden

A. De kandidaten die voldoen aan de voorwaarden omschreven in art. 6 en aanvaard worden door de algemene vergadering warden Actief lid.

Het verzoek tot toelating geschiedt door een gewoon schrijven aan het secretariaat en door betaling van het lidgeld, tenzij de Algemene Vergadering er anders over beslist. Deze schriftelijke aanvraag geldt als instemming en akkoord met de statuten en het doel van de vereniging. Aanvaarding van de statuten houdt ook de aanvaarding van de huishoudelijke reglementen in en verleent hen enkel de rechten en de plichten omschreven in de statuten.

B. Als toetredende leden wordt eenieder toegelaten, die als zodanig door de Raad van Bestuur wordt erkend, zonder mogelijkheid van verhaal en voor zover zij voldoen aan de voorwaarden gesteld in art. 7.

Het verzoek tot toelating geschiedt door terugzending van de aansluitingsformulieren en de betaling van het lidgeld, De terugzending van deze formulieren geldt als instemming en akkoord met de statuten en het doel van de vereniging, Aanvaarding van de statuten houdt ook de aanvaarding van de huishoudelijke reglementen in en verleent hen enkel de rechten en de plichten omschreven in de statuten.

Toetreding als toegetreden lid houdt geen stemrecht in, in de Algemene Vergadering of welk orgaan ook.

C. De Raad van Bestuur kan op, de door haar te bepalen voorwaarden, andere personen toelaten tot de vereniging als Erelid, Corresponderend lid, Steunend Lid, Beschermend Lid of Begunstigend Lid.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

Voor-

behouden

aan het

-Balgisch

Staatsblad

Monts

Luik B - Vervolg

Art.9. Ontslag

A.Algemene regels

De actieve en toetredende leden zijn vrij zich op ieder ogenblik uit de vereniging terug te trekken, zonder dat de eventueel al betaalde bijdrage hem of haar terug verschuldigd is.

Het ontslag wordt de Raad van Bestuur ter kennis gebracht.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege in geval van overlijden, faillissement of onbekwaamheid, tijdelijke dan wel definitieve.

Wordt eveneens als ontslagnemend beschouwd, het actief of toetredend lid dat de verschuldigde bijdragen niet betaalt binnen de maand van een herinnering die hem per brief wordt toegestuurd.

De Raad van Bestuur mag, vertegenwoordigd door minstens twee leden, tot de beslissing van de Algemene Vergadering op de eerstvolgende samenkomst, de leden schorsen die zich schuldig zouden hebben gemaakt aan een ernstige inbreuk op de statuten, het huishoudelijke reglement of op de wetten in verband met de eer en de wellevendheid.

B. Actieve leden

Men verliest het lidmaatschap als actief lid door ontslag of uitsluiting.

Een actief lid kan steeds ontlag nemen met een schrijven gericht aan de secretaris of een verklaring in de

Algemene Vergadering vastgesteld in de notulen.

De Algemene Vergadering kan besluiten toi uitsluiting van een Actief lid, op voorstel van het Bestuur of op verzoek van minstens één zesde der Actieve Leden, met tweederde der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, in een bijzonder besluit, nadat het lid is verhoord of opgeroepen. Opgave van redenen is niet vereist.

De Algemene Vergadering kan deze bevoegdheid delegeren aan de Raad van Bestuur in zaken waar een lid handelt in strijd met de statuten.

De Raad van Bestuur beslist in dat geval volgens hoger gestelde normen.

Afwezigheid na oproeping over een voorstel tot uitsluiting betekent steeds van rechtswege de uitsluiting.

Uittredende en uitgesloten leden en hun rechtverkrijgenden kunnen nooit aanspraak maken op het vermogen van de vereniging noch teruggave van de gestorte bijdragen of aanbrengsten vorderen.

In geen geval kan een uitgetreden of uitgesloten lid inzage, mededeling of afschrift van rekening, verzegeling van de goederen of het opmaken van een inventaris vorderen.

C, Toetredende leden

Het lid dat geen bijdrage betaalt, wordt geacht ontslag te nemen.

Elk lid kan zich bovendien bij een gewoon schrijven aan de secretaris uit de Vereniging terugtrekken, met onmiddellijke ingang.

Men verliest het lidmaatschap als Toetredend Lid daarenboven door uitsluiting (door de Algemene Vergadering volgens de voorziene procedure), afwezigheid of ontstentenis of intrekking van erkenning door de Raad van Bestuur,

Titel IV.  Bijdragen

Art. 10. De actieve en toetredende leden betalen een jaarlijkse bijdrage. Het bedrag ervan wordt vastgesteld door de Algemene Vergadering. Zij kan niet meer bedragen dan 200 Euro,

Titel V.  Algemene Vergadering

Art. 11. Samenstelling

A. De algemene Vergadering bestaat uit alle actieve leden. Zij wordt voorgezeten door de voorzitter van de

Algemene Vergadering.

Van rechtswege is dit de voorzitter van de Raad van Bestuur of bij ontstentenis de oudste aanwezige

bestuurder.

Op de laatste blz. van i.ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hekzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naani en handtekening

MaD2.2

Luik B - Vervolg

Tijdens de vergadering kunnen bij de rubriek varia nog punten behandeld worden, indien de helft van de vergadering hiermee akkoord gaat, uitgenomen voor de punten bepaald in artikel 13 van de statuten.

Art. 16. De besluiten van de Algemene Vergadering, die ondertekend worden door de Voorzitter en de Secretaris, worden ingeschreven in een notulenregister.

Dit register wordt bewaard op de maatschappelijke zetel waar alle leden er, zonder verplaatsing, inzage van kunnen nemen.

Titel VI.  Raad van Bestuur

Art. 19, Samenstelling

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die minstens uit drie en maximaal uit negen leden bestaat die, naar aloude gildentradities, benoemd worden en herroepbaar zijn door de Algemene Vergadering en gekozen wordt onder de actieve leden.

De duur van het mandaat is, naar aloude gildentradities, onbepaald.

De kandidaten die het vereiste quorum bereiken zijn verkozen voor zover er nog mandaten te begeven zijn. Is het aantal stemmen gelijk en onder het beding dat er nog te begeven mandaten beschikbaar zijn en voor zover zij het vereiste quorum hebben bereikt, dan dient er een tweede stemronde gehouden voor die kandidaten alleen; is het aantal stemmen nog gelijk dan bepaalt het lot wie het mandaat zal bekleden.

Art. 20. De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden de verschillende functies vermeld in het reglement van inwendige orde. Elk bestuurslid kan zich voor een mandaat kandidaat stellen.

Bij belet van de Voorzitter worden zijn functies waargenomen door de oudst aanwezige beheerder.

Op de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur na de Algemene Vergadering worden de dignitarissen van de vereniging geïnstalleerd. De dignitarissen vervullen volgende functies: één voorzitter, één secretaris en één penningmeester. Zij vormen samen het bestuurscomité. Aan het bestuurscomité worden alle bevoegdheden toegekend vcor de dagelijkse uitoefening van haar taak.. De leden van het bestuurscomité hebben macht van handtekening,

Hun mandaat is kosteloos.

Bij het openvallen van een mandaat wordt een voorlopige bestuurder benoemd om het mandaat van degene die hij vervangt, te beëindigen. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Voor ontslag en uitsluiting gelden dezelfde regels als voor ontslag en uitsluiting van werkende leden. (Art. 9.)

Art. 21. De Raad van Bestuur vergadert, na oproeping door de secretaris, zoveel als het belang van de vereniging dit vereist, en ook binnen de 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee Bestuurders.

De Raad wordt voorgezeten door de Voorzitter, en bij diens afwezigheid de Ondervoorzitter of de oudst aanwezige bestuurder.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de VZW of op elke andere plaats in België aangewezen in de oproepingsbrief.

De vergadering kan slechts geldig vergaderen indien de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige Bestuurders.

Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter of degene die hem vervangt, doorslaggevend.

Van elke vergadering worden door de secretaris notulen opgesteld, getekend door de Voerzitter en Secretaris, en bewaard in een notulenregister dat toegankelijk is overeenkomstig de wet voor de Werkende Leden.

Voor derden geldt dit recht niet.

Bij hoogdringendheid kunnen besluiten genomen worden bij éénpang schriftelijk akkoord van de Bestuurders, op schrift gerealiseerd op welke technische wijze dan ook.

Voor-

behouden

aan het

'Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luiti 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting o# organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD22

Voor.. behouden Luik B. - Vervolg

aan het 'Belgisch Staatsblad Indien een Bestuurder op rechtstreeks of onrechtstreekse wijze een belang heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vereniging, moet hij dat meedelen aan de ander Bestuurders, voor de Raad van Bestuur een besluit neemt.

De Bestuurder met het tegenstrijdige belang verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming waarop het punt betrekking heeft.

Art 22. De Raad van Bestuur heeft de meest uitgestrekte machten om de vereniging te beheren en te besturen en in rechten te vertegenwoordigen.

Hij kan ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is of ongeacht alle andere machten die voortvloeien uit de Wet of de Statuten, alle akten en contracten stellen en afsluiten; minnelijke schikkingen treffen; alle roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen of verkopen of met hypotheek bezwaren; leningen afsluiten; huurcontracten van om het even welke duur afsluiten; legaten subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden; aan alle rechten verzaken; alle machten verlenen aan de door hem aangewezen mandatarissen; de vereniging in rechten vertegenwoordigen zowel als eiser dan als verweerder.

Hij mag ook het personeel van de vereniging benoemen en herroepen; aile sommen en waarden innen; alle in bewaring gegeven sommen en waarden opvragen; rekening openen bij de bank of Post; op voornoemde rekeningen alle verrichtingen doen zoals het opvragen van gelden door uitgifte van cheques of overschrijvingsorders; een banksafe in huur nemen; alle door de vereniging betaalde sommen betalen; bij de Post, Douane en Spoorwegmaatschappij alle al dan niet aangetekende of verzekerde brieven, telegrammen en colli's afhalen; alle postwissels of postassignaties en kwijtingen innen.

Hij stelt eveneens alle vergoedingen en bezoldigingen vast. Hij kan ook lasthebbers of volmachtdragers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Voor rechtshandelingen is de vereniging slechts gebonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuursleden namelijk deze van de voorzitter en van de secretaris. De rechtsvorderingen, zowel als eiser dan als verweerder, worden in naam van de vereniging gevoerd door drie bestuursleden, waaronder de voorzitter en de secretaris

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en hun ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt door neerlegging in het Verenigingsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Uit de stukken moet in ieder geval blijken of de persoon die de vereniging vertegenwoordigt, deze vertegenwoordigt afzonderlijk, dan wel samen, dan wel wat zijn bevoegdheden zijn.

De Penningmeester houdt een boekhouding die voldoet aan de Wet.

Zodra er echter één verrichting meer dan 250.000 Euro bedraagt er 5 voltijdse personeelsleden zijn, of het jaaromzetcijfer 1 miljoen Euro overschrijdt, is de aanstelling van een commissaris verplicht met de bevoegdheden conform de wet op de VZW's.

Art. 23. De Bestuurders nemen, in de uitoefening van hun functie, geen enkele persoonlijke verplichting op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat, Zij zijn echter wel verantwoordelijk voor persoonlijk aangegane verbintenissen die strijdig zijn met de statuten of met het Reglement van Inwendige Orde.

Art, 24. De Raad van Bestuur bereidt alle werkzaamheden voor die nodig zijn om de Algemene Vergadering in goede werking te laten verlopen. Zij draagt er zorg voor dat de dagorde van de Algemene Vergadering duidelijk en volledig wordt opgesteld, en zij verricht alle voorbereidende werkzaamheden die daarvoor nodig blijken.

Titel Vil. -- Reglement van Inwendige Orde

Art. 25. Een Reglement van Inwendige orde kan door de Raad van Bestuur aan de Algemene Vergadering worden voorgelegd.. Wijzigingen kunnen met een eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen worden aangebracht.

Titel VIII.  Diverse bepalingen

Art. 26.

Het dienstjaar begint op 1 Januari om te eindigen op 31 december.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verssi : Naam en handtekening

t I M.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Moo 2.2

" Luik B - Vervolg

Art, 27 . De vereniging zal inkomsten verwerven uit lidgelden, steugelden, sponsoring, de opbrengst van activiteiten en op welke wijze dan ook door de wet toegelaten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art. 28 , De rekeningen van het afgelopen dienstjaar en de begroting voor het volgende dienstjaar zullen jaarlijks onderworpen warden aan de goedkeuring van de gewone Algemene Vergadering, die zal gehouden worden in de loop van ht eerste kwartaal, tenzij door de Raad van Bestuur anders wordt beslist,

Art. 29 . De Algemene Vergadering zal zo nodig een commissaris aanwijzen, belast met de verificatie van de rekeningen. Hij wordt benoemd voor 4 jaar en is herkiesbaar.

Art. 30 . Bij ontbinding van de vereniging wijst de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aan, bepaalt hun machten, alsook de bestemming die aan het neto actief van het maatschappelijk bezit zal gegeven worden.

Het kunstpatrimonium dat de gilde bezit (onder andere de Keizers- en Koningsbreuk, hun respectievelijke staf, diverse vlagen, historische boeken, kleding en andere) moeten afgestaan worden aan de bevoegde instanties. Het dient door deze instanties steeds ter beschikking warden gehouden voor culturele doeleinden of voor de eventuele heroprichting der Gilde.

De bestemming van het netto actief zal noodzakelijk worden aangewend ten voordele van een goed doel.

De beslissingen, alsmede de naam, het beroep en het adres van de vereffenaars zullen in het bijvoegsel aan het Belgisch Staatsblad worden gepubliceerd.

Titel IX . - Overgangsbepalingen

Art. 31 . De buitengewone Algemene Vergadering heeft heden tot bestuurder verkozen:

Deckers Ivo,Slijkstraat 24, 2990 Wuustwezel, geboren te Diest op 18/06/1954; Rijksregister 540618 467 72

Hofmans Peter,Rijsvennenstraat 49, 2990 Wuustwezel, geboren te Brasschaat op 11/02/1964;

Rijksregister 640211 52914

Lambrechts Guido, Bredabaan 800, 2990 Wuustwezel, geboren te Kalmthout op 2410911944;

Rijksregister 440924 41744

Mertens Marcel, Gaspeldoorn 2 B al , 2930 Brasschaat geboren te Brecht op 1511111938;

Rijksregister 381115 329 96

Palinckx Petrus, Dorpsstraat 115 Bus 3, 2990 Wuustwezel, geboren te Wuustwezel op 10/01/1944;

Rijksregister 440110 361 76

Palinckx Ludovicus, Bredabaan 419B, 2990 Wuustwezel, geboren te Wuustwezel op 11/04/1937;

Rijksregister 370411 36711

Scheyltjens Chris, Nieuwstraat 37, 2960 Brecht, geboren te Hoogstraten op 19/05/1973;

Rijksregister 730519 409 07

Van Santvliet Lucas, Achterbrugstraat 10, 2990 Wuustwezel, geboren te Brasschaat op 17/12/1964;

Rijksregister 641217 427 06

August Versmissen, Loenhoutsesteenweg 12, 2990 Wuustwezel, geboren te Wuustwezel op 03/03/1953;

Rijksregister 530303 227 41

Herbenoemd werden met ingang van 12/10/2014 Deckers Ivo, Lambrechts Guido, Mertens Marcel, Palinckx Petrus en Palinckx Ludovicus.

Nieuwe bestuurders vanaf 1211012014: Hofmans Peter, Scheyltjens Chris, Van Santvliet Lucas en Versmissen August.

Het mandaat van de volgende bestuurders werd beëindigd op 1211012014:

Dictus Adriaan, Kalmthoutsesteenweg 157, 2990 Wuustwezel Rijksregister 180112 155 64

Van Santvoart Augustinus, Venstraat 146, 2900 Schoten, Rijksregister 260603

Verbeeck Gustaaf, Dorpsstraat 117, 2990 Wuustwezel, Rijksregister 541221 37519

De Bestuurders hebben aangesteld als:

Voorzitter: Ludovicus Palinckx

Secretaris/Penningmeester: Ivo Deckers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 22

Luik B - Vervolg

Aan de twee laatsgenoemde personen, Ludovicus Palinckx en Ivo Deckers, wordt volmacht verleend om de vereniging te vertegenwoordigen wat betreft: het innen van aile sommen en waarden; het opvragen van alle in bewaring gegeven sommen en waarden; het openen van rekeningen bij een bankinstelling; het op voornoemde rekeningen doen van alle verrichtingen zoals het opvragen van gelden door uitgifte van cheques of overschrijvingsorders; een banksafe in huur nemen; alle door de vereniging betaalde sommen betalen; bij bpost, Douane en Spoorwegmaatschappijen aile al dan niet aangetekende of verzekerde zendingen, telegrammen en colli's afhalen; aile postwissels of postassignaties en kwijtingen innen.

Gedaan te Wuustwezel, in zoveel exemplaren als er partijen zijn, op 12 oktober 2014.

Voorzitter Secretaris/penningmeester

Ludovicus Palinckx Ivo Deckers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch $taatsblad

Coordonnées
KONINKLIJKE GILDE SINT CHRISTOFFEL

Adresse
SLIJKSTRAAT 24 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande