KONINKLIJKE LIERSE SPORTKRING, AFGEKORT : K. LIERSE S.K.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KONINKLIJKE LIERSE SPORTKRING, AFGEKORT : K. LIERSE S.K.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 412.535.258

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.02.2014, NGL 30.06.2014 14238-0009-039
13/08/2014
ÿþlad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vc "jFFRq EGD

ONITEUR BELGÉ---""- 22 .0? 05 -08- 2014

LJL. I SCH STAATSB

V< bec' aar Bel<, Staal

111111111R111.11191,1111111111

RellT5AN1( Vie KOOPIIAN5RL

NriNglIPEN, heigGieLSN

Ondememingsnr : 0412.636.268

Benaming

(voluit) : KONINKLIJKE L'ERSE SPORTKRING

verkort) K. LIERSE SK

Rechtsvorm: CVBA SO

Zetel: Lispersteenweg 237 - 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders gehouden op 12 februari 2014::

De voorzitter stelt voor aan de Algemene Vergadering der Aandeelhouders om als commissaris te herbenoemen, Vyvey & Co bedrijfsrevisoren BVBA, gevestigd Herentalsebaan 2 te 2240 Massenhoven, vertegenwoordigd door de heer Vyvey Steven, woonachtig Herentalsebaan 2 te 2240 Massenhoven, voor een, periode van 3 jaar. Zijn mandaat loopt tot de jaarlijkse Algemene Vergadering van 2017.

Getekend

Maged Samy

Voorzitter en Afgevaardigd Bestuurder

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzil van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/12/2014
ÿþMod Word 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~."

1

Nbi-IGELF

RII

iviONITEuA

24

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN, aÇrlftif~CHELEN

a

~ 12 Nov. 2014

20

Ondernemingsnr : 0412.535.258

Benaming

(voknt) : Koninklijke L'erse SportKring

(verkort) :

Fe!

1SCH SrRATSBLAD

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk

Zetel : 2500 Lier, Lispersteenweg, 237.

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - NIEUWE STATUTEN

Uittreksel afgeleverd véôr registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 4 november 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk "Koninklijke Lierse SportKring", met algemeenheid van stemmen besloten heeft

EERSTE BESLUIT ; dat nieuwe aandelen van Categorie B kunnen uitgegeven worden met een nominale waarde van één euro (¬ 1,00) per aandeel

TWEEDE BESLUIT : de bestaande aandelen in te delen in drie categorieën; alle vennoten hebben uitdrukkelijk verklaard akkoord te gaan met de indeling van hun aandelen in drie categorieën en tevens verklaard uitdrukkelijk akkoord te gaan met de rechten en plichten hieraan verbonden zoals zal blijken uit de hierna goedgekeurde nieuwe statuten.

DERDE BESLUIT : de toetreding te aanvaarden van een nieuwe vennoot;

VIERDE BESLUIT : het vast kapitaal van de vennootschap te verhogen met één euro (¬ 1,00) om het te brengen van achtentwintig miljoen vijfhonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 28.525.000,00) op achtentwintig, miljoen vijfhonderdvijfentwintigduizend en één euro (¬ 28.525.001,00) door creatie en uitgifte van één (1) aandeel van Categorie B met een nominale waarde van één euro (¬ 1,00); op dit nieuw aandeel werd onmiddellijk ingeschreven in geld ten bedrage van één euro (¬ 1,00) en volledig volgestort worden door de nieuw toegetreden vennoot; overeenkomstig de wet werd het bedrag van de storting in geld, hetzij één euro (¬ 1,00), geboekt op naam van de vennootschap op een speciale rekening bij de naamloze vennootschap BNP PARIBAAS FORTIS, te 1000 Brussel, Warandeberg, 3, kantoor Broechem, zoals blijkt uit het attest van deponering van 4 november 2014,

VIJFDE BESLUIT; rekening houdend onder meer met de eigen aard van de vennootschap en de voormelde besluiten, nieuwe statuten aan te nemen die luiden als volgt en die artikel per artikel werden goedgekeurd, STATUTEN (uittreksel)

Benaming. De vennootschap heeft de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk.

Haar naam luidt "Koninklijke Lierse SportKring",

Zetel, De zetel is gevestigd te Lier, Lispersteenweg 237.

Doel, De vennootschap heeft tot doel:

De beoefening van de sport en de bevordering van de lichamelijke en geestelijke vorming in de meest

uitgebreide zin van de onder haar leiding en gezag staande leden en beoefenaars te benaarstigen. De vennootschap mag ten allen tijde aile verrichtingen doen die hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap verbindt zich ertoe de statuten, reglementen, richtlijnen en beslissingen van de K.B.V.B., van de FIFA en de UEFA na te leven. Elke bepaling van onderhavige statuten die strijdig zou zijn met het reglement van de K.B.V.B., van de FIFA en de UEFA wordt beschouwd als nietig en van generlei waarde wat. hen betreft, De vennootschap verbindt er zich bovendien toe de principes van loyaliteit, integriteit en van. sportieve geest als uitdrukking van de fair-play na te leven. Na uitputting van de statutaire procedure worden alle geschillen betreffende het bestuur van de vereniging die in haar schoot ontstaan en voortvloeien uit de, toepassing van het reglement van de K.B.V.B., ter beslechting voorgelegd aan een scheidsrechterscollege in, toepassing van artikel 1152 en V11177.21 van het reglement van de K,B.V.B.. Elk geschil met betrekking tot de FIFA-statuten, - reglementen en -richtlijnen zal aan de arbitrage-instanties die in haar schoot zijn opgericht, Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de psrso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorgelegd worden. Elk hoger beroep tegen een definitieve en dwingende beslissing van de FIFA zal aan de arbitrage van de TAS (Arbitragecommissie voor de Sport) te Lausanne (Zwitserland) voorgelegd worden.

Duur. De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur,

Kapitaal. Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels variabel.

Het vast kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ACHTENTWINTIG MILJOEN VIJFHONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND EN EEN EURO (e 28.525.001,00) en is vertegenwoordigd door DUIZEND HONDERD VEERTIG (1.140) aandelen van Categorie A, met een nominale waarde van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (E 25.000,00), één (1) aandeel van Categorie B met een nominale waarde van EEN EURO (E 1,00) en één aandeel van Categorie C met een nominale waarde van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (E 25.000,00),

Bestuur, De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering die ook de duur van hun mandaat bepaalt. Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen. De bestuurders zijn herbenoembaar, Elke bestuurder kan ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen en kan op elk ogenblik ontslag nemen, Is er slechts één bestuurder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee bestuurders, dan moeten zij beiden akkoord gaan om geldig te besluiten. Zijn er drie of meer bestuurders, dan vormen zij een college, "raad van bestuur' genoemd, die beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit beslissend.

Het bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Delegatie van machten,

Dagelijks bestuur. Het bestuursorgaan kan met gewone meerderheid, onder haar leden, één of meerdere gedelegeerd bestuurder(s) of algemeen directeur(s) aanstellen belast met het dagelijks bestuur, dit zijn alle handelingen of beslissingen die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van het minder belang dat ze vertonen, als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen. Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

Directiecomité. De raad van bestuur kan een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De over te dragen bevoegdheden aan het directiecomité kunnen alle bestuursbevoegdheden zijn met uitzondering van de bestuursbevoegdheden die betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van deze statuten of wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité is aangesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité. De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, hun eventuele ontslagvergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze, Indien een directiecomité wordt aangesteld, kan de vennootschap enkel geldig vertegenwoordigd worden in zaken die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren door:

-de President van het directiecomité en de Vicepresident van het directiecomité gezamenlijk handelend; en! of,

-de President van het directiecomité en een lid van het directiecomité gezamenlijk handelend; en / of,

-de Vicepresident van het directiecomité en een lid van het directiecomité gezamenlijk handelend.

Transfercomité. Het transfercomité is samengesteld uit drie leden, te weten;

- één [id aangeduid door de raad van bestuur onder haar leden en dit voor onbepaalde duur, behoudens herroeping door de raad van bestuur, in welk geval het lid in functie blijft tot de raad van bestuur In de vervanging heeft voorzien;

- één door de aandeelhouders van Categorie B aan te duiden persoon;

- één door de aandeelhouders van Categorie C aan te duiden persoon;

Het transfercomité is exclusief bevoegd voor het afsluiten van alle transfers en het regelen van de transfervergoedingen en opleidingsvergoedingen. De beslissingen van het transfercomité worden collegiaal genomen. Binnen de perken van hun bevoegdheid zijn twee leden van het transfercomité, waaronder minstens één bestuurder van de vennootschap, gezamenlijk handelend, bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Externe vertegenwoordiging. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het bestuursorgaan en behoudens bijzondere delegaties, wordt de vennootschap geldig ten aanzien van derden, vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders, waaronder een gedelegeerd bestuurder, Voor de zaken die tot de exclusieve bevoegdheid van het transfercomité behoren kan de vennootschap enkel rechtsgeldig worden vertegenwoordigd door twee leden van het transfercomité, waaronder minstens één bestuurder van de vennootschap die deel uitmaakt van het transfercomité, gezamenlijk handelend,

Voor de zaken die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren kan de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door:

Voor-ieehduden aan het Belgisch Staatsblad

V

c

-de President van het directiecomité en de Vicepresident van het directiecomité gezamenlijk handelend; en/

of,

-de President van het directiecomité en een lid van het directiecomité gezamenlijk handelend; en / of,

-de Vicepresident van het directiecomité en een lid van het directiecomité gezamenlijk handelend.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de

grenzen van hun volmacht.

Jaarvergadering, De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de laatste

werkdag van de maand mei.

Boekjaar. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Winstverdeling. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen

voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het vaste gedeelte van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, maar mits inachtneming

van:

- de beperkingen voorzien in artikel 429 § Ivan het Wetboek van vennootschappen;

- het sociaal oogmerk van deze vennootschap, zoals dit is omschreven in artikel 4 van de statuten.

De vennootschap kent aan de vennoten geen enkel rechtstreeks of onrechtstreeks vermogensvoordeel toe.

De winst die niet onmiddellijk kan worden besteed overeenkomstig het sociaal oogmerk van de vennootschap,

zal worden geplaatst op een beschikbare reserve. De aldus gereserveerde sommen kunnen enkel worden

aangewend ter realisatie van het sociaal oogmerk van de vennootschap.

Vereffening, Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, zal het

overschot van de vereffening de bestemming krijgen die het dichtst het sociaal oogmerk benadert.

ZESDE BESLUIT : bijzondere volmacht te verlenen verleend met recht van indeplaatsstelling aan A & T

Antwerpen BVBA, te 2640 Mortsel, Jacob Van Artevel-destraat, 30, vertegenwoordigd door de heer Kurt

Meersman, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, teneinde bij de BTW-Administratie en het

Ondernemingsloket alle nodige inschrijvingen, wijzigingen en opheffingen te vorderen en alle administratieve "

formaliteiten te vervullen die via het Ondernemingsloket dienen te geschieden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten, volmacht en

gecoordineerde statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz van L:rik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso¬ oº%nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv,00rdlgen

Verso : Naam en handtekening

12/09/2013
ÿþMod Word 11.1

_ " 3 l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

d i i

*13139861*

Ondernemingsnr : 0412.535.258

Benaming

(voluit) : KONINKLIJKE L1ERSE SPORTKING

(verkort) : K.L1ERSE SK

Rechtsvorm : CVBA SO

Zetel : Lispersteenweg 237 te 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bezolding Bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 04 juli 2013, gehouden op de maatschappelijke zetel

De voorzitter stelt voor om volgende bestuurders vanaf 1 juli 2013 een bezoldiging uit te keren voor het uitoefenen van hun mandaat van bestuurder

-De heer Maged Samy

-De heer Maged Helmy

-De heer Adel Samy

Het mandaat van volgende bestuurders blijft onbezoldigd

-De Heer Ahmed Amin

-De Heer Alim Ramzy

-De Heer Ayman Hassan

De Algemene vergadering keurt dit voorstel unaniem goed.

Getekend,

Maged Samy,

voorzitter van de Algemene Vergadering

voorzitter van de Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

0 2 -09- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANiefe MECHELEN

09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.02.2013, NGL 04.04.2013 13080-0477-038
03/05/2012
ÿþLu* B` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





I 111111 11111 f1111 lIflIIIlIIllIllIIlII 1111f 111f 111f . .. .~ . .

*1í083967* N~~f~~~LEGD

2 0 -04- 2012

GRIFFIE Ftfrehli.IBANK van KOOPHANDEUIPAECHELEN

Benaming : Koninklijke Lierse Sportkring Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel ; Lispersteenweg 237

2500 Lier

Ondernemingsnr : BE0412.535.258

Voorwerp akte : OMZETTING IN EEN COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET SOCIAAL OOGMERK - BENOEMING BESTUURDERS.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 31 maart 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de leden van de vereniging zonder winstoogmerk "Koninklijke Lierse SportKring", met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Lispersteenweg 237, rechtspersonenregister 0412.535.258, RPR Mechelen, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

In verband met de omzetting van de vereniging in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk besluit het verslag van de commissaris als volgt:

In het kader van de procedures voorzien door de Wet op Verenigingen en Stichtingen betreffende de omzetting heeft het bestuursorgaan van de Vereniging Zonder Winstoogmerk KONINKLIJKE LIERSE SPORTKRING een staat van actief en passief per 31 december 2011 opgesteld, die afsluit met een negatief netto-actief van -22.608.183,69 EUR en een balanstotaal van 14.191.445,23 EUR. Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van actief en passief per 31 december 2011, die de raad van bestuur van de vereniging heeft opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vereniging is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van de vereniging bedraagt -22.608.183,69 EUR. Het netto-actief van de vereniging is kleiner dan het minimum kapitaal vereist voor de oprichting van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met sociaal oogmerk. Op straffe van aansprakelijkheid van de bestuurders, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit. Opgesteld te Massenhoven, 28 maart 2012.

Vyvey & C° - Bedrijfsrevisor Burg. BVBA.

Steven Vyvey

Wettelijk vertegenwoordiger

Bedrijfsrevisor

Vennoot

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vereniging heden om te zetten in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk; deze omzetting laat de rechtspersoonlijkheid van de vereniging onverlet.

De vergadering beslist dat het netto actief van de vereniging niet aan de vennoten mag terugbetaald of uitgekeerd worden, in welke vorm dan ook.

Na voldoening van aile schuldeisers bij de stopzetting van de vennootschap geeft de vereffenaar of, in voorkomend geval de curator, aan voornoemd bedrag een bestemming die zoveel mogelijk aansluit bij het oogmerk dat de vennootschap overeenkomstig artikel 661, 2° van het Wetboek van Vennootschappen heeft vooropgesteld.

DERDE BESLISSING.

Vermits de vereniging een negatief eigen vermogen heeft, is er geen netto-actief dat overgedragen kan worden en dient het kapitaal gevormd te worden door nieuwe inbrengen.

De vergadering beslist:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

 Dat het kapitaal van de vennootschap, dat geheel en onvoorwaardelijk geplaatst is, achtentwintig miljoen vijfhonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 28.525.000,00) bedraagt en gelijk is aan het vaste gedeelte van het kapitaal;

Dat het verdeeld wordt in 1.141 aandelen met een nominale waarde van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) per aandeel, waarop wordt ingeschreven als volgt:

o Door de vennootschap naar Egyptisch recht "Wadi Degla Football Company", gevestigd te 4th District, Zahraa El Maadi Cairo (Egypte) op 1.004 aandelen door middel van de inbreng van een schuldvordering op de vennootschap voor een bedrag van vijfentwintig miljoen honderdduizend euro (¬ 25.100.000,00) onder de hierna vermelde voorwaarden;

o Door de naamloze vennootschap "Liers Sportstadion" met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Lispersteenweg 237, BTW BE 0404.051.520 RPR Mechelen op 136 aandelen door van de inbreng van een schuldvordering op de vennootschap voor een bedrag van drie miljoen vierhonderdduizend euro (¬ 3.400.000,00) onder de hierna vermelde voorwaarden;

o Door de heer Samy Maged, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Guldenweg 1 op één aandeel

door middel van de inbreng van een schuldvordering op de vennootschap voor een bedrag

van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) onder de hierna vermelde voorwaarden. Wat in overeenstemming is met de totaliteit van de uitgegeven en ingeschreven aandelen. Het verslag van de commissaris betreffende voormelde inschrijvingen besluit als volgt: "Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VYVEY & C°", bedrijfsrevisor, verklaart In uitvoering van artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen, bij de kapitaalverhoging door middel van inbreng in natura, dat:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut der

Bedrijfsrevisoren en dat de raad van bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de

waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie

verstrekte vergoeding;

De beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beantwoordt aan de normale

vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

De over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger, rekening houdende

met een mogelijke vergoeding aan huwelijksgemeenschap van de natuurlijke personen die

inbrengen;

De voor de inbreng ln natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden, ten minste overeenkomen met de volstorting van 1.141 aandelen zonder

nominale waarde van de Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met een

sociaal oogmerk "Koninklijke L.ierse Sportkring", zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd

is.

Daarenboven kan gesteld worden dat derden, onder andere niet-inbrengende schuldeisers, zich na

de geplande kapitaalverhoging theoretisch in een betere positie zullen bevinden gezien de toename

van het eigen vermogen en het verminderen van de schulden tegenover derden met het betreffende

inbrengbedrag van 28.525.000, 00 EUR.

Wij willen eraan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Massenhoven, 28 maart 2012

B. V.B.A. VYVEY & C°, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door

Steven VYVEY

Bedrijfsrevisor."

VIERDE BESLISSING.

Vervolgens beslist de vergadering, overeenkomstig artikel 26 quater § 2 van de wet van 27 juni

1921, de statuten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal

oogmerk vast te leggen als volgt:

Artikel 1-- Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een vennootschap met sociaal oogmerk; zij heeft de rechtsvorm van een

cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "Koninklijke Lierse SportKring".

Artikel 2  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Lier, Lispersteenweg 237,

De zetel kan op om het even welke plaats binnen het Vlaams en Hoofdstedelijk gewest worden

gevestigd door een besluit van het bestuur.

Artikel 3 - Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

ArtikelA_-. Doel .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a.

b.

c.

d.

Luik B - Vervolg

De vennootschap heeft tot doel:

De beoefening van de sport en de bevordering van de lichamelijke en geestelijke vorming in de meest uitgebreide zin van de onder haar leiding en gezag staande leden en beoefenaars te benaarstigen. De vennootschap mag ten allen tijde alle verrichtingen doen die hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap verbindt zich ertoe de statuten, reglementen, richtlijnen en beslissingen van de K.B.V.B., van de FIFA en de UEFA na te leven. Elke bepaling van onderhavige statuten die strijdig zou zijn met het reglement van de K.B.V.B., van de FIFA en de UEFA wordt beschouwd als nietig en van generlei waarde wat hen betreft. De vennootschap verbindt er zich bovendien toe de principes van loyaliteit, integriteit en van sportieve geest als uitdrukking van de fair-play na te leven. Na uitputting van de statutaire procedure worden alle geschillen betreffende het bestuur van de vereniging die in haar schoot ontstaan en voortvloeien uit de toepassing van het reglement van de K.B.V.B., ter beslechting voorgelegd aan een scheidsrechterscollege in toepassing van artikel 1/52 en V11177.21 van het reglement van de K.B.V.B. Elk geschil met betrekking tot de FIFA-statuten, reglementen en -richtlijnen zal aan de arbitrage-instanties die in haar schoot zijn opgericht, voorgelegd worden. Elk hoger beroep tegen een definitieve en dwingende beslissing van de FIFA zal aan de arbitrage van de TAS (Arbitragecommissie voor de Sport) te Lausanne (Zwitserland) voorgelegd worden.

Artikel 5 - Kapitaal.

1. Vaste gedeelte.

Het vaste gedeelte bedraagt achtentwintig miljoen vijfhonderdvijfentwintigduizend euro (¬

28.525.000,00),

Het kan slechts worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de algemene vergadering volgens

de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Het mag niet lager zijn dan zesduizend honderdvijftig euro (¬ 6.150,00).

2. Veranderlijk gedeelte.

Het kapitaal van de vennootschap dat het vaste gedeelte te boven gaat, kan variëren zonder dat daarvoor een wijziging van de statuten is vereist, tengevolge van de bijneming of terugneming van aandelen door vennoten of tengevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten.

3. Kapitaalverhoging.

3.1, Algemeen.

Bij een kapitaalverhoging moet op elk aandeel dat een inbreng in geld vertegenwoordigt en op elk aandeel dat geheel of gedeeltelijk een inbreng in natura vertegenwoordigt, tenminste één/vierde worden volgestort.

3.2. Kapitaalverhoging bil wijze van inbreng in geld.

Bij verhoging van het vaste gedeelte van het kapitaal wordt het geld vooraf gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap bij een in België gevestigde kredietinstelling. Een bewijs van deponering wordt aan de akte gehecht. Indien de inbreng niet kadert in een verhoging van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal, wordt het geld bij storting of overschrijving gedeponeerd op een rekening, geopend op naam van de vennootschap bij De Post (Postcheque) of bij een in België gevestigde kredietinstelling die geen gemeentespaarkas is en waarop de wet van tweeëntwintig maart negentienhonderd drieënnegentig op het statuut van en het toezicht op de kredietinstellingen van toepassing is, op het ogenblik van de toetreding of bijneming van aandelen. Een bewijs van die deponering wordt voorgelegd aan de eerstvolgende algemene vergadering.

3.3, Kapitaalverhoging bil wijze van inbreng in natura.

In geval van inbreng in natura maakt de commissaris of, indien geen commissaris moet benoemd worden, een bedrijfsrevisor aangewezen door het bestuur, vooraf een verslag op.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van elke inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethoden.

Bij dit verslag wordt een bijzonder verslag gevoegd, waarin het bestuur uiteenzet waarom de inbreng van belang is voor de vennootschap en eventueel ookwaarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Deze beide verslagen warden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel; zij worden vermeld in de agenda van de algemene vergadering die over de kapitaalverhoging moet beslissen.

Indien de inbreng in natura niet kadert in een verhoging van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal, worden deze verslagen voorgelegd aan de eerstvolgende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

'Voor-behou'den aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

algemene vergadering, die zich uitspreekt over de waarde die aan de inbreng wordt toegekend en over de vergoeding.

4. Kapitaalvermindering.

Tot een vermindering van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden.

In de oproeping tot de algemene vergadering wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze, vermeld.

Wanneer de vermindering van het vaste gedeelte van het kapitaal geschiedt door een terugbetaling aan de vennoten of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van hun verplichting tot volstorting van hun inbreng, hebben de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking, binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad, het recht om een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet vervallen zijn. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te voldoen naar haar waarde, verminderd met het disconto.

Aan de vennoten mag geen uitkering of terugbetaling worden gedaan en geen vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng is mogelijk, zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

Artikel 6  Aandelen.

1. Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met een nominale waarde van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) per aandeel.

Daarbuiten bestaan er geen andere effecten die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst (onverminderd hetgeen vermeld in artikel 7.2.1 van de statuten).

2. Aandelen op naam  Register.

De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister gehouden, waarin worden

aangetekend:

 de naam, de voornamen en de woonplaats van elke vennoot;

-- het aantal aandelen dat elke vennoot bezit, alsmede de inschrijvingen op de nieuwe

aandelen en de terugbetalingen, met opgave van de datum;

 de overgangen en overdrachten van aandelen, met hun datum; -- de datum van toetreding, uittreding of uitsluiting van elke vennoot;

 de gedane stortingen;

 de opgave van de bedragen die voor de uittreding, de gedeeltelijke terugneming van aandelen en voor de terugneming van stortingen worden aangewend.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het aandelenregister. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

3. Overdracht en overgang van aandelen.

De aandelen kunnen vrij overgedragen worden aan vennoten.

Aan derden kunnen de aandelen slechts worden overgedragen met toestemming van het

bestuur. Wanneer de toelating geweigerd wordt, moet het bestuur deze beslissing niet

verantwoorden; tegen deze beslissing is geen verhaal mogelijk.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap

en van derden slechts vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

Artikel 7  Vennoten.

1. Hoedanigheid van vennoot.

Vennoten zijn:

1.1. de natuurlijke en rechtspersonen die als dusdanig zijn opgetreden bij de onderschrijving

van het oprichtingskapitaal;

1.2. degenen die na de oprichting door het bestuur als vennoten zijn aanvaard en die op één of

meerdere aandelen van de vennootschap hebben ingeschreven.

Wordt de aanvaarding geweigerd, dan moet het bestuur deze beslissing niet

verantwoorden.

Deze procedure is niet van toepassing op personen die aan de vennootschap gebonden

zijn door een arbeidsovereenkomst sedert minstens één jaar.

1.3. elk personeelslid door de vennootschap in dienst genomen sedert minstens één jaar, die

inschrijft op tenminste één (1) aandeel. Deze bepaling is niet van toepassing op de

personeelsleden die niet volledig handelingsbekwaam zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

2. Verlies van de hoedanigheid van vennoot.

Elke vennoot kan vrijwillig uittreden of een deel van zijn aandelen terugnemen.

Het bestuur kan een vennoot uitsluiten en aan de lidmaatschapsrechten van een vennoot komt van rechtswege een einde door overlijden, faillissement of kennelijk onvermogen.

Bovendien verliest elke vennoot, personeelslid van de vennootschap, die niet langer door een arbeidsovereenkomst met de vennootschap is gebonden, van rechtswege zijn hoedanigheid van vennoot op het ogenblik van het beëindigen van de arbeidsovereenkomst om welke reden dan ook.

2.1 Vrijwillige uittreding.

Een vennoot mag slechts uittreden gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar. Het verzoek wordt per aangetekend sohrijven ter kennis gebracht van de vennootschap. De uittreding kan slechts worden toegestaan:

 indien het maatschappelijk kapitaal daardoor niet vermindert tot een bedrag dat kleiner is dan het in de statuten bepaalde vaste gedeelte van het kapitaal;

-- of indien het aantal vennoten daardoor tot minder dan drie wordt herleid.

De uittredende vennoot (met uitzondering van de vennoot, personeelslid van de vennootschap) heeft recht op het scheidingsaandeel zoals hierna bepaald.

De uittreding wordt door het bestuur ingeschreven in het aandelenregister.

2.2. Ultsluiting.

Iedere vennoot kan om een gegronde reden worden uitgesloten,

De uitsluiting wordt uitgesproken door het bestuur en het besluit wordt met redenen omkleed.

De vennoot wiens uitsluiting wordt gevraagd, moet verzocht worden zijn opmerkingen schriftelijk kenbaar te maken aan het bestuur binnen de maand nadat een aangetekend schrijven met het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting is verstuurd.

Indien hij daarom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat, moet de vennoot worden gehoord.

Het besluit tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal dat wordt opgemaakt en getekend door het bestuur. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het aandelenregister.

De uitgesloten vennoot (met uitzondering van de vennoot, personeelslid van de vennootschap) heeft recht op het scheidingsaandeel, zoals hierna is bepaald.

2.3. Scheidingsaandeel.

De uittredende en uitgesloten vennoot evenals de erfgenamen en rechtverkrijgenden van een overleden vennoot hebben recht op de tegenwaarde van hun aandelen, zoals die blijkt

uit de jaarrekening van het boekjaar waarin deze gebeurtenis heeft plaatsgehad.

Voor de uittredende vennoot en de erfgenamen en rechtverkrijgenden van een overleden vennoot wordt voor de waarde van het scheidingsaandeel rekening gehouden met het boekhoudkundig eigen vermogen, terwijl voor de uitgesloten vennoot de waarde van het scheidingsaandeel beperkt blijft tot zijn werkelijke inbreng.

De betaling van het scheidingsaandeel zal gebeuren binnen de maand na de goedkeuring van de jaarrekening.

Een vennoot, personeelslid van de vennootschap (met uitsluiting van de erfgenamen en rechtverkrijgenden ingeval van overlijden), heeft bij verlies van zijn hoedanigheid van vennoot, om welke reden ook, alleen recht op zijn inbreng, zonder aanspraak te kunnen maken op enig deel van de reserves. De inbreng kan door de vennootschap worden terugbetaald over een periode van vijf jaar vanaf het ogenblik van verlies van hoedanigheid van vennoot.

2.4. Aansprakeliikheid.

De vennoot die is uitgesloten, uitgetreden of gedeeltelijk zijn aandelen heeft teruggenomen, blijft gedurende vijf jaar, binnen de grenzen van zijn verbintenis als vennoot, persoonlijk instaan voor aile verbintenissen door de vennootschap aangegaan voor het einde van het jaar, waarin zijn uitsluiting, uittreding of gedeeltelijke terugneming zich heeft voorgedaan,

Artikel 8  Bestuur.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering die ook de duur van hun mandaat bepaalt,

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*Voor-

' behouden aan het Belgisch Staateblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Elke bestuurder kan ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen en kan op

elk ogenblik ontslag nemen.

2 Werking van het bestuur.

Is er slechts één bestuurder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee bestuurders, dan moeten zij beiden akkoord gaan om geldig te besluiten.

Zijn er drie of meer bestuurders, dan vormen zij een college, "raad van bestuur" genoemd, die

beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende vergaderingen, voor

zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter die de raad moet samenroepen

wanneer twee bestuurders erom verzoeken.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem

te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van de

raad dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van

zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van

stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

Het bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap en alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders samen handelend, waaronder een afgevaardigd bestuurder,

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

5. Dagelijks bestuur.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, mogen worden overgedragen aan één of meer personen, al dan niet vennoten, die alleen of gezamenlijk optreden,

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie In de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

6. Directiecomité.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, en belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het directiecomité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van Vennootschappen in acht worden genomen.

Artikel 9  Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het hoofdstuk betreffende de controle op de jaarrekening is niet van toepassing op de kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen.

Indien geen commissaris moet worden benoemd heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De vergoeding van deze accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing.

Artikel 10  Algemene vergadering.

1. Algemene beginselen.

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld dcor de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om tot geldige besluiten te komen, zijn nageleefd.

2. Biieenroepingen.

Het bestuur en de commissarissen kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda, de plaats, dag en uur van

de bijeenkomst. De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt minstens vijftien dagen voor de

vergadering bij aangetekende brief ondertekend door de bestuurders.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheden van

de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten

warden verleden.

3. Volmachten.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

gemachtigde die geen vennoot moet zijn. Het bestuur mag de vorm van de volmacht bepalen.

4. Bureau.

De enige bestuurder of de voorzitter van de raad van bestuur zit de algemene vergadering voor. De voorzitter stelt een secretaris aan die geen vennoot moet zijn. De vergadering kiest twee stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

5. Verloop van de vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De vennoten of hun volmachtdragers moeten de aanwezigheidslijst ondertekenen om toegang

tot de vergadering te krijgen.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging

ter stemming wordt gebracht.

Het bestuur heeft het recht de vergadering, ongeacht de onderwerpen opgenomen in de agenda

en zonder dit besluit te moeten motiveren, één enkele maal voor drie weken uit te stellen.

Door dit uitstel vervallen alle reeds genomen besluiten.

Op de vergadering gehouden als gevolg van de uitgestelde vergadering wordt dezelfde agenda

volledig hernomen en afgehandeld,

5. Stemming.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Evenwel kan niemand aan de stemming deelnemen met

meer dan één/tiende van het aantal stemmen verbonden aan de vertegenwoordigde aandelen;

dit percentage wordt verminderd tot één/twintigste wanneer één of meerdere vennoten de

hoedanigheid hebben van personeelslid aangeworven door de vennootschap.

Het stemrecht verbonden aan niet volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen

niet gedaan zijn is geschorst.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en

door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of

meer bestuurders, zoals bepaald in de statuten.

7. Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de laatste werkdag

van de maand mei.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering mogen de vennoten ter zetel van de vennootschap

kennis nemen van de volgende stukken:

 de j.aareelli13g;.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,Voorbehouden . aan het

Belgisch

Staatsblad

.*/7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

,



Voor- Luik B - Vervolg

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

 in voorkomend geval, de geconsolideerde jaarrekening;

 de lijst der openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken;

-- het jaarverslag en het verslag van de commissarissen.

Iedere vennoot kan tegen overlegging van zijn aandeel vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken bekomen. De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de jaarrekening,

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en commissarissen te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Enkel de voor- en tegenstemmen worden daarbij in acht genomen; onthoudingen, blanco- en nietige stemmen worden als een niet uitgebrachte stem beschouwd.

8. Buitengewone algemene vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten.

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuur de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat,

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen heeft verkregen, of vierlvijfde wanneer de wijziging betrekking heeft op het doei of de rechtsvorm van de vennootschap. Onthoudingen, de blanco- en nietige stemmen worden als een tegenstem beschouwd.

Artikel 11 -- Boeklaar -- Jaarrekening  Jaarverslag  Winstverdeling.

1. Boeklaar.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

2. Jaarrekening.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuur een inventaris op alsmede een jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

De kleine vennootschappen kunnen hun jaarrekening opmaken volgens een verkort schema dat

door de Koning wordt vastgesteld.

Het bestuur zorgt voor de neerlegging van de jaarrekening bij de Nationale Bank van België

binnen de dertig dagen na de goedkeuring.

Bovendien brengen de bestuurders, bij het beëindigen van het boekjaar, een bijzonder verslag

uit over de wijze waarop de vennootschap toezicht heeft gehouden op de verwezenlijking van

haar sociaal oogmerk. Dit verslag geeft inzonderheid aan dat de uitgaven inzake investeringen,

inzake de werkingskosten en bezoldigingen bestemd zijn om de verwezenlijking van het sociaal

oogmerk te bevorderen.

De jaarlijkse algemene vergadering beslist over de goedkeuring van het bijzonder verslag.

3, Jaarverslag.

In het jaarverslag geeft het bestuur rekenschap van zijn beleid.

Het bevat tevens onder meer een commentaar op de jaarrekening en informatie omtrent

belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden.

Het is niet van toepassing op de kleine vennootschappen.

4. Winstverdeling.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor

de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het vaste gedeelte van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, maar mits

inachtneming van:

 de beperkingen voorzien in artikel 429 §'Ivan het Wetboek van vennootschappen;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

-- het sociaal oogmerk van deze vennootschap, zoals dit is omschreven in artikel 4 van de statuten.

De vennootschap kent aan de vennoten geen enkel rechtstreeks of onrechtstreeks vermogensvoordeel toe.

De winst die niet onmiddellijk kan worden besteed overeenkomstig het sociaal oogmerk van de vennootschap, zal worden geplaatst op een beschikbare reserve. De aldus gereserveerde sommen kunnen enkel worden aangewend ter realisatie van het sociaal oogmerk van de vennootschap.

Artikel 12  Ontbinding  Vereffening.

1. Ontbinding.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag van het bestuur en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuur wordt aangewezen brengt verslag uit over deze staat; de conclusies van het verslag worden overgenomen in de akte.

2. Vereffening.

De vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

De wijze van vereffening en de benoeming van de vereffenaars worden bepaald door de algemene vergadering.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, zal het overschot van de vereffening de bestemming krijgen die het dichtst het sociaal oogmerk benadert.

Artikel 13  Keuze van woonplaats.

De bestuurders die hun woonplaats in het buitenland hebben worden geacht voor de duur van hun

mandaat woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen aile dagvaardingen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de

verantwoordelijkheid van hun bestuur.

Artikel 14  Toepasselijkheid van het Wetboek van vennootschappen.

Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, waarvan niet op geldige wijze is

afgeweken, worden geacht in de statuten te zijn ingeschreven.

VIJFDE BESLISSING.

Ontslag huidige bestuurders en benoeming nieuwe bestuurders.

Ten gevolge van de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk wordt

vanaf heden ontslag verleend aan de bestuurders van de vereniging; zij bekomen kwijting over het

door hen uitgeoefende mandaat.

Vervolgens beslist de vergadering het aantal bestuurders te bepalen op zes en te benoemen tot

bestuurders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

 de heer Samy, Maged Guirgius Mekhaeil, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Guldenweg 1;

 de heer Helmy, Maged Habib Kozman, wonende te 2500 Lier, Lisperstraat 39 bus 3;

 de heer Samy, Adel Gerges Mikhail, wonende te 2500 Lier, Lisperstraat 39 bus 4.

 de heer Amin, Ahmed, Ibrahim Mohamed, wonende te 15 C, Mohamed EI Maraachly Street,

Zamalek, Giza (Egypte).

 de heer Ramzy, Alim, wonende te 37, 103 Street  Maadi-Cairo (Egypte);

 de heer Hassan, Ayman, wonende te 51 D, 6th district  Zahraa El Maadi  Cairo (Egypte).

Die uitdrukkelijk hebben verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Alle bestuursmandaten zijn onbezoldigd.

Raad van bestuur.

Vervolgens zijn de aangestelde bestuurders in vergadering bijeengekomen en hebben zij éénparig

beslist dat de heer Samy Maged wordt verkozen als voorzifter van de raad van bestuur en

afgevaardigd bestuurder.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslagen raad van bestuur, verslagen commissaris

en lijst publicatiedata.

Op de laatste Oz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

áan het

Belgisch

Staatsblad

20/07/2011
ÿþti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vak d~ aktes_

fl111 II II 111111 1JII II

M.; ~i %..LJ

- 8 -07- 2011

GREFFE RECHTBANK vnn LKQOPI-4ANOEL te NIECHEi_ =3:~

Grififie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Benaming : Koninklijke Lierse Sportkring

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Lispersteenweg 237

Ondernemingsnr : Voorwerp akte : 2500 Lier

0412.535.258

WIJZIGING BOEKJAAR



Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 22 juni 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vereniging zonder winstoogmerk "Koninklijke Lierse Sportkring", met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Lispersteenweg 237, ondernemingsnummer 0412.535.258, RPR Mechelen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De afsluitdatum van het boekjaar wordt gewijzigd in 31 december, zodat het boekjaar voortaan loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar en zodat het lopende boekjaar wordt verlengd tot 31 december 2011.

TWEEDE BESLISSING.

De datum van de jaarvergadering wordt verplaatst naar de tweede vrijdag van de maand april om 20.00 uur.

DERDE BESLISSING.

De algemene vergadering keurt de herbenoeming van de huidige commissaris, Vyvey & Co, Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de Heer Steven Vyvey, Bedrijfsrevsior goed voor een periode van drie jaar. Het mandaat van de commissaris zal 14.500,00 euro bedragen. Het honorarium van de commissaris zal ongewijzigd blijven behoudens indexaanpassingen (met als basisindex 135,15 (consumptieprijsindex 1996  mei 2011))

VIERDE BESLISSING.

Als gevolg van voormelde beslissingen worden in de statuten volgende wijzigingen aangebracht:

 Artikel 12, eerste zin wordt vervangen door volgende tekst:

"De algemene vergadering, genaamd jaarvergadering, moet minstens eenmaal per jaar worden

bijeengeroepen, op de tweede vrijdag van de maand april om 20.00 uur."

 Artikel 32 wordt vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, volmacht en gecoordineerde statuten.

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011

29/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KONINKLIJKE LIERSE SPORTKRING, AFGEKORT : K.…

Adresse
LISPERSTEENWEG 237 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande