KONINKLIJKE VISCLUB HOOP OP BEET, AFGEKORT : K.H.O.B.

Association sans but lucratif


Dénomination : KONINKLIJKE VISCLUB HOOP OP BEET, AFGEKORT : K.H.O.B.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 434.987.095

Publication

24/03/2014
ÿþr

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

1 II .-03- 2014

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL tgÇHELEN

Ondernemingsnr : 0434.987.095

Benaming

(voluit) : Koninklijke Visclub Hoop op Beet

(verkort) : KHOB

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Voogdijstraat 39 - 2570 Duffel

Onderwerp akte : Wijzigingen raad van bestuur

Uittreksel uit de akte:

De algemene vergadering heeft op 25 januari 2014 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

De Mondt Nico, Europastraat 39, 2850 Boom, geboren op 22/12/1961, te Reet

Oelbrandt Martin, Kardinaal Sterckstraat 37, 2530 Boechout, geboren op 03/08/1966, te Beveren-Waas

De algemene vergadering heeft op 25 januari 2014 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Michiels Rudy, Uitbreidingsstraat 23, 2840 Terhagen, geboren op 09/01/1955, te Duffel Panhuisen Jan, Nijverheidsstraat 11, 2840 Rumst, geboren op 0111111961, te Duffel Verrept Frans, Emiel van der Veldstraat 10, 2840 Rumst, geboren op 31/01/1940, te Rumst

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt

Aerts Dirk, Voogdijstraat 39, 2570 Duffel, geboren op 09/08/1962, te Duffel

Michiels Rudy, Uitbreidingsstraat 23, 2840 Terhagen, geboren op 0910111955, te Duffel Panhuisen Jan, Nijverheidsstraat 11, 2840 Rumst, geboren op 01/11/1961, te Duffel Van Buggenhout Antoine, Veerstraat 53, 2840 Rumst, geboren op 21/0611941, te Rumst Verrept Frans, Emiel van der Veldstraat 10, 2840 Rumst, geboren op 31/01/1940, te Rumst Verstrepen Pierre, Hof Ten Eikenlaan 12, 2840 Rumst, geboren op 01/06/1960, te Mechelen

De raad van bestuur is bevoegd voor alle aangelegenheden die niet door de wet en door de statuten aan de algemene vergadering warden voorbehouden,

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als een college.

Te Duffel, op 25 januari 2014

Van Buggenhout Antoine Aerts Dirk

Bestuurder Bestuurder

-- - -----. -.._-- --------- -.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2014
ÿþ~ }

r

ll r, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

MOD2.2

I III

NN

Voor-

bohouder aan het Belgisch

Staatablat

linlil71.10

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

r

Neergelegd tar Veil Koophandel la A .ftwiZ op

DEC, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0434.987.095

Benaming

(voluit) : Koninklijke Visclub Hoop op Beet.

(verkort) : KHOB

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Molenveld 61 - 2840 Rumstl

Onderwerp akte : Nieuwe statuten - zetelwijziging - wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

Uittreksel uit de statuten en de akten.

De algemene vergadering heeft op 24 juli 2013 besloten de zetel te wijzigen van Molenveld 61 ,2840 Rumst naar voogdijstraat 39 , 2570 Duffel

De algemene vergadering heeft op 24 juli 2013 eveneens besloten de statuten integraal te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam Koninklijke Visclub Hoop Op Beet. Haar afgekorte benaming is KHOB.

ARTIKEL 2

De vereniging is nu gevestigd te voogdijstraat 39 , 2570 Duffel gelegen in het arrondisement Mechelen Deze vestiging kan naar elk ander adres worden overgebracht bij beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 3

- De vereniging heeft tot doel de sport en het openluchtleven te bevorderen alsook het verhogen van het' culturele en sportieve peli van de leden,. Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel nastreven. Zij Kan in deze zin ook op bijkomstige wijze , handelsdaden stellen doch slechts voor zover de opbrengsten besteed worden tot een betere werking van de vzw.

ARTIKEL 4

- De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur,maar kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

ARTIKEL 5

De vereniging kan zowel effectieve als toegetreden leden tellen.

De effectieve leden zijn de stemgerechtigden op de bijeenkomsten van de algemene vergadering. Hun, gegevens worden vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Hun minimumaantal is bepaald op drie.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Hun rechten en plichten kunnen worden vermeld in een huishoudelijk reglement.

Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder die door de raad van bestuur als dusdanig wordt aanvaard op voorwaarde dat het lidgeld betaald is en het lid het huishoudelijk reglement respecteert, Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de raad van bestuur,

ARTIKEL 8

De leden zijn tot een jaarlijkse bijdrage van maximum 75 euro verplicht. De jaarlijkse te betalen bijdrage wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Het lid dat weigert diens lidgeld te betalen, wordt als ontslagnemend beschouwd.

ARTIKEL 9

Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht.

Elk lid kan te allen tijde worden uitgesloten door een beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen in artikel 32 van de statuten.

ARTIKEL 12

De bestuurders worden benoemd voor een periode van twee jaar en zijn opnieuw herkiesbaar.

Elke bestuurder die wordt aangewezen om te voorzien in een tijdens de lastgeving opengevallen plaats, is slechts benoemd voor de tijd die de lastgeving nog duurt.

ARTIKEL 13

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit,

Om tot bestuurder benoemd te kunnen worden, dient de kandidaat:

-Lid te zijn van de vereniging in het kalenderjaar voor het jaar van verkiezing;

-Diens kandidatuur schriftelijk hebben ingediend bij het uittredend bestuurder binnen de door de raad van

bestuur vastgestelde termijn;

ARTIKEL 14

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) of door overlijden,

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen. De ontslagnemende bestuurder is gehouden diens mandaat aan te houden tot in zijn vervanging wordt voorzien.

ARTIKEL 15

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen. De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit ais college.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet in de beoordeling meegerekend. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend,

ARTIKEL 18

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht.

ARTIKEL 19

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van

enig besluit of van enige machtiging.

ARTIKEL 20 "

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die ai dan niet lid is van de vereniging. De raad van bestuur benoemt uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris en een penningmeester en kan daarnaast elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen. Verschillende functies zijn cumuleerbaar, met uitzondering van bovengenoemde (ook niet in hetzelfde gezin).

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders, die hieromtrent geldig beslist indien meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a) op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad

van bestuur

b) door afzetting door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

In alle buitengerechtelijke handelingen wordt de vereniging geldig vertegenwoordigt door het gezamenlijke optreden van twee bestuurders.

Voor alle daden van beschikking is de handtekening van 213 bestuurders vereist.

In rechte wordt de vereniging geldig vertegenwoordigd door het optreden van de raad van bestuur als college, met de meerderheid van haar bestuurders.

De voor bijzondere opdrachten aangestelde gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit,

ARTIKEL 21

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Het dagelijks bestuur wordt omschreven ais de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging hoogd,ingend worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders, die hieromtrent geldig beslist indien meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a) op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b) door afzetting door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur warden op intern vlak steeds genomen in collegiaal overleg. Voor externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan een dagelijks bestuurder alleen handelen.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen,

ARTIKEL 24

De algemene vergadering komt samen na een beslissing door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist,

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar, voor het goedkeuren van de begroting van het komend jaar en om zich uit te spreken over de kwijting van de bestuurders,

ARTIKEL 25

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 26

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5e van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. De bijeenkomst moet dan uiterlijk de 40e dag na het verzoek moet georganiseerd worden.

ARTIKEL 27

Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per mail of per aangetekende brief of per fax tenminste dertig dagen voor de vergadering. Daarnaast wordt de uitnodiging uitgehangen op de daar voorziene plaats in het lokaal van de vereniging. De uitnodigingen warden ondertekend door twee bestuurders.

ARTIKEL 28

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20e van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vernield. Dit onderwerp moet door het 1/20e van de leden ondertekend zijn en tenminste twee dagen voor de =vergadering aan de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

ARTIKEL 33

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door twee bestuurders en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien.

ARTIKEL 35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 213e van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een eenparig akkoord is onder de aanwezige en vertegenwoordigde leden om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld warden,

Zijn geen 213e van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits eenparigheid bereikt wordt onder de aanwezige en vertegenwoordigde leden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

~

_ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardige doelstelling, aangeduid door de algemene vergadering.

De algemene vergadering heeft op 26 januari 2013 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

Schelkens Jan, Doelhaagstraat 21, 2840 Rumst, geboren op 2010511942, te Reet

Van Clooster Etienne, Predikherenhoevestraat 81, 2840 Reet, geboren op 0110911947, te Oostende

De algemene vergadering heeft op 26 januari 2013 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Aerts Dirk, Voogdijstraat 39, 2570 Duffel, geboren op 0910811962, te Duffel

Oelbrandt Martin, Kardinaal Sterckstraat 37, 2530 Boechout, geboren op 03/08/1966, te Beveren-Waas

De algemene vergadering heeft op 26januari 2013 tot bestuurder herbenoemd voor een periode van twee jaar:

Heylen Francis, Lagevosbergstraat 76 bus 2, 2840 Rumst, geboren op 2110911958, te Lier

De algemene vergadering heeft op 24 juli 2013 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van: De Boeok Maurice, Molenveld 61, 2840 Rumst, geboren op 30/04/1948, te Willebroek

De algemene vergadering heeft op 24 juli 2013 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Van Buggenhout Antoine, Veerstraat 53, 2840 Rumst, geboren op 21/06/1941, te Rumst Verstrepen Pierre, Hof Ten Eikenlaan 12, 2840 Rumst, geboren op 01/06/1960, te Mechelen

De algemene vergadering heeft op 3 september 2013 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van: Heylen Francis, Lagevosbergstraat 76 bus 2, 2840 Rumst, geboren op 21/09/1958, te Lier

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt:

De Mondt Nico, Europastraat 39, 2850 Boom, geboren op 22/12/1961, te Reet

Aerts Dirk, Voogdijstraat 39, 2570 Duffel, geboren op 09/08/1962, te Duffel

Oelbrandt Martin, Kardinaal Sterckstraat 37, 2530 Boechout, geboren op 03/08/1966, te Beveren-Waas

Van Buggenhout Antoine, Veerstraat 53, 2840 Rumst, geboren op 21/06/1941, te Rumst

Verstrepen Pierre, Hof Ten Eikenlaan 12, 2840 Rumst, geboren op 01/0611960, te Mechelen

De raad van bestuur is bevoegd voor aile aangelegenheden die niet door de wet en door de statuten aan de algemene vergadering worden voorbehouden.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als een college.

In alle buitengerechtelijke handelingen wordt de vereniging geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijke optreden van twee bestuurders.

Voor alle daden van beschikking is de handtekening van 213 van de bestuurders vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2012
ÿþMao 22

I - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge (verkort): .K.H.O.B.

Rechtsvorm: Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: te Molenveld 61 2840 Rumst

Onderwerp akte : Statuten Identificatienummer: 4417 / 88

Tekst Verklaren bij deze een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig van 27juni '192'l,waarvan zij de statuten als volgt vaststellen.

Art.1 . De vereniging draagt als naam Koninklijke visclub Hoop op Beet ,vereniging zonder winstoogmerk. Naar buiten uit mag eveneens de afkorting " K.H.O.B. "vzw, Gebruikt worden. Deze benaming mag uitsluitend gebruikt worden mits toestemming van de Raad van Bestuur.

Art, 2 De vereniging is nu gevestigd te 2840 Rumst Molenveld 61 p.a. De Boeck Maurice , gelegen In het Gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Deze vestiging kan naar elk ander adres worden overgebracht bij eenvoudige beslissing in de Raad van Bestuur.

Art. 3 De vereniging heeft tot doel de sport en het openluchtleven te bevorderen alsook het verhogen Van het culturele en sportieve peil van de leden. Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel nastreven. Zij kan in deze zin ook, op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen doch slechts voor zover de opbrengsten besteed worden tot een betere werking van de vzw.

Art. 4 De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, zij kan ten allen tijde worden ontbonden.

Art. 5 Het aantal leden is in principe onbeperkt met een minimum van drie. De algemene vergadering kan echter het aantal leden beperken.

Art. 6 Als lid kan tot de vereniging worden toegelaten een ieder die door de Raad van Bestuur wordt aanvaard en het huishoudelijk reglement respecteert. Men is lid vanaf het ogenblik dat het lidgeld betaald en aanvaard wordt

Art. 7 Het lidgeld wordt jaarlijks vastgesteld door de Raad van Bestuur met een MAXIMUM van ¬ 75 per jaar.

Art. 8 lcdereen is vrij de vereniging te verlaten waar en waneer hij wenst, zonder enige bijkomende Voorwaarden. Wie weigert zijn lidgeld te betalen wordt geacht ontslag te nemen. Een lid kan slechts Uitgesloten worden door de algemene vergadering en met meerderheid van 2/3 van de aanwezige stemmen. Stemmen bij volmacht is niet toegelaten. Verlies van één van de voorwaarden van artikel 6 of overtreding van het huishoudelijk reglement brengen van rechtswege het verlies van het lidmaatschap mee. Ulttredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen nooit teruggaven of vergoeding voor het gestorte lidgelden of inbrengsten vorderen.

Art. 9 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van MINIMMUM 3 en hoogstens 9 leden. Zij worden benoemd door de Statutaire en Algemene Vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat uit voor een periode van twee jaar waarna zij uittredend zijn en herkiesbaar. De uitredende Raad van Bestuur blijft in funktie tot de overname van de nieuwe. De Bestuurders zullen voor hun mandaat geen enkele vergoeding onder geen enkele vorm ontvangen.

Art. 10 De vereniging kan geldig vertegenwoordigd worden door twee Bestuurders voor alle daden van Bestuur. Voor alle daden van beschikking is de handtekening van 213 van de Raad van Bestuur vereist.

" 6u!uaxalpueu ua weeN : os1aA

ua6!puaanaua6aluan al uap.tap Lien LiarcLiee Lial awslue6ao JO 6u!luo!ls '6u!61uaJan ap pnaonaq

(ua)u(o)osiad ap Lien lizlau 's!uelou apuaia;uawn.usul op Lm plau6!uepaou us weeN : o;oaa : uaplawaan e mini uen z!g olsleel el) dO

illt11111j1111j111Ï,116.1011

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RECHTCº% ",:{ p. KOOPHANDEL

1 B -05- 2012

AN TVüeiF1ip E N

Ondernemingen 434 . 987 . 095

Benaming

(voluit) Koninklijke Visclub Hoop op Beet.

Mou 2.2

F

" ~ Voor- Luik B - Vervolg

behouden aan het

Belgisch

Staatsblad

Art. 24 Voor alles wat niet uitdrukkelijk in deze Statuten is geregeld blijft wet van 27 1 06 1 21 van toepassing.

Tijdens de Algemene Vergadering van 28 januari 2012 werden met éénparigheid van stemmen tot Bestuursleden herbenoemd.

Herbenoemd de Heer De Boeck Maurice, te Willebroek 30/04/1948 wonende te Rumst Herbenoemd de Heer Heylen Francis, te Lier 21/0911958 wonende te Rumst

Herbenoemd de Heer Schelkens Jan, te Willebroek 20 10511942 wonende te Rumst. Herbenoemd de Heer De Mondt Nico, te Reet 22 1 12 1 1961 wonende te Boom.

Herbenoemd de Heer Van Clooster Etienne, te Oostende 01 1 09 1 1947 wonende te Reet.

Volgende herbenoeming binnen de Raad van Bestuur werden gedaan tot,

Voorzitter: De Boeck Maurice.

Secretaris: Heylen Francis.

Penningmeester: Schelkens Jan.

Sportleider; De Mondt Nico.

Mede Sporteider, Van Clooster Etienne.

Voor eensluidend afschrift:

De Boeck Maurice. Heylen Francis.

Voorzitter. Secretaris.

Scheikens Jan.

Penningmeester.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

du-Moniteur-belge

Coordonnées
KONINKLIJKE VISCLUB HOOP OP BEET, AFGEKORT :…

Adresse
VOOGDIJSTRAAT 39 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande