KONINKLIJKE VOETBALCLUB LINKEROEVER, AFGEKORT : KVC LINKEROEVER

Association sans but lucratif


Dénomination : KONINKLIJKE VOETBALCLUB LINKEROEVER, AFGEKORT : KVC LINKEROEVER
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 404.748.534

Publication

25/06/2014
ÿþMOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

YIIII IVIIVIIIIIIIII~II IIV

*14123957"

V beh UllI

aa

~el staa

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

t ~ JUME 20A

afdelinggnf{f($pen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Qndernemingsnr : 0404.748.534

Benaming

(voluit) : KONINKLIJKE VOETBALCLUB LINKEROEVER.

(verkort) : KVC LINKEROEVER

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Charles de Costerlaan 50 ,2050 ANTWERPEN

Onderwerp akte : GERECHTELIJKE ONTBINDING- BENOEMING VEREFFENAAR

Bij vonnis gewezen door de rechtbank van eerste aanleg te Antweropen op datum van 26 mei 2014 is tot vereffenaar benoemd :

meester Antonis CATSOULIS (NN:600722-041.26), advocaat en plaatsvervangend rechter te Antwerpen, en kantoorhoudende te 2600 BERCHEM, Grotesteenweg 638.

met als opdracht over te gaan tot verefffening van het passief, en na uitbetaling van de schuldeisers,de bestemming van het eventueel batig saldo en van de goederen te bepalen.

Antonis CATSOULIS

de vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/03/2014
ÿþ(4.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOD 22

V beh aa Bel Staz

111111

.. "

Ondernemingsnr : 0404.748.534

Benaming

(voluit): Koninklijke Sparta Linkeroever Football Club

(verkort) :

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Charles De Costerlaan 50, 2050 Antwerpen

Onderwerp akte Wijziging statuten

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 6 augustus 2013 werd beslist de statuten als volgt aan te passen.

De vergadering beslist unaniem volgende artikelnummering - omwille van het ontbreken van Artikel 8 in de opgaven - te wijzigen:

Artikel 9, Artikel 10, Artikel 11, Artikel 12, Artikel 13, Artikel 14, Artikel 15, Artikel 16, Artikel 17, Artikel 18, Artikel 191 Artikel 20, Artikel 21, Artikel 22, Artikel 23, Artikel 24, Artikel 25, Artikel 26,

De vergadering beslist unaniem volgende artikels (nieuwe nummering) inhoudelijk te wijzigen: Artikel 1, Artikel 7, Artikel 10, Artikel 13.

De vergadering beslist unaniem de naam te wijzigen van Koninklijke Sparta Linkeroever Football Club naar Koninklijke Voetbalclub Linkeroever met als afkorting KVC Linkeroever.

De vergadering beslist unaniem te benoemen tot bestuurder:

- Van Passen Paul, Johan Jongkindstraat 9 -2050 Antwerpen - geboren te Wilrijk op 22/10/1951

- Van Cauteren Christi, Donkerstraat 2- 9120 Beveren - geboren te Beveren op 31/07/1961 - Van Soom Bavo, Prosper Van Langendonckstraat 33 - 2050 Antwerpen - geboren te Wilrijk op 29/06/1954

en aanvaardt het ontslag als bestuurder van:

- Fillip Vercruyssen, Beversebaan 75 - 2070 Zwijndrecht - geboren op 25/07/1960

Na deze wijzigingen luiden de statuten als volgt:

Titel 1 Naam, zetel, doel en duur

Artikel 1:

De vereniging wordt genoemd "Koninklijke Voetbalclub Linkeroever" met als afkorting KVC Linkeroever

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 2050 Antwerpen Linkeroever - Charles De Costerlaan 50, gelegen in het arrondissement Antwerpen. Hij kan overgebracht worden naar een andere plaats van het arrondissement, bij beslissing van de Raad van Bestuur.

Artikel 3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

,i1,111211

ii

neergelegd ter griffie van A-Rechtbank von geeuwde! te Antworeen, op

Griffie 14 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De vereniging heeft tot doel de aangeslotenen te ontwikkelen door het beoefenen der atletische sporttakken. Ze streeft tot de verwezenlijking van dit doel door alle middelen, waaronder

1. het inrichten van sportontmoetingen;

2, het huren of aanwerven van over het algemeen om het even welke roerende goederen en onroerende goederen, het in gereedheid brengen en het uitbaten van sportvelden;

3, het stichten en uitbaten van tijdschriften, dagbladen, spijshuizen, drankgelegenheden, vlugschriften of publicaties.

De vereniging mag op algemene wijze, hetzij rechtstreeks, hetzij door middel van afstand, aanbrengst , van samenstelling, van deelneming, van financiële tussenkomst, van aankoop van aandelen of op elke andere wijze, zich interesseren in alle sportondememingen en alle daarmee in verband staande nilverheden.

Artikel 4

De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden.

Artikel 5

De vereniging staat los van alle politiek, wijsgerige en godsdienstige overtuigingen, demonstraties en propaganda, en ook alle andere zaken welke in tegenstirjd zouden zijn met de belangen van de K.B,V.B.

Titel Leden

Artikel 6

Het aantal effectieve leden is onbeperkt maar moet tenminste 7 bedragen.

Artikel 7

Volgende leden kunnen deel uitmaken van de vzw:

a) alle leden, aangesloten bij KBVB en gelijktijdig lid van de voetbalclub KVC Linkeroever;

b) andere leden die door de Raad van bestuur warden erkend.

De bijdrage die door de leden jaarlijks dient te warden betaald, wordt bepaald door de Raad van Bestuur, doch kan het bedrag van 500 EURO niet te boven gaan.

Artikel 8

Ieder actief lid van de vereniging is vrij als dusdanig uit te treden, hiertoe dient het zijn ontslag per aangetekend schrijven te richten aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Het lid dat zijn bijdrage niet betaalt binnen de door de Raad van Bestuur vastgestelde termijn, wordt beschouwd als ontslagnemend.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene Vergadering beslist worden indien twee derden van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen het voorstel van de Raad van Bestuur goedkeuren. De beslissing moet niet gemotiveerd worden.

Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde bij overlijden, faling, kennelijk onvermogen of onbekwaamheidsverklaring.

Artikel 9

Het uitgesloten of uittredend lid of de rechthebbenden van een overleden lid of de rechthebbenden uit welke hoofde ook in alle gevallen waarin het lidmaatschap van rechtswege eindigt, kunnen geen aanspraak maken op het vermogen van de vereniging en kunnen zelfs de teruggaven van de jaarlijks gestorte bijdragen niet vorderen.

Titel 3: Raad van Bestuur

Artikel 10

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samensteld uit ten minste 3 leden, gekozen onder de leden door de Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

De Raad van Bestuur heeft het recht eveneens andere personen in de raad op te nemen. Deze laatsten hebben echter geen stemrecht.

a) de duur van het mandaat is vastgesteld op 3 jaar met ingang van 1 juli 2013;

b) de uittredende bestuurders zijn herkiesbaar;

c) indien tijdens een mandaat de uitoefening ervan vrijkomt, voleindt de bestuurder die benoemd wordt om in de openstaande plaats te voorzien, het mandaat van zijn voorganger;

d) de eerste bestuurders worden bij de standregels aangeduid;

e) de leden hebben geen recht op een bezoldiging, uit welke hoofde het ook zij. De winsten voor de vereniging gemaakt, mogen aan de leden niet uitgekeerd worden, doch blijven verworven voor de vereniging en worden uitsluitend aangewend tot de verwezenlijking van haar doel.

Het bezoldigde personeel van de vereniging wordt gekozen buiten haar leden. Doch de bepalingen van dit artikel kunnen niet ingeroepen worden tegen een lid-bestuurder of een ander lid dat, ten gevolge van verkoop, lening of anderszins schuldeiser van de vereniging zou geworden zijn. Een lid dat van de vereniging schuldeiser is, zal tegenover haar dezelfde rechten hebben als ledere andere schuldieiser.

Artikel 11

Bij overlijden van een lid van de Raad van Bestuur blijven de overblijvende leden aile macht van de Raad van Bestuur uitoefenen, zelfs indien hun aantal gedaald is beneden het minimum. In deze gevallen is een Algemene Vergadering gemachtigd een nieuw lid aan te duiden dat over dezelfde machten zal beschikken ais de leden zetelend in de Raad van Bestuur.

Artikel 12

Een besuurder mag ten allen tijde zijn persoonlijk ontslag indien bij de vereniging door middel van een aangetekend schrijven aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Iemand die tegelijkertijd deel uitmaakt van de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering moet, voor zover hij eveneens wenst uit te treden uit de Algemene Vergadering, eveneens voldoen aan de bepaling van artikel 8 van deze staturen.

Artikel 13

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden tenminste een voorzitter en een penningmeester. Het mandaat van secretaris kan verdeeld worden onder de leden van de Raad van Bestuur of de Algemene Vergadering, als deze mandaten verdeeld worden onder de leden van de Algemene Vergadering, zijn deze gehouden aan artikel 10 - 2de lid.

De voorzitter, 2 bestuurders of de secretaris, roept de Raad van Bestuur bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. Ingeval hij bezet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door het oudste aanwezige bestuurslid.

De Raad van Bestuur vergadert slechts geldig indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

Van elke vergadering worden notulen gemaakt die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris (of twee bestuurders). De notulen worden bijgehouden in een register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de akten worden geldig ondertekend door de voorzitter (of bij afgwezigheid door een bestuurder en de secretaris).

Artikel 14

De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden.

Bij buitengerechtefijke handeling wordt de vereniging, ook tegenover derden, geldig vertegewoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

De Raad van Bestuur vaardigt aile huishoudelijke regelementen uit die hij nodig acht. Titel 4: Algemene Vergadering

À

Artikel 15 MOD 2.2

De Algemene Vergadering is samengesteld uit aile actieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of bij ontstentenis van deze door de ondervoorzitter of, bij ontstentenis van deze laatste, de oudste der aanwezige bestuurders.

Een actief lid kan zicht echter door een ander lid op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechs één lid vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering.

Artikel 16

De Algemene Vergadering is uitstluitend bevoegd voor:.

- het wijzigen van de statuten;

- het benoemen en ontslaan van de bestuurders; - het goedkeuren van begrotingen en rekeningen; - het vrijwillig ontbinden van de vereniging.

Aile andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

Artikel 17

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestirur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist Zij moet minstens éérimaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgende jaar voor 30 juni.

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht, wanneer een vijfde van de actieve leden daarom verzoekt, een buitengewone vergadering bijeen te roepen.

De oproepingen tot de Algemene en Buitengewone Algemene Vergaderingen moet om geldig te zijn, worden ondertekend door de voorzitter of de ondervoorzitter met de secretaris of een vijfde van de actieve leden. Aile leden moeten worden opgeroepen per gewone brief tenminste acht dagen voor de vergadering.

De oproeping, de plaats, dag en uur van de vergadering wordt vernield, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door minstens één twintigste van de actieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Onderwerpen die niet op de agenda worden vermeld, kunnen niet behandeld worden tenzij een gewone meerderheid dit nodig acht.

Artikel 18

Met uitzondering van de door de wet en door de statuten voorziene gevallen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen, beslist de stem van de voorzitter of diegene die zijn functie waarneemt.

Besluiten in verband met statuutwijziging , uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald bij artikelen 8, 12, 20 en 26 quater van de Wet van 27 juni 1921, in acht genomen worden.

Artikel 19

Elke persoonsgebonden beslissing wordt bij geheime stemming bepaald.

Wanneer een lid van de Algemene Vergadering erom verzoekt, dient een geheime stemming gehouden te worden.

Artikel 20

Van elke Algemene Vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris, en worden bijgehouden in een register.

De uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter (bij afwezigheid door de ondervoorzitter) en de secretaris of twee bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B -Vervolg

Leden, alsook derden die een belang kunnen aantonen, hebben recht om inzage en/of afschrift van de notulen te vragen.

Titel 5 Begroting en rekening

Artikel 21

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Elk jaar moet de Raad van Bestuur aan de gewone Algemene Vergadering rekenschap geven over zijn beleid tijdens het afgelopen dienstjaar. De Raad stelt de rekening vast van het voriig jaar en maakt de begroting van het volgend jaar. Beide worden elk jaar, en ten laatste 6 maanden na de afsluiting van het boekjaar, onderworpen aan de goedkeuring van de Algemene Vergadering.

Titel 6 Ontbinding en vereffening

Artikel 22

ingeval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebrek daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheden en vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 23

Ingeval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een door de Algemene Vergadering aan te duiden vereniging met een gelijkaardig doel als dat door de vereniging werd nagestreefd.

Titel 7 Scheidsrechterlijke clausule

Artikel 24

Aile betwistingen die in de schoot van de vereniging zouden oprijzen, zullen in eerste instantie aan de Algemene Vergadering voorgelegd worden. Ingeval één der partijen weigert zich bij de beslissing neer te leggen, zal het geschil voor een scheidsrechterc.ollege gebracht worden, waarin een afgevaardigde van leden der verschijnende partijen zetelt. Zo men hierbij geen overeenkomst bereikt, zal een college - bestaande uit drie leden van de rechtscommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond - het geschil beslechten. De partijen zullen te dien einde de tekst van het vergelijk van de Koninklijke Belgische Voetbalbond ondertekenen.

Artikel 25

De vereniging gaat de verbintenis aan de standregels en reglementen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond stipt na te leven, voornamelijk wat het nazicht van haar boekhouding betreft.

Elke beschikking in deze statuten, strijdig met de reglementen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond, wordt als nietig en van gener waarde beschouwd.

Artikel 26

Voor alles wat niet door de statuten is reregeld, is de wet van 27 juni 1921 van toepassing.

VAN PASSEN PAUL VAN SOOM BAVO

BESTUURDER BESTUURDER

VAN CAUTEREN CHRISTIL

BESTUURDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

.1 Voor- 0 behouden aan het Belgisch Staaesblad

07/05/2015
ÿþMOD 2.2

_: ri; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

bsi'ligihrc::::::: ililimmops .i

1

Kechtbank van koophandel

Antwerpen

2 4 APR. 2015

afdeling Antwerpen

Gfic

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0404.748.534

Benaming

(voluit) : KONINKLIJKE VOETBALCLUB LINKEROEVER

(verkort) : KVC LINKEROEVER

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Charles de Costeriaan 50 ,2050 ANTWERPEN

Onderwerp akte : GERECHTELIJKE ONTBINDING- BENOEMING VEREFFENAAR

Bijj vonnis gewezen door de Rechtbank van eerste aanleg te Antweropen, afdeling Antwerpen, sectie burgerlijke rechtbank, kamer AB2 op datum van 17 april 2015 is de afsluiting van onderhavige vzw uitgesproken

Vereffenaar

Antonis CATSOULIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzll van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KONINKLIJKE VOETBALCLUB LINKEROEVER, AFGEKOR…

Adresse
CHARLES DE COSTERLAAN 50 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande