KOOBRAA B.V.

Divers


Dénomination : KOOBRAA B.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 541.650.572

Publication

10/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.08.2014 14528-0307-008
18/11/2013
ÿþMod Wartl 7 7.t

Lil. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111

13 7 582*

Ondernemingsnr Benaming o .5 4 1 .6a0

(voluit) : (verkort) : KOOBRAA B.V.

liesrelae

tive

b'~~e~p4a,~~,elte,l,~~n ~a~~

e/'pop'

Griffie 05 NOV 9JI

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Nederland: Wijkermeerstraat 36, 2131 HA Hoofddorp (Nederland)

Bijkantoor in België; Leysstraat 23-25, 2000 Antwerpen (België)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPENING BIJKANTOOR

De buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht KooBraa B.V., opgericht in Amstelveen (Nederland) op 26 maart 2013 bij akte verleden voor notaris Patrick Moes, notaris te Amstelveen (Nederland), en ingeschreven in Nederland in het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder het nummer 57607389, heeft besloten een bijkantoor te openen in België, als volgt

A. UIT DE NOTULEN VAN HET BESTUURSORGAAN VAN KOOBRAA B.V. VAN 1 JULI 2013 BLIJKT HETGEEN VOLGT

De directeurs besluiten tot de opening van een bijkantoor in België met ingang van heden, 1 julï 2013, en dit als volgt:

1. Het bijkantoor zal gevestigd worden in België te 2000 Antwerpen, Leysstraat 23-25.

2. De naam van het bijkantoor luidt als volgt; KooBraa B.V.

3. De werkzaamheden van het bijkantoor bestaan uit: De handel, en dit zowel groot- als kleinhandel, in de mode- sport- en schoenenartikelen en accessoires.

4. Het bijkantoor vangt haar werkzaamheden aan per 1 juli 2013 voor onbepaalde duur.

5. Als wettelijke vertegenwoordigers van het bijkantoor, tevens belast met dagelijks bestuur, worden aangeduid, voor onbepaalde duur en met ingang van 1 juli 2013:

- De heer Willem Pieter KOOMAN, geboren te Groningen (Nederland) op 27 februari 1959, wonende in Nederland te 3632 VE Loenen aan de Vecht, Oud Over 88;

- De heer Reggie Renato BRAAF, geboren te Paramaribo (Suriname) op 21 februari 1963, wonende in België te 2850 Boom, Bassinstraat 12-4.

Deze wettelijke vertegenwoordigers hebben, afzonderlijk optredend, elk de dagelijkse leiding van het bijkantoor, en hebben, afzonderlijk optredend, elk alle bevoegdheden om het bijkantoor te organiseren en besturen, zonder enige beperking.

6. Het bijkantoor zal BTW-plichtige activiteiten ontplooien en zal tevens werknemers aanstellen.

7. Het boekjaar van het bijkantoor zal gelijk lopen aan het boekjaar van KooBraa B.V., zijnde van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar. Het boekjaar zal voor de eerste keer worden afgesloten op 31 december 2013.

8. De directeurs stellen de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt

,,om. alle_ fornialiteiteo_lnzake inschrijving. wijzig ing_ of, stopzetting, bij _het. ondernemingsloket _en. de_ Kruispuntbank

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de volgende medewerkers van Deloitte Fiduciaire, die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, die elk

afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling: Luc Eberhardt, Francis van

der Haert, Kimberly Molders.

9. Onderhavig besluit tot opening van een bijkantoor in België zal bij wijze van apostille worden gelegaliseerd.

B. UIT DE OPRICHTINGSAKTE VAN KOOBRAA B.V., VERLEDEN OP 26 MAART 2013 IN AMSTELVEEN (NEDERLAND) VOOR NOTARIS PATRICK MOES, BLIJKT HETGEEN VOLGT :

1. Rechtsvorm en naam: buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KooBraa B.V.

2. Zetel: Wijkermeerstraat 36, 2131 HA Hoofddorp, Nederland.

3, Duur: de vennootschap is opgericht op 26 maart 2013 voor onbepaalde duur,

4. Identiteit van de oprichters:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ardenhouse B.V., gevestigd in Nederland te Vught, kantoorhoudende in Nederland te Oud Over 97, 3632VC Lcenen aan de Vecht, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Midden-Nederland onder nummer 30115411 ; en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RB-Line B.V gevestigd in Nederland te Oostvoome, kantoorhoudende in Nederland te Fazantenlaan 9, 3233 BA Oostvoome, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Rotterdam onder nummer 57093016.

5. Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal naar Nederlands recht: vijfhonderd euro, verdeeld in vierhonderd stemgerechtigde, gewone aandelen op naam, en honderd stemrechtloze, gewone aandelen op naam, elk met een nominale waarde van één euro.

6, Geplaatst en volgestort kapitaal naar Nederlands recht: storting in geld van honderd euro, verdeeld in tachtig stemgerechtigde, gewone aandelen op naam, en twintig stemrechtioze, gewone aandelen op naam, en dit ais volgt

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ardenhouse B.V., voornoemd, vertegenwoordigd door de heer Willem Pieter Kooman, wonende te 3632 VE Loenen aan de Vecht (Nederland), Oud Over 88, in zijn hoedanigheid van alleenfzelfstandig bevoegd bestuurder : veertig stemgerechtigde, gewone aandelen op naam, en tien stemrechtloze, gewone aandelen op naam ; en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RB-Line B.V., voornoemd, vertegenwoordigd door de heer Reggie Renato Braaf, wonende te 2850 Boom, Bassinstraat 12-4, in zijn hoedanigheid van alleen/zelfstandig bevoegd bestuurder : veertig stemgerechtigde, gewone aandelen op naam, en tien stemrechtioze, gewone aandelen op naam.

7, Begin en einde van het boekjaar: kalenderjaar. Het eerste boekjaar vangt aan bij oprichting van de vennootschap en eindigt op 31 december 2013.

8, Bepalingen betreffende de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende

saldo:

- Verdeling van de winst :

Winstbestemming

Artikel 20

1. De algemene vergadering is bevoegd tot bestemming van de winst die door de vaststelling van de jaarrekening is bepaald en tot vaststelling van uitkeringen, voor zover het eigen vermogen groter is dan de reserves die krachtens de wet of deze statuten moeten worden aangehouden.

2. Bij de berekening van het bedrag dat op ieder aandeel zal worden uitgekeerd deelt elk aandeel in een gelijk deel van de uitkering. Van de vorige zin kan telkens met instemming van alle aandeelhouders worden afgeweken.

3. Een besluit dat strekt tot uitkering heeft geen gevolgen zolang het bestuur geen goedkeuring heeft verleend. Het bestuur weigert slechts de goedkeuring indien het weet of redelijkerwijs behoort te voorzien dat de vennootschap na de uitkering niet zal kunnen blijven voortgaan met het betalen van haar opeisbare schulden.

4. Indien de vennootschap na een uitkering niet kan voortgaan met het betalen van haar opeisbare schulden, zijn de bestuurders die dat ten tijde van de uitkering wisten of redelijkerwijs behoorden te voorzien jegens de vennootschap hoofdelijk verbonden voor het tekort dat door de uitkering is ontstaan met de wettelijke rente vanaf de dag van de uitkering, Artikel 2:248 lid 5 Burgerlijk Wetboek is van overeenkomstige toepassing,

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Niet verbonden is de bestuurder die bewijst dat het niet aan hem te wijten is dat de vennootschap de uitkering heeft gedaan en dat hij niet nalatig is geweest in het treffen van maatregelen om de gevolgen daarvan of te wenden. Degene die de uitkering ontving terwijl hij wist of redelijkerwijs behoorde te voorzien dat de vennootschap na de uitkering niet zou kunnen voortgaan met het betalen van haar opeisbare schulden is gehouden tot vergoeding van het tekort dat door de uitkering is ontstaan, ieder voor ten hoogste het bedrag of de waarde van de door hem ontvangen uitkering, Indien de bestuurders de vordering uit hoofde van de eerste zin hebben voldaan, geschiedt de in de derde zin bedoelde vergoeding aan de bestuurders naar evenredigheid van het gedeelte dat door ieder der bestuurders is voldaan. Ten aanzien van een schuld uit hoofde van de eerste of derde zin is de schuldenaar niet bevoegd tot verrekening. Het bepaalde in dit lid is niet van toepassing op uitkeringen in de vorm van aandelen in het kapitaal van de vennootschap of bijschrijvingen op niet volgestorte aandelen.

5. Met een bestuurder wordt voor de toepassing van lid 3 gelijkgesteld degene die het beleid van de vennootschap heeft bepaald of mede heeft bepaald, als ware hij bestuurder, De vordering kan niet worden ingesteld tegen een door de rechter benoemde bewindvoerder.

6, Bij de berekening van iedere uitkering tellen de aandelen, die de vennootschap in haar kapitaal houdt dan wel waarvan zij certificaten van aandelen houdt niet mede, tenzij deze aandelen of certificaten van aandelen belast zijn met een vruchtgebruik of pandrecht of van aandelen certificaten zijn uitgegeven ten gevolge waarvan het winstrecht toekomt aan de vruchtgebruiker, de pandhouder of de houder van die certificaten.

7. Bij de berekening van het bedrag, dat op ieder aandeel zal worden uitgekeerd, komt slechts het bedrag van de verplichte stortingen op het nominale bedrag van de aandelen in aanmerking. Van de vorige zin kan telkens met instemming van alle aandeelhouders worden afgeweken.

8. De vennootschap mag ook tussentijds uitkeringen doen. Het in dit artikel bepaalde is dan van

overeenkomstige toepassing.

Dividend

Artikel 21

Het dividend staat vanaf een maand na de vaststelling ter beschikking van de aandeelhouders, tenzij de

algemene vergadering een andere termijn vaststelt. De vorderingen verjaren door verloop van vijf jaar.

Dividenden waarover niet binnen vijf jaar na de beschikbaarstelling is beschikt, vervallen aan de vennootschap.

- Verdeling van het na de vereffening overblijvende saldo

Ontbinding

Artikel 29

1. Na ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de bestuurders, tenzij de algemene vergadering anders bepaalt.

2. Gedurende de vereffening blijven de bepalingen van deze statuten zoveel mogelijk van kracht. Het daarin bepaalde omtrent bestuurders is dan van toepassing op de vereffenaars.

3. Hetgeen na de voldoening van de schuldeisers van het vermogen van de ontbonden vennootschap is overgebleven wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders in verhouding tot ieders bezit aan aandelen.

4. De vennootschap blijft na haar ontbinding voortbestaan voor zover dit tot vereffening van haar vermogen nodig is,

9. de aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

Tot bestuurders van de vennootschap werden benoemd, met als titel gewoon directeur :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RB-Line B.V., gevestigd in Nederland te Oostvoorne, kantoorhoudende in Nederland te Fazantenlaan 9, 3233 BA Oostvoorne, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Rotterdam onder nummer 57093016 ; en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ardenberg B.V., thans gevestigd in Nederland te Hoofddorp, kantoorhoudende in Nederland te Wijkermeerstraat 36, 2131 HA Hoofddorp, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 30115410.

Bestuur

Artikel 16

1. De vennootschap heeft een bestuur, bestaande uit een door de algemene vergadering te bepalen aantal van een of meer bestuurders.

2. Bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd en kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden geschorst en ontslagen.

De algemene vergadering kan een of meer bestuurders de titel algemeen directeur verlenen en te allen tijde ontnemen.

3. Het bestuur is belast met het besturen van de vennootschap. Bij de vervulling van hun taak richten de bestuurders zich naar het belang van de vennootschap en de met haar verbonden onderneming.

De algemene vergadering is bevoegd bij een daartoe strekkend besluit, besluiten van het bestuur of een of meer daartoe op grond van een reglement bevoegde bestuurders aan haar voorafgaande goedkeuring te onderwerpen. Die besluiten dienen duidelijk te worden omschreven en schriftelijk aan het bestuur te warden meegedeeld.

4. Het bestuur kan een schriftelijk reglement vaststellen waarbij nadere regels worden gegeven omtrent zijn besluitvorming en met welke taak iedere bestuurder meer in het bijzonder zal worden belast. Bij dit reglement kan worden bepaald dat een of meer bestuurders rechtsgeldig kunnen besluiten omtrent zaken die tot zijn respectievelijk hun taak behoren.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. Alle besluiten van het bestuur waaromtrent bij reglement geen grotere meerderheid is voorgeschreven, worden genomen met volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Een bestuurder neemt niet deel aan de beraadslaging en besluitvorming indien hij daarbij een direct of indirect persoonlijk belang heeft dat tegenstrijdig is met het belang bedoeld in lid 3. Wanneer hierdoor een bestuursbesluit niet kan worden genomen is het bestuur daartoe alsnog bevoegd.

6. Het bestuur is (na voorafgaande goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders) bevoegd te besluiten tot het aanstellen van functionarissen met een doorlopende vertegenwoordigingsbevoegdheid en het vaststellen van hun bevoegdheid en titulatuur;

7. ingeval van ontstentenis of belet van een bestuurder blijven de overige bestuurders met het bestuur belast. Bij ontstentenis of belet van alle bestuurders berust het bestuur van de vennootschap tijdelijk bij een door de algemene vergadering daartoe aangewezen persoon. De algemene vergadering heeft het recht om ook ingeval van ontstentenis of belet van een of meer, doch niet alle bestuurders, een persoon als bedoeld in de vorige zin, aan te wijzen die alsdan mede met het bestuur is belast.

8. De bezoldiging en de verdere arbeidsvoorwaarden wordcn voor iedere bestuurder afzonderlijk

vastgesteld door de algemene vergadering.

Vertegenwoordiging

Artikel 17

1. Het bestuur vertegenwoordigt de vennootschap. De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt slechts

mede toe aan:

a, iedere bestuurder met de titel algemeen directeur afzonderlijk;

b. twee gezamenlijk handelende bestuurders.

De voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering van aandeelhouders is vereist voor

bestuursbesluiten strekkende tot:

a. het verkrijgen, vervreemden, bezwaren, huren en verhuren van registergoederen en het stichten van gebouwen;

b. het aangaan van geldleningen en het sluiten van kredietovereenkomsten;

c. het aangaan van rechtshandelingen, waarvan het belang of de waarde voor de vennootschap een door de vergadering van aandeelhouders vastgesteld bedrag te boven gaat;

d. het aanstellen en ontslaan van personeel en het verlenen van procuratie, onder welke titel ook;

e. het aangaan van borgtochten, dadingen, compromissen en akkoorden;

f. het oprichten van-, het deelnemen in-, het bestuur voeren over- of op enigerlei wijze blijvend steunen van andere ondernemingen;

g. het voeren van rechtsgedingen, met uitzondering van het nemen van conservatoire maatregelen in spoedeisende gevallen en het opdragen van de beslechting van geschillen aan scheidsmannen.

2. In alle gevallen waarin de vennootschap een tegenstrijdig belang heeft met een of meer bestuurders wordt de vennootschap niettemin op de hiervoor gemelde wijze vertegenwoordigd.

10. de nauwkeurige omschrijving van het doel van de vennootschap:

Doel

Artikel 2

De vennootschap heeft als doel:

a. de handel -- zowel en gros als en detail -- in mode-, sport- en schoenartikelen en accessoires;

b. het samenwerken met, het deelnemen in, het overnemen van en het voeren van bestuur over andere vennootschappen en ondernemingen;

c. het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere vennootschappen en ondernemingen waarmee de vennootschap in een groep is verbonden;

d. het verkrijgen, beheren en vervreemden van registergoederen en roerende zaken, effecten en andere waardepapieren, het ter leen opnemen en ter leen verstrekken van gelden, het stellen van zekerheid ten behoeve van derden;

e. het verstrekken van periodieke uitkeringen, het uitvoering geven aan pensioenregelingen en het aangaan

van lijfrenteovereenkomsten;

en het verrichten van af hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

11. Plaats, dag en uur jaarvergadering alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

Jaarrekening

Artikel 18

1. Het boekjaar van de vennootschap is gelijk aan het kalenderjaar.

2, Jaarlijks wordt binnen vijf maanden na afloop van het boekjaar van de vennootschap, behoudens verlenging van deze termijn met ten hoogste zes maanden door de algemene vergadering op grond van bijzondere omstandigheden, door het bestuur eon jaarrekening opgemaakt, die voor de aandeelhouders ter inzage wordt gelegd ten kantore van de vennootschap. Binnen deze termijn legt het bestuur ook het jaarverslag ter inzage, tenzij de vennootschap op grond van de wet is vrijgesteld van de verplichting een jaarverslag op te maken. De jaarrekening wordt ondertekend door alle bestuurders, Indien daaraan enige handtekening ontbreekt, wordt daarvan onder opgave van reden melding gemaakt.

3.a. De vennootschap verleent opdracht tot onderzoek van de jaarrekening, tenzij zij daarvan is vrijgesteld op grond van de wet (en de algemene vergadering heeft besloten geen opdracht tot onderzoek te verstrekken).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tot het verlenen van de opdracht is de algemene vergadering steeds bevoegd. Gaat deze daartoe niet over, dan komt het bestuur deze bevoegdheid toe. De opdracht kan te alien tijde warden ingetrokken door de algemene vergadering en door degene die haar heeft verleend.

b. De opdracht wordt verleend aan een daartoe op grond van de wet bevoegde accountant, De aanwijzing van een accountant wordt door generlei voordracht beperkt.

c. Degene aan wie de opdracht is verstrekt, brengt van zijn onderzoek schriftelijk verslag uit aan het bestuur.

4, De vennootschap zorgt dat de opgemaakte jaarrekening, en voor zover een jaarverslag is opgesteld, dit jaarverslag on de krachtens artikel 2:392 lid 1 Burgerlijk Wetboek toe te voegen gegevens vanaf de oproeping voor de algemene vergadering, bestemd voor haar behandeling, te haren kantore aanwezig zijn, De aandeelhouders en andere vergadergerechtigden kunnen de stukken aldaar inzien en er kosteloos een afschrift van verkrijgen.

Algemene vergadering

Artikel 22

1, De algemene vergaderingen worden gehouden in Nederland in de gemeente waar de vennootschap haar zetel heeft, alsmede in de gemeente waar de vennootschap feitelijk haar kantoor houdt.

2. Tenzij de jaarrekening over het voorgaande boekjaar is vastgesteld overeenkomstig artikel 19 lid 3 wordt jaarlijks ten minste een algemene vergadering gehouden of besloten als bedoeld in artikel 26 uiterlijk binnen zes maanden na afloop van het boekjaar.

Besluitvorming in of buiten vergadering vindt plaats over;

a. de jaarrekening;

b. het jaarverslag, tenzij de vennootschap op grond van de wet is vrijgesteld van de verplichting een jaarverslag op te maken;

c het voorstel om kwijting te verlenen aan de bestuurders voor het door hen in het desbetreffende boekjaar gevoerde beleid, voor zover van dat beleid uit de jaarrekening blijkt of dat beleid aan de algemene vergadering bekend is gemaakt,

d. onderwerpen, die op de agenda zijn geplaatst door het bestuur;

e, onderwerpen, waarvan de behandeling schriftelijk is verzocht door een of meer vergadergerechtigden, die alleen of gezamenlijk ten minste een honderdste gedeelte van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen, indien de vennootschap het verzoek niet sater dan op de dertigste dag voor die van de vergadering heeft ontvangen en mits geen zwaarwichtig belang van de vennootschap zich daartegen verzet en welke onderwerpen worden opgenomen in de oproeping of op dezelfde wijze aangekondigd als de hiervoor sub d. bedoelde onderwerpen;

f. hetgeen verder ter tafel wordt gebracht, met dien verstande dat omtrent onderwerpen die niet in de oproepingsbrief of in een aanvullende oproepingsbrief met inachtneming van de voor de oproeping gestelde termijn zijn vermeld, niet wettig kan worden besloten, tenzij alle vergadergerechtigden ermee hebben ingestemd dat de besluitvorming over die onderwerpen plaatsvindt en de bestuurders voorafgaand aan de besluitvorming in de gelegenheid zijn gesteld advies uit te brengen.

3. Ingeval van een verlengingsbesluit als bedoeld in artikel 18 lid 2 wordt de vergadering waarin behandeling van de jaarrekening en het jaarverslag aan de orde komt uitgesteld overeenkomstig dat besluit.

4, Andere algemene vergaderingen worden gehouden zo dikwijls daartoe door het bestuur wordt opgeroepen. Het bestuur is tot zodanige oproeping verplicht wanneer een of meer vergadergerechtigden, die alleen of gezamenlijk ten minste een honderdste gedeelte van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen, aan het bestuur schriftelijk en onder nauwkeurige opgave van de te behandelen onderwerpen het verzoek richten een algemene vergadering bijeen te roepen. Het bestuur treft de nodige maatregelen, opdat de algemene vergadering binnen vier weken na het verzoek kan worden gehouden, tenzij een zwaarwichtig belang van de vennootschap zich daartegen verzet, Indien het bestuur geen uitvoering geeft aan het verzoek, kunnen de in de eerste zin bedoelde vergadergerechtigden op hun verzoek door de voorzieningenrechter van de rechtbank worden gemachtigd tot de bijeenroeping van de algemene vergadering.

Bijeenroeping algemene vergadering

Artikel 23

1. Iedere vergadergerechtigde is bevoegd, in persoon of bij schriftelijke gevolmachtigde, de algemene vergadering bij te wonen en daarin het woord te voeren met dien verstande dat deze volmacht slechts kan worden verstrekt aan een andere vergadergerechtigde, een advocaat, notaris, kandidaat-notaris, registeraccountant of accountant-administratieconsulent. Aan de eis van schriftelijkheid van de volmacht wordt voldaan indien de volmacht elektronisch is vastgelegd. Bij de vaststelling in hoeverre een aandeelhouder aanwezig of vertegenwoordigd is, wordt geen rekening gehouden met aandelen waarvan de wet bepaalt, dat daarvoor geen stem kan worden uitgebracht,

2, De oproeping tot een algemene vergadering geschiedt door middel van oproepingsbrieven gericht aan de adressen van de vergadergerechtigden, zoals deze zijn vermeld in het register van aandeelhouders.

3. Indien de vergadergerechtigde hiermee instemt kan de oproeping geschieden door een langs elektronische weg toegezonden leesbaar en reproduceerbaar bericht aan het adres dat door hem voor dit doel aan de vennootschap is bekendgemaakt.

4. De oproeping vermeldt de te behandelen onderwerpen. Aan algemene vergaderingen kan worden deelgenomen en gestemd door middel van een elektronisch communicatiemiddel indien dit bij de oproeping is vermeld.

5. Omtrent onderwerpen waarvan de behandeling niet bij de oproeping is aangekondigd met inachtneming van de voor oproeping gestelde termijn, kan niet wettig worden besloten, tenzij aile vergadergerechtigden

,ee

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

ermee hebben ingestemd dat de besluitvorming over die onderwerpen plaatsvindt en de bestuurders voorafgaand aan de besluitvoiniing in de gelegenheid zijn gesteld advies uit te brengen.

6. De oproeping geschiedt niet later dan op de achtste dag voor die van de vergadering. Is de oproepingstermijn niet in acht genomen of heeft geen oproeping plaatsgehad, dan kunnen geen wettige' besluiten worden genomen, tenzij alle vergadergerechtigden ermee hebben ingestemd dat de besluitvorming over die onderwerpen plaatsvindt en de bestuurders voorafgaand aan do besluitvorming in de gelegenheid zijn gesteld om advies uit te brengen.

7. Bestuurders hebben het recht tot het bijwonen van de algemene vergadering en hebben als zodanig een

adviserende stem.

Voorzitterschap algemene vergadering

Artikel 24

1. De algemene vergadering voorziet zelf in haar voorzitterschap. Tot dat ogenblik wordt het voorzitterschap waargenomen door de in leeftijd oudste ter vergadering aanwezige bestuurder of bij gebreke daarvan door de in leeftijd oudste ter vergadering aanwezige persoon. De notulen van de vergadering worden gehouden door een door de voorzitter aangewezen notulist,

2. Zowel de voorzitter als degene die de vergadering heeft belegd, kan bepalen dat van het verhandelde in de algemene vergadering een notarieel proces-verbaal wordt opgemaakt. Het proces-verbaal wordt mede door de voorzitter ondertekend. De kosten daarvan zijn voor rekening van de vennootschap.

3, Indien geen notarieel proces-verbaal wordt opgemaakt, worden de notulen van het verhandelde in de algemene vergadering door de voorzitter en de notulist van die vergadering vastgesteld en ten blijke daarvan door hen ondertekend.

4. Het bestuur houdt van de genomen besluiten aantekening. Indien het bestuur niet ter vergadering is vertegenwoordigd, wordt door of namens de voorzitter van de vergadering een afschrift van de genomen besluiten zo spoedig mogelijk na de vergadering aan het bestuur verstrekt. De aantekeningen liggen ten kantore van de vennootschap ter inzage van de aandeelhouders en certificaathouders. Aan ieder van dezen wordt desgevraagd afschrift of uittreksel van deze aantekeningen verstrekt tegen ten hoogste de kostprijs. Besluitvorming

Artikel 25

1. leder aandeel geeft recht op het uitbrengen van een stem, met uitzondering van de aandelen met nummers vierhonderd een tot en met vijfhonderd (401 tot en met 500), die geen stemrecht bezitten.

2. Alle besluiten van de algemene vergadering waaromtrent bij de wet of bij deze statuten geen grotere meerderheid is voorgeschreven, worden genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

3. Stemming over zaken geschiedt mondeling, over personen wordt bij ongetekende briefjes gestemd. Indien bij stemming over personen bij de eerste stemming niet de volstrekte meerderheid is verkregen, wordt een herstemming gehouden tussen de twee personen die de meeste stemmen op zich hebben verenigd.

4. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

5. Blanco stemmen worden als niet uitgebrachte stemmen beschouwd.

6. Voor een aandeel dat toebehoort aan de vennootschap of aan een dochtermaatschappij daarvan, kan in de algemene vergadering geen stem worden uitgebracht; evenmin voor een aandeel waarvan een hunner de certificaten houdt, Vruchtgebruikers en pandhouders van aandelen, die aan de vennootschap en haar dochtermaatschappijen toebehoren, zijn evenwel niet van hun stemrecht uitgesloten, indien het vruchtgebruik of pandrecht was gevestigd voordat het aandeel aan de vennootschap of een dochtermaatschappij daarvan toebehoorde. De vennootschap of een dochtermaatschappij daarvan kan geen stem uitbrengen voor een aandeel waarop zij een recht van vruchtgebruik of een pandrecht heeft. Bij de vaststelling in hoeverre het kapitaal ter vergadering vertegenwoordigd is, wordt geen rekening gehouden met aandelen, waarvoor op grond van het vorenstaande geen stem kan worden uitgebracht,

7. Indien zulks bij de oproeping is vermeld is iedere aandeelhouder bevoegd om, in persoon of bij schriftelijk gevolmachtigde, door middel van een elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deel te nemen, daarin het woord te voeren en het stemrecht uit te oefenen, mits de aandeelhouder via het elektronisch communicatiemiddel kan worden geidentificeerd, rechtstreeks kan kennisnemen van de verhandelingen ter vergadering en kan deelnemen aan de beraadslaging.

8. De algemene vergadering is bevoegd bij reglement voorwaarden te stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel. Indien de algemene vergadering van deze bevoegdheid gebruik heeft gemaakt, worden de voorwaarden bij de oproeping bekend gemaakt

9. De leden 7 en 8 zijn van overeenkomstige toepassing op een certificaathouder.

10. Stemmen die voorafgaand aan de algemene vergadering via een elektronisch communicatiemiddel

worden uitgebracht, doch niet eerder dan op de dertigste dag voor die van de vergadering, worden gelijkgesteld

met stemmen die ten tijde van de vergadering worden uitgebracht.

Besluitvorming buiten de algemene vergadering

Artikel 26

1. Besluitvorming van aandeelhouders kan op andere wijze dan in een vergadering geschieden, mits alle vergadergerechtigden met deze wijze van besluitvorming schriftelijk of langs elektronische weg hebben ingestemd. De stemmen worden schriftelijk uitgebracht. Aan het vereiste van schriftelijkheid van de stemmen wordt tevens voldaan indien het besluit onder vermelding van de wijze waarop ieder der aandeelhouders heeft gestemd schriftelijk of elektronisch is vastgelegd, De bestuurders worden voorafgaand aan de besluitvorming in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen.

2. Indien besluitvorming plaatsvindt overeenkomstig lid 1 zijn alle vereisten omtrent quorum en gekwalificeerde meerderheid zoals bij de wet of deze statuten bepaald van overeenkomstige toepassing, met

4

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

dien verstande dat buiten vergadering ten minste zoveel stemmen dienen te warden uitgebracht ais het quorum

vereist voor het desbetreffende besluit.

Bijzondere besluiten

Artikel 27

1. Besluiten tot wijziging van deze statuten of tot ontbinding van de vennootschap kunnen slechts worden genomen in een algemene vergadering, waarin ten minste twee derden van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigd is, met een meerderheid van ten minste drie vierden van de uitgebrachte stemmen.

2. Is dit kapitaal niet vertegenwoordigd, dan wordt een nieuwe vergadering bijeengeroepen, te houden binnen een maand na de eerste, maar niet eerder dan vijftien dagen daarna, waarin ongeacht het dan vertegenwoordigde kapitaal, de in lid 1 bedoelde besluiten kunnen worden genomen met een meerderheid van ten minste drie vierden van de uitgebrachte stemmen. Bij de oproeping tot deze nieuwe vergadering moet worden vermeld dat het een tweede vergadering betreft met inachtneming van het in artikel 2:230 lid 3 burgerlijk Wetboek bepaalde.

3. Een statutaire regeling waarbij aan certificaathouders vergaderrecht is toegekend kan slechts met instemming van de betrokken certificaathouders worden gewijzigd. De vorige zin is van overeenkomstige toepassing op vruchtgebruikers en pandhouders,

4. Een besluit tot statutenwijziging dat specifiek afbreuk doet aan enig recht van houders van aandelen van een bepaalde soort of aanduiding bchoeft een goedkeurend besluit van deze groep van aandeelhouders, onverminderd het vereiste van instemming waar dit uit de wet voortvloeit.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De heer Reggie Renato BRAAF Wettelijk vertegenwoordiger

Hiermee tesamen neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel:

1. Beslissing bestuursorgaan KooBraa B.V. tot opening van het bijkantoor met apostille ;

2. Oprichtingsakte dd. 26 maart 2013 van KooBraa B.V. met apostille

3, Uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Nederland met apostille van

KooBraa B,V ;

4. Uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Nederland met apostille van Ardenberg B.V, ;

5. Uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Nederland met apostille van RB-line B.V.





















Op de laatste bb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.08.2015, NGL 12.10.2015 15647-0178-009

Coordonnées
KOOBRAA B.V.

Adresse
LEYSSTRAAT 23-25 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande